Empire Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sephi
Ebbol is latszik mekkora lo vagy. Ekkora baromsagot mondani vaze en nem tudom hogy nem felsz hogy ki fog rohogni a fel nep amikor ezt belemasolom egy War3 forumba.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a war3 az a warcraft3?
nekem a Warcraft 3 olyan, mint a Quake az FPS mezõnyben: nagy név, nagy gyilkolászás, nagy agyatlanság - 1 nap után uninstall...

http://gaborszantai.co.uk/

Sephi
En kerek elnezest!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

war3-at ne is várj mert az ez is és összes aoe és összes jobb rts oda vissza veri midnen szempontbol külalakban 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
lollerek vagytok geci szép ez a gém

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Sephi
Lehet nem fejeztem ki magam vilagosan. En maga a jatek outlook-jarol beszelek. Hogy neznek ki azok a kurva iconok? Azok a menuk? Fajdalom a monitoron hagyni oket. A Age Of EMpire 2 -nek szepp volt a kulalakja jatek kozben. Jo nem varok en egy War3 kulalakot e akkoris baze 2005-ot irunk.

amugy ha van kedve valakinek egy multira 8leginkább szövetségben ai ellen mert ai-val szövibe pl warplanner eléggé nem kihasználható... :/) az majd kajabáljon 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ott a pont, nem nagyitgatni kéne..., állitom ha nem lehetne nagyitani grafikai gixerek 90% fel se tünne senkinek 😄D

mit bírtok Ti ennyit lovagolni egy RTS grafikáján...
én teljesen kizoomolva játszok, nagyon nincs is idõ elveszni a részletekbe, de szerintem fullon bõven jó a grafikája ehhez a stílushoz...

Thx.

Ez az élet nem a fán csüngés.:)

Az ajánlott konfig amit javasolni szoktak a készítõk eddigi tapasztalataim szerint jócskán eltér a valóságtól és ezért kérdeztem meg olyat aki már játszott is vele.Amúgy meg nem vagyok lusta és visszaolvastam mit is írtak.

Sephi
Hat apam oszinten az ok hogy lehet a jatekmenet fasza lesz de hogy a grafika mennyire borzalmas az mar faj. Az elso resznek szebb volt... nem tudom...

persze, csak legfeljebb, nem high-on lesz a grafika összes paramétere...
a demóját a régi gépemen 1280×960-ban medium és high paraméterekkel nyomattam: 1,7 P4, 512 rambus, Gef3 Ti200...
aztán kitudja, nekem 1600×1200-ban megy minden fullon az új gépen😊

Keress rá az ajánlott konfigra. Ennyi lusta embert.
Egy 2.4-es P4-es asus geforce 4 TI 64 és 1giga kingstone ram elég hozzá hogy szépen muzsikáljon a játék?

Sephi
En mindgyart telepitem 😄

gameplusz
Képeket akarunk!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Tegnap végigpróbáltam a két végletet Skirmish-ben:
- easy ellenfél, minden elõny nála, jó nagy térkép, hogy meg se találjon😊
itt végigfejlesztettem a 15 korszakot, kipróbáltam minden egységet, szerintem sok érdekes dolog van benne: én szeretem, hogyha túllépnek a fa/arany/kõ ásványianyag korlátokon, mert kõbõl és fából senki nem épített még tankot😊
Jók a különbözõ területeken szerezhetõ (gazdasági, katonai, civilizációs) "koronák" ilyenkor unique egység plusz bizonyos idõtartamig járó képesség választható (pl. öngyógyítás), ezenfelül nekem tetszik a "technológia pontok" termelése is, és a területfoglalás megoldása is...
- hard ellenfél (3 szövetségben), közepes pálya: na itt a harmadik korig húztam, de lehet ezt is csak a szigeteknek köszönhettem...😊 levertek, mint bantu négert a mocsárláz...

