448
Empire Earth 2
  • dragon215
    Császtok, nekem is kéne az Empire Earth-hoz a magyarítás,szal akinek megvan az küldje már el az eamail címemre,plz,fontos lenne.
    Eamail címem:[email protected]
  • innokarol
    Üdv mindenikek. SEGITSETEK !! Valószínü nem én vagyok az első aki az Empire Earth II. (második verzio) keres magyarítást, vagy a magyar verziót. Én sem találtam a neten sehol. Bár "hülyén" hangzik de a kisfimnak (10 éves) szeretném megszerezni. Ha bárki tud segíteni, nagyon megköszönném! E-mai címem : [email protected]

Előre is köszönöm. (Egy apu)
  • Kicsikiraly
    Mwhaha nekem alapbol teljesen magyarba van meg :D (hang is, szöveg is xDxD)
  • surisomi
    nem lehet valahol megrendelni, mert Miskolcon meglehet venni a Corában 10000Ft-ért, de én max 6000Ft adnék ki érte, valahol nem lehet ennyiért megvenni, vagy megrendelni, jah és persze magyarul
  • Amiga

Ja, kis küzdelem árán mindent meg lehet találni, az igaz. Ennek a játéknak tudtommal sincsen magyarosítása, de néha egészen sunyi weboldalakra bukkanok, ahol szuper fordítói garázsprojektek vannak. :)
  • kas123
    Jah :D félreovlastam az 1iket :D. Bocsi Frosty =).

De ha nem a magyaritasok.hu akkor ott a GOOGLE. A google a barátunk, használjuk =).
  • Amiga
    De azért valljuk be, egy kicsit beégtél. ;-)

Amúgy nem igaz, hogy ami nincs a magyarítások listán, az nem létezik. Távolról sem igaz. Pl. a Planescape Torment és a Might & Magic IX. - igaz, hogy nem teljes béta-magyarítása - sincs itt.
  • kas123
    akkro nincsen másik -.- ha itt nicns akkor nincs -.-
  • Frosty
    Képzeld ezt én is megtaláltam, csak egy gond van vele, ez az első rész.
    Melyik topikban vagyunk?
  • kas123
    Sok lusta ember bazze, nézzétek meg ITT!!!!!!:@
  • Frosty
    Sziasztok!
    Nekem is jó lenne a magyar nyelvi fájlok.
    [email protected]
    Előre is köszönöm.
  • dbz15
    Sziasztok!
    Nekem is az Empire Earth 2 maygarositása kellene. Elöre is köszönöm:
    [email protected]
  • Army1990
    Lehet nem ide tartozik de már készül a 3. rész! Remélem jó lesz!
  • egyes
    Van:) Nem tudom hitelesíteni az eredeti lemezt-ezt írja ki és azt,h Helyezze be az eredeti lemezt.
    Köszi,h próbálsz segíteni.
  • lammaer
    Szerintem pontositsd a kérdést.... mi az hogy nem enged játszani???
    Van valami hibaüzenet vagy ilyesmi?
  • egyes
    Sziasztok!
    Eredeti cd-ről másoltam le a játékot, de nem enged játszani.Honnan tudok hozzá crack-et letölteni? Ha az kell hozzá?
  • gugyulok
    Sziasztok
    sokáig visszanéztem most létezik nyelvi fájl v. nem?
  • Ancrew
    :Pnem adtam meg az emailcímem! [email protected]
    és azt se tom hova kel rakni!!köszi
    ancrew
  • Ancrew
    Hali!
    Leszedtem a játékot, de csak spanyolul találtam meg:S
    Nem értem!!!!valaki fel tudja rakni/el tudja küldeni az angol fájlokat!
    előre is köszi
    Ancrew
  • HyperNurbs
    Sziasztok. Nemtudja valaki hogy, hogy lehet védekezni az atomrakéták ellen?
  • menyasszony
    Megint csak azért írok, hogy szem előtt legyen a topic. Remélem valaki meglátja és tud rajtam segíteni.
  • menyasszony
    Na ez remek. A kiegészítőre is azt írja, mint a patch-ekre, szóval nem tudom fölrakni.
  • menyasszony
    Most csak azért írok, h az élen tartsam a gémet. :)
  • menyasszony
    Sziasztok!

Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
    Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen működik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenőrizzem, h megfelelő nyelvű-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egyből 1.2-esre patch-elni, hanem előtte kellenek az előző patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az első esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvű a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvűek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítőt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Előre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. :))
  • zeli
    na mindenki: az a language.dll kiderült, hogy az Empire Earth 1. részéhez volt!
    kört váltani nem lehet, mert ez valós idejű stratégia.
    csak akkor tudjuk megszerezni a magyarítást, ha valakinek megvan magyarul és ő átküldené a fájlokat! megnéztem, nem sok a fájl mérete olyna 800KB..
  • Innos
    hy! Légyszi vki küldje el a nyelvi fájlokat! email: [email protected]
  • maffioso
    gugli a barátod
    ha nem találsz akkor nincs
  • bezsez
    sziasztok! segítséget szeretnék kérni4 az ee2 magyarítása kellene nekem! előre is köszönöm tisztelettel: bezsez
    az email címem [email protected]
  • maffioso
    tom láma kérdés de h kell kort lépni?
  • norbre
    üdv! neked működött az a dll amit msn-en átküldél? hová kell bemásolni?
  • gurgely
    valaki tudna egy magyarítást EE2-höz?
    Aki tud az írjon e-mailbe:[email protected]
  • kter
    Zeli nyugi van :P van akinek működött az a language.dll.....
  • zeli
    jól emlékszel!
  • Gyocsika
    Aasszem épits egyetemet university küld be az embereket és tanulnak vagy a templomba küld be a papokat és azis hoz pontot ha jól emlékszem!
  • zeli
    FIGYELEM! az a Language.dll fájl nem az Empire Earth 2höz van, hanem az első részhez!!!
  • Dragooon #333
    vki help please! hogy tudok kort váltani? tudom h vmi tech pontok kellenek (asszem 6) de sehogy sem jön össze? hogy tudom összeszedni azt a sok pontot?
  • zeli
    szevasztok! nem tudjátok véletlenűl, hogy az Empire Earth 2-höz honnan tudnám leszedni a magyar nyelvi fájlokat???
    aki tud valami, az lécci írjon!
  • vodMarci
    Lehet,hogy le van stoppolva a game:)
  • Gyocsika
    miért lehet az hogy kijelölöm a katonáimat és oda kattintok valahova és nem mozdulnak de a sima parasztok sem?
  • vodMarci
    kollartamaska,ne írjál egymás után sokszor!Amúgy senki nem tudja,hogy mire jó az a dll fálj:)