124119
  • Bobber
    na akor elarulom hogy a sima elf ne mindig lo :)
    ezt onnan tudom hoyg en is mint varazslo megideeztem es soakkal tobszor ment oda es utotte az elnefelt mint lott valna:(:(:
    ezert nem szeretem:(
    Mas majd lehet hogy valamit segite en is nektek ebben a tibias dologban de sok mindenre ne szamitsatok mert nem tom lesz e ra idom na meg hogy mennyire fog lekotni a dolog azert csak dicsekves keppen beszurok vagy 2 munkat amit en csinaltam csak hat mint sok mas dolgot sajnos ezt is fel utan hagytam abba:):)

ez a CS klanunk honlapja volt

dee hat ezt se lett kesz :):) a kepet meg letagadom mert sorozes kozben keszult:):)

ez pedig egy AAO oldal
    amit szinten nyomattam de ezt az oldalt se felyeztem be:):)
    mondjuk nem is nagyon torodtem vele tobbet 1 napnal:):):)
    szal azert mondom hogy ha lesz majd otletem akkor csinalok egy ket variaciot (mondjuk 1 et ) valamikor es ha tetszik akkor fel lehet rakni
  • Grimbusz
    most :))) megnézem, a Tibia nincs top-on, há mi vanma hétfőőő
  • Noodlee
    Akkor éppen olyan kedve volt. A sima Elf is lődöz.
  • CattiBrie
    De az, amlyikkel én taliztam az nem lőtt rám. Különben kifeküdtem volna. (Te elf! :) )
  • Grimbusz
    köci ha lesz időm még meg is nézem :)
  • kiserik
    Úgy valahogy :)

Én már ráuntam a rohangálásra. A cyc sem nagy kunszt, ha ki tudod csalni szabad területre, csak rohanni kell előle egy fél órát. 150 XP-ért unalmas. Inkább 15 kígyó, 1-1 lövésből, vagy 9 farkas. Ha közelembe jön valami meg úgy fejbevág, hogy fexem 1-ből. Orkozni sem tudok a föld alatt :((
  • Noodlee
    Nincs olyan elf, amelyik nem lövöldözne, csak a Scout az sokkal gyorsabban lövöldöz.
  • CattiBrie
    :S :(

Mi az a késő este? 22h után?
  • CattiBrie
    Nekem olyan enemi kell, amelyik lassabb nálam és nem lő. A trollok már gagyik. z a baj, hogy ha elmegyek elfelni, akkor nem biztos, hogy nema nyilast kapom ki.
    - A Wild Warrior nem rossz.
    - A Valkyrie-től még félek.
    - Cyclops-stot meg nem tudom, h egyedül legyőzném-e. Pedig ő lassabb, mint én és nem is lő. Ha nem áll mögém senki...
    - A dél-i Minotaurusoktól rosok. :(
    Csak magamban költőien elmélkedem...
  • kiserik
    Azt hiszem előveszem a nájtot, mert a palára ráuntam a halála után :(
  • kiserik
    Én késő este leszek szerintem.
  • Noodlee
    Nem tudom. Majd elválik.
  • CattiBrie
    Ma este vagy??? És más?
  • CattiBrie
    #FEEFD8
  • Noodlee
    Már csak valami jó háttérszín kéne.
  • Noodlee
    Ott nem találod meg.
    Nézegesd a www.tibia.de oldalt.
    Felszerelések
  • Grimbusz
    Valaki mondja meg hol találom a Tibia.com-on a felszerelések listáját, hogy meg tudjam nézni pl egy fegyver milyen tulajdonságokkal bír, vagy mire cseréljem le. Különben mindíg töletek fogom megkérdezni
    -hi most van sabrém mire cseréljem le és két nap múlva azt mire cseréljem le és mi a legjobb pasjzs mert nekem most ez van sés sésésé...
    na értitek. :)
    egyébként szinte minden mást megtaláltam csak azt nem, kar mondani ezt nem.
  • CattiBrie
    Egyébként csinálj magadról printszkrínt és tedd fel magad!
  • CattiBrie
    Összecsapott munka pffúj! :)

Állandó frissítés!
  • CattiBrie
    :)) Tök jóó!
  • kiserik
    Ha néhány hét múlva megnézi valaki, akkor a lev-ek már nem aktuálisok.

Mit jelent az hogy "egyelőr"?

