5443
-
PLATINO #399 oké -
#398 év vége előtt nem nagyon lesz ebből semmi szerintem (mondjuk engem már nem érdekel :D) -
#397 Ha lejön feltétlenül told fel valahova, mert lehúzom én is.
Cserébe oda tudom adni a Duke Nukem Forever 2-t! -
#396 A 7. rész már kicsit uncsi, mivel háromszor is végigtoltam. Nem volt rossz amikor a zombi TRexek rámrontottak és a kőbunkómmal agyon kellett ütni őket, de a mutáns repülő raptorok hátukon a plazmavetővel... hát azt már egy kicsit eröltetetnek éreztem, pláne a kokakóla reklámot az oldalukon :-) -
PLATINO #395 tök jó a RESIDENT EVIL 8 KICSIT JÓ A GRAFIKA 200 TÖLTJÜK HAVEROKKAL TORENRŐL MA LE IS JÖN!!!!!ÁLOM SZÉP -
#394 Mert unatkozik... -
#393 kell a Resident Evil 7?
Tod az a őskorban játszódik?
Tegnap láttam egy videot belőle amiben Ötzi zombivá válik és megeszei a többi ősembert.
És akkor motorral jön Dante. -
#392 Ugyan már!
Én éppen most töltöttem le a Resident Evil 5 pc-s verzióját. 4 DVD-s a mérete, de nem volt gond, mert van egy 100 ezer gigabittes privát vonalam közvetlenül a názától, így 3 másodperc alatt lent is volt az anyag.
Roppant jó ez az ötödik rész mivel itt én vagyok a zombi és az utcán mászkáló járókelőket kell megmarnom, lehetőleg a nyakuknál. Éppen most tolom a 2. pályát, ahol egy néger hermafrodita bőrébe bújva kell egy luxushajón utazó rögbicsapat tagjait megmarnom, de roppant nehéz így hard fokozaton az egész, mert folyton fejbe dobnak a labdájukkal.
Holnapra pedig meglesz a Residen Evil 6 is, mert a haver szólt, hogy éppen most tölti torrentről... -
PLATINO #391 aki már leszedte az tegyen be képeket!!!!
Egyátalán ez jó verzió nem kamu valami?
elkesztem én is szedni de remélem jó -
Rick Wyeth #390
joenumberone
!! Ha komoly miért nem adsz screenshot-ot ? Miért kell kamázniés etetni a népet ? -
Rick Wyeth #389 haver is mondta :D:D:D Mellesleg mikor van a megjelenés ? nekem oktober 29et mondtak..-:s -
Rick Wyeth #388 hát megmondhatná honnan van meg a pcdvd-re azt irják fake :D:D -
#387 Mi van haver ,igen csendben vagy.
Csak nem játszol a Resident 4-el pc-n?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Rick Wyeth #386 vAn egy j hírem
fake az egéssz havernak lejött és azt mondja semmi.... nem jó és vírus adag -
Rick Wyeth #385 nah most alig megy egy kbyteval -
Rick Wyeth #384 nah ez érdekes 300al töltött és most meg leállt -
Rick Wyeth #383 jó game egyébként jácottál vele psn? Más mint a többi előző 3 vagy ugyanolyan -
Rick Wyeth #382 okok -
MagyaR #381 Oké! Megnézem a gumimacikat és még vmit azt kíváncsian várom az eredményt! :) -
Rick Wyeth #380 2 óra és lennt van
-
Rick Wyeth #379 egyébként naon várom a gamestar szerint jó csak ne rontsák el a pcés verziót :) mellesleg haverom azt mondja külfölkdi oldalon látta már ugyanezt a verziot és azt irták forumon hogyO.K de mondom leszedem megnézem
azt majd megölöm a havert is hogy baromságot mond meg kábelen keresztül szájba vágom joenumberone -t :D:D:D:d -
Rick Wyeth #378 Na most mi van ezzel a resident evil-lel ? normmális ? vagy nem ! mindegy nekem most 200al repeszt le megnézem, ezt a gépet ugyis ujrahuzom néhány nap mulva ha virus szolok nektek ha nem akkor megerősítem azt amit joenumberone mondott így jó lesz ? -
#377 joenumberone meg azt hiszi, hogy ezt beveszi bárki. -
#376 Fake, állítólag vírus, legalábbis azt irták a kommentekbe, nomeg 0 seeders:) -
#375 Mert valószinűleg kamu. -
#374 Hmm, 3 napja tölthető és nem írta be ide senki?? Fura -
#373 Csináljon inkább Fraps -al egy kis videót! A kezdő percekről. -
#372 Screenshotot légyszi! -
haxoror #371 Mármint te meg a 17-25 haverod töltöttétek 3 napig? Jó nagy lehet -
joenumberone #370 Amúgy ha a googlebe beirod azt hogy torrent resident evil 4 akkor kiad vagy 30 torrent oldalt.De amúgy rapidsharen is fent van már.
-
joenumberone #369 tegnap este 7 lejött 3 napig töltöttem -
#368 0 seeder nem gyanús kicsit? -
joenumberone #367 én már jáccok vele
-
#366 Letöltötted már?
Várunk vissza amint lejött :))) -
#365 Akkor jáccál vele! -
joenumberone #364 http://torrent.eval.hu/
itt a keresőbe beirjáto hogy pontosan: Resident Evil 4 PC DVD
Ha sokan töltitek egyszerre mondjuk egy baráti társaság mint mi 17-25 fő akkor akár 120 kb/s is jöhet.
-
joenumberone #363 Torrentről letudjátok már tölteni sokkal jobb mint a ps2 -
joenumberone #362 Megjelen a resident evil 4 -
BAN.
(ki az a barom aki ezért fizet?) -
#359 hmmm... kíváncsi leszek milyen gépigénye lesz...