396
Íjak, nyílpuskák
-
#75 Sőt dehogyis ha belegondolok az íjamnak az átlagos lőtávja kb. 100-150 méter ha célra lövök... Viszont ha mondjuk 60 70 fokkal feljebb lövök vagyis a levegőben akkor 3-400-ba benne van... :)))) -
#74 -
#73 ott a stadion.... -
#72 Én inkább nem próbálom ki mert az enyém elvisz 100 200 ig is... :D Még a végén valakit lelövök... -
Chaos Mad #71 sztem is addig visz el, amikor én csináltam ijat akkor mi is lemértük és kb ennyi jött ki -
#70 Csak mert én 15-25 között benne vok a 10-esbe... :)
40-en 5-6-7 pont körül vok.... Ált. -
#69 valszeg addig visz el -
#68 Mármint milyen szempontból van ez a 30-40 méter??? Addig visz az íj vagy 40 méteren találsz el egy 50-es táblát??? -
#67 jah, én is lőttem már párat...természetesen sajátkészítésű íjon,(egyszerű mogyoró bokor vastagabb ága) de azért jó lenne. De nincs mit kilőni vele:((. Nád+ végén bodzával,qrva pontatlan. A fából faragott nyíl már bejött, de egyenes ágat találni meg kifaragni nagyon nehéz:((. 30-40 m már jó, mármint lőtáv? -
#66 hmmm thx... most magozok egy óráig :P -
#65 #56-ra valaki lécci, mert tényleg nem akarok díszkardot venni. Kiváncsi vagyok mennyibe kerük egy igazi kard. -
Chaos Mad #64 hohohóóóó.. pallos is van? ez kira! nómennyi lehet egy ilyen kira 2m-es kard? már régi vágyam hogy beszerezzek egy olyat, már probáltam kovácsolni is magamnak:) -
Chaos Mad #63 a Grózer long bow-ok mért olcsobbak a Gelencsér-ieknél? mer apám long bow-ot szeretne csináltatni, (persze tiszafábol) és ha ugy csináltatjuk az mennyibe kerülne? tudja vki? (a fát apám vinné) -
Chaos Mad #62 na, izé, ez bonyolult ugyhogy lerajzolom majd, ok? (de lehet hogy egy kicsit kezdetleges lesz ugyhogy majd a barátod eldönti hogy igy jo lesz e) -
#61 mit mondott?
-
Chaos Mad #60 nem rakták át a sport forumba? -
Chaos Mad #59 most kérdezem:) -
#58 ugyanúgy működik mint a sport lövőknél a fegyverviselési.... -
#57 De ez hogy működik.
Be kell mennem valahova, hogy:
-Csókolom, kardozni akarok! :-) -
#56 Na de az IGAZI kard 60e vagy az csak díszkard? -
#55 lol -
#54 Íjhoz nem kell fegyverviselési engedély csak az a lényeg hogy az utcán ne úgy szaladgálj hogy fel van ajzva az íj mert akkor olyan pénzbírságot kapsz hogy csak na... :D
Ja igen a vesszőknek sem árt valami a hegyére mert azért is megszivathatnak a zsaruk.... Habár mondjuk én egyszerű celofánt szoktam rátenni... :DD -
#53 kardhoz kell fegyverviselési hogy mászkálhass vele -
#52 Habár sok olyan verseny van ahova ezt sem kell vinni, szal nem kell. -
#51 Én Sportegyesületi, azonbelül pedig Íjász szakosztályban vagyok. Szerintem nem kell, de lehet hogy kell hozzá "kék könyvecske" magyarul Tagsági kártya. -
#50 megkérdezted, hogyan lehet készíteni számszeríjjat?
-
#49 nem lehet több 60e forintnál... ismerősömnek van. Ő még úgy csináltatta... az 25e volt még 15 éve! szal valahogy így számolj... -
Chappy #48 ÁRA? -
#47 szívesen válaszolnék, de erre én is kíváncsi vagyok. mert egy japán kardra nagyon fáj már a fogam... :)
mondjuk 1 ilyen nem lenne rossz :)
-
#46 #37 -re :-D -
#45 Valaki a #37 -ra lécci. -
#44 hej! íjászkodás! na azt szívesen kipróbálnám! de én az 1880'-as évek beli japán íjjakat tesztelném le! azok vmi eszméletlen királyak! :) -
#43 Ez is 1 jó oldal, nemrég indult. -
#42 kései férfikor? lol :)
inkább gondolj arra hogy 10 éven belül lehet hogy önygilkos leszel, és milyen szar lenne úgy meghalni hogy még nem is csináltad :)))
nekem is házilag készített van, mondjuk sztem olyannal érdemes kezdeni. igaz azért nem ilyen szar műanyag :) üvegszál meg minden.. csak már fél éve kezemben nemvolt .. :( -
#41 np -
#40 THX! -
#39 itt -
#38 Miért nincsenek árak kiírva? :-( -
#37 Tényleg, fontos kérdés:
Kardokhoz és íjakhoz kell fegyverviselési engedély? -
#36 Íjkészítők:
Grozer Archery
Szalóki és Kelemen..... Ők is jók íjkészítők!!!!
Kassai
Boltok:
Tüzes Íjász (én itt szoktam venni a dolgokat jó hely) !!!!!
Táltos Íjász
Kelex