124119
  • Noodlee
    Akkor azért is rádálhatott na.
  • CattiBrie
    :)) jobba, ha nem Válasz-olok :))
  • CattiBrie
    csak "bement a házba", nincs fel vagy le
  • Noodlee
    "nem tudom mi volt. Nem, nem kék rucija volt. :)"
    Tehát nem kék rucia volt. Akkor az nem "szörnyátragasztásos" volt. Spellcaster idézett lénye halt meg ott.

"a yx&;ß$¤ bement a házba. Ez volt, ami miatt? "
    Igen sanszos, hogy azért. Ha szintetvált a csóka(fel, vagy le) akkor tuti rád ál.
  • CattiBrie
    #1648 - nem tudom mi volt. Nem, nem kék rucija volt. :)

#1649 - a yx&;ß$¤ bement a házba. Ez volt, ami miatt?
  • Noodlee
    Nem, oda északra nem raktak. Arra gondoltam, ahol először meghaltál.
  • Noodlee
    Vannak arcok, akik olyan profin nyomják a "szörnyátragasztást" hogy 4-5 szörnyet hoznak egyszerre, egy tök szűk folyosón, és mégsem őket támadják. (volt már részem benne). Én sem értem hogyan csinálják. De nekik ez a "mesterségük"! A ku*va annyukat!
  • Noodlee
    "Valahogy átragaszotta rám a lényt. Pedig 2 kockánál közelebb nem mentem hozzá. "
    Már az is nagyon közel van. Ha az emberke felugrott a létrán(ami ott volt mellette) akkor tuti rád ál, ha lát táged. Tök mind1, hogy hány kocka van köztetek.
  • Noodlee
    "mondom, északra mentem. Vagy azt mondod, hogy mostanában raktak oda minókat? Mióta? Északi kijárat, rögtön balra az első hegy előtt."
    Mino Guard volt?(kék tísörtben?)
    Ha nem kék volt, akkor szerintem valami spellcaster idézte, és ott fáradt el.
  • CattiBrie
    Nood: mondom, északra mentem. Vagy azt mondod, hogy mostanában raktak oda minókat? Mióta? Északi kijárat, rögtön balra az első hegy előtt.
    Mellesleg, amikor veled vagyok (mármint te is ott vagy) akkor úgy sem félek semmitől. Persze épp ezért, vagy ettől függetlenül meghalok.
    >Az első butaság volt. Tapasztalathiány. Nem tudtam, hogy ot lent teremnek. Különben nem mentem volna le.
    >Ez a második gyilkosság. Valahogy átragaszotta rám a lényt. Pedig 2 kockánál közelebb nem mentem hozzá. Meg én úgy vettem észre eddig, hogy amikor együtt gyakunk, akkor sem szokott átragadni rám az enemi!!! Ez miért, hogy?

Mégvalami: Nem várhatom el, hogy állandóan fogd a kezem. Gyakni EGYÜTT kell. Mint a cyc-t. Ki mennyit sebez, annyi exp-et kap. Szeritem így fer. Na jó, cyc-t, elfet, minot blokkolni kell, de plö farkasnyírásban akár versenyezhetünk is. :) Én csak akkor merek előre (eléd) menni, ha úgy gondolom, hogy nincs veszély. Ha meg nem tudom, hogy van, akkor bukta. Vagy meg tudsz menteni, vagy nem.
  • Grimbusz
    na csao mindenki :)

Nood holnap nem leszek egész nap :( Sopronba megyünk szervizelni a havi körútra, szóval reggel sem leszek sajna.
    Kár úgy látszik a hatodik szintet nem tudom túllépni már soha ;O)
  • Noodlee
    De mehetünk a tó fölötti cyc terembe, ott tuti nem tudnak megszivatni, pláne ha kapásból a lépcső mellett álsz. Szal gondold azért meg. :)
  • Noodlee
    Csak arrafelé van mostanában gáz(mióta mino guardokat raktak oda). Másfelé nem igen szokott lenni. Szal szerintem csak azt a környéket kerüld el. Másfelé a közelben nincs olyan kemény szörny. Max cyc, amit szoktak lurerni.
  • CattiBrie
    Ehümm...
    Akkor én is lejentettem volna. :S
    Mindegy.
  • Noodlee
    A Guildben szóltam az egyik társamnak(me ugye én nem vagyok perfekt inglis), hogy jelentse, és jelentette.De min.2 órát kell rá várni(de komolyan annyit),hogy valami legyen belőle, és soxor akkor sem történik semmi. Szal ez van.
  • CattiBrie
    Djerekek!

Nagy gebasz van! Előbb beléptem. Gondótam elnézek északra egy kicsit a közelben nyuszizni (amit nem szoktam)! Északi kijárat, balra el, pár "méter" az első nyusziig (na jó, eredetileg farkasozni indultam) és ott fexik egy MINO!!!

Valamit kéne ezzel csinálni!

Nood: a tegnapit hogyan jelentetted? Kinek? Hol? Ctrl-R (vagy mi)? És lesz eredménye? Este lehet, hogy be sem lépek, ha úgy is mindenhol veszélyben vagyok. :(
  • Noodlee
    Nem a nagy elefánt, az oroszlán barlangjába?

(má régen vót, nem emléxem)
  • Shaman
    igen nem megybe!

"apu hogy megy be az a nagy medve a fehérek barlangjába...lá-lá-lá"
    [Gyereknóta]
  • Noodlee
    Az idézett lény sem megy be a depóba(asszem)
  • Noodlee
    Bár, ha azt vesszük alapul, hogy a PvP világban a depó védett hely, akkkor szvsz nem megy be. De akár az is lehet.
  • Noodlee
    Nem tudom. Még nem láttam, hogy odáig eljutott volna :)
  • Shaman
    és depóba is bemegy?
  • Noodlee
    Hát ha nem csapja le valaki, akkor akár a depóig is el lehet őket cibálni.
  • Shaman
    a városba nem tudnak bemmenni???
  • Shaman
    legyé gyorsabb!:-))
  • Noodlee
    Rendben. De úgyis Thaishoz a Nyugati bejárathoz szokták vinni, szal kicsit dekkolsz ott, és máris rádhozza valaki. Mindíg van arc, aki oda rángatja őket. Tegnap is volt két emberke, és ma reggel is.
  • kiserik
    Ok. Szavadon foglak :)
  • Noodlee
    Érdekes, mert otthon nekem nem müxik. Gondolkodik, majd kiírja, hogy ídőtúllépés.
  • Noodlee
    Na majd akkor neked is megmutatom, mint Cattinek :)
  • Noodlee
    Paladinnak nem gáz, ha el tud rohangálni előle, de lvl 14-en még nem megy :(
  • Shaman
    mekhaltö?
  • kiserik
    Minotaur Guard. Én olyant még nem is láttam, Catti meg már legalább 2-vel találkozott.
  • Noodlee
    Elég, ha megírod doc-ban, vagy másban, és majd mi felteszzük.
  • Noodlee
    Nekem van melóm. Catti meg szerintem tegnap nagyon elkeseredett Nem vigyáztam rá eléggé :(
  • Shaman
    Nah mi van???

Senki sincs?
  • Shaman
    Hömm én (mikor kevesebb a munka) tudnék egy-két dolgot összehozni itt bennt (példul útmutató kezdőknek),csak az a baj,hogy nálunk a tűzfalon teljes ftp tiltás van,szal nem tudnám feltölteni...
  • Shaman
    reggeltetö!
  • kiserik
    Jó reggelt! :)
  • Bobber
    Koszi szepen:):) mondom ha ugy alakul hogy lesz hangulatom meg valami otletem akkor megcsinalom szivesen de most meg nem sok otletem van:(
    de hat ez majd megvaltozik:):)
  • Noodlee
    Megnéztem eme két remekmüvet. Holnap nem mész melózni, hanem a Tibia oldalát fogod készíteni. Ez a haditerv!
    Szal nagyon klafák!