448
Empire Earth 2
  • Axon
    Kipróbáltam a demo-t. Ha nem tudom, hogy éppen az EE2-vel játszok, azt hittem volna, hogy ez a RON. Sok pozitívumot nem tudok mondani. Maga a játék nem rossz, de ha jól megnézzük ez egy egyszerű rókabőr, csak most nem ez EE1-ről lehúzva, hanem a RON-ról.
    Azért remélem ebből sem hagyják ki az I. vh korszakát. Alíg van 1-2 játék, ami az I. vh-val foglalkozik és ha jól emlékszem a EE volt az első rts ahol ez megjelent.
  • NB2
    Demo végén az van, hogy 2005 Spring vagyis tavasz:)
  • Drizzthsz
    A teljes mikor jön ki?
  • kriszt
    az enpire earth-höz
  • kriszt
    Ki tudja honnan lehet letölteni cd-kódot a multiplayerhez?Aki tud lécci segítsen.
  • zizzenet
    Aztat valaki mondja meg nekem, legyen szíves, hogy a program a Radeon 9800 Pro kártyámra miért azt írja ki, hogy 1.4 Pixel Shader és 1.1 Vertex Shader, mikor ezek 2.0-sak? Lehet, ezért fut olyan nehézkesen a progi? Laggol a mouse, racsnis a mozgás, holott a grafika elvileg nem túl szemet gyönyörködtető (mindamellett, hogy a célnak megfelelene).
  • grebber
    SYSTEM REQUIREMENTS
    ---------------------------------------------------------------

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
    - NVIDIA(R) GeForce(TM) 2 or equivalent DirectX(R) 9.0c-compliant 64 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
    - Microsoft(R) Windows(R) 98/Me/2000/XP operating system
    - 1.5 GHz Intel(R) Pentium(R) 3 or AMD(R) Athlon(TM) processor or equivalent
    - 256 MB RAM
    - 1.5 GB of uncompressed hard disk space for game files
    - DirectX(R) 9.0c (included)
    - DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
    - 4X CD-ROM drive
    - Microsoft(R) compatible mouse and keyboard

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS
    - NVIDIA(R) GeForce(TM) 4 or DirectX(R) 9.0c-compliant 128 MB 3D video card with hardware T&L and pixel shader support
    - Microsoft(R) Windows(R) XP operating system
    - 2.2 GHz Intel(R) Pentium(R) 4 or AMD(R) Athlon(TM) or faster processor
    - 512 MB RAM or more
    - 1.5 GB of uncompressed hard disk space for game files
    - DirectX(R) 9.0c (included)
    - DirectX(R)-compatible sound card and speakers or headphones
    - 24X or faster CD-ROM drive
    - Microsoft(R) compatible mouse and keyboard

Na majd holnap délután kiprobálom.
  • grebber
    DEMO 177MB
  • grebber
    Második interjú részlet Ian Davis elbeszéléséből. ingame jelenetekkel kisérve.
  • grebber
    Empire Earth 2.: Kémfogócska

Sogun, 15:09 - PC - Játék: RTS

(WithinGames) Nem mindig erővel győz az okos uralkodó. Kémekkel hatékonyan aláaknázható az ellenséges ország ereje. Főleg különféle gyártást vagy kitermelést végző épületek működését szabotálják profi módon az árnyékban lopakodók. A felmért ellenséges területről aztán szépen ömlik az értékes információ. Nekünk azonban nem árt az álcázott lopakodókat kitűnően észlelő őrtornyokat és erődöket üzemeltetnünk, hiszen az ellenséges vezér is megpróbálkozhat setét kémek küldésével, melyek reguláris hadseregünk számára láthatatlanok. Ha nem vigyázunk, a sunyi settenkedők káoszba taszítják féltve építgetett civilizációnkat.

A Mad Doc Software jelenleg a gépi intelligencia kódján kalapál, mert a 2D stratégiai térképen, ha kijelöljük X-el a támadni kívánt országot és egérrel rábökünk az "ide támadj" ikonra, szövetségeseinknek egyelőre még nem akaródzik lerohanni a velünk hadban álló nemzetet.

info: Hardwired
  • NB2
    Volt szerencsém játszani EEAOC-cal, egy dolog zavar, de az nagyon. Sok esetben a campaignoknál nem is volt az ellenfélnek termelése, csak időközönként csinált pár ember és azzal támadott, vagy egyáltalán, csak úgy megjelentek a térkép valamelyik részén. Legalább úgy oldották volna meg, hogy valahonnan bevonulnak, de nem. A legviccesebb az volt, mikor az amerikai küldikben az óceán aljáról szálltak fel a japán repcsik:)
  • grebber
    Új videó
  • grebber

• maniac001
    Nekem is tetszett ay EE, csak kiábrándító volt hogy a nano meg digitális korszakban a parasztok a tökföldről talicskával hordták a cuccot, meg a digitális kutatóközpontot kalapáccsal építették mint a középkorban. Remélem ezt kijavítják a 2. részben...
  • lammaer
    Nálam bejött a RON is :)

Végülis, nagyon különböző nem lehet a RON-tól, elvégre ugyanaz a koncepció, talán picit stratégásabb kivitelben.

