5443
-
#358 Esküszöm elöbb döglünk meg minthogy ez kijön -
joe1980 #357 jónak lehet hogy jó lesz de ha elb.....szák az irányitást(ala dmc3)akkor szzar lesz -
#356 én nem vagyok türelmetlen... már nem is kell ez a sz*r...
Most jól elvagyok warrockal.. -
haxoror #355 Talán pont azért késik hogy a hozzád hasonló türelmetlenek még gyorsan vegyenek PS2-t, ha kijön a PS3 akkor már úgy sem lehet a raktáron lévő 2-eseket eladni... -
aaatttika #354 Ezt a szanalmat, nem hiszem el, a sok hulye warez ellenes meg csak mondja a magaet, en regebben majdnem minden jatekomat eredetiben vettem meg, mert ugy gondoltam, hogy megerdemlik HL, HL2, FAR CRY, CALL OF..1, 2, Brothers..., Max Payne 1,2, Stb..Stb..vagy 30-40 jatekot, de kb. fel eve nem vagyok hajlando venni, es pont az ilyen faszkalap kiadok miatt, akik csak szorakoznak a neppel, kozben nyaralgatnak luxusjactokkal, es rohognek azokon akik varjak a jatekok kiadasat. -
#353 szerintem el se kellet volna kezdeni megcsinálni pc-re....
Akkor legalább nem idegeskednénk -
#352 osztom a véleményt...basszák meg... -
aaatttika #351 egyetertek! -
#350 hát a jó k*****va édes annyukat!!!
Mi a p***csát csinálnak ennyi ideig ezen a sz*ron????
Megyek veszek egy ps2-t jobban megéri mint várni erre a sz**rra!!!! -
aaatttika #349 Velem mar nem szorakoznak ezek a szemetek veszek eg PS2-ot, hogy fulladnanak bele a vizbe! -
#348 Már megint mi a sz@rért késik?
Biztos nyaralnak Ubiéknál! -
aaatttika #347 Ez mar a pc-sek semibe nezzese! -
#346 Resident Evil 4: Késik a PC verzió
Sogun, 11:26 - PC PS2 GC - Játék: Akció - ADATLAP - (hozzászólás?)
(PC Games) Az Ubisoft gyengén örvendezteti meg a PC tulajokat, mert bejelentette, hogy az október végére beharangozott akciójáték "meghatározhatatlan ideig" késik. :[ Aki tud, vigasztalódjon a kis indigókék meg fekete kockadobozkákkal. FŐOLDAL.
NA ERRŐL ENNYIT....basszák meg....... -
aaatttika #345 Azt se akkarom kihagyni, biztos jo lesz, bar kisse mar a tomeghent, fele fordul el, nalam mind a ketto must have kategoria, bar szerintem a R4-nek a story-ja es a hangulata jobb egy picit -
#344 Hát nemtom. Ha már zombis, akkor vegyél boxot és nyomjál dead rising-ot ;D -
aaatttika #343 Nekem ez a jatek kell, ha nem lesz jo pc-en akkor veszek egy PS2-ot es kesz. -
#342 szerintem nem lesz jó a portolás ugyse...lehet h nem is érdemes várni rá.... -
aaatttika #341 Az erdekes jateknak igerkezik szamomra is -
#340 Egyetlen innovatív gárdát ismerek el tényleg forradalminak, és az a Quantic Dream.. Érdemes megnézni a heavy rain trailert.. -
aaatttika #339 Szerintem is az eleg jo lesz, en is varom, es igen eloterbe kerultek, mivel sokkal tobb bevetelt tudnak beloluk kihozni, es jatekot is sokkal konyebb irni rajuk mint pc-re, viszont mar ott is kezd megmutatkozni a sablonosag, az optimizacios problemak, es az igenytelenseg, es ez mind a gyors penzkereseti okokra vezethetoek vissza, minel elobb megirni, es minel elobb kiadni systema. -
aaatttika #338 Ott sem omlik, es nekem nem is a pc-vel van bajom, hanem a jatekfejlesztokkel es a kiadokokkal meg foleg. Ezert ha valakinek van konzolja is es pc-je is az a legjobb.Ezt a Resident Evilt is mer tart 1.5-2 evig atportolni pc-re? Ez egy kesz jatek mar! Fel evet elnez az ember, de 2-ot? Ez mar a kiado felelotlensegere, es hanyagsagara utal, PS2-on, es GC-en mar megkereste vele a penzt, miert nemlehet mar kiadni pc-re is? -
Gabe18 #337 Én még az El Matador-ben bizok hogy esetleg jó lesz,aztán tényleg én sem tudok többet.Nagyon előtérbe kerültek a next-gen konzolok,sok fejlesztő azokra hajt rá most igy a pc-s kinálat egyre gyengébb lesz... -
#336 Konzolokon talán ömlik az újítás nem? DMC3, Dead or Alive 5, Tekken 8, MGS4.. Nem a PC-vel van a baj, hanem azzal hogy baromi nehéz újat kitalálni..
