124119
-
#1737 Az eff? És a ká? ;) -
#1736 ja nood igazad van mert telleg lo a kicsike ded nm az az elsodleges szal az el van cseszve:(:(:
en ideztem tobszor is elfet es odament utni ahelyett hogy lott volna:(:(
szal en kitartok a mellet hoigy okes lo de ritkan inkabb megy es ut:) -
Noodlee #1735 Kár, hogy otthonról nem tudom megnyitni szerkesztésre. Tudnék mit módosítani rajta :) További 5leteim is vannak. -
#1734 :) -
#1733 Megvan a második kezdet. Nézzétek meg!!! -
Noodlee #1732 Az eff mégis lő. Megmondtam.
Elf -
Noodlee #1731 Megnéztem az oldalt. Tök jó. Majd csinálok jó kis táblázatokat. -
#1730 ugye nincs senkienk ellenvetése, ha frame-ket használok a weboldalon? ... akkor jó :) -
#1729 Az lesz majd a szép, amikor egyszerre szerejük a weboldalt! :) -
#1728 loál -
#1727 A pancser "kidobta" Sam-nél. :D -
#1726 Mákos -
#1725 5-öt úgy, hogy "találtam". :) -
#1724 Vagy 20-ig, vagy 20-tól.
És a péntek? Az fix? Aggy a "gyerekekenk" egy kirakót. Vagy küldd el őket nőzni... Hümm. Mennyi idősek ők már? ;) -
#1723 Hogy a fenébe szettél össze 20 platinát. Nekem 10 is alig van :((( -
#1722 800 platina? Ajajj. Most van 20 platinám. :D
Azért kell cucc, mert ugye nincsen pajzsom. Így mindezt rucikból kéne megoldani. -
Noodlee #1721 Nem tom. Nekem a délutánok/esték mindíg képlékenyek. -
#1720 Na miva? Kihaltatok?
Este? Valaki?
Biztos lesznek megint a kedvenc élien-behozók. Valszeg ma is meghalok párszor. Zak: jössz segíteni? (meghalni) :) -
Noodlee #1719 Csak viszonyítás képpen:
Kb árak, tehát NEM fix árak
Beholder Shield 10 platina
Boots of haste 700 platina
Crown Armor 300 paltina
Crown Helmet 35 platina
Crusader Helmet 100 platina
Dark Helmet 300 GP
Demon Shield 800 platina
Dragon Hammer 25 platina
Dragon Scale Mail 2000 platina
Dwarwen Shield 100 GP
Fire Axe 80 platina
Fire Sword 90 platina
Golden Armor 950 platina
Golden Legs 2200 platina
Guardian Shield 20 paltina
Knight legs 100 platina
Knights Armor 100 platina
Plate armor 500 GP
Skull Staff 90 platina
Vampire Shield 450 platina
Warrior Helmet 70 platina
Life Ring 600 GP
Wedding Ring 950 GP
Platinum Amulet 80 platina
Backpack of Arrows 20 platina
Backpack of Bolts 40 platina
Backpack of UH rune 20 platina
Backpack of HMM rune 9 platina
Backpack of GFB rune 18 platina
100 darab fish 2 platina
-
#1718 Látjátok! Rregisztráltama magamat ezen az oldalon és rögtön bővíteni kell a szervert! :D -
Noodlee #1717 Tehát mennyi HP-je van? Akkor már elég egy linket adni hozzá. A szörny legyakásához lehat írni magyar tippeket, melyik szörny hogyan viselkedik, látja-e a láthatatlant, gyógyítja-e magát, használ-e távolsági támadást, stb... -
Noodlee #1716 Ha megadunk monnyuk lvl 20-as knightot, átlagos cuccokkal, akkor arány listát lehet csinálni. -
#1715 ""mennyit kell belelőni."
Ez nem megoldható, mert rengeteg dologtól függ a sebzésed. :("
ezt úgy értettem, hogy menniyt kell sebezned. És ez fent van a gamigo-n! -
#1714 De az tök mindegy! Arányok kellenek! -
Noodlee #1713 ""Egy olyan listát kéne csinálni az enemikről, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2."
"
Lehet csinálni hasonló skálát, de hogy mekkora a sebzésük, az nem megoldható. A 10-es skála szerintem kicsit ki fog tolódni vagy 20-ig. De nagyon nehéz lesz, mert ugye ez is rengeteg dologtól függ(skilljeid, felszerelésed, kasztod,stb) -
Noodlee #1712 "Egy olyan listát kéne csinálni az enemikről, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2."
Remek 5let!
"Van ezek közül, ami elérhető, érdemes megvenni? "
Ja meg lehet venni, de még egy jó darabig annyi pénzed nem lesz :)
"mennyit kell belelőni."
Ez nem megoldható, mert rengeteg dologtól függ a sebzésed. :(
-
#1711 az jó :) -
#1710 Hát az izé...
Valahonnan le kellett kapnom a képet :)) -
#1709 Noodlee!
Nézegettem tegnap, hogy milyen cuccok léteznek (tökfedő, kabátka, nadrág, cipő). Nekem ezek a démoni cuccok kellenek! :) Van ezek közül, ami elérhető, érdemes megvenni? Természetesen nekem olyan kell, ami könnyű és sokat véd!!!
Másvalami: Tegnap mondtam, hogy miért nincs az enemi sebzése az oldalon... Egy olyan listát kéne csinálni az enemikről, ahol ott van egy (pl) 10-es skála, hogy az adott szörny milyent sebez. Pl: a rat: 1; wolf: 2. És, ha látom, hogy a wolf-ot simán legyőzöm, akkor mehetek patkányolni. Na, szerintem így már volna értelme, nem? Meg ott lenne, hogy melyik milyen gyors, és, hogy lő-e. Meg a szokásos: mennyi exp-et ad, mennyit kell belelőni. -
Noodlee #1708 Spellbook-nak híjják :) -
Noodlee #1707 Írtam neked privátot, hogy írtam neked mélt. :) -
Grimbusz! Tartogatok neked egy ilyen varázskönyvet (vagy mifene az), ha átjössz odaadom, nekem már 2 van. :) Ebben lehet megnézni, hogy milyen varázslatokat tudsz már (miután megtanultad). :) -
#1705 pffff :DD -
Noodlee #1704 Háát...
Nem olyan sürgős. ráér délutánra is :)
-
Noodlee #1703 A nagyon öreg, régi motorosok azok tudnak, de szerintem, csak egy pár darab olyan pala rohangál egész Tibiában. Szal sajna nem. De viszont jó sokára fox tudni te is láthatatlanná válni. -
#1702 Huhhhh ezt most néztem meg.... ennyit le akarsz velem fordíttatni?:-ppp
Na majd belerágom magam:-) -
#1701 A paladin tud (később) idézni rémet? -
#1700 És mi lesz a nem sg-sekkel? -
. . . V///
. . C( @ @)D
. .-ooO(_)Ooo-
-
Noodlee #1698 Felhívjuk a kedves fórumozóink figyelmét, hogy 2004. július 14-én várhatóan 13 és 17 óra között kb. 2 órás időtartamra szervercsere miatt nem lesz elérhető az SG.