Empire Earth 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
http://www.speedyshare.com/388848597.html
szivesen<#worship>#worship>
Az volt a szép idő mikor magamnak is csak derékig értem :)
A sierra.com-on van magyar patch az empire earth 2-höz, legalábbis ezt írjátk. Kipróbáltam, mégsem magyar patch mert inkompatibilitási hibát ír ki.
Erre nem tudtok valami megoldást hogy ne az 1.0-s verzióval kelljen játszani?
Avagy magyarítást tudnátok adni az angol verzióhoz? Akkor megvenném azt, mert így tele van hibával.
[email protected]
valaki el tudná küldni a magyarositást hozzá mert igy elég nehéz játszani hogy olaszol van minden😊
[email protected]
köszz
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Intel Core2Quad 2.4GHz,LGA775,ASUS P5KPL alaplap, 2 GB DDR2 memória, Samsung 160GB SATAII, Samsung SH-S182D/BEBN DL Supermulti DVD+/-RW,Leadtek NVIDIA GeForce 8800GT 512MB,
THX!
Egy számomra fontos kérdéssel fordulok hozzátok: Ha pályát szerkesztek ee2-ben, akkor nem akar a számítógép hajógyárat építeni. Nem tudtok valami megoldást?
az empire earth 2 magyarítás engem is érdekelne!!elöre is köszi ha veszi valaki a fáradtságot!
[email protected]
(látom h ott van az idõskála is de az folyton változik...volt már egy nap két nap 1hét 5hét 26óra...)
akkor adj torrent-et meg klienst😊
lenne egy kérdésem...az EE2 full verzióját honnan lehet letölteni?
(ha mondjuk nem torrentrõl van szó)😄
Volna egy problémám: az egyik amerikai küldiben, amikor Palermoba kéne hajózni és kiírtani az olaszokat, akkor nem tudok hajókat gyártani az egységkorlát miatt és házakat se enged építeni. Nagyon szépen megköszönném annak, aki megmondaná, hogy mit csináljak.
Egy hozzáértõ valaki elárulná nekem,hogy létezik e magyar verzióhoz patch? És ha igen,akkor honnan tölthetõ le. Mert eddig nem nagyon találtam.
Email címem:[email protected]
Elõre is köszi!
Kö[email protected]
-Letörlöd a myconfig.cfg nevû fájlt az alap EE fõkönyvtárából
-Lefuttatod a kiegészítõ CD-jén lévõ patchet
-Felinstallálod a kiegészítõt. Ezek után a lépések után ugyanis engedni fogja.
Egyébként a maga a játék szvsz borzalmasan szar.
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
De kösz hogy ezeket el mondtad!
A hibaüzenet arra utal, hogy a patch és az alapjáték nyelve nem passzol. Elõfordulhat, hogy létezik a játékból US és UK verzió is, és bár hiába angol nyelvû mindkettõ, mégsem ugyanaz a nyelvi verzió.
Apropó: ugye crackelve nincs a játék és az eredeti EXE fájl van a helyén amikor patchelni akarsz?
"this version is incompatible with the version os empire earth II That you installed. Make sure that you are using the correct language version os empire earth II: The Art of Supermacy"
Na erre mit csináljak? megpróbáltam a patch-et és annál meg ezt írja ki: "This patch is incompatible with version os empire earth 2 That You have installed. Make sure that you are using the correct lenguage of the patch"
PLS VALAKI SEGITSEN NEKEM PLS!!!!
kerdezni szeretnem, hogy hogyan lehet EE2 t jatszani helyi halozat(LAN)
kapcsolattal? mar va gamespyom is, de az sem segit.
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Eamail címem:[email protected]
Elõre is köszönöm. (Egy apu)
DFTBA ಠ_ಠ
Ja, kis küzdelem árán mindent meg lehet találni, az igaz. Ennek a játéknak tudtommal sincsen magyarosítása, de néha egészen sunyi weboldalakra bukkanok, ahol szuper fordítói garázsprojektek vannak. 😊
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
De ha nem a magyaritasok.hu akkor ott a GOOGLE. A google a barátunk, használjuk =).
Amúgy nem igaz, hogy ami nincs a magyarítások listán, az nem létezik. Távolról sem igaz. Pl. a Planescape Torment és a Might & Magic IX. - igaz, hogy nem teljes béta-magyarítása - sincs itt.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Melyik topikban vagyunk?
Köszi,h próbálsz segíteni.
Van valami hibaüzenet vagy ilyesmi?
Eredeti cd-rõl másoltam le a játékot, de nem enged játszani.Honnan tudok hozzá crack-et letölteni? Ha az kell hozzá?
sokáig visszanéztem most létezik nyelvi fájl v. nem?
Leszedtem a játékot, de csak spanyolul találtam meg:S
Nem értem!!!!valaki fel tudja rakni/el tudja küldeni az angol fájlokat!
elõre is köszi
Ancrew