szintén bocs az OFFér. -
aaatttika #335 Amit irtal, hogy megfog jeleni abbol szamomra csak a Test Drive kiemelkedo, de szerintem a pc-es valtozat optimizalatlan lesz, a HL episode nem volt rosz, de rovid volt es ujdonsagot sem hozott az alap jatekhoz kepest, a Prey sem volt rossz, de ahoz kepest, hogy kb. 8-evet vartunk ra en tobbet vartam tole.A teny, hogy 2002- 2004 kozott sokkal tobb jo, minosegi jatekot adtak ki mint mostanaban.Szinte semmi ujitasok nincsenek az uj jatekokban, mindig csak egy ujabb rokabor lehuzasa lasd:diablo-titan quest, civ1,2,-civ4 En is nagyon szeretnem, ha ez nem igy lenne, de sajnos en igy lattom.Mondjuk oregedtem is, de ugy lattom hogy a jatekok minosege nem javul,sot sok esetben viszafejlodik.Bar meg a Stalkerba bizok valamelyest. Bocs az off-ert -
#334 Ebben az évben még csak jönnek a kiemelkedő gémek.. PL Flatout2, A medieval 2, Test Drive Unlimited... Ami eddig kijött, például a HL episode one sztem ütött, a Prey sem volt rossz.. Az Oblivion nemtom hogy idei-e, de hatalmas gém, aztán ott a titan quest, a civ4... stb.. -
aaatttika #333 Mondjal mondjuk ebbol az evbol,ami kiemelkedo. -
#332 Ez egy kicsit erős ebben a formában. Mondjak neked jó PCs játékokat? :D -
aaatttika #331 Hat ezt nem hiszem el, hogy megin kesik, mi a f... tart enyi ideig egy kesz jatek atportolasan?Ah a pc jatekokal senki sem foglalkozik mar, egyre szarabb optimizalatlan 3-ad rendu szarokat adogatnak ki, nehany jo nevre, mint pld. ezt meg huzzak, toljak, es a vegen kapunk egy optimizalatlan bugos szart.Aki normalisan akkar a mai vilagban jatszani es nem csak varni-varni annak a pc melle az osszes konzolt be kell szereznie es akkor talan folyamatossan tud jatszogatni.Szanalom a kobon. -
#330 Persze, nyomtad a Putt-Putt goes to the moon-t, az istenkirály doom helyett
Nemhiszek neked -
#329 hát nem egészen... -
#328 Aki ráadásul doomII-n nevelkedett? -
#327 ajánlom nekik hogy tökéletes legyen a portolás mert akkor megtudják milyen ha egy láncfűrész egy dühödt gamer kezébe kerül... -
#326 Beszoptuk! -
#325 bassz****k meg csak októberben fog megjelenii!!!! Ha megjelenik egyáltalán!!!
Ubi szárnyal, mégis késik
[2006-07-28 @ 08:19 - Berkenye] (kommentek: 6)
Tegnap már külön megemlítettük, hogy a Ubisoft frissen nyilvánosságra hozott első negyedéves pénzügyi jelentése bejelentette a Splinter Cell: Double Agent csúszását, ám a közlemény ennél többre is kiterjed.
A kiadó a június 30-án zárult 2006-2007
-es első pénzügyi negyedévében jobban teljesített, mint az azt megelőzőben. Ez eladások 85%-a a PC-re és az új generációs konzolokra megjelenő játékokból származik. Csak az Egyesült Államokban 34%-os bevételnövekedést sikerült realizálniuk pár hónap alatt, ami igen figyelemreméltó adat annak fényében, hogy az egész piac csak 7%-kal növekedett. A Ubisoft teljes bevételének 49%-a származott az észak-amerkai piacról.
Sajnos azonban az előrejelzések szerint számos nagy cím megjelenését el kell halasztaniuk. A GameSpot figyelt fel arra, hogy az idei év szeptemberéig terjedő időintervallumra vonatkozó megjelenési adatok közül hiányzik a Dark Messiah of Might and Magic és a Resident Evil 4 is. Így valószínűleg ezek az alkotások leghamarabb már csak október közepén jelenhetnek meg.
Yves Guillemot elnök-vezérigazgató mindezek ellenére nagyon bizakodó, sokat remélnek a nemrég megvásárolt Driver licensztől, de konkrétumokat még természetesen nem tudott elárulni.
forrás: gamestar -
aaatttika #324 Csak az elozo idopontban is szinte az utolso napig remenykedtunk, mert elfelejtettek hivatalosan bejelenteni a csuszast. -
#323 elvileg biztos...
de mikor jött róla sok hír??! semmikor... -
aaatttika #322 Sracok a szeptemberi megjelenes mar biztos?Mivel mostanaban nem sok hir jott rola. -
#321 nincs -
alybaba #320 xboxra van resident evil 4
-
#319 Nekem még új :)