410
-
#370 EzaZ VéGiGvItTeM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#369 miért kérdezted?
-
#368 ismerem -
#367 Google-t ismered?
tessék -
#366 -
#365 A Fowlett háza (Ahol az a bohóc van) után a kvíz válaszai kellenének -
#364 megvan a magyarítás -
#363 Pontosabban írd le légyszíves, mert biztos, hogy nem "ennyi". Ha csinálnál egy screenshotot, az lenne a legjobb.
Amúgy a magyarítást felraktad? -
#362 mindeki a házban volt a lövésnél? ennyi. -
#361 Írd be akkor légyszíves, hogy mi a kérdés. -
#360 akvíznél=a kvíznél -
#359 Hello!
Segítségre lenne szükségem!A 2. nap végén akvíznél 2. kérdésnél mi a válasz???????????????????? -
#358 Hát a magyarítás folyamán rögzültek ennyire. :) Akkor vagy háromszor futottam végig a játékon. -
ricky #357 Milyen jók az emlékeid :DD -
#356 Ahh, sikerült!
Kegyetlen mennyit szenvedtem mire odamászott!
Köszi! :PP -
#355 Emlékeim szerint akkor tudsz szétnézni jobban ott, ha már a játék beadott egy közelebbi, más perspektívájú hátteret a sarokról. Szóval valahol Holmes lábánál próbálj közelebb menni, hogy beadja az új képet. -
#354 Fowlett házában az ágya melletti modónál valamit fel tudnék venni vagy megvizsgálni. De egyszerűen nem megy oda Holmes...
Ez valami bug? Olyan mintha nem tudna odamenni az ágytól...
Erről beszélek:
-
#353 Engem nem szeretett a game régen de majd előhalászom ha lesz helyem.
Hiába vittem végigjátszással is nem engedett tovább a game :(
-
Greg100 #352 Hello!
Tudna nekem egy honlapot mondani valaki, ahol fent van a Sherlock Holmes javítása?
Előre is kösz:
Greg -
#351 Hát inkább próbáld használni az agyadat! Nagyobb élmény lesz a játék! Ha felraktad a magyarítást, és nem vagy rest elolvasni a dolgokat, akkor nem lehet olyan nehéz boldogulni! :)
Ha konkrét kérdés van, és felteszed, mert elakadtál: megpróbálok segíteni, ha eszembe jut a dolog. -
#350 Hali!
Tudnátok nekem egy végigjátszást mondani??
Megköszönném! -
#349 Szivesen! :) -
#348 Na beleolvastam a topicba és kedvet kaptam, asszony megvette a 'c 'urut. Az elején vagyok, még nem tudom milyen de a hangulata nagyon megfogott!
Kösz a fordítást! -
#347 Mármint a gyilkosok helyes kiválasztására gondolsz? Emlékeim szerint nincs semmi extra, ha jól válaszolsz, ha nem, akkor is beadja a végén a három részre osztott végkifejlet-videóblokkot.
Amúgy igen, szvsz elég jól visszaadja Sir Arthur Conan Doyle Sherlock regényeinek hangulatát - merthogy a sztorit egy Sherlock fan hozta össze, nem valamelyik eleve meglévő történetből merítettek -, sőt talán még némelyiket übereli is. Elég összetett kacifántos kis történetet hozott össze az illető. -
ldavid #346 Nem rossz játék, csak néhol az irányítás bugos. Délután értem a végére, ha az utolsó kvíznél jókat válaszolunk akkor nem lesz semmi extra? -
#345 No hát az a legjobb, amikor magadtól jössz rá. :)
Amúgy szerencsére általában minden fejtörőhöz van segítésg valamilyen iromány formájában vagy ilyesmi...
Pl. a táblás játékhoz ugye ott az egyik megégett papírfecni... -
ldavid #344 jó ez a topic, ha beírok valamit utána tuti sikerül.. -
ldavid #343 na végre sikerült. Viszont ezt a kártyás bohócot abszolút nem értem...
a kártya egyszerűen nem marad a kezén -
ldavid #342 Szerintem jó lett nagyon a fordítás.
A Fowlett házban lévő játékban nem tud valaki segíteni?
már próbáltam úgy is hogy mindig azt raktam ki ahol csak egy hiányzott, de ezek a sorok hamar elfogytak aztán leregadtam.. -
#341 Hát természetesen nem az motivált, hogy minél nagyobb haszonhoz juttassam bármely újságot is, illetve valószínűleg a nyereségességük nem ezen fog múlni, hogy magyarul adják-e a Sherlockot. :)
Egyébként fontos megjegyezni, hogy bár a munka oroszlánrészét valóban én végeztem (kb. 80%), de azért számos segítőm is akadt a magyarítási munkálatok során. A játék kibővített stáblistájában az ő nevük is szerepel. -
#340 Értem. Önzetlenséged határtalan.
A mérleg egyik serpenyőjében van a munkád amit azért készítettél, hogy minél több ember élvezhesse ezt a játékot, és így az újság mellékleteként ez nagyon sokakhoz eljut.
A másik serpenyőben pedig egy gazdag multicég kezében levő, zsíros haszonnal dolgozó újság áll, akik így mégnagyobb hasznot kaszírozhatnak gyakorlatilag ingyen.
Egyébként a helyedben én is ugyan így cselekedtem volna. Ez volt az egyetlen ésszerű döntés. -
#339 Hát ezt a konkrét esetet el tudom mesélni neked. Amikor kész lett a fordítás, Imike révén felvettem a kapcsolatot az Ecobittel, a magyar forgalmazóval, hogy kész a teljes grafikus, videó feliratozott fordítás, ha gondolják használják.
Azóta fenn van az oldalukon is, onnan is le lehet szedni, de állítólag az újabb kiadás már eleve tartalmazza. Aztán a minap Panyi keresett meg mailen keresztül, hogy valamelyik újság ezt a játékot adná mellékletként, mehet-e magyarítással együtt, én mondtam, hogy mehet. Kb. ennyi dióhéjban. :) -
#338 Na tényleg a pcguru-hoz adják ezt a remek játékot, méghozzá magyar nyelven.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor milyen megkeresés történik a fordítók és a kiadó között.
Egyáltalán szóltak-e, hogy felhasználják a magyarítást, vagy csak úgy rátették.
Esetleg van valami szerződés, netalán valami anyagi hozzájárulás is, amit ilyen esetben maximálisan megérdemelnének a fordítók.
Szóval ilyesmik jártak a fejemben, amikor erről olvastam. -
#337 Azt hiszem a Guru. -
ricky #336 Melyik újság? (Én tegnap a Family frostnál vettem jégkrémet és megkaptam mellé a jándékba a Pokoli szomszédokat :DD) -
ricky #335 :DDDDDDDDDDDDD -
#334 Irígylem a türelmedet, ahogy a vízfejű 11 évesekkel beszélgetsz :-) -
#333 Elárulom neked, hogy az e-maileidet is le kell töltened. Ergo, még ha lehetséges is lenne, hogy valaki elküldje neked a 862.5 megát mail-en keresztül, akkor is ugyanúgy letöltésnek számítana természetesen, mintha az Ecobit oldaláról szednéd le.
Egyébként állítólag a mostani bolti példányok már tartalmazzák a magyarítást...de valamelyik újság nemsokára mellékleteként adja majd a játékot - magyarítással együtt... -
#332 Azért kell mer nekem nem korlátlan az internetem ezért ne akarom letölteni.
3 Megabytig lehet tölteni, de így is mindjárt elérem azt a mennyiséget.
Meg a MP-ről nem fogom letölteni, mer az a 59 file ami ott van az nagyon sok idő míg letöltöm. Az ecobit.info oldarról is lelehet tölteni de ott meg 7 óra 15 másodpercet ír ki, azt meg nem várom meg. Meg a MP-n is ennyi idő. Úgy hogy ezért kellene valakinek elküldeni a magyarosítását. Egyébként az MP az magyarosítások portál. Úgy hogy nagyon kérek szépen v.kit aki elküldi nekem a magyarosítását. Köszi: Zoli.
UI: Egyébként meg 11 vok és nagyon nem tok angolul. -
#331 Te azért elég mókás figura vagy.
Már csak azt áruld el, hogy miért küldené el neked bárki is, amikor te magad is letöltheted ingyen, több helyről is?
Ráadásul szerinted ki vállalkozna rá, hogy mail-en átküld neked 862,5 megát? :)
Nos ha magyarítást nem is, de pár szpem levelet biztosan fogsz kapni, így, hogy beírtad a címedet ide. :)