Sherlock Holmes: Az ezüst fülbevaló esete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nos, kedves watson, ez nyilvánvaló... 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
A grafika full 3D-s, akár megállná a helyét egy TPS-ben is, egyedül a kamerakezelésbõl érzõdik (no meg a játékmenetbõl), hogy ez valójában egy kalandjáték...
Szerintem jó, fõleg ha kész lesz a 100%-os magyarítás.
Tegnap újraraktam az egész rendszert és tiszta windows-on is ugyanaz volt a probléma :-((
MÁr-már azon gondolkodtam, h a monitor (14") nem bír vmilyen felbontás-képfrissítési frekit együtt...
már próbáltam frissíteni a videó-kódekeket a gépemen (DivX, XViD, Ace MEga Codec Pack 6.01), frissítettem a videókártya driverét (Geforce2 MX 400), de továbbra is fekete a képernyõ és a monitor standby-ba kapcsol.
Tud vki segíteni?
Köszönöm elõre is.
csak most raktam fel a gammát (kicsit le vagyok maradva...) és rögtön azzal a problémával szembesültem, h nem szembesülhettem semmivel.
A monitor standby-ba kapcsol, hallani, h megy az intró(?) zenéje, aztán se kép, se hang. Alt+Tab-bal vissza tudtam lépni Windowsba, monitor újra bekapcsolt és ki tudtam lépni a játékból...
Van vkinek vmi 5lete, h mit lehetne tenni, h lássam a játékot?
Elõre is köszi a segítségeteket!
Next PC upgrade: 2022
DB
A ti kung-futok nem erõs!
:))
DB
A ti kung-futok nem erõs!
...úgy hogy...no comment!
...úgy hogy...no comment!
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SilverEarring.htm
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
z elsõ quiz elõtti pontól mert azota sem enged át már ezermillioszor megcsináltam de semmi.([email protected])
Next PC upgrade: 2022
többivel sokkal töbet szenvedtem... :)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
11 = 1 darab 1 es
21 = 2 darab 1 es hát lol :D
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
1. volt látogatója fowlettnek v kinek aznap este mikor lelépett? - igen , a murray gyerek mondja
2. minden vendég a nagyszobában volt a lövéskor? - nem, abban a bûnügyi kidolgozásban v miben volt benne h 2 ember kivételével mindenki a szobában volt
3. bromsbynak és lányának jó volt a viszonya? - nem, grimble mondja mikor az 1. kviz után visszamegyünk a házba
4. tudta fowlett v ki h grimble és a bromsby lány között nehézségek vannak? - igen, bromsbytol howlettnek 1. levél
5. hiányzott vmi fowlett házából? - igen, a szobályában a párna
6. bement vki az ablakon fowlett házába? - nem, a lábnyom a hordón (kertben), az ablak belülrõl van zárva egy csavarhuzoval
mi a hiba? help!
\"Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.\" MM2 buszok: http://sodor.try.hu
mi a megoldás?