5443
-
#158 -
haxoror #157 soha nem fogom megérteni hogy miért nem egyidőben adják ki mindenhol -
#156 na, asszem ez lesz az igazi dátum, most néztem meg, át lett írva a gamefaqs.com-on:
Release Data
Resident Evil 4 Ubisoft 05/25/06 US
Resident Evil 4 Ubisoft 06/09/06 EU
hát...odébb van, de ebben a hónapban... -
#155 jah, masodik rész volt legjobb a 3 közül, az ujabb 4-röl meg nem tudok nyilatkozni... :-P -
#154 Jó lenne ha már lehetne tölteni :) -
#153 legyen nektek igazatok:)mondtam nem akarok vitázni:) -
haxoror #152 Hát igen, Onimusha 3-ban volt az a fasz gázkamrás rejtvény, szoptam vele rendesen mire rájöttem hogy a retardált kocka X kör meg ilyen konzolos jeleknek mi a Pc-s megfelelője, kb ennyi.
Amúgy a Pc-s irányítás egér + billentyű jobb egy pc-snek mert azt szokta meg -
#151 nah min1 hagyuk -
Gabe18 #150 És pc-n miért ne lehetne azt a kombinációt benyomni? -
#149 Joh igazad van ott az egér:)
de ps-en van egyes föbossoknál hogy kell egy megadot kombináciot nyomni kapásbol a második bossnál négy van na azt hogy nyomod be?:)) -
#148 a 2. volt a legjobb -
#147 Hú de régen játszottam a Resident Evil-el. Pedig mindegyiket végigtoltam, de már nem is nagyon emlékszek rá. -
#146 Én a beállítások miatt aggódok... A konzol átiratoknál általában nincs túl sok grafikai beállítás, és ha nem bírja a gép akkor szoptam... :D -
#145 egér...
sokkal egyszerűbb lesz :) -
haxoror #144 Ha állítható a konfig akkor Pc-n se lesz olyan vészes -
#143 Már miért lenne szar, lehet venni gémpadot azt jólvan. -
#142 Bocs nem igen akarok beszologatni de ha kijön a geme pc-re k*rva sz*r lessz.
Az irányitás miatt föleg, ps2-ön is elég nehéz az irányitás -
#141 Remélem a héten kint lesz.
Imádtam az egész sorozatot.
A második részt 4szer is végigjátszottam.
-
#140 Nállunk valyon mennyibe fog kerülni? -
#139 én is -
#138 én tuti, úgy várom mint állat... -
#137 PC-n lehet én is kipróbálom... :D -
#136 hát reménytelen...HÁÁÁÁTHA a május... -
Newfronter #135 Szerintem még az Ubisoft sem tudja mikor adja ki.
Sajnos a kiadás dátuma az üzleti spekulációk miatt tolódik... -
#134 May 2, 2006 ez nem lenne rosz de sztem csúszik -
#133 ubi letipliztette a starforce-ot -
Gabe18 #132 Valószinűtlen,a Ghost Recon-on se volt extra védelem. -
Akkor meg reménykedjünk,hogy nem valami újabbfejlesztésü StarFuckos védelemmel látja el majd az Uborkasoft a játékot ( mert az biztos lesz rajta )és nem csak image fájlba fogjuk bámulni, hanem tudunk majd vele játszani is :) -
#130 jah, ezt énis láttam! -
#129 Most néztem, amazon.com-on
"Availability: This item will be released on May 2, 2006. You may order it now and we will ship it to you when it arrives. Ships from and sold by Amazon.com" -
Gabe18 #128 Szerintem az Ubisoft azt se tudja már hogy ilyen játékokat ki kéne adni mint a DMC3,vagy a Resi4.Vagy lehet egy részük azt hiszi már ki is adták. -
#127 Mivel 29-edike van.. -
#126 Ebből a 28.-ából nemlesz semmi :(
-
#125 Nforce-on nem kéne már fentlennie? Ugye nem lett bejelentve csúszás? -
#124 nekem meg van ps2-ön de nem játszok vele mert pc-n akarom játszani -
#123 jaja, tudom :) -
#122 Onimusha 3-nál is így volt, csak fordítva, annál európában majdnem 2 hónappal korábban jelent meg mint usa-ban, úgyhogy még bármi lehet -
#121 ehh.. Én nekem van ps2-m de nem nagyon akarom letölteni a gamet, mert ahogy látom ez már nem a zombikról szól... :D -
#120 hmm, na át lett írva egy helyen a Resident Evil 4 megjelenése:
Release Data
Resident Evil 4 Ubisoft 04/28/06 US
Resident Evil 4 Ubisoft 06/09/06 EU
jó lenne ha US-ben lenne már, mert akkor lesz CLONE meg mindenbizonnyal törés is...
még nem kell feladni a reményeket, amcsiban még elég korán van most, kitudja...lehet ma vagy holnap lesz vmi warez... :) -
#119 dehát Ubisoft a kiadó ezzel nem lesz gond az 100%, leszerződött a Capcommal, hogy PC-s átiratait kiadja...
pl: Onimusha 3 [már rég kijött], Devil May Cry 3, Resident Evil 4...és még várhatók ezen kívül más átiratok is :)