Nekem az EE-ben kimondottan a jövőbeli korszakok tetszettek. Középkori/ókori stratégiákból tele van a padlás, de mecheket kevés játékban tudtam eddig stratégiaként irányitani.
  • Axon
    Nekem is az EE volt a kedvenc stratégiám. Hihetetlenül sokat játszottam vele. Ez volt az első játék, ahol random mapon gépi ellenfél ellen is igen nehezen lehetett nyerni. A munkahelyi hálón pedig sokat nyomtuk haverokkal.
    Sajnos a képek alapján nekem az az érzésem, hogy a 2. rész erősen hajaz a Rise of Nation-ra. Az okát nem tudnám megmondani, de nekem a RON egyáltalán nem jött be. Próbáltam többször is nekifutni, de sosem kötött le, se a single, se a multi része. Biztos bennem van a hiba és nem a programban. Nos ezért tartok attól, hogy nagyon hasonlítson a RON-ra.
  • lammaer
    jöjjön ki azt meglássuk... mondjuk az én hozzáállásomat az jellemezheti, hogy múlt héten szedtem elő és nyomtam végig két kampányt az EE:Arto of Conquestből.... hehe, legalább nagyfelbontáson nem szaggat a 9800 Pro-mon :)

De még mindig tetszett az EE, ergo szerintem a 2. is jó lesz. Csak a hajók irányitásával csináljanak valamit, az nagyon gáz volt...
  • Hmuda
    Ez N/C. Tipikus "csak a graf számít mert az a trendi" beállás. Szánalmas. :P
  • Hmuda
    Hm, fincsi. Minden perccel jobban várom. :-)
  • atwe
    szerintem ez a játék gusztustalan
    Ennél sokkal jobb lesz a aeo3
    Vagy a star wars legujabb stratégiai része
  • grebber
    4 új kép.
  • grebber
    Két kép: 1.
    2.

Empire Earth 2: polgármenedzsment
    Sogun, 10:56 - Játék: RTS - (1 komment)

(Worthplaying) Egyszerűen kezelhető hadjáratozást kínál az új városlakó-menedzser, mellyel szorgos polgárainkat hozzárendelhetjük a különféle automatizált mászkálási műveletekhez és auto-betakarítási munkákhoz. Alakzat-menedzser gondoskodik róla, hogy bónusszal induljunk a harcban és könnyebben eligazodjunk a csatatéren. A kutatás-menedzserrel pedig a technológiai fejlődést láthatjuk át könnyedén. Multiplayerben ideiglenes jutalmakat ad a Koronázó Rendszer a gyors belépők és kevés idővel rendelkezők haditetteitől, diplomáciai vívmányaitól függően. Felvehető játékmenet, javított lovagi torna és kibővített statisztikai jelentések varázsolnak majd elégedett mosolyt a veterán Empire Earth rajongók rózsavirágos orcájára.

info:Hardwired
  • Johnyy
    Remélem lesznek benne épületek!! Amit te építessz fel! Mert Ma sok az olyan strat amiben nincs és ez nekem nagyon nem jön be!! ;) Az a lépegető nagyon jó néz ki , meg az is hogy ki van dolgozva a tommygun álványa is!!! :D
  • Tom3 #23
    Na valami megjelenés?
    Az 1 nagyon tetszett!
    Több ideig birtam cheat nélkül mint az Age of Empires-ben!
    Végül cheat lett mindig a vége...:)
  • Hmuda
    Remélem lehet majd király történelmi ütközeteket lenyomni és lesz benne egy király pályaeditor és meg lehet majd benne csinálni a magyar történelmet. :D
  • grebber
    Nem sok.De ha már itt vagyunk mégegyszer nagyon jó game lesz ez :)
  • Hmuda
    up

(van értelme? :D)
  • grebber
    Jó lenne de nincs semmi új info.
    De továbbra sem tágítok fasza lesz :)
  • Hmuda
    up
  • Hmuda
    Na egy uccsót:
  • Hmuda
  • Hmuda
    ARATNI FOG!
  • grebber

• Gandibá

• grebber
    Közben itt a Empire Earth 2 weblap.
    Nekem nagyon tetszenek az egyik képen azok a lopakodok.
  • Hmuda
    Néh randomban beállítottam a kezdő korokat és kikapcsolódásnak nyomattam hasonló meneteket.
  • NB2
    Biztos bennem van a hiba, de hogy tudtatok ti tankkal menni, a kőkorszakiak ellen? Random mapban? Ott nem váltott rögtön kort a gép, ahogy ti váltottatok?
  • Kori
    nagyon nagy játék volt
  • grebber
    Elő is veszem azt zuzok vele igy a nap végefele de elötte megyek edzésre :(
  • Gandibá
    Jaja, legnagyobb funok :D Jött a kis őskori emberke bunkósbottal te meg átvázolsz rajta robotokkal :)