410

• BlackShadow
    kösz :) , amugy azt a bigyot csak addig olvastam amig lattam h 2 ember nem volt a szobaban :D szal ezert irtam nemet :D
  • LezLee
    A 2-es sem jó. A lövéskor már minden vendég a hallban volt. Az indoklás viszont jó.
  • antijedi
    6os igen , indoklás ua... :)
  • BlackShadow
    na a második kviz is kifogott rajtam :) mi a hiba?

1. volt látogatója fowlettnek v kinek aznap este mikor lelépett? - igen , a murray gyerek mondja

2. minden vendég a nagyszobában volt a lövéskor? - nem, abban a bűnügyi kidolgozásban v miben volt benne h 2 ember kivételével mindenki a szobában volt

3. bromsbynak és lányának jó volt a viszonya? - nem, grimble mondja mikor az 1. kviz után visszamegyünk a házba

4. tudta fowlett v ki h grimble és a bromsby lány között nehézségek vannak? - igen, bromsbytol howlettnek 1. levél

5. hiányzott vmi fowlett házából? - igen, a szobályában a párna

6. bement vki az ablakon fowlett házába? - nem, a lábnyom a hordón (kertben), az ablak belülről van zárva egy csavarhuzoval

mi a hiba? help!
  • zoszt
    Úgy látszik én vagyok a legbénább: az elején a Baker Street-ben megvizsgáltam a talált hajakat meg a koszos foszlányt, de a két fehér port(?) hogyan kell?
  • BlackShadow
    ok kösz, legalább már tudom h az a madár egy sas :)
  • LezLee
    Hú a pontos sorrendre már nem emlékszek, csak hogy a rák az első, és a sas az utolsó, mivel ő él a hegyekben, és ezáltal a víztől sem félt. Asszem amúgy nagyjából az állatok nagyság szerint jöttek egymás után. Próbálgasd.
  • BlackShadow
    náci nyelven nem értek, szal nemtom használni a walkthrought, angolt meg még nem találtam
  • BlackShadow
    azt a nyomi noé bárkáját h az istenbe kell megcsinalni? az idézet szerint csak 4 állat lenne :) ráadásul azt a madárfélét meg vmi kisebb állatkát fel sem ismerem :D
    mi a megoldás?
  • Since
    Sok kviz van ,asszem összesen 5 :)
  • antijedi
    a vizes lábnyom hiányzott..., és itt a 2. quiz, szvsz én itt hagyom abba a gmet, tele a tököm a sok quizel :P
  • grebber
    Probáld ki a Dark Fall 2-öt.
  • Since
    Van mégegy jó kalandjáték, egyiptomi lánnyal kell feldeíretnünk egy két okosságot, azt hiszem 3cd-s :-) Lehet hogy letöltöm
  • Since
    És mükszik a dolog? :)
  • antijedi
    a játék már megvotl csak kihagytam a lastiból :)
  • Since
    Ja igen és van egy játék a szekrényben vagy a szekrény alatt, azt is vedd fel. Szólj ha sikerült :-)
  • Since
    Nembiztos hogy az lesz, de utánanézek...
  • antijedi
    vizes lábnyom hibádzik :)
    köci megnézem
  • Since
    Hmm na mégegyszer...Megoldottad a sakktáblás baromságot. Megkaptad az érmét, amivel megcsináltad a pokert. Utána széf. Az előszobában mérd meg a cipőt, és a padlón lehet látni vizes lábnyomokat. Konyha. Konyhában van egy hamutálca, azt csekkold le. Vér is van, amit nagyon szeretünk :) Nagyjából szerintem ennyi, lehet hogy valamelyiket kihagytad.
  • antijedi
    nah itt a hiba mert nem vár kint :D
  • Since
    Hmm figy nemtudom hogy hol van mert már elfelejtettem...Lehet hogy el kell kérni a szomszédtól a kulcsot...Próbálok visszaemlékezni.
    Mindenféleképpen olvasd el a dokumentumokat amiket kerestél. Ha mindent felvettél, akkor elméletileg Watson a doki kinnt vár, és vele kell dumálni.
  • antijedi
    hát én azt még nem találtam ako meg... :)
  • Since
    Van hozzá valahol kulcs...
  • antijedi
    szvsz az lesz a zárt ajtó ami nem nyilik...
  • Since
    le kell menni a pincébe, és ott találsz egy hullát. meg kell nézni a lábméretét, és fel kell venni valamit a földről
  • antijedi
    ujabb leakadás :)
    : fowlet házában megvan a 3 találosbaromság :)
    széf kinyit papirok kivesz elolvas, megvan a vér a gin, cipőről méret levéve, a mosdón lévő kis golyok vagy miaszösz
    képek a glaon megnnézve
    bizonyitványok vagy mik a flaon mengézve
    cipőmoso gépel meg azal amin a nagy karok vanak nem lehet mit cisnálni
    könyvespolcról könyv levéve
    ház mögött a hordón lábnyomok megvanak
    és egy ajtó van ami zárva van
    két manusz nem mond semi értlemeset, elmenni nem lehet
    innét hogyan tovább??
  • Since
    Nemtom már én se keress rá..Ne legyél már szerencsétlen :-)
  • grebber
    Mