Sherlock Holmes: Az ezüst fülbevaló esete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségre lenne szükségem!A 2. nap végén akvíznél 2. kérdésnél mi a válasz????????????????????<#wow3>#wow3><#szomoru1>#szomoru1>
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Ez valami bug? Olyan mintha nem tudna odamenni az ágytól...
Errõl beszélek:

Hiába vittem végigjátszással is nem engedett tovább a game 😞
Next PC upgrade: 2022
Tudna nekem egy honlapot mondani valaki, ahol fent van a Sherlock Holmes javítása?
Elõre is kösz:
Greg
Ha konkrét kérdés van, és felteszed, mert elakadtál: megpróbálok segíteni, ha eszembe jut a dolog.
Kösz a fordítást!
Amúgy igen, szvsz elég jól visszaadja Sir Arthur Conan Doyle Sherlock regényeinek hangulatát - merthogy a sztorit egy Sherlock fan hozta össze, nem valamelyik eleve meglévõ történetbõl merítettek -, sõt talán még némelyiket übereli is. Elég összetett kacifántos kis történetet hozott össze az illetõ.
Amúgy szerencsére általában minden fejtörõhöz van segítésg valamilyen iromány formájában vagy ilyesmi...
Pl. a táblás játékhoz ugye ott az egyik megégett papírfecni...
a kártya egyszerûen nem marad a kezén
A Fowlett házban lévõ játékban nem tud valaki segíteni?
már próbáltam úgy is hogy mindig azt raktam ki ahol csak egy hiányzott, de ezek a sorok hamar elfogytak aztán leregadtam.. <#confused>#confused>
Egyébként fontos megjegyezni, hogy bár a munka oroszlánrészét valóban én végeztem (kb. 80%), de azért számos segítõm is akadt a magyarítási munkálatok során. A játék kibõvített stáblistájában az õ nevük is szerepel.
A mérleg egyik serpenyõjében van a munkád amit azért készítettél, hogy minél több ember élvezhesse ezt a játékot, és így az újság mellékleteként ez nagyon sokakhoz eljut.
A másik serpenyõben pedig egy gazdag multicég kezében levõ, zsíros haszonnal dolgozó újság áll, akik így mégnagyobb hasznot kaszírozhatnak gyakorlatilag ingyen.
Egyébként a helyedben én is ugyan így cselekedtem volna. Ez volt az egyetlen ésszerû döntés.
Azóta fenn van az oldalukon is, onnan is le lehet szedni, de állítólag az újabb kiadás már eleve tartalmazza. Aztán a minap Panyi keresett meg mailen keresztül, hogy valamelyik újság ezt a játékot adná mellékletként, mehet-e magyarítással együtt, én mondtam, hogy mehet. Kb. ennyi dióhéjban. 😊
Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor milyen megkeresés történik a fordítók és a kiadó között.
Egyáltalán szóltak-e, hogy felhasználják a magyarítást, vagy csak úgy rátették.
Esetleg van valami szerzõdés, netalán valami anyagi hozzájárulás is, amit ilyen esetben maximálisan megérdemelnének a fordítók.
Szóval ilyesmik jártak a fejemben, amikor errõl olvastam.
Egyébként állítólag a mostani bolti példányok már tartalmazzák a magyarítást...de valamelyik újság nemsokára mellékleteként adja majd a játékot - magyarítással együtt...
3 Megabytig lehet tölteni, de így is mindjárt elérem azt a mennyiséget.
Meg a MP-rõl nem fogom letölteni, mer az a 59 file ami ott van az nagyon sok idõ míg letöltöm. Az ecobit.info oldarról is lelehet tölteni de ott meg 7 óra 15 másodpercet ír ki, azt meg nem várom meg. Meg a MP-n is ennyi idõ. Úgy hogy ezért kellene valakinek elküldeni a magyarosítását. Egyébként az MP az magyarosítások portál. Úgy hogy nagyon kérek szépen v.kit aki elküldi nekem a magyarosítását. Köszi: Zoli.
UI: Egyébként meg 11 vok és nagyon nem tok angolul.
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Már csak azt áruld el, hogy miért küldené el neked bárki is, amikor te magad is letöltheted ingyen, több helyrõl is?
Ráadásul szerinted ki vállalkozna rá, hogy mail-en átküld neked 862,5 megát? 😊
Nos ha magyarítást nem is, de pár szpem levelet biztosan fogsz kapni, így, hogy beírtad a címedet ide. 😊
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Magyarítást pedig az Ecobit oldaláról tudsz letölteni vagy a Magyarítás Portálról.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
A végigjátszást csak akkor használom ha nagy ritkán elakadok...😊
Na megyek is megnézem a játékot.
Mégegyszer kösz szépen!!
Ezért nem érdemes végigjátszás alapján játszani: egyrészt elvesz a játékélménybõl, másrészt pedig sokszor félrevezetõek...(mert nagy részüket csak úgy sebtiben angolról fordítják - végig sem játszák valójában...)
Próbálj inkább úgy játszani, hogy a saját eszedet használod! A magyarítás segítségével nem is olyan nehéz a játék!
Ez van pontosan a végigjátszásban:
"Fairfax színház
Elõtér - A gyufánk segítségével gyújtsuk meg a jobboldalt található lámpást, majd vegyük az irány jobbra a folyosó fel. Mérjük meg a padlón lévõ sáros lábnyomokat a mérõszalaggal, majd menjünk tovább és kattintsunk az ajtón!
Díszletszoba - A kés segítségével feszítsük fel a zárat és ha beléptünk, ismét gyufánk tüzére lesz szükségünk, hogy világot ébresszünk a lógó lámpásban. Vizsgáljuk meg a kosárban lévõ szõnyeget és hajat, mire fekete hajszálak kerülnek tarsolyunkba. Menjünk egyenesen tovább és lépjünk be az ajtón a kulcscsomó segítségével!
Rideg szoba - Kattintsunk a nagyítónkkal a képernyõ szélén látható világos foltra a padlón, mire hõsünk beazonosítja, hogy ez bizony égetett mész. Hagyjuk el a szobát a másik, jobboldali ajtón át! "
Na ebbe a "rideg szobába" nem tudok belépni, mert nincs kulcscsomó...
Amúgy a magyarítás fent van?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
KATT IDE