124119
-
#2065 faca. Ahol lent szoktunk állni? Ott van a Süsü? :) És ott fent álltak a gamerek? -
#2064 kezdek egy kicsit merges lenni:(:(:(
tod nood ahol a cyc terembe szoktunk lemenni na most mar ott se merek lemenni:(:(:
ott alt a lejaratnal 4 30 as szint feletti kari na mondom ezek miert allnak itt vajon ?? hat mondom en le nem megyek az egyik lement es mar jott is visza hat valami barom odahozott egy susut hogy honann meg hogy nem tom de allitolag ott van na en inen kezdve nem tom mikor tudok ott lemenni mert szerintem nem sokan ugranak neki egy susunek viszont sok halott lesz szal remelem hamar jon egy GA es rendet rak -
#2063 Jó. -
Noodlee #2062 Tata! Te se magyarázzá :)) -
#2061 jó akkor bölcsivezető helyettes :) -
Noodlee #2060 Nem vagyok ovóbá. -
#2059 nem és kész, ez az utolsó szavam :)! és .-t -
#2058 áhhh csak gyerekek, és legyint ... -
Noodlee #2057 Szpemmejetek ide -
#2056 - pislog - -
Noodlee #2055 Nemán. -
#2054 Ovóbácsi rendet rak. -
Noodlee #2053 Azé töröltettem, mert nem ide illő, hülye, ésidétlen képek voltak. Annak van másik topik.
pölö: Shaman a szpemmer király, meg ilyenek. -
#2052 vajon kibír -e a akarim egy toilettet a macik között? hümmmmm -
#2051 hooool?:-p -
Noodlee #2050 :)) -
#2049 : Shaman kint spam-el a fő oldalon :) -
Noodlee #2048 Én is ezt mondtam!! -
#2047 nem:-(
ebből már csak jövő hét lesz....:-( -
#2046 na megyek meg melozok ewgy kicsit aztan majd meg megyek gamelni
amugy meg nem nezted shaman nem jott meg meg az elofizu?? -
#2045 jóóóóóóó keeeedveeeed vaaaan!!!
[SZUGERÁL] -
#2044 hat bakker ti roszul vagytok oszerakva:):) amig leirok 2 sort tele nyomjatok az egesz forumot:):) amugy meg nem otm miert klelet egy csomo hozzaszolast toroltetni:(:( en is meg akarom nezni:):)
lassan tobb lesz a torolt hozzaszolas mint a ami marad:) -
#2043 amugy meg csak hogy valaszoljak nem tom mikor lesz a quest mert ugye meg kene lepnem a 20 as szintetmar (3xra) a masik meg nem tom hogy fogok raernia hetvegen mert vendegek jonnek es itt is alszanak meg minden szal nem tom hogy fogok raerni
de hat majd meglatjuk ha joi kedvem lesz akkor meg ma megcsibnalom a lev 20 ast de kicsii az esely -
#2042 Egyet értek!!! Mert ha én nem lennék... -
#2041 Hétvégén nem nagyon szoktam SG-re írogatni,szal most kell előre bepótolni a kimaradó 2 napot:-))) -
#2040 Mér'? Eddig nem ide írtál? :S -
#2039 na má csak te hiányoztál!:-) -
#2038 azé nem csak! nem bizony :( -
#2037 na csak hoy mar en is emeljem a hozzaszolasok szamat irok egy kicsit ide:):): -
#2036 Ijenkor hálákodsz,mikor meg szpemmelk azt törölteted,mi?!!44:-pp -
#2035 Vagy csak a szöveg link, mert a kép a topighoz illik, nem az oldalhoz :) -
#2034 mét nem jó? Csinálsz jobbat? Ha akarsz csinájj,én nem vagyok Grafikus,szal én bénábbat csinálnék,egyébként meg NINCS KERET!!44 -
#2033 de most mi ban van vele? szerintem tök jó, de ha akarjátok rajzolok egy saját logot. -
#2032 Kép maradjon, alá lehet írni: mádzsár tíbia ódal. Mind a kettő link, és új ablakban. -
Noodlee #2031 LYESZ!
Második hely!
Shamannak nagy. Ez az ő érdeme :) -
#2030 Itten fent emez a World of Tibia-s logo. -
#2029 milyen logó?
Itt sg-s,vagy a honlapon valami,vagy mi? -
#2028 :P -
#2027 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) bakkeeeerrrrrrrrrrrrrr
ez a csákó kész van mint a krumplis tészta ......... -
#2026 - Ez a kép, nem ez e kép.
- Új ablak, nem új ablak.
- Kép alatt szöveg, kép alát nem kell szöveg.
- Csak szöveg, ne csak szöveg.
- *Legyen kerete, ne legyen kerete.
- Csak kép, ne csak kép.
- Mindekettőből (kép és szöveg) legyen a link, csak az egyikből.
...
*Nálatok van kerete a képnek? Mert a forrásban nincs, de én mégis látom. Igaz itten bent proxy van, de Ctrl-F5-tel frissítve is látom a keretet.