Zsolo007
A grafikát az ee2re írtam és tény hogy harmadlagos a grafika nálam is (vagy talán még hátrébb....pl: sttlers 2vel meg transport tycoonnal a mai napig nyomulok dosbox segítségével) de azért ha valamin nagyon látszik hogy egy nagy textúrahalmaz na az ez. Az egész olyan mintha pixeles lenne (nem az csak olyan érzésem van) és ez nagyon zavaró és nem tudom mitõl lehet. Én a németekkel kezdtem, ti melyikekkel? Mellesleg egy multit ki kéne próbálni 1x

Zsolo007
PONTOSAN EBBE ÉN IS BELEFUTOTTAM 😞

hm, én tudtam törölni de néha csarébe menüben szeret elhalálozni, lehet összefüggés a kettõ között? 😊

Hmuda
Lejött, de szomorúan vettem tudomásul, hogy olyan bug is benne maradt ami már az elsõ demóban is benne volt (nem lehet törölni a default usert mert kivág errorral a desktopra). Félve kezdek neki a továbbiaknak. :-/

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

nekem már ee1 hangualta se jött be, de ez nagyon szubjektiv

Sephi
Miert? Nem jo?

bár lehet nemtom de szvsz ee2 grafikájával semmi gond sincsen, max a hangulatával 😛PP

a grafikát nem az ee2re irta szerintem... 😊

nekem egy startégiánál csak 3.lagos, hogy milyen a grafika: jó legyen az AI és a hangulat...
Pl. nálam egy ûrstartégiának nincs hangulata...
AoE3 gyere már!!!

pontosan, szar az ai, de még a legszarab ai-t is alul tudja mulni jónéhány iqlight gyerek multiban 😞

Zsolo007
Ízlések és pofonok, nekem állandóan lelövették magukat, meg beakadtak, meg nem tudták teljesíteni a parancsokat, szal szar az AI és ezt nem csak én mondom, tény hogy nem annyira min a 3. rész esetében de nem sokkal javult........Nah elég is az OFFból

jó de csak singleben, multiban iszonyat sok az iqlight 😞

hehe...pedig arra a legbuszkebbek a fejlesztok!

"Mad doc"dr.Ian Davis mesterseges inteligenciabol doktoralt!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Zsolo007
Jó, de csak multiban, singleben iszonyat hülye az AI

Zsolo007
Hát leszedtem, megnéztem, érdekes..........amit láttam és biztin állíthatok hogy grafikailag nem egy csúcs, kíváncsi vagyok vajon képes lesz e lekötni....

Sephi
Btw jo SWAT4 ?

HI!milyen a game?elsö részét teszteltem,felejthetõ.irjatok please egy kis informáciot.thanx elöre is+jah bless
Breki33
A demo ment
Breki33
félórás menet? :-)
Methylisocloro
Megy valakinek 64 MB-os videókártyával? Nem hiszem el hogy 128 a minimum 😞

Lejött...
hál'sten pont végeztem a SWAT4-gyel😊
asszem megint lesz mivel lekötnöm magam, a demóját is ezerszer végignyomtam😊

amugy szerintem tényleg nem rossz fõleg multiban lehet ütõs a warplan meg egyebek maitt amit nemhiszem hogy gép figyelembe venne

#52 😄DDDDD

Axon
Várj egy kicsit had töltsük le végre, aztán ki is kellene próbálni, majd csak ezután lehet véleményezni :-)

Na mi van Guys???
Senki egy jó szót sem szól errõl a game-rõl? Gyerünk skacok, bombázzatok véleményekkel. Még két óra és én is szedem ezerrel.....

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Sephi
Pedig ez igeretesnek tunik es alig beszlunk rola 😞

elég jónak tûnik igy tutorok alapján eddig..., rengeteg mindenben változott elõdhöz képest és elõnyére...

nah 5 perc és telepgetem, lehet véleményt majd csak holnap irok már

grebber
Eh bithumenen már fenntvan 😊

Next PC upgrade: 2022

1nek a hangulata? ouch akkor én le se szedem asszem 😞 egynek mindene votl cak hangulata nem :/

2005-04-20 PC Game ISOs Empire Earth II (c) Vivendi RELOADED

Istencsászár
szerintem nagyon jó lett 1nek a hangulata ottvan széplett kidolgozozz aprolékos egy nagyon jó stratégia méltó a ee2 névre

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES