410
-
#170 kösz :) , amugy azt a bigyot csak addig olvastam amig lattam h 2 ember nem volt a szobaban :D szal ezert irtam nemet :D -
#169 A 2-es sem jó. A lövéskor már minden vendég a hallban volt. Az indoklás viszont jó. -
antijedi #168 6os igen , indoklás ua... :) -
#167 na a második kviz is kifogott rajtam :) mi a hiba?
1. volt látogatója fowlettnek v kinek aznap este mikor lelépett? - igen , a murray gyerek mondja
2. minden vendég a nagyszobában volt a lövéskor? - nem, abban a bűnügyi kidolgozásban v miben volt benne h 2 ember kivételével mindenki a szobában volt
3. bromsbynak és lányának jó volt a viszonya? - nem, grimble mondja mikor az 1. kviz után visszamegyünk a házba
4. tudta fowlett v ki h grimble és a bromsby lány között nehézségek vannak? - igen, bromsbytol howlettnek 1. levél
5. hiányzott vmi fowlett házából? - igen, a szobályában a párna
6. bement vki az ablakon fowlett házába? - nem, a lábnyom a hordón (kertben), az ablak belülről van zárva egy csavarhuzoval
mi a hiba? help! -
zoszt #166 Úgy látszik én vagyok a legbénább: az elején a Baker Street-ben megvizsgáltam a talált hajakat meg a koszos foszlányt, de a két fehér port(?) hogyan kell? -
#165 ok kösz, legalább már tudom h az a madár egy sas :) -
#164 Hú a pontos sorrendre már nem emlékszek, csak hogy a rák az első, és a sas az utolsó, mivel ő él a hegyekben, és ezáltal a víztől sem félt. Asszem amúgy nagyjából az állatok nagyság szerint jöttek egymás után. Próbálgasd. -
#163 náci nyelven nem értek, szal nemtom használni a walkthrought, angolt meg még nem találtam -
#162 azt a nyomi noé bárkáját h az istenbe kell megcsinalni? az idézet szerint csak 4 állat lenne :) ráadásul azt a madárfélét meg vmi kisebb állatkát fel sem ismerem :D
mi a megoldás? -
Since #161 Sok kviz van ,asszem összesen 5 :) -
antijedi #160 a vizes lábnyom hiányzott..., és itt a 2. quiz, szvsz én itt hagyom abba a gmet, tele a tököm a sok quizel :P -
#159 Probáld ki a Dark Fall 2-öt. -
Since #158 Van mégegy jó kalandjáték, egyiptomi lánnyal kell feldeíretnünk egy két okosságot, azt hiszem 3cd-s :-) Lehet hogy letöltöm -
Since #157 És mükszik a dolog? :) -
antijedi #156 a játék már megvotl csak kihagytam a lastiból :) -
Since #155 Ja igen és van egy játék a szekrényben vagy a szekrény alatt, azt is vedd fel. Szólj ha sikerült :-) -
Since #154 Nembiztos hogy az lesz, de utánanézek... -
antijedi #153 vizes lábnyom hibádzik :)
köci megnézem -
Since #152 Hmm na mégegyszer...Megoldottad a sakktáblás baromságot. Megkaptad az érmét, amivel megcsináltad a pokert. Utána széf. Az előszobában mérd meg a cipőt, és a padlón lehet látni vizes lábnyomokat. Konyha. Konyhában van egy hamutálca, azt csekkold le. Vér is van, amit nagyon szeretünk :) Nagyjából szerintem ennyi, lehet hogy valamelyiket kihagytad. -
antijedi #151 nah itt a hiba mert nem vár kint :D -
Since #150 Hmm figy nemtudom hogy hol van mert már elfelejtettem...Lehet hogy el kell kérni a szomszédtól a kulcsot...Próbálok visszaemlékezni.
Mindenféleképpen olvasd el a dokumentumokat amiket kerestél. Ha mindent felvettél, akkor elméletileg Watson a doki kinnt vár, és vele kell dumálni. -
antijedi #149 hát én azt még nem találtam ako meg... :) -
Since #148 Van hozzá valahol kulcs... -
antijedi #147 szvsz az lesz a zárt ajtó ami nem nyilik... -
Since #146 le kell menni a pincébe, és ott találsz egy hullát. meg kell nézni a lábméretét, és fel kell venni valamit a földről -
antijedi #145 ujabb leakadás :)
: fowlet házában megvan a 3 találosbaromság :)
széf kinyit papirok kivesz elolvas, megvan a vér a gin, cipőről méret levéve, a mosdón lévő kis golyok vagy miaszösz
képek a glaon megnnézve
bizonyitványok vagy mik a flaon mengézve
cipőmoso gépel meg azal amin a nagy karok vanak nem lehet mit cisnálni
könyvespolcról könyv levéve
ház mögött a hordón lábnyomok megvanak
és egy ajtó van ami zárva van
két manusz nem mond semi értlemeset, elmenni nem lehet
innét hogyan tovább?? -
Since #144 Nemtom már én se keress rá..Ne legyél már szerencsétlen :-) -
#143 Mi az oldal cime??? -
Since #142 Figyu töltsd le a hivatalos oldalról..Fórumon belül megtalálod -
#141 Elküldted de nem nyitja meg mert azt irja hibás.Küld el megészere légysives!!! -
Since #140 Grebber küldtem neked végigjátszást, nézd meg, az biztos hogy segít. Bár mondtam hogy tudni kéne hozzá angolul, még azt is felajánlottam, hogy lefordítom nektek :-) Én walkthroughal csináltam, és sikerült, már végig is vittem :-) -
antijedi #139 ehh, hogy a job kart kel meghuzni? igy már rájötem volna magamtól is, csak én aszitem itt is a kártyákat kell rendezgetni :D -
#138 Valaki légyszives küldjön mentést az első qvizkérdéstől mert már idegbeteg lettem hogy nem csinál semmit.
Megtaláltam mindent (nem a gép hanem én) átváltottam Watsonra kihalgattam mindenkit és visszadobott a gép Sherlock-hoz ott azt végképp nem tom mit kellet volna csinálnom.
Légyszi akkor valaki küldjönmentést az első qvizkérdéstől . ([email protected]) -
#137 Az az a 2. része.Mert elakadtam és fingom nincs mit kell abban. -
#136 Én először végigtolom ezt a gamet, utána jöhet a Dark Fall, asszem ez a 2. része. -
#135 ezekre én is kiváncsi lennék.
Nem tolakodásképpen de nemrég kijött még egy hasonló game csak ott nem látjuk magunkat. Dark Fall Lights Out nem akarja senki tesztelni mert abban is el lehet akadni mert az szerintem bonyolultabb. -
#134 Sokat puskáztál? :) Mennyire hosszú a játék? Én most Bromsby széfjének a kódjával szenvedek. Az az 1 2 1 1 2-es baromság, de sehogy se jövök rá a logikára. Amúgy izgi a játék vége? -
Since #133 ja :-) -
#132 Spoiler:
kártyásnál az első megoldás: pick ász
második: káró 4-es
harmadik: erre már nem emlékszem, csak hogy treff :) -
#131 Már végig nyomtad az egész gamet???