448
Empire Earth 2
-
dragon215 #368 Császtok, nekem is kéne az Empire Earth-hoz a magyarítás,szal akinek megvan az küldje már el az eamail címemre,plz,fontos lenne.
Eamail címem:[email protected] -
innokarol #367 Üdv mindenikek. SEGITSETEK !! Valószínü nem én vagyok az első aki az Empire Earth II. (második verzio) keres magyarítást, vagy a magyar verziót. Én sem találtam a neten sehol. Bár "hülyén" hangzik de a kisfimnak (10 éves) szeretném megszerezni. Ha bárki tud segíteni, nagyon megköszönném! E-mai címem : [email protected]
Előre is köszönöm. (Egy apu)
-
#366 Mwhaha nekem alapbol teljesen magyarba van meg :D (hang is, szöveg is xDxD) -
surisomi #365 nem lehet valahol megrendelni, mert Miskolcon meglehet venni a Corában 10000Ft-ért, de én max 6000Ft adnék ki érte, valahol nem lehet ennyiért megvenni, vagy megrendelni, jah és persze magyarul -
Ja, kis küzdelem árán mindent meg lehet találni, az igaz. Ennek a játéknak tudtommal sincsen magyarosítása, de néha egészen sunyi weboldalakra bukkanok, ahol szuper fordítói garázsprojektek vannak. :) -
#363 Jah :D félreovlastam az 1iket :D. Bocsi Frosty =).
De ha nem a magyaritasok.hu akkor ott a GOOGLE. A google a barátunk, használjuk =). -
#362 De azért valljuk be, egy kicsit beégtél. ;-)
Amúgy nem igaz, hogy ami nincs a magyarítások listán, az nem létezik. Távolról sem igaz. Pl. a Planescape Torment és a Might & Magic IX. - igaz, hogy nem teljes béta-magyarítása - sincs itt. -
#361 akkro nincsen másik -.- ha itt nicns akkor nincs -.- -
Frosty #360 Képzeld ezt én is megtaláltam, csak egy gond van vele, ez az első rész.
Melyik topikban vagyunk? -
#359 Sok lusta ember bazze, nézzétek meg ITT!!!!!!:@ -
Frosty #358 Sziasztok!
Nekem is jó lenne a magyar nyelvi fájlok.
[email protected]
Előre is köszönöm. -
dbz15 #357 Sziasztok!
Nekem is az Empire Earth 2 maygarositása kellene. Elöre is köszönöm:
[email protected] -
Army1990 #356 Lehet nem ide tartozik de már készül a 3. rész! Remélem jó lesz! -
egyes #355 Van:) Nem tudom hitelesíteni az eredeti lemezt-ezt írja ki és azt,h Helyezze be az eredeti lemezt.
Köszi,h próbálsz segíteni.
-
lammaer #354 Szerintem pontositsd a kérdést.... mi az hogy nem enged játszani???
Van valami hibaüzenet vagy ilyesmi? -
egyes #353 Sziasztok!
Eredeti cd-ről másoltam le a játékot, de nem enged játszani.Honnan tudok hozzá crack-et letölteni? Ha az kell hozzá? -
gugyulok #352 Sziasztok
sokáig visszanéztem most létezik nyelvi fájl v. nem? -
Ancrew #351 :Pnem adtam meg az emailcímem! [email protected]
és azt se tom hova kel rakni!!köszi
ancrew -
Ancrew #350 Hali!
Leszedtem a játékot, de csak spanyolul találtam meg:S
Nem értem!!!!valaki fel tudja rakni/el tudja küldeni az angol fájlokat!
előre is köszi
Ancrew -
HyperNurbs #349 Sziasztok. Nemtudja valaki hogy, hogy lehet védekezni az atomrakéták ellen? -
menyasszony #348 Megint csak azért írok, hogy szem előtt legyen a topic. Remélem valaki meglátja és tud rajtam segíteni. -
menyasszony #347 Na ez remek. A kiegészítőre is azt írja, mint a patch-ekre, szóval nem tudom fölrakni. -
menyasszony #346 Most csak azért írok, h az élen tartsam a gémet. :) -
menyasszony #345 Sziasztok!
Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen működik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenőrizzem, h megfelelő nyelvű-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egyből 1.2-esre patch-elni, hanem előtte kellenek az előző patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az első esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvű a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvűek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítőt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Előre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. :)) -
#344 na mindenki: az a language.dll kiderült, hogy az Empire Earth 1. részéhez volt!
kört váltani nem lehet, mert ez valós idejű stratégia.
csak akkor tudjuk megszerezni a magyarítást, ha valakinek megvan magyarul és ő átküldené a fájlokat! megnéztem, nem sok a fájl mérete olyna 800KB.. -
Innos #343 hy! Légyszi vki küldje el a nyelvi fájlokat! email: [email protected] -
#342 gugli a barátod
ha nem találsz akkor nincs -
bezsez #341 sziasztok! segítséget szeretnék kérni4 az ee2 magyarítása kellene nekem! előre is köszönöm tisztelettel: bezsez
az email címem [email protected] -
#340 tom láma kérdés de h kell kort lépni? -
#339 üdv! neked működött az a dll amit msn-en átküldél? hová kell bemásolni? -
gurgely #338 valaki tudna egy magyarítást EE2-höz?
Aki tud az írjon e-mailbe:[email protected] -
kter #337 Zeli nyugi van :P van akinek működött az a language.dll..... -
#336 jól emlékszel! -
#335 Aasszem épits egyetemet university küld be az embereket és tanulnak vagy a templomba küld be a papokat és azis hoz pontot ha jól emlékszem! -
#334 FIGYELEM! az a Language.dll fájl nem az Empire Earth 2höz van, hanem az első részhez!!! -
#333 vki help please! hogy tudok kort váltani? tudom h vmi tech pontok kellenek (asszem 6) de sehogy sem jön össze? hogy tudom összeszedni azt a sok pontot? -
#332 szevasztok! nem tudjátok véletlenűl, hogy az Empire Earth 2-höz honnan tudnám leszedni a magyar nyelvi fájlokat???
aki tud valami, az lécci írjon!
-
vodMarci #331 Lehet,hogy le van stoppolva a game:) -
#330 miért lehet az hogy kijelölöm a katonáimat és oda kattintok valahova és nem mozdulnak de a sima parasztok sem? -
vodMarci #329 kollartamaska,ne írjál egymás után sokszor!Amúgy senki nem tudja,hogy mire jó az a dll fálj:)