5443
-
#318 nemsemmi... :D -
#317 ez má tavalyi cucc -
#316 isten -
#315 Királyság -
hitch #314 valaki priviben le tudja nekem irni hogy hogyan kell elinditani a ps2es resi 4 et mert amit olvastam az elinditásárol az elég bonyolult mert nekem megvan a ps2 verzio és a psx2.Plz help.......... -
#313 http://img442.imageshack.us/my.php?image=sdfsdfes8.png
nálam így megy -
#312 Zsír lesz ez higyjétek el, a DMC3 is az. Az elején én is mondtam ,hogy áá game pad, hogy lehet azzal irányítani, aztán mostanra már úgy kenem benne a kombókat, hogy magam is meglepődök, szóval ha ennek is legalább ilyen jó lesz az irányítása akkor nem lesz gond, max marad az egér :) -
#311 ok,akkor én is a jó portolásban bízom,bár sztem ezt annyira nem lehet elbaszni,azért gondolom mégsem olyan pörgős mint dmc3 -
#310 tapasztalat, van ps2-m, végigtoltam -
#309 őőőő ja hát van benne vmi,de én így szeretem azt ennyi,nem szoktam konzolon játszani,pcm van+szokásaim
amúgy te nyomtad konzolon és tapasztalatból mondod vagy haverod? -
#308 szerinted ps2-n, gamecube-on volt auto target? nem volt, mégis szuperül lehetett irányítani. Target lock azért sem nyerő,mert nem mindegy hol találod el az ellenfelet, target lock hogy találja ki hogy éppen a fejet vagy a lábat akarod célozni? -
#307 én is csak akkor fogom gamepaddal tolni resi4-et,ha a fegyverekhez lesz target lock,amúgy bill/egér
gondolom amúgy is befosizás lesz végig,nemhogy még a célzással is szarakodni kelljen:)) -
#306 tudom ,próbáltam ugy egy kicsit gyorsabban is haladtam -
#305 Ezt nem vitatom de ha már a F.E.A.R.-t emlitetted probáld meg egérel azzal az igazi. -
#304 de meg lehet szokni...
én mondjuk már megszoktam és már jól nyomom ( a F.E.A.R.-t is így vittem...) -
#303 Totál egyetértek, ezért írtam hogy ennél a játéknál kéne a normális írányitás mert gamepaddal célozni,hát finoman szólva is necces. -
#302 attól függ milyet
dmc3 isten volt vele,pop-ok szintén és amúgy sztem általában jó minden olyan gémmel,ahol nem olyan szabadon célzós téma van,mint az fps-ek többségében
az ilyen akció játékokra ahol nincs lőfegyver,amivel célozni kő vagy ha van akkor van target lock is kimondottan jó a gamepad
ez csak prájvet vélemény -
#301 OFF
Nekem csak annyi ,hogy hang van,de kép nincs :( -
#300 Remélem ha kijön pc-re csinálnak hozzá normális írányitást mert szerintem gamepadon írányitani egy pc-és játékot elég lehangoló. -
#299 na jó nem saját hanem valahonnan szedtem de ez is kell hozzá -
#298 mi bajod a devil may-el? -
#297 Mi az hogy saját bios? -
#296 én a legújabb pcsx2-vel , saját bios-sal és másolt játékkal. -
#295 Mivel próbáltátok? Milyen alapanyag milyen emuval? -
#294 nálad rendben van a hang?!
nálam össze-vissza ugrál meg akadozik néha el is megy ugy 10 percre....
de amugy nálam rendben volt ált. 10 fps körül volt egy párszor meg felugrott 15 körülre is...
De azt elmondhatom hogy ezért érdemes lesz várni ( márha jól megoldják az irányítást!) !!! -
Hellsing47 #293 én mostmár megvárom mig kijön a pc-s verzio:D
csak nehogy olyan legyen mint a DMC3=/// -
#292 hm..érdekes... -
#291 hát 7-10 fps között ugrál nekem, amúgy graf és a hang is rendben van -
Gyusz #290 Tudtommal a Resident Evil 4 tökéletesen játszható emulátorral, legalábbis a pcsx2 fejlesztői szerint. -
#289 emulátorral? :D
hány fps volt ? 10-15? :D -
#288 hmmm...
egész jó game!
most vittem végig az első fejezetet vagy mit de egy kicsit sokáig tartott mivel a ps2-es verziót használtam emulátorral... -
Gabe18 #287 "A ritka undoritó menü" az aztán az,ami alapján egy játékot meg kell itélni...
Az irányitáson nem tudom mit akarsz "setupolni",nekem a gamepadra teljessen jól be lehetett állitani,aki meg a DMC3-at billentyűzetről akarja játszani az meg is érdemli (bár van aki azt íta hogy úgy is el lehet vele boldogulni,de nekem még belegondolni is rémálom) .
De hogy valami ide illőt is irjak,nem hinném hogy a Resi 4 bármivel is jobb port lenne majd mint a Devil.Bár ennek az irányitása kétség kivül egyszerübben rakhtó billentyűzetre. -
#286 NINCS?! ..
PL az hogy az irányítást nem lehet setupolni? Vagy a ritka undorító menü? Úgy trágya ahogy van.. Jó gém jól elb*szva.. SZVSZ -
Gabe18 #285 Nem at mondom hogy jobban nem lehetett volna megcsinálni,de különösebb gond nincs vele. -
#284 semmi baj nincs vele?
OMG.
viszát. -
#283 sötétbarom vagy -
Gabe18 #282 Nincs annak a portolásával semmi baj... -
#281 Ha ezt is annyira gané módon portolják mint a DMC-t akkor hozzá se érek.. konzoljunk... -
hitch #280 15.Dikén várható Europában a megjelenés ugy olvastam mert a Devil may cry 3 is nemrég jelent meg. -
#279 Várható megjelenés: 2006.09.15.