124119
-
Noodlee #1375 Ma össze kell kukáznom 14000 xp-t. -
#1374 Már megint csak a 4. helyen van a topicunk! :( :) -
#1373 'Reggelt gyerekek!
Lefogadom, hogy ma én nem fogok tudni belépni! :(
Nood: meddig maracc fent? Szerintem, ha már maraton legyen hajnalig, így akinek nem sikerül belépni 22h-ig (mint pl. én), az belép éjfélkor... -
#1372 :)))))))) -
Noodlee #1371 Igen meg lehet, csak nem lesz jutalom. -
#1370 kivéve ha női karakter,mert akkor kisebb a szakálla:-)) -
#1369 hosszú,nagy szakállú (enyémi zöld),és nem páncélban flangál -
#1368 ki tudja elmondani milyen egy varázsló?
-
#1367 hi all :)))))))))))
4. szintű letem :))
-
#1366 SIvatagi quest: Aki eccer már megcsinálta,megcsinálhatja mégeccer,csak a jutalmat nem kapja meg?
Értem ezalatt,hogy monnyuk megcsináljuk 4-en,de késöbb monnyuk Catti is meg szeretné csinálni,akkor meg tudjuk vele csinálni,vagy sem? -
#1365 Jó reggelt mindenkinek! -
Noodlee #1364 Szal Ma 18:00-tól megy a részemről maratoni Tibia. Minimum 17000 xp-t össze akarok kukázni(annyi a köv szint). -
#1363 upsz ujra:) -
#1362 ja ez lemaradt:) -
#1361 na most lett vege a konyvnek szal nem megyek ma mar sehova:(
de penteken amint tudok megyek nyomulni bar ugy nez ki hogy sajnos lesz egy kis dolgom szal nem tom mikor fogok raerni de majd ugy is latjatok:) na jocakat mindenkinek -
#1360 Nood: Még mentem egy picit trollzani. :) -
Noodlee #1359 Devy!
Remélem nem fogod hanyagolni az ide való irogatást, nem zárunk ki, mert másik szerveren gyax:))
Szal irogassá bőven! -
Noodlee #1358 Kell mind a 4 kaszt, és minimum lvl 20-nak kell lenniük. -
#1357 Én nem tudom. -
#1356 Várlak!!! :) -
#1355 ja ded ha kiolvastam a konyvet mibol mar nem sok van azert meg megprobalok majd belepni:) -
#1354 na en most vagyok egy par percet:)
maugy eluntam a kiserletezgetest es elmentem olvasni ha mindeden igaz akkor most fizettem elo szal ha mindeen igaz akkor nemsokara ugy is akkor lepek be amikor akarok es az jo lesz:)most meg megyek olvasni mert faradt vagyok es nyugos egy eleg roszul elsult allasinterjutol:(:(:( -
#1353 Bow és arrow -
#1352 Na mégsem sikerült befizetnem:-(
Csak majd holnap,mert elhúzódott a konferencis.
De így holnap bobbernek is befizetem. -
Devy #1351 Gyerunk Mar.Senki sincs itt? -
Devy #1350 A Desert Quest-hez mi kell?
-
#1349 :-((( 5-ig tartott. -
Devy #1348 Catti egyebkent milyen felszerelesed van? -
Devy #1347 Hasznaly mana fluidot vagy egyel.De Ha Elore vagy Leptetven a mana gyorsabban no -
#1346 - Azt honnan lehet megtudni, hogy mennyi manát áldoztam már varázslásra?
- És hogyan lehet gyorsítani a mana "visszajövetelét"? -
Devy #1345 OK.Megjegyeztem -
#1344 Ennyi? Azaz senki? :(
Pedig most nagyon jó vagyok!
Fejlődik a distancém mint állat. A pajzsomat, mivel elhagytam, inkább nem is vettem magamhot másikat. Nyilakkal lövöm a medvéket.. Fejlődök, mint állat. Bár most vegetálok, mert nyilakra hajtok. :)
Bár még biztonsági okokból nálam van a hammerom. :) (Azt még nem nyúlták le.) Egy a xar, hogy enemi elhalása után elég messze vagyok a tetemtől, így nagy lehet a valószínűsége a rablásnak. Ezért kéne többen nyomatni.
Valaki? -
#1343 Gyerekek! Valaki jöjjön! Nagyon magányos vagyok! :) -
#1342 Devy: Itt mi egy csapat vagyunk (mind)! Vigyázz mit mondasz és hogyan! Ok? -
Noodlee #1341 Aham. Így van. -
#1340 nem kene az embert kinevetni:(
en is kinevethetlek mert te meg egyedul vagy es senki magyar sincs korulotted en meg ha benn vagyok szinte mindeig van 1-2 magyar korulottem megse nevetlek ki szal te se tedd -
Devy #1339 en bent vagyok csak orias lagom van -
Devy #1338 Milyen jo azoknak akik fizetnek -
Devy #1337 haha.secura? -
#1336 bakker amit irtam nem jelent meg:(:(
na szal en se tok belepni:(:(:(
es lehet hogy inkabb elmegyek olvasni mert unom a kiserletezest hogy bejussak:(:(