Empire Earth 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megint csak azért írok, hogy szem elõtt legyen a topic. Remélem valaki meglátja és tud rajtam segíteni.
Na ez remek. A kiegészítõre is azt írja, mint a patch-ekre, szóval nem tudom fölrakni.
Most csak azért írok, h az élen tartsam a gémet. 😊
Sziasztok!

Volna egy problémám a gémmel, remélem tudtok rajtam segíteni.
Az a lényeg, h az alapjáték, amit fölraktam az kicsit érdekesen mûködik, mert néha végig tudok játszani egy egész skirmish-t, de néha meg a felénél kidob valami egészen egyedi hibával (vmi offset-es hülyeség) és reméltem, h majd egy patch kijavítja és leszedtem hozzá az 1.2-es patch-et, de erre kiírta, nem kompatibilis a játékom ezzel a patch-el, ellenõrizzem, h megfelelõ nyelvû-e a játék (vagy vmi ilyesmi), ezután az jutott eszembe, h biztos nem lehet egybõl 1.2-esre patch-elni, hanem elõtte kellenek az elõzõ patch-ek is, ezért leszedtem az 1.05-ös és 1.1-es patch-eket is (elvileg más nincs), de ezekre ugyanazt írja, mint az elsõ esetben. Egyesekben fölmerülhet a kérdés, h ugyanolyan nyelvû a játék, mint a patch-ek??, de igen, a játék is és a patch-ek is angol nyelvûek, szóval nem tudom, h mi van. Most leszedtem a kiegészítõt, remélem az majd megoldja a problémámat, de kétlem, majd beszámolok róla. Ha vki tudja a megoldást az legyen szíves és segítsen, mert nem szeretném nélkülözni ezt a remek játékot. Elõre is köszönöm a segítséget. (Meg azt, h végigolvastátok ezt a kisregényt. 😊)
zeli
na mindenki: az a language.dll kiderült, hogy az Empire Earth 1. részéhez volt!
kört váltani nem lehet, mert ez valós idejû stratégia.
csak akkor tudjuk megszerezni a magyarítást, ha valakinek megvan magyarul és õ átküldené a fájlokat! megnéztem, nem sok a fájl mérete olyna 800KB..

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

hy! Légyszi vki küldje el a nyelvi fájlokat! email: [email protected]
maffioso
gugli a barátod
ha nem találsz akkor nincs

\"If in doubt, flat out!\"

sziasztok! segítséget szeretnék kérni4 az ee2 magyarítása kellene nekem! elõre is köszönöm tisztelettel: bezsez
az email címem [email protected]
maffioso
tom láma kérdés de h kell kort lépni?

\"If in doubt, flat out!\"

norbre
üdv! neked mûködött az a dll amit msn-en átküldél? hová kell bemásolni?

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

valaki tudna egy magyarítást EE2-höz?
Aki tud az írjon e-mailbe:[email protected]
Zeli nyugi van 😛 van akinek mûködött az a language.dll.....
zeli
jól emlékszel!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Gyocsika
Aasszem épits egyetemet university küld be az embereket és tanulnak vagy a templomba küld be a papokat és azis hoz pontot ha jól emlékszem!

zeli
FIGYELEM! az a Language.dll fájl nem az Empire Earth 2höz van, hanem az elsõ részhez!!!

Dragooon
vki help please! hogy tudok kort váltani? tudom h vmi tech pontok kellenek (asszem 6) de sehogy sem jön össze? hogy tudom összeszedni azt a sok pontot?

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

zeli
szevasztok! nem tudjátok véletlenûl, hogy az Empire Earth 2-höz honnan tudnám leszedni a magyar nyelvi fájlokat???
aki tud valami, az lécci írjon!

Lehet,hogy le van stoppolva a game😊

Gyocsika
miért lehet az hogy kijelölöm a katonáimat és oda kattintok valahova és nem mozdulnak de a sima parasztok sem?

kollartamaska,ne írjál egymás után sokszor!Amúgy senki nem tudja,hogy mire jó az a dll fálj😊

Kori
senki sem tudja

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

hahó
<#vigyor2>
mi van?
izé
megköszönném ha tippet adnátok
légyszi írjatok válaszüzit
hogy kell felülirni az eredeti angol nyelvûvel?
mit csináljak a language dll-el?
jó ez a játék
Kösz.

Sajnos direct linket nem tudok adni rá, mert az Ati homepage nem engedi.

Itt van hogy érheted el:
https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27

Windows XP Drivers and Software

RADEON

Catalyst 6.5 Windows XP - Driver Download

Low Speed (Dial-up) / Display Driver Only

Na jó,én ilyenekben béna vagyok.Be tudnád linkelni?

Ok,megpróbálom.

Töltsd le az ATI homepage-ról a Control center nélküli drivert. A CC az egy szar, lassú és erõforrászabáló alkalmazás, nem érdemes felrakni.

Na jó,leállítottam...

A Control Centert rakná fel,de a képernyõ már 5-10 perce ott van,hogy bla bla...és a végén meg a Please wait...

Ok,köszi,rakom fel.

Venom
nemkell letörölni semmit letöltöd és feltelepitted 😊
Itt van ati kártyához driver.

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Ol,megpróbálom.De mielõtt még frisset szeretnék felrakni,le kell törölnöm a régit?

Venom
sztem próbálj meg másik grafkártya drivert telepitteni lehet azzal problémázik. ha nem nemtom.

hát érdekes... ez a játék ilyen gépigényes?! sztem ezen mennie kell rendesen
Uhh,az sza*.
Valaki nem tudja,hogy miért szaggat a gépemen a játék?
A gépem Intel Celeron 2.6GHZ,ATI 9600pro 256mb,768mb ram.Még ha teljesen leveszek mindent a grafikából meg a többibõl,akkor is ugyanúgy szaggat!Valaki help!

Venom
az szép és jó csak Szlovákiában lakom ittmeg idióta Cseh nyelvût árulnak :S
asszem azlessz hogy ezt eladom aztánn hozatok magyarból valakivel...

A játék Magyarországon eleve magyarul jelent meg.

Venom
ez érdekes akkor mirejó eza fájl? x_X
semmien külön magyaritás nem létezik? mert akkor cseszhetem az eredeti gamémat :S

Az EE2-nek nincs Language.dll fálja.

Kösz Venom !
Már küzdök vele de még nem jött össze :
az elsõ lépés legalább megvan a remény
Venom
nemtudom most nincs fent EE2 nálam ha visszakértem havertól felpakolom.
EE1 ben a fõkönyvtárban ottvolt a Language.dll azt kelett áttirni. nézd meg keresõvel hogy gépeden nincse valahol eza fálj.