410

• Axon
    Az szuper lenne. Remélem sikerül megoldanod.
  • galocza
    szinkront nem?
    nos, kedves watson, ez nyilvánvaló... 8)
  • nagykispeter
  • hykao #207
    Tervezem az átvezető videók feliratozását is.
  • nagykispeter
    Ja most látom hogy Te fejeznéd be!Hát az nagyon jó lenne!
  • nagykispeter
    Végülis ez is jó,csak az a baj hogy az elején van az a hosszabb párbeszéd és az nincs feliratozva!
  • nagykispeter
    Úgy tudom nem lessz 100%-os
  • rorr
    szerintem elég elavult a kártyás cseréld le!
  • hykao #202
    Hát mit mondhatnék? Sherlock Holmes, kalandjáték...
    A grafika full 3D-s, akár megállná a helyét egy TPS-ben is, egyedül a kamerakezelésből érződik (no meg a játékmenetből), hogy ez valójában egy kalandjáték...
    Szerintem jó, főleg ha kész lesz a 100%-os magyarítás.
  • littleNorbi
    Miylen ez a játék ? Érdekes?
  • hykao #200
    Egy jó hír azoknak, akik nyelvtudás hiányában nem boldogultak a Sherlock Holmes: The Silver Earring nagyszerű kalandjátékkal! Már készítik a magyarítást hozzá, jelenleg 88%-os, és letölthető a Magyarítás Portálról!
  • danyg
    winxp sp2 hun
    Tegnap újraraktam az egész rendszert és tiszta windows-on is ugyanaz volt a probléma :-((
    MÁr-már azon gondolkodtam, h a monitor (14") nem bír vmilyen felbontás-képfrissítési frekit együtt...
  • Since
    Fogalmam sincs, nálam ilyen probléma nem merült fel pedig nekem is geforce kártyám van. Oprendszer?
  • danyg
    Halihó,

már próbáltam frissíteni a videó-kódekeket a gépemen (DivX, XViD, Ace MEga Codec Pack 6.01), frissítettem a videókártya driverét (Geforce2 MX 400), de továbbra is fekete a képernyő és a monitor standby-ba kapcsol.

Tud vki segíteni?

Köszönöm előre is.
  • danyg
    Hellosztok,
    csak most raktam fel a gammát (kicsit le vagyok maradva...) és rögtön azzal a problémával szembesültem, h nem szembesülhettem semmivel.
    A monitor standby-ba kapcsol, hallani, h megy az intró(?) zenéje, aztán se kép, se hang. Alt+Tab-bal vissza tudtam lépni Windowsba, monitor újra bekapcsolt és ki tudtam lépni a játékból...
    Van vkinek vmi 5lete, h mit lehetne tenni, h lássam a játékot?

Előre is köszi a segítségeteket!
  • grebber
    Akit érdekel még a game magyar végigjátszás itt.
  • grebber
    Én már ott feladtam amikor mindent megcsináltam az elején a házban nem váltott át a másik csávóra. :(
  • LezLee
    Hát én már korábban végigjátszottam, és igenis jó játék, csak hozzá kell szokni a nyomozós stílushoz, tehát minden szegletet át kell fésülni, de ez főleg az elején jellemző. Én egyedül a kvízkérdéseknél szorultam segítségre, egyébként a fejtörők szerintem egyátalán nem voltak nehezek. Aki szereti a nyomozós kalandjátékokat, és középfokon beszéli az angol nyelvet, annak mindenképpen érdemes kipróbálnia.
  • DonnieBrasco
    Na jó, nagyon mélyen nem ástam maga bele, de 1 óra után: grafika OK, hang kellemes, játékélmény nincs. Az emberek 99%-as garantáltan elakad benne segítség nélkül már az elején, alig látható pixelek miatt... rétegjáték mazochistáknak. :)

DB
  • hykao #191
    ???
  • DonnieBrasco
    NE szedjétek le, mert ez nem játék, hanem egy pixelvadászós interaktív film. Persze, ha pont az ilyeneket szeretitek....

:))

DB
  • bizkit
    Sima webes oldal nincsen mert ftp-zni nem tudok sajnos innen!
  • grebber
    2 cd-s DC, torrent ftp-k.
  • bizkit
    Tud valaki segíteni? Most töltöttem le a CD1-et! Az oldalon ahonnan letöltöttem többi CD nem volt fent! Én úgy érzem, hogy legalább két cd ez a játék! Tud valaki mondani nekem egy helyet ahonnan lelehetne tölteni (ha egyáltalán van több CD)?
  • bizkit
    Tud valaki segíteni? Most töltöttem le a CD1-et! Az oldalon ahonnan letöltöttem többi CD nem volt fent! Én úgy érzem, hogy legalább két cd ez a játék! Tud valaki mondani nekem egy helyet ahonnan lelehetne tölteni (ha egyáltalán van több CD)?
  • Tengerecky
    Angol végigjáccás itt:

http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SilverEarring.htm
  • LezLee
    Ha megnézed a játék hivatalos oldalának a fórumát, akkor találsz a kutyás résznél való mentést. Asszem www.sherlockholmesthegame.com, de nem biztos.
  • Since
    Nekem sajna nincs mentésem, de tudok adni egy tanácsot.Rohanj ki a házból, és fuss lefelé. Ott van egy szkér vagy mi a frász, közben fenntről jön a kutya. Ha jól állsz be a szekérhez, akkor nem vesz észre. Amikor a pali elmegy a szekér mellett, bemész a házikóba, ahova ugyanis menned kell. Még egy tipp. A kulcsot előtte állítsd be, ugyanis csak azzal tudsz bemenni (amit kiszedtél a fiókból).
  • BlackShadow
    vki pls küldjön már egy mentést a buzi kutya utánról.. akárhol állok észrevesz.. hiába takar el 2 épitmény még akkor is észrevesz..
  • Since
    én is sokat szívtam vele, meglehet csinálni csak nehéz :)
  • BlackShadow
    senkinek sincs vmi 5lete a kutyás cuccra? :)
  • LezLee
    Bocsi, úgy volt, hogy én küldök, de megnéztem és nem volt annál a pontnál mentésem, sorry :(
  • grebber
    Valaki tudna küldeni mentést a
    z első quiz előtti pontól mert azota sem enged át már ezermillioszor megcsináltam de semmi.([email protected])
  • BlackShadow
    eh most meg annál a cementgyárnál szívok... az irodát csakcsak elértem h kikerültem az őrt meg a kutyát, de visszafelé sehogy se megy.. az a buzi kutya a kép másik végéből kiszúr bárhol állok :(
  • antijedi
    ugynézki nekem a számos dolgok menek mert nekem pont a táblás meg a széf volt a viszonylag könnyű :D
    többivel sokkal töbet szenvedtem... :)
  • LezLee
    A táblán az egyik átlós sor (asszem a fehér) minden tagja fönn volt, és ha azt összeadtad, akkor 55-öt kaptál. Meg asszem az egyik összeégett papíron is volt egy 55-ös szám, amire Holmes azt hitte, hogy valamilyen kód lehet.
  • Since
    :-) hát igen ilyen ez a játék, mindent ki kell logikázni...egyébként a táblás játékban honnan lehetet tudni hogy 55nek kell hogy kijöjjön? :)
  • BlackShadow
    most néztem meg én is.. iyen köcsög logikát :D
    11 = 1 darab 1 es
    21 = 2 darab 1 es hát lol :D
  • LezLee
    Hmm, hát igazság szerint a széfkód logikájára én sem jöttem rá, így kinéztem a német végigjátszásból, igaz csak ezt néztem meg belőle, mert egy kukkot sem tudok németül.
  • BlackShadow
    eh, most a széfnél akadtam el.. nem értem ebben a játékban a feladványok logikáját.. a kártyásra se tudtam rájönni h mi alapján kell azokat a kártyákat pakolni, most se tudok rájönni h h nyilik a széf.. (gondolom a serial szamok oda jok :P)