124119
-
Noodlee #1576 Ja fordíccsad le. -
#1575 Nekem tetszik az ötlet, lévén hogy kezdő vagyok boztos olvasnám. -
#1574 megnéztem az oldalt,és én nem vagyok rajta:-((((
Egyébként grat hozzá,nagyon dizánjnos:-))
A szövegek miért angolok?Lefordíccsam? -
#1573 A fontos hogy kijöttetek :)) -
#1572 na go meló, ha tudok belépek Tibibe... -
#1571 van aki még akarja hallani a hangom? :░ -
#1570 6. szint, sajna alíg van időm beugrani a Tibiára és akkor is néha azonnal távoznom kell :((, meg egyedül kalndozni nem túl jó, kisErik hiányzik mert ő velem szokott jönni és segít mindenben, bár elboldugolok már magam is, még is jobb volt kettesben online lenni :) -
Noodlee #1569 Na ja. Tegnap is a kis 4 fős kommandónkból 2 eltentizett :(
Jó nagy szarban voltunk. De jött Gyudron, és megmutatta akivezető utat. De azért jó móka volt. Felderíteni jó. -
#1568 ;(
de sok az ilyen dolog mosthirtelen :((( -
#1567 A Hunterek nem is "lölnek". -
#1566 :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( -
#1565 Skacok!
Arra gondoltam, hogy kellene csinálni egy weboldalt. Egy magyar Tibia weboldat. Linkekkel, képekkel, leírásokkal. temészetesen nem kell az egész Tibia-com-ot lefordítani! Inkább a kezdőknek segítség, hogy hogyan induljanak el, illetve kis csapatunk egy közös webtárhelye, ahol egymással meg tudjuk osztani a printszkíneket. Vásárlások, hogy hol milyen cuccot lehet eladni. A kasztok leírása magyarul... :) Természetesen ez a kiindulás, azát, ha valakinek van valami jó ötlete, akkor hajrá! :)
Én már létrehoztam egy weboldat, amely a tibia.uw.hu névre hallgat. Ennek elérését is szeretném majd megosztani veletek (jelszó), de természetesen majd inkább e-mailben. :)
Ja! Már felraktam egy gagyi oldalt, de eddig ennek szerkesztése helyett szbadidőmben inkább játszottam. :)
Kezdetnek ennyit erről. :) -
Noodlee #1564
http://mysite.verizon.net/vze7p87m/ -
#1563 Más az, ha az ember a saját élményeit a saját szavaival írja le! :) -
#1562 - sóhaj - -
#1561 Keress rá a tibia.com-on. -
#1560 Grimbusz! Te hogy állsz? Hol jársz? Most játszol? Hanyas szintű vagy?... -
#1559 3 hónapra előfizetni mennyi forintba kerül? -
#1558 Ezt nevezik tapasztalatnak! -
#1557 És itt erre semmi válasz. :S -
#1556 Szijó Noodlee!
Elmegyünk ma este is egy picit? :)) -
Noodlee #1555 Majd veled is megcsinéljuk. -
#1554 Én is 20as akarok lenni!!! Én is veletek akarok gyakni! -
Noodlee #1553 Jó regggelt! :)
Jó móka volt a Desert Quest mi? Na de már tudjuk, hogy merre kel mennünk. -
#1552 Biztos az unokaöcsikék lefárasztották :) -
#1551 nah Noodlee-ékkal mi van?Mié nem szpemmelnek ide? -
#1550 tsa kiserik,tsa Grimbusz! -
#1549 Jó reggelt! -
#1548 tsiao :)) -
#1547 Értékelvén a hétvégét:-)))
Hát igen a suvatagi quest -fogalmazzunk finoman- kudarcba fulladt a 4 emberből 2 meghalt (Bobber meg én) -beszorultunk a dungeonba,ahova olyan lyukakon ereszkedtünk ahonnan nem lehetett feljönni. Ehhez fel kellett volna deríteni a dungeont,de ezt az orc berserkerek "kissé" megakadályozták. Szóval ez az első nekifutás elismerem télleg egy nagy kudarc volt.Kezdtem aggódni,hogy Zak-nak felforr az agya mérgében:-)) Ha nem jön Gyurdon,még lehet most is ott állnának a dungeon mélyén a karijaink.
És ezért itt most helyben kérnék elnézést,mert részben az én rábeszélésemre vágtunk neki az "imseretlen kalandnak":-))
De azért ne csüggedjünk,most már jobban ismerjük a helyzetet:-))) Második nekifutás jobb lesz,csak Bebbye-nek kell felépülnie 19-es szintéről vissza 20-asra! -
#1546 Bobber,én tudom,hogy az előléptetés,csak addig müxik amíg premium vagyok,de én akkor is meg fogom csinálni,mert nagyon-nagyon fontos,hogy gyorsabban nőjön a mana.
Meg amúgy is 3 hónapra fizettünk elő. Azt szeretném nyugodtan jáccani,ha megunjuk a 3 hónap alatt,akkor úgyis mind1,hogy feláldoztál-e 20K aranyat,vagy sem,ha meg nem unjuk meg,akkor meg úgyis megint befizetünk újabb 3 hónapra,s akkor megmarad az előléptetésed,szal sztem én ha lesz lóvé,akkor mindenképpen meglépem.. -
#1545 Na akkó elkezdjem?:-p -
#1544 Hétfő reggel? Akkor nyomatatjuk ezerrel a topicot. A héten minimum 1000 hozzászóléást tessék írni (fejenként). :)
Game helyett melóhelyről csak a fórum. :( -
#1543 wowo akkor azt ma este megcsinaljuk:):) -
Noodlee #1542 Gyu!
Van valami infód a kaz bányáiban lévő Crusader Helmet Questről? Caldrimn-al beszéltem, ő mondta. Állítólag 4 GS őrzi :)) -
#1541 Na mi van? Kihalunk? Hogy leszünk így a toplista élén??? :) -
#1540 hat elegge
-
Devy #1539 Tegnap este en is meghaltam.Elvesztettem a Plate Armor-t,Dragon hammer-t,egy taska HMM-t 300 aranyat meg a salamat.Mondhatnam szerencsetlen napom volt -
#1538 elofordul mindenkivel ne busulj e miatt majd mi meggyaszolunk :) ugymint ahogy engem is meggyaszoltatok:) -
#1537 Szomorú hírt kell közölnöm veletek: Az éjszaka meghaltam.