410
-
#290 Kössz,de ez már végigjátszásból ment!A 3. kvíz még jól megszívatott.A 3.kérdésére azt a fényképet sehol nem találtam hát egész fent volt a dokumentumok közt.Én meg csak a 2. kvíz utáni dokumentumok között keresgéltem -
#289 ok megnézem -
#288 Igen, klasszikus kalandjáték, de azok közül sztem elég jó, hisz a történet elég jóra sikeredett, annak ellenére, hogy nem Sir Arthur Conan Doyle valamelyik Sherlock Holmes irományát vették alapul, hanem egy nagy rajongó írt hozzá külön történetet...
...de nagyon egyszerű: töltsd le a demót, s meglátod milyen.
itt pedig pár kép a játékból (igaz főleg a magyarításra fókuszálnak...): KATT IDE -
#287 sms web. hát nem tudom végülis nem sok ZS de megéri? játáékidő? point n click vajon? -
#286 Az átvezető videók alatt nincs felirat angolul...s ezek igen fontos szerepet játszanak a játékban (főleg az első, és az utolsó hármas - majd félórás - blokk, amikben a bűntények leleplezése, bizonyítása, magyarázata kapott helyet...)...ellenben a magyarítás tartalmazza a magyarul feliratozott videókat is...de mondom: nekem mindegy, ha úgy jobban tetszik, játssz angolul vele... :)
Wanadoo-n nem tudom miért nincs, igazából azt sem tudom mi az, csak gondolom, hogy valami SMSWEB féleség...torrent-en fent van - emlékeim szerint korábban be is linkeltem ide...de boltban sem drága: 3990,-Ft itthon, én pl. megvettem... -
#285 hát jó ha van felirat angolul már OK. meg én szeretem az angolt mint nyelvet könyveket is olvasok stb.
egyébként wanadoon miért nincsen? -
#284 Az egy dolog, de ha nem anyanyelvi szinten érted, akkor mindent egyszerűen lehetetlen - főleg a gyors szövegeknél - megérteni...de persze a te dolgod, nem muszáj használni a magyarítást... :) -
#283 ugyanugyan...penge vagyok angolból:P tényleg:D -
#282 Ha szereted a kalandjátékokat, és felteszed a magyarítást, akkor jó... :) -
#281 kérdés: wanadoon kerestem ezt a gamet, de nem láttam. hogy lehet ez?
ja és jó játék? (hangulat érdekel) -
#280 Azt nekem sem sikerült a papiros alapján megfejteni, viszont itt az SG-n van egy topik, ami ezzel a feladvánnyal foglalkozik. (mert ez egy ismert feladvány, a Sherlock-ba csak átvették...)
Sajna nem tudom már mi volt annak a topiknak a címe...
Viszont van egy sokkal egyszerűbb megoldás a játékban a kódhoz:
!!!SZPOJLER!!!
Ha már a képet elfordítottad, akkor a széfen épp a megfelelő kombináció van beállítva a távoli képen, szóval elég csak megjegyezni, és beállítani a közeli képen... :) -
#279 Valakinek sikerült-e a széf kódot megoldani mert még a végigjátszásból sem jöttem rá?! -
#278 Köszi a magyarítást nagyon frankó,főleg így hogy az átvezetők is faliratozva vannak -
#277 No igen, ez egy elég szivatós dolog! A lényeg, hogy ha az őr vesz észre, akkor is a kutya ugat először... :)
Szóval ahogy kiérsz, futás le a kis egytengelyű kocsi mögé (úgy, hogy az őr ne lásson meg), s ahogy elhalad, futás először balra, aztán fel az egykori Fairfax Színház épületéhez...közben kulcs már a kézben, s vad kattingatás a kapun...
Elég idegesítő rész ez, de ha már tudod, amit az imént leírtam, úgy egy-két próbálkozás után már sikerülnie kell...ennél jóval idegesítőbb lesz az erdő majd... :) -
czipi #276 Sziasztok.
Tudna nekem segíteni abban, hogy miért kap el a kutya mindig mikor kijövök az irodából?
Már vagy százszor megpróbáltam és semmi!
Néztem a képet és úgy elsőre sikerült bemennem, de ki...
Köszi! -
#275 Szivesen! :) -
Linne #274 Végigjátszottam újra,teljesen más élmény hogy értem is nem csak látom.Köszi!! -
Linne #273 Nagyon jó lett a fordítás! -
#272 Kicsit régre megyek vissza, de felhúztam magam.... nem is kommentálom, a kalandjátékosok úgyis csak röhögnek rajtad... loller -
#271 nm, jó szórakozást! :) -
Star #270
Sikerült megcsinálni, csak rossz programmal kezdtem.
Kössz mindenkinek! -
#269 Ja, majd elfeledtem, még az is gond lehet, hogy a .txt-ben az 58-as duplán van sajna, remélem kijavítják majd, de addig is manuálisan az egyiket a két 58-as közül ki kell hagyni... -
#268 Total Commander-rel lett darabolva a magyarítás 58 darabra, ezeket kell letölteni + a .crc fájlt. Ezután Total Commanderben csak dupla katt a .crc-re és egyesíti a kívánt helyre. Így megkapod a telepítő fájlt egyben...(sherlockhun.exe)
Sajnos muszáj volt így darabolva feltöltenem, így kérték. -
CéZé #267 mért nem, mi a gondja? -
Star #266 Elképzelhető, hogy rosszul töltöttem le, mer nem akarja összerakni.
Kössz szépen, ha újboli letöltés után se lesz jó, akkor majd írok. -
CéZé #265 Ugye van sok fájlod, rákattintasz a .crc-re erre szépen összeilleszti amiből lesz egy .exe-d, elindítod, megadod hogy hova telepítetted a játékot és felrakja magát,ennyi -
Star #264
Heló!
Leszedtem a magyarítást, de nem tudom pontosan mit kell vele csinálni.
Az előzőt egyszerűen bemásoltam a text mappába, és jó volt.
Most viszont nem tudom, hogy hogyan kellene csinálni.
Help! -
#263 Ha nagyon nem megy egyedül, elakadnál, akkor itt van ez: KATT IDE, de azért próbálj meg egyedül boldogulni. -
#262 Hát ehhez tudni kéne, hogy mi az a minden, amit megtaláltál...
Pl. a görbült kilincsű ajtó előtti szék támlájánál is jártál a bálteremben? :) -
czipi #261 Nagyszerű a fordítás!
Kérdés: A büntett helyszínén mit kell még megtalálni, hogy tovább engedjen a játék. Már mindenhova benéztem és elakadtam. Köszi! -
#260 Felért a Portálra a magyarítás, elméletileg estétől letölthető lesz! :) -
#259 ~862 -
#258 "Remélem holnapra felér" :D miért hány MB-os?? -
#257 Igen, már utánanéztem -
#256 Ez a játék 2 cd-s ugye? -
#255 Kész a Sherlock Holmes magyarítás teljesen végre. Bár hibák mindig maradhatnak, de nem szöszölök tovább...aki majd hibát talál, kérem jelezze a telepítő readme-jében olvasható mail címen! Ha a credits-ből valakit kihagytam volna, azt is jelezzétek légyszi! Lassan kezdem feltölteni a Portálra, remélem holnapra felér.
Tehát fordításra kerültek:
-összes párbeszéd
-összes videó (.bik átvezetők és a játék motorjával készültek is)
-összes szöveget tartalmazó dokumentum
-menü, kvíz, notesz, stb. elemek
Egyszóval gyakorlatilag minden, ami fontos és lényeges a teljes játékélményhez. -
#254 Végfázisához érkezett a magyarítás!
- Az összes párbeszéd, szöveg, kommentár, felirat stb. kész.
- Videók módosítva, feliratozva. (kivéve egy - az Imyke féle - videó)
- Az összes - több mint 80 db. - dokumentum módosítva. (kivéve párat, amiket Mike készít)
Ezen kívül már csak a menüelemek grafikus módosítása, illetve a napok elején megjelenő 4 db. dátum felirat grafikus módosítása van hátra, ehhez azonban szükségem van a képek alfáira, ezt várom Crowie-tól jelenleg. Ez már csupán nüansznyi a munka többi részéhez képest.
Úgyhogy ahogy elkészül Imyke és Mike a maradék dolgokkal, illetve Crowie átküldi az alfákat, lényegében ELKÉSZÜLT! Még egy utolsó nagyteszt, azaz végignyomom gyorsan a játékot, esetleges maradék hibákat javítom, s mehetnek Methos közreműködésével a telepítőbe a fájlok.
Ízelítőül pár dokumentum, amik még talán nem szpojleresek:
-
#253 Majd adok én neked munkát, egyet se félj komám! :))) -
[Walaki]D`Lair #252 Há' még képtár adminom sincs...:PPP -
#251 Há' jó lenne ha hasznosítanád magadat már a két nyelvvizsgáddal, nem csak céltalanul lebzselnél itt az SG-n! :)