396
Íjak, nyílpuskák
  • Mhosah Myth
    Sőt dehogyis ha belegondolok az íjamnak az átlagos lőtávja kb. 100-150 méter ha célra lövök... Viszont ha mondjuk 60 70 fokkal feljebb lövök vagyis a levegőben akkor 3-400-ba benne van... :))))
  • Mhosah Myth
  • Punker
    ott a stadion....
  • Mhosah Myth
    Én inkább nem próbálom ki mert az enyém elvisz 100 200 ig is... :D Még a végén valakit lelövök...
  • Chaos Mad
    sztem is addig visz el, amikor én csináltam ijat akkor mi is lemértük és kb ennyi jött ki
  • Mhosah Myth
    Csak mert én 15-25 között benne vok a 10-esbe... :)
    40-en 5-6-7 pont körül vok.... Ált.
  • Punker
    valszeg addig visz el
  • Mhosah Myth
    Mármint milyen szempontból van ez a 30-40 méter??? Addig visz az íj vagy 40 méteren találsz el egy 50-es táblát???
  • David2
    jah, én is lőttem már párat...természetesen sajátkészítésű íjon,(egyszerű mogyoró bokor vastagabb ága) de azért jó lenne. De nincs mit kilőni vele:((. Nád+ végén bodzával,qrva pontatlan. A fából faragott nyíl már bejött, de egyenes ágat találni meg kifaragni nagyon nehéz:((. 30-40 m már jó, mármint lőtáv?
  • PResident Evil
    hmmm thx... most magozok egy óráig :P
  • Bandew
    #56-ra valaki lécci, mert tényleg nem akarok díszkardot venni. Kiváncsi vagyok mennyibe kerük egy igazi kard.
  • Chaos Mad
    hohohóóóó.. pallos is van? ez kira! nómennyi lehet egy ilyen kira 2m-es kard? már régi vágyam hogy beszerezzek egy olyat, már probáltam kovácsolni is magamnak:)
  • Chaos Mad
    a Grózer long bow-ok mért olcsobbak a Gelencsér-ieknél? mer apám long bow-ot szeretne csináltatni, (persze tiszafábol) és ha ugy csináltatjuk az mennyibe kerülne? tudja vki? (a fát apám vinné)
  • Chaos Mad
    na, izé, ez bonyolult ugyhogy lerajzolom majd, ok? (de lehet hogy egy kicsit kezdetleges lesz ugyhogy majd a barátod eldönti hogy igy jo lesz e)
  • mikike
    mit mondott?
  • Chaos Mad
    nem rakták át a sport forumba?
  • Chaos Mad
    most kérdezem:)
  • Punker
    ugyanúgy működik mint a sport lövőknél a fegyverviselési....
  • Bandew
    De ez hogy működik.
    Be kell mennem valahova, hogy:
    -Csókolom, kardozni akarok! :-)
  • Bandew
    Na de az IGAZI kard 60e vagy az csak díszkard?
  • Punker
    lol
  • Mhosah Myth
    Íjhoz nem kell fegyverviselési engedély csak az a lényeg hogy az utcán ne úgy szaladgálj hogy fel van ajzva az íj mert akkor olyan pénzbírságot kapsz hogy csak na... :D

Ja igen a vesszőknek sem árt valami a hegyére mert azért is megszivathatnak a zsaruk.... Habár mondjuk én egyszerű celofánt szoktam rátenni... :DD
  • Punker
    kardhoz kell fegyverviselési hogy mászkálhass vele
  • Gyadi
    Habár sok olyan verseny van ahova ezt sem kell vinni, szal nem kell.
  • Gyadi
    Én Sportegyesületi, azonbelül pedig Íjász szakosztályban vagyok. Szerintem nem kell, de lehet hogy kell hozzá "kék könyvecske" magyarul Tagsági kártya.
  • mikike
    megkérdezted, hogyan lehet készíteni számszeríjjat?
  • Sadun Tryst
    nem lehet több 60e forintnál... ismerősömnek van. Ő még úgy csináltatta... az 25e volt még 15 éve! szal valahogy így számolj...
  • Chappy
    ÁRA?
  • Sadun Tryst
    szívesen válaszolnék, de erre én is kíváncsi vagyok. mert egy japán kardra nagyon fáj már a fogam... :)
    mondjuk 1 ilyen nem lenne rossz :)
  • Bandew
    #37 -re :-D
  • Bandew
    Valaki a #37 -ra lécci.
  • Sadun Tryst
    hej! íjászkodás! na azt szívesen kipróbálnám! de én az 1880'-as évek beli japán íjjakat tesztelném le! azok vmi eszméletlen királyak! :)
  • Gyadi
    Ez is 1 jó oldal, nemrég indult.
  • nemcsakfeel
    kései férfikor? lol :)
    inkább gondolj arra hogy 10 éven belül lehet hogy önygilkos leszel, és milyen szar lenne úgy meghalni hogy még nem is csináltad :)))

nekem is házilag készített van, mondjuk sztem olyannal érdemes kezdeni. igaz azért nem ilyen szar műanyag :) üvegszál meg minden.. csak már fél éve kezemben nemvolt .. :(
  • Adam5
    np
  • Bandew
    THX!
  • Adam5
    itt
  • Bandew
    Miért nincsenek árak kiírva? :-(
  • Bandew
    Tényleg, fontos kérdés:
    Kardokhoz és íjakhoz kell fegyverviselési engedély?
  • Mhosah Myth
    Íjkészítők:
    Grozer Archery
    Szalóki és Kelemen..... Ők is jók íjkészítők!!!!
    Kassai

Boltok:
    Tüzes Íjász (én itt szoktam venni a dolgokat jó hely) !!!!!
    Táltos Íjász
    Kelex