410
-
#90 Megtetszett a game bár nem tom miket kell benne csinálnom.
Annyit tok hogy beszéltem az ég világon mindekivel, az emeletre nem tok felmenni.A cuccaim között volt 3 papir elolvastam őket és eltüntek.Egy székről velvettem egy ruhadarabot nem tom mit kell vele csinálni van nagyitom azzal sem tom mit kell csinálni és van a mérce szintén nem tom mit kell csinálni.
Minden ajtón bementem már legalábbis remélem de nem tom mit kell tennem.HELP!! -
#89 Elküldöm csak hogy jutok el odáig???? -
Since #88 ahh legalább tanulsz belőle valamit...sose mentsél mindig egy helyre -
#87 Mentettem többször is, csak mindig egy helyre. És egyszer pont mentés közben fagyott le a gépem, így elveszett az az egy mentés is :((( -
Since #86 miért nem mentettél közben? -
#85 Kár, én meg nem akarom teljesen elölről kezdeni, mert az kb. 3 vagy 4 óra játékidő. Már így is untam, hogy ugyanazt végig kellett csinálni, mint a demóban :) -
Since #84 lezlee sajna nincs mentésem onnantól.... -
#83 Grebber: ha megfejtetted a 7 kvízkérdést,és utána csinálnál egy mentést és elküldenéd nekem mailbe, akkor nagyon nagyon hálás lennék.
e-mail: [email protected]
Előre is köszi, de ha másnak is van onnan mentése, akkor ne titkolja! :)) -
Since #82 és németül tudsz? -
#81 Wazeg ilyen gameket kellene magyarítani nem FPS-eket amibe csak menni kell azt hent.De nagyon nem magyarítanak ilyeneket sajna. -
#80 Nem sokat.
Na feltettem a gamet az elején vagyok tetszik pedig nem játszottam még ilyen game-el sokat.
Itt mindenkivel beszélni kell mert mindent meg kell nézni??? -
Since #79 grebber tudsz angolul? -
#78 Töltsd le bittorentel full sávszéllel jön nekem.Már leszedtem én is onnan hamarosan kiprobálom. -
#77 Since: neked sincs véletlenül egy mentésed a kvízkérdés utánról??? -
#76 Mér nem szeded le dc++-on, az is ingyé van. -
#75 Még mindig egyet értek vele, csak már untam. Meg páran bele is kötöttek. -
zoszt #74 Köszönöm a válaszodat! :) Kihagyni semmiképpen nem akarom, csak azon vacilálok, hogy fizessek érte, vagy megvárjam míg lecsurog megosztósdisból, ami a sebességet elnézve akár egy hónap is lehet.
off: Hova tünt az aláírásod? Már nem értesz vele egyet? :) -
Since #73 164 -
#72 Szerintem jó game. A grafika, a hangulat tuti, és elég sok jó, és egyedi ötlet van a játékban, pedig még nagyon az elején tartok. Szóval kár lenne kihagynod. Ja és a sztori is izginek tűnik :) -
zoszt #71 Sziasztok! Milyen a hangulata a játéknak? Magával ragadó? -
#70 Oh, a francba.... Ekkora pechet. Pont a mentés pillanatában fagyott le, és indult újra a gépem, és valami miatt elveszett a mentésem (sajna csak egy volt). Tudna valaki küldeni egy mentést a kvízkérdés körüli időben??? Nagyon megköszönném.
e-mail címem: [email protected] -
#69 Nagy nehezen, majd 1 órás kínszenvedés után túljutottam a kvízkérdéseken. Viszont egy valamit nem értek:
Az ajtón talált lőpor 165 cm magasságban volt, amihez a könyv szerint hozzá kell adni még 15 cm-t, mivel általá an ugye szemmagasságból lövünk. Tehát a gyilkos magassága 180 cm. Viszont a smoking roomban talált lőporos lábnyom 7 méretű, amelyhez a másik könyv alapján kb. 164 cm magasság társul. Tehát akkor most 180 cm magas a gyilkos, vagy 164? Mert az utóbbi esetben akár nő is lehet. -
Since #68 lezlee azzal én is szenvedtem :-) elég kemény főleg hogy angol. belerakhattak volna német verziót is... -
#67 Na én is belekezdtem ebbe a game-be, most éppen a kvízkérdésekkel szenvedek egy picit :)) Valamelyik nem jó a 7 közül :( -
#66 Lol ennél is crack mappa van bocsi béna voltam nem néztem meg csak ugattam. -
#65 Rajta van tuti csak lehet te vagy vak.Nem csak crack mappa ltezik. -
#64 Szia Since! Nekem nincs rajta cd-crack. Kérlek, küldd el a cracket az e-mailemre. Köszi. -
Since #63 nem kell, kártyajátékot csak akkor tudod használni, ha van érmed...inkább a képeket nézegesd a falon... -
Since #62 szotyi cdn van crack, azzal kell elindítani a játékot -
#61 Üdv. mindenkinek! Lenne egy nagy kérésem: szeretnék kérni a játékhoz egy cracket e-mailben. :[email protected]
Nagyon köszönöm. -
Koala #60 köszi. újabb kérdés: Fowlett házában a kártyázós gépen való játszásnek van e jelentősége (gondolom, igen) és mi a megoldás. Itt akadtam el, ez kell a tovább jutáshoz? -
#59 Nem nehez. Ill. ha nem vagy hozzaszokva az elejen lehet, hogy picit nehezen fog menni:)
Tobbiek?:D -
#58 Nehéz ez a game?????
Én nem nagyon szeretem az ilyen gameket de kiprobálom ezt. -
#57 jaja.megnezel harom konyvet, majd az inventorydban lesz 3 lap, amiket ha megnezel tovabbjutsz. Utana jon a kis tudasproba az mar nehezebb volt(nekem:)
Amugy egyaltalan nem tanultam angulol meg sem okoz nehezseget, szal nem kell megijedni:D
A vegigjaccast azert nem szeretem, mert ha egyszer beleolvasok, utana mar nehez anelkul jaccani..szal ajanlom mindenkinek, hogy NE hasznaljanak wt-t!
Amugy meg ha elakadsz azt kell tenned, amit minden ilyen gamenal..ujra vegignezni minden helyet, hatha vmit nem vettel fel, mindenkivel beszelni, stb...
Mar nem is tudom mit akartam irni..:D -
Since #56 :) meg kéne tudni angolul :-) ha lenne benne német nyelv, akkor könnyebben menne :-) -
#55 Végig lehet vinni anélkül is, csak hihetetlen türelem és elszántság kell hozzá. Meg rengeteg szabadidő :)
-
Since #54 ezeket a játékokat csak walkthroughal lehet végigvinni -
Since #53 közben találtam egy full walkthroughot igaz német nyelven, de jobnban tudok németül mint angolul :-) -
Koala #52 A Baker Streeten Watsonnal hogy kell a 3 könyvet megvizsgálni? -
Koala #51 meg van még 1x kellett vkivel beszélni :-(