124119
-
#1777 Nem jössz? -
#1776 De sőt level 7-en vásároltam be :))) kell acucc, a lóvé meg ugy is jön.
na go job :())) -
Noodlee #1775 De ugye nem lvl 8-on vásároltál be? Csak mert lvl 8-on át jösz Mainre, és ott a legszarabb cuccok is jobbak, mint Rookgaardon. Mindenhol vannak jobb cuccok kidobálva, mert ott már azoknak semmi értéke. -
Noodlee #1774 Ha átjösz Mainre, és befigyelsz a depoba, akkor ott van egy barna láda, abban van egy fekete doboz. Abba tudod pakolni a cuccaidat. Én pölö hátizsákokat teszek bele, és abba pakolok. Jobban ki tudsz úgy igazodni. Pláne, ha mind más színű. Sajna a progi "benéz" a batyukba is és azt is számolja.(nekem most kb 400 db cucc van benne, mert tegnap eladtam pár kacatot) -
#1773 és ha batyuba rakom be? :)) abba több cucc fér el, ezt is egynek számolja? -
#1772 az jó, bár már nincs lovém csak kb 40 gp, elvásároltam több mint 200 gp-t felszerelésre -
Noodlee #1771 Ja, és ha 100 arany, ha egyben van, akkor az 1 db cuccnak számít. Szal a kis kockákat számolja, hogy hányban van cucc. -
Noodlee #1770 Ha átjösz Mainre, akkor annyi cuccot teszel be a kis ládikádba(lásd dió) amennyit akarsz. Itt nincs határ. Na jó van,(1000 db cucc) de azt elég sokára éred el. -
Noodlee #1769 Aham. tegnap picit húztam őket. :) Cyc runoltunk :) -
Noodlee #1768 Én is erre gondoltam. Feldobni simán HTML-be. Esetleg lehetne egy link, hogy: letölthető verzió. -
Noodlee #1767 Köcce. -
Noodlee #1766 Nem untam. Nekem is fíling volt. Örülök, ha tok segíteni Newbieknak :) -
#1765 jé, hogy megváltozott mintha láttam volna már ! :O) vagy mégsem? :)))) LOL -
#1764 köszi!, megnézem -
#1763 magyar Tibia oldal :))) -
#1762 az hol van, mert van egy rakat linkem de magyarral még nem találkoztam. -
#1761 Majd megmutatom :) Meg le is van írva a magyar Tibia oldalon :) -
#1760 ha meglépem a 8. szintet mi történik, Nood azt mondta valami orákulumhoz kell menni... de az hol van és ott mit kell tenni? és hogyan? -
#1759 hát remélem, elvileg pénteken egész nap egyedül leszek a munkahelyen csak tudjak belépni, rekord szintet fogok lépni!!!!! -
#1758 Ja. Folyt. köv. :)) -
#1757 :))) jót csatáztunk :))))))) kisErik :)))) pont ki kelett logolni, na mosta amcik megúszták!!!! -
#1756 hol lehet eladni fegyvert? és sisakot? mert senki nem akarja megvenni... -
#1755 JÓ az anyag egy ütés néha és kész egy nyuszika :) -
#1754 Na sikerült megszabadulnom a felesleges aranyaimtól :) vettem carlin sword-ot és legion helmet-et :))) egyedül siekrült tradéznom :))) Grimbi örül nagyon!!!
-
#1753 ahhh köszi alig férek már el a sok cucctól! -
#1752 van /10 a súlya.értem ezalatt,hogy 100 aranyn = 10 OZ.
Majd a fó kontinensen tudod berakni a depóba.
Addig magadnál kell hordani! -
#1751 Gyerekek ha túl sok a lé azt el lehet rejteni? vagy bankba tenni_? vagy annak van súlya? -
#1750 :)))) szerintem is én már listázom a cuccokat excelbe... ha kész elküldöm akinek kell -
#1749 He he :)))
Szia kisErik :)) nem jössz medvézni 3 vanm lent a labiban és én nem bírok velük :( még!!!!!! -
#1748 az nagyon baró :) gartulálok !!!! -
#1747 Jó reggelt! -
#1746 :) na az tök király köszi, ezt sem tudtam! -
#1745 ji mindenki szép napot :)
Tibián vagyok ha valit érdekel! -
#1744 Egyébként jó lanna a sivatagi questet megcsin,mer kéne a 10K lóvé.
Kell nekem az előléptetés!! Már el is terveztem,hogy lesz. 10K sivatagi quest+ nekem van 5K + Noodlee ad 5k-t:-)
Na teccik?
[De jó így magamnak szpemmelni] -
#1743 Egyébként meg már most lehet módosítani a karakterek szintjeit,mert mind catti,mind halalhozó lépett.... -
#1742 Noodlee: megnéztem ez uw-s oldalt. Ez így nem igazán jó a kezdőknek,hogy le kell tölteni azt a doksit. Inkább át kéne konvertálni html-be,s simán beilleszteni oldalként. Ha más nem a word is meg tudja csinálni,csak úgy kell elmenteni. -
#1741 reggeltet.
Noodlee lefordítottam a cuccot,s elküldtem neked a címedre. -
#1740 hatt noodlee ez nagyon jo volt ez az este nekem nagyon tetszertt bar tudom hogy te szenne untad magad:):) remelem maskor is nyomjuk majd igy:) -
#1739 kiszamoltam:):): amugy meg majd beiratkozom mar egy gyors es gepiro tanfolyasra:):) -
#1738 ja amaugy liszamopltam cati hogy ha el akarod erni a 15 os magic levelt az minimum legjobb esetben is 23178 perc ami annyi mint 386,45ora. Szoval ha ennyi idot jatszol ugy hogy kozben folyamatosan varazsolsz akkor van ra esely hogy tudjal lenyt idezni:):):) de hat lehet hogy elszamoltam:):):)