Kötekedem, tehát vagyok :)
  • Noodlee
    Most nézd meg az oldalt. Kicsit átcsúnyáztam.
  • CattiBrie
    Helyes!
  • Noodlee
    Hehe.
    Jót rámentem. Kijavítottam egy pár heljesirássi hibát az oldalon. :)
  • Noodlee
    Nem rossz 5let. rajta :)
  • Grimbusz
    A Tibiában is létrehozhatnán egy Securás topikot a forumon HUN-ul :) minden magyar Tibiást megtalálnánk és egyhejre csődítenénk.... vagy nem... de van rá esély... vagy mégse... mindha kicsit határozatlan lennék ma.. vagy nem?
  • CattiBrie
    Hümm...
    A játékban tök pojén berúgni. Egyik nap elemhetnénk gruppen borozni. :)))

Következő maraton? Péntek?
  • CattiBrie
    Noodlee: Total Commander - FTP kapcsolat
  • Grimbusz
    tessék Nood

felhaszn.: Nood
    jelszó: alkohol

• Grimbusz
    thx
  • Noodlee
    Én is kérek jelszót, vagy mit az oldalhoz.
  • CattiBrie
    #1584 Ment.

#1580 A magyarosító patch-et fel is raktam! :) Köszönnyük!
  • Grimbusz
    én kérném, de nem igérek semmit...
  • CattiBrie
    Naggyon jó!!!

Hát ja, agyon van dizájnolva az oldal, de közös munkát szeretnék. :PP
    Ki kéri a hozzáférést? Elküldön sg-privátban. :)
  • Grimbusz
    :))) köcce végre elolvashatam hunul is. marad a King kaszt nekem.
  • Grimbusz
    nem hosszú hanem célkövetős rakéta :)) és a füstcsíkját láttad :))
  • Shaman
    Itt egy szedett-vetett fordítás. Sosem voltam jó magyaros ezt is 5 perc alatt dobtam össze. Finomíccsatok rajta,sozt csókolom:
    Előnyök és hátrányok a különböző kasztoknál:
    A Lovagok mesterei a közelharcnak.A harci tulajdonságaik sokkal gyorsabban fejlődnek,mint a többi kaszté. A lovagok átlagos távolsági harcosok, és nagyon kevés,alap szintű varázslatuk van.A lovagok gyakran edzik a tulajdonságaikat. Ez a legnépszerübb kaszt Tibiában és talán a legolcsóbb is.

A Paladinok a legjobbak a mágia-mentes távolsági harcban. Távolsági harci tulajdonságaik sokkal gyorsabban fejlődnek,mint a többi kaszté. Átlagos közel harcosok. A Paladinok képesek használni bizonyos mennyiségű hasznos varázslatot és egy-pár rúnát is tudnak gyártani. Folymamatosan vásárolniuk kell lövedéket a távolsági fegyvereikhez,de könnyen gyakorolhatnak ládzsáikkal.

A varázslók a mesterei az agresszív mágiának.Megtanulhatnak rúnavarázslatokat sima támadó varázslatokat,illetve védekező mágiát is.Képességeik (közelharc,távolsági harc) általában elég alacsony szintűek.
    Kezdetekeben varázslóval játszani eléégé nehézkes és költséges,de minnél magasabb szintű leszel annál erősebb is.Talán a legkevésbé népszerű kaszt.
    Mágikus kasszttal játszva rengeteg időt vesz igénybe az ácsorgás és a folyamatos evés várva,hogy felnőjön a karakter mana mennyisége.Rengeteg időt fogsz eltölteni a Tibán rotwormokat és egyszerű szörnyeket ölve,várva arra,hogy annyi pénz összegyüljön,hogy a mágikus szörnyekkel is fel vehesd a harcot.

A druida képes megtanulni védekező és agresszív támadó varázslatokat,ezen kívül készíthet gyógyító rúnákat,amiket akár értékesíthet is.Legyőzhetik a szörnyeket a rúnáikkal.Nagyon hasonlítanak a varázslókhoz,de van egy kicsi előnyük a nem mágikus tulajdonságok terén.A druidák szintén egyre erősödnek minden egyes szintlépéskor.
  • kiserik
    Hát akkor vmi kurvahosszú fegyver volt nála, mert atütötte a képernyőt :( :)
  • Shaman
    3 hónap:
    -Ha Usa dollárban,akkor 4571 forint.
    -Ha Euróban,akkor 4831 forint.

Probléma annyi,hogy elvileg EU tagoknak Euróban kéne fizetnie....és ugye már mi is EU tagok vagyunk. Én spec dollárban akartam,de a Postán is csak euróval tudták megcsinálni,ami azért érdekes,mert amúgy a regisztrációmban azt írtam dollárral fizetek,szal nemtom mi lesz:-))
  • Noodlee
    Be kéne szúrni oda a szintlépéseket, a kasztok spelljeit, persze csak azokat, amik kellenek, és egy listát a Magyar játékosokról(alá lehetne róluk szkrínsát). Meg hogy melyik cuccot hol érdemes eladni. Hol vannak Newbiek számára jó tápolós helyek.