396
Íjak, nyílpuskák
-
#315 Értem, köszi :)
Majd elnézek, csak most nem lesz időm. Legfőképp arra voltam kiváncsi, hogy milyen árban van :) Egerben lakom, Elevenv van. -
#314 @Attila: Lehet, hogy fujj, de mégiscsak effélével foglaltunk helyet a drága Honban. :D Mondjuk foglalhattunk volna valami mediterránabbat is...
@Mark: Kvázi akárhol, ahol íjat is kapsz. =) Pesten pl. Csodaszarvas, Kerecsen, Szkíta, Eleven, így hirtelen. De ha nem is ott laksz, bármelyik íjászboltban csak kérdezz rá, mert fix, hogy van (500ft körül volt anno), csak értelemszerűen nem azt teszik ki a kirakatba. =) -
#313 Tradisok, tudja valaki, hol lehet kapni íj "tok"-ot? Amit kaptam az íjhoz egy kicsit nagyon elhasználódott :)
Valahonnan csak be lehet szerezni külön, legalábbis remélem.
Ha valaki tud valamit, légyszives segitsen :) -
#312 fújj tradi :D XD -
#311 Úgy néz ki, januárban gazdagabb leszek egy ilyennel.
-
malnamag #310 Sziasztok! Az előző hozzászólásokra szeretnék reagálni:
eladó 18 db McKenzie 3 D célpont,viszonylag jó állapotban.10 db különböző nagytestű 40e/db, 8 db pedig ajándék -
#309 Jaja, az maszek! Csak ne lennének ilyen tetű drágák a 3D célok... :\ -
#308 mint mindenkinek a 3D jön be jobban,meg a távlövés,hidd el marha jó buli ;) -
#307 Lehet ezt könnyedén is venni; bár nagydobra azért nem kell verni, mert sajnos lesz olyan a szép nagy tradis családunkban, akinek ez nem fog tetszeni. Persze, nem kell velük foglalkozni, de jobb a békesség. Mindenki hódoljon a maga egyházában. ;]
Egyébként ma voltam kint én is, zengőhegyeket teszteltünk, meg ha már kimentünk, akkor dobtunk kelevézt meg (bár korban eléggé elcsúszik, de) csatacsillagot is. -
#306 Aha, értem :)
Én tradival lövök, viszont nem hagyományörzés céljából. Ez a stilus tetszik valahogy.
-
#305 Ja, az zsír!
Amúgy én nem a lövöldözést veszem íjászatnak, hanem az ősmagyar tradíciók alapjaként szolgáló mentális erőket. Többek között.
(: -
#304 Gratula! :)
Én még versenyen nem voltam, csak edzőtáborban(Tardos) levezettek 3 féle "versenyt"(pálya, 3D és terep). Legjobban a 3d tetszett meg :) -
#303 Most sulinapon volt nálunk íjászat, olyan 50 embert magam mögött hagyva első lettem(: -
#302 jah msot jut eszembe,23.-án én Törökbálintra megyek :D -
#301 mi lehet hogy megyünk,apám O.B-s és én is mesteri módon lövök.Ha megyünk szólok és örömmel segítünk :) -
#300 Egertől pár km :) a szip.hu-n ott a kiirás :)
Nekem első versenyem lesz, pályát is segítek rendezni elvileg, szal nem érhetek el helyezést, de legalább tudni fogom, hogy lövök..:) -
#299 Amindenit!
Az merre van? -
#298 Sziasztok!
Én még Júniusban kezdtem el eme sportot :) Tradival lövök, nem rég vettem egy Liskány magyar-t :)
Felsőtárkányra ki jön 23.-án? :) Unicornis Kupa. -
#297 Csopakra jön valaki? :D -
#296 Bakker erre legközelebb el kell mennem:((( -
#295 Idegemben meg még az is lemaradt:
Természetesen a 2008-as Íjásztalálkozó és Íjásznapról van szó, azon belül is a nyílzáporról! =) -
#294 Írtam egy szép kis beszámolót, erre ez a k*rva közölte, hogy "Képfeltöltés.hu-ról nem engedélyezett a linkelés", aztán visszadobott ide, persze törölve a hozzászólást.
Amennyiben igény van rá, úgy újraírom, de addig csak képek:
Akik ezzel a paranccsal jöttek Hazánkba: "decretum... Ugros eliminandos esse", azaz: "Rendeljük, hogy a magyarok kiirtassanak!"
...de aztán felsorakozott hadseregünk, 1240 íjász, 130 tizedben...
...és tönkrelőtte a bajor haderőt!
Fegyvervizsgálat zajlik a nagysátorban. Mi már ezen túlestünk ekkor (50 perc sorbanállás után. :o) )
A standokon pedig íjászoknak árultak, csak kézműves munkákat. -
#293 Jön valaki Újlengyelbe most hétvégén? :) -
#292 :)
Értem. -
#291 Hát naná! =) Csak nagy batár fényképezőm van, úgyhogy 1.) remélem, nem lopják ki a sátorból, 2.) a nyílzáporra nem vihetem be. :\ -
#290 Ja!
Majd képeket csinálsz és mutatsz? -
#289 Hát, ami azt illeti, nekem is izomból az ország másik végén van, de egyszer egy évben belefér. Úgy 5000 forint diákkal (...és egy nap) az oda-vissza utazás, 1000 egy éjszakára a sátorhely. Faházat akartam, de azt már baromira nem tudtak adni. Mondjuk hülye vagyok, két héttel az esemény előtt örülhetek, hogy sátorhely van. :) -
#288 Fú én mennék csak messze van:( -
#287 Szépjónapot. Jönnek az Urak/Hölgyek az íjásznapra Pusztaszerre? =) -
festina #286 azt nagyon megkösszöném:D -
#285 Tradicionális,Vadászreflex,Longbow,Csigás,Vadászreflexel lehet Berbozni...de nemtom hogy kell írni :D
Ha kell képeket is mutatok és úgy magyarázom el :) -
festina #284 értem és az ijjak hogyan vannak csoportositva??? -
#283 jah és minősitésen általbáan bizonyos osztályok vannak...van 3.,2.,1. osztály....
Felnőttben a 3.osztály az 75% alatt van...
2. 75% fölött
1.osztály meg 85%-tól felfele...
Egyébként 90% fölött mehetnek íjászok olimpiára. -
#282 hogy érted hogy bárki? :)
Amatőrök is,kezdők is,OB-sek is,VB-sek is...mindenki aki tud lőni :D
Vannak különálló versenyek,van minősitő(GP)ezekkel általában nemzetközi versenyekre lehet kijutni mint pl. VB,OB,EB stb.....
Vannak a Nemzetközi versenyek(csak minősitő)ebbe ugyebár az EB,OB,VB tartozik,vannak sima hagyományörző íjászversenyek oda általbáan csak Tradicionális íj mehet...vannak sima versenyek ahova minden íj mehet :) -
festina #281 okés
bárki elindulhat versenyen??
és ha igen akkor ezek külön alló versenyek vagy bajnokság?? -
#280 hmmm
Kérdezzél és szivesen válaszolok :)
Bármiről...sőtt kérdezhetsz akár versenyről hogy pl. hogy zajlik egy meg hasonló...bármiről :) -
festina #279 ha semmibe se vagyok tisztába igazán:D:D -
#278 szólj ha kell még valami...kateogirákkal tisztába vagy? :)
Esetleg valami kérdés? :) -
festina #277 okés
-
#276 hááát nemtudom.Tök mind1...valójában az a lnéyeg hogy olyannal kezdj amiben úgy érzed hogy jó leszel,amelyik tetszik és érdekel,és amennyit majd kitudsz húzni(Font,jele: #)