5443
-
#38 Huáááá ez fasza,de Dante előélete nem lesz pc-re?? Kár, nemértem miért nem kezdik az 1 résszel -
#37 A Ubisoft bejelentette, hogy sikerült megállapodást kötniük a Capcommal, hogy a Resident Evil 4, Onimusha 3 és Devil May Cry 3: Dante's Awakening Special Edition játékokat ők adhatják ki az észak-amerikai, illetve európai régiókban. A disztribúció az Onimusha 3-mal kezdődik még februárban, majd ezt követő a Resident Evil 4 március végén.
info: Gamestar -
#36 Már akinél haveri körökben senkinek, elindulna de kilép mikor kezdödne a game :( -
#35 Kúl, kúl! -
hitch #34 A jelek szerint PC-re is megérkezik majd a Resident Evil 4. A Play.com már a dátumot is egész bizonyosan tudja, az oldal szerint ugyanis márciusban jelenik meg szeretett platforumunkra a negyedik rész. Minden további a fenti linken. -
haxoror #33 A 3 is fut Xp-n -
#32 Ez legalább fut majd XP-n nem ugy mint a 3 :( -
haxoror #31 "a Capcom európai fórumának egyik adminisztrátora megerősítette a hírt: a Resident Evil 4 még ebben az évben megjelenik PC-re Európában."
-
#30 www.kaptar.try.hu ez az új oldalam -
#29 Sivatagban a hármas mozifilm fog játszódni fiam:D
Itt a trailer és képek:
http://gametrailers.com/gamepage.php?id=2036
Végre újra T-virus!!!XD
-
#28 Az a csávó asszem Cris Redfield,Claire Redfield(Resident Evil 2...)keresett bátyjókája.Ha jól tudom a sivatagban fog játszodni a gama 5-ik része...
-
#27 kár hogy nem a nintendo csinálja a re5-öt:P -
#26 Itt az ötösből egy kép,evvel a csávóval kell menni:
-
#25 Állítólag a Nintendo erősen gondolkodik azon, hogy a Resident Evil 5-öt megjelentesse más platformokon is, elsősorban Revolution-ön, sőt akár PC-n is! Természetesen ezek csak az újgenerációs konzolokra történő megjelenés után debütálnának, bár egyelőre ez még csak pletyka. -
#24 hehe... -
#23 Felélesztetted a fórumot,de nincs remény! -
#22 Azt hittem vissza se nézel ide!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#21 ja,csicsa :DDDDDDDDd
Miért ne lenne? -
#20 Leon a tuti,igaz? -
#19 Nem lesz. -
#18 szerintem amúgy tuti lesz pc-re is.... -
#17 első videót?!!!!nekem több is van....www.gportal.hu/portal/residentevil is jó...ott van pár... -
Demeter #16 Kérdés, lesz vajon PC-s verziója is? És ha lesz akkor vajon mikor? -
#15 hát nemtudom.......eléggé érdekes -
Gear #14 Huhh. Érdemes leszedni a HW-ről az első videót . Nagyon állat lessz a game. -
#13 ja, egy év múlva -
fanatifo #12 Megjelenik ps2 is hatalmas hir olvasátok el a 576.hu.n!!!! -
Yoz #11 Mert gator kolléga aztat hitte hogy ez kijön pc-re és ő nyitotta a topicot...
Nézd meg az első hozzászólást és meglátod. -
#10 De ez a topic miért nem a konzolosok fórumában van? -
Yoz #9 A resi fun-oknak kötelező, feltéve ha van gammakockájuk. -
#8 Nekem van Gamecube-om és meg is fogom venni.....
-
#7 jha vele kell majd nyomni a 4ben. -
Yoz #6 A hajón Leon tornázik ha nem tévedek!? -
#5 Ja hülye vagyok kockára gondolok és dobozról beszélek :D -
-
#3 GameCube-ra fog kijönni télen
-
#2 Ne is reménykedj!
Én a RE sorozat miatt vettem most fontolóra, hogy vegyek egy dobozt. Sirhatunk mi PC-sek, hogy olyan játék nem jön ki a vasra, mint a RE4. Aki látta a videót tudja miről beszélek! -
gator #1 Hi all!
Olvastam egy kis cikket az egyik 576.hu -oldalon errol.
Esetleg nem tudja valaki mikor fog kijonni ennek a remek jateknak a 4. resze Pc-re ?