Sherlock Holmes: Az ezüst fülbevaló esete
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tehát fordításra kerültek:
-összes párbeszéd
-összes videó (.bik átvezetõk és a játék motorjával készültek is)
-összes szöveget tartalmazó dokumentum
-menü, kvíz, notesz, stb. elemek
Egyszóval gyakorlatilag minden, ami fontos és lényeges a teljes játékélményhez.
- Az összes párbeszéd, szöveg, kommentár, felirat stb. kész.
- Videók módosítva, feliratozva. (kivéve egy - az Imyke féle - videó)
- Az összes - több mint 80 db. - dokumentum módosítva. (kivéve párat, amiket Mike készít)
Ezen kívül már csak a menüelemek grafikus módosítása, illetve a napok elején megjelenõ 4 db. dátum felirat grafikus módosítása van hátra, ehhez azonban szükségem van a képek alfáira, ezt várom Crowie-tól jelenleg. Ez már csupán nüansznyi a munka többi részéhez képest.
Úgyhogy ahogy elkészül Imyke és Mike a maradék dolgokkal, illetve Crowie átküldi az alfákat, lényegében ELKÉSZÜLT! Még egy utolsó nagyteszt, azaz végignyomom gyorsan a játékot, esetleges maradék hibákat javítom, s mehetnek Methos közremûködésével a telepítõbe a fájlok.
Ízelítõül pár dokumentum, amik még talán nem szpojleresek:

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Reméljük sikerül megoldania, de ha nem, már arra az esetre is van alternatív megoldásom... 😊
Hihetetlenül jól néznek ki a grafikus módosítások. Nem lehet könnyû megoldani, hogy például az a levél amit kézben tartanak, magyar nyelven olvashassuk.
Csak gratulálni tudok a munkához <#eljen>#eljen>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Közben Imyke a bevezetõ videóban feltûnõ levél magyarításával küzd, pontosabban a magyarított levél videóba való beillesztésével. Mike folyamatosan segít a dokumentumok grafikus módosításában, Piedon pedig a videók feliratozásában.
Ja, és a cipõméreteket is átírtam európaira (dokumentumokban is)
Mike egyik munkája:
...és amivel Imyke bajlódik:

Valamint megcsináltam még ma a La Fontaine dokumentum grafikus módosítását, íme:
Ami még hátra van:
-maradék videókra rásütni a feliratot
-menüelemek, dokumentumok grafikus módosításai
Szerencsére úgy tûnik Mike is beszállt a bizniszbe, s besegít a dokumentumok grafikus módosításába...így gyorsabban végzünk, mintha egyedül szüttyögnék vele... 😊))
Amúgy sztem olyan 2 hét max. és kész a full.
Ma is elkészült egy videó feliratozása-rásütése, mégpedig az elsõ, bevezetõ videóé...
Mondjuk elég mókás, hogy míg ezt a kis 5 perces .bik-et 10 perc alatt átkonvertálta xvid formátumba, majd további 10 perc alatt rásült a felirat...viszont a .bik-be való visszakonvertálás 4 óra 4 percet vett igénybe... 😊 Módfelett érdekes...no mindegy, már csak néhány videó van hátra...
Nem tett ki az udvarra Watsonhoz.
Végigjátszás szerint is mindent ugy csináltam nem tett ki Watsonho.
Kitettem magam én de ugy meg vissza nem tesz és nem jön a kvíz 😞
Tudja faszom mi lehet a gond.
Next PC upgrade: 2022
Amúgy minden este, mielõtt visszavonulnának, Holmes és Watson összegzik a nap eseményeit, egy kvíz kérdéssor keretein belül. Egész addig nem fekszenek le (ergo nem "dob" tovább - grebber szavaival élve...), s nem virrad a következõ napra.
Ez egy elég jó ötlet amúgy, meggátolja, hogy valaki csak úgy, ész nélkül végigrohanjon a játékon...bár igaz ez nem is az a stílus...persze sajnos egyeseket semmi sem gátol, s semmi sem fog gátolni a jövõben sem, hogy elrontsák a játékélményt holmi végigjátszásokkal...
Nos annyit megígérhetek, hogy ha valaki a magyarítás ellenére is elakad - s megállja, hogy nem használ végigjátszást - akkor kis útbaigazításokkal segíteni fogom a játékát! - ha beírja ide a gondját... 😊
Majd ha lesz magyarosítás elkezdem megint hátha.
Next PC upgrade: 2022
(grafikus módosítások és videófeliratozás nélkül - ezek még hátravannak...de kitartás, már nem kell sok idõ!!! 😄)
A menüelemeket reményeim szerint crowie mmster közremûködésével megoldja, ha visszatér...de ha nem, akkor megoldom én.
...és akkor 100%-os lesz a magyarítás, átvezetõ videóstul, dokumentumostul, feliratostul és menüelemestül... 😊)) - ez az állapot pár héten belül be fog következni!!! Szóval még egy kis türelem, s a teljes magyarítás elérhetõ lesz!
A játék átvezetõ videóinak feliratozása is elkezdõdött, szintén szépen halad, hála Piedon-nak.
A teljes - feliratozott átvezetõ videókat is tartalmazó - magyarítás mérete közel 1GB lesz, de külön letölthetõ lesz majd a jóval kisebb méretû játék szövegezésének magyarítása, külön pedig az egyes feliratozott átvezetõ videók (ezek mérete 14 és 140 mega között váltakozik) és külön a módosított képelemek.
Róma sem egy nap alatt épült fel! 😊
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Legegyszerûbb, ha letöltöd elõbb a demót, s kipróbálod.