410

• Since
    :-) Most három könyvet kell hogy megtaláljak...
  • LezLee
    Vicces, én is éppen ott akadtam meg, még a demó játszása során :))
  • Since
    na lol megtaláltam azt a kis cafat ruhát, a szék támláján volt :)
  • Since
    hmm elakadtam :-) még a walkthroug sem segít, felszedtem mindent és nem megy tovább a játék :)
  • LezLee
    Hát még nagyon új a játék, nem találtam hozzá végigjátszást, de ha még nagyon az elején akadtál el, akkor segíthet ez: demo walkthrough
  • Since
    Oh...Nemtudsz valahonnan walkthroughot?
  • LezLee
    Kábelnetem van, de van az a korlátozás, hogy ha elérem a 15 Gb forgalmat, akkor lecsökkentik a sávszélességem, így most csak 15 Kb/s-al tudok tölteni. Ez az érték normál esetben 220-240 Kb/s.
  • Since
    Valaki tud adni egy walkthrough-ot? köszi
  • JustIce
    Na gondolkodom rajta:) en tovabbjutottam, bar a leirast en nem olvastam..
  • Koala
    Ladies’ restrooms

enter the room go to the round table, click on it and get the visit card, read it through the tooltip
    go closer to the mirror, use your test tube to get the powder on the desk
    get the photo from the mirror
    exit the restrooms, in the corridor go to the other side, take the right door

look to the floor. Notice some dust there ?

Ez az utolsó mondat a kérdéses. A lábnyomot megtaláltam.
  • JustIce
    Nos nem tudom a smokink roomban jartam-e, de talaltam vmit a foldon, ami szerintem neked is kell. Egy nyomot igen, a meroszalaggal le is mertem.. asszem 9es cipot viselt a labnyom gazdaja. Nem erre gondolsz?
  • Koala
    Még a demo (legelső pályán)akadtam el (amúgy a teljes játékban), próbáltam walkthrough alapján is. De úgy sem ment. A Smoking Room mellett a leírás emlegetett vmi nyomot a földön, nos én azt nem találtam (bár ennek a nyomnak a begyűjtését nem írta), azt sem tudom, hogy ennek van e jelentősége. 2x beszéltem már mindenkivel. Megmutattam a nőnek a pisztolyt, na itt kellene tovább lépnem, amit nem tett meg.
  • Since
    Milyen interneted van?
  • LezLee
    Hát elég gyakran megfordulok errefelé, úgyhogy ezzel nem lesz gond. Viszont sajnos még nem tudom elkezdeni a gamet, mert még kb. másfél nap mire lejön :(((
  • Since
    Oké köszi :-) Csak nézegessétek is a fórumot! :)
  • LezLee
    Ha meg majd elakadsz a játékban, akkor szólj bátran, segítünk, hiszen erre való a fórum.
  • Since
    Én is most tolom, remélem hogy kezdő angolos szintemmel valamire vinni fogom a játékot.
  • tier
    Nekem az Aura Fate of Ages bejött. Most épp azt tolom utána meg ezt. :)
  • JustIce
    Nahm:) Szep grafika, s hangulata is van. Nehol egesz jol el vannak rejtve a nyomok:) Olyan black mirror-os szerintem. Vegre egy game aminek nekikezdtem s nem toroltem egybol, hanem ellenkezoleg, magaval ragadott.. Pl Alida...Na azt egybol toroltem:) Teccik nagyon a jatek. Barcsak tobb hasonlot adnanak ki. Nem is tudom mit irjak rola, meg nem jutottam tul sokaig:) Majd irok meg kesobb, most jaccom:)
  • LezLee
    Hi, tényleg régen voltál errefelé. Ezek szerint már leszedted a gamet. Bővebb élménybeszámolót kérek, ugyanis nálam is csordogál lefele a game :))
  • JustIce
    Teccik a game! Vegre egy normalis adv. Syberia 2 ota.. vagy vki talalkozott jo adv.-al azota?? Na a lenyeg: teccik:)
    Dereg voltam itt forumon:D
  • Since
    thx remélem hogy tudok majd vele boldogulni
  • tier
    gaming-invasion.warez.hu
  • Since
    Valaki tudna adni egy letöltési helyet? Sms-es dolog is érdekel.
  • Since
    Esetleg letöltési hely? :-)
  • LezLee
    Hát én sem vagyok egy angolzseni, kb. alapfokú szinten beszélem a nyelvet, és már rengeteg ilyen típusú kalandot végigjátszottam. Ha egy picit elakadsz, csak elő kell venni a szótárt, és minden egyes szót megnézni, így lehet a legjobban tanulni a nyelvet, és még élvezed is :))
    Szóval szerintem vágj bele bátran!
  • Since
    Már régebben kiakartam próbálni egy ilyen játékot, csak hát az a probléma, hogy alapszinten tudok angolul...Tehát nemvagyok egy nagy angolzseni...Szerintetek érdemes egy kezdő angolosnak kipróbálnia ezt a játékot?
  • LezLee
    Igazad van vazze, végre egy jó hír! :))
  • hykao #22
    Kijött bazeg!!!
  • LezLee
    Ezt nehéz megmondani, mivel a syberiaban főként külső területek voltak, itt meg inkább belső helyszínek. De a grafika erősen megközelíti a syberia 2 szintjét. Én csak annyit tudok mondani, hogy: Próbáld ki! Főként akkor ha szereted a krimis, nyomozgatós point n click kalandjátékokat.
  • Roll
    Ez a játák engem is érdekel. Jobban néz ki a demo, mint a syberia2 ?
  • LezLee
    Na én is kipróbáltam a demót. Szeretem az ilyen nyomozós kalandjátékokat, és ennek a grafikája is nagyon ott van. Meglepően jól fest. A sztori is elég jónak tűnik, mondjuk most egy kicsit megakadtam a demoban. Mindenesetre elég ritka, hogy egy demo 3 órányi játékidőt ígér, úgyhogy még el leszek vele egy darabig :)) Már nem kell sokat várni, és augusztus végén itt a full.
  • hykao #18
    Nálam nincs ilyen gond!
    Elindítottam az installt, gond nélkül felment a demó.
    A játékba is belekukkantottam, de még csak egy pillanatra.
    Elég jónak tűnik, bár nekem fura ez a több szálon futó cselekmény, vagy hogy is nevezzem.
    A grafika meglepően jó szvsz, teljesen 3D-snek tűnik, akár megállná a helyét egy TPS vagy FPS játékban is.
  • hykao #17
    Nemsokára letöltöm, és akkor megnézem, nálam megy-e.
    Addig is, ha valaki már nézte, leírhatná milyen!!!
  • hen-tes
    ehh
    leszedtem
    elindítom az installt, vagyi próbálnám ,de nem történik semmi :(
  • hykao #15
    Kijött a demó!!! Letöltés pl: HARDWIRED-ről.
  • hykao #14
    Már kértem a Moderátornak c. topikban, hogy egyúttal - a banner berakása mellett - a topik címét is javítsák át!
  • M.A.D.
    Mert...állítólag több (különböző) részből fog állni a dolog.
  • M.A.D.
    többesszám. :)
  • M.A.D.
    Jó! a banner
    ..de lehetne többeszám a végén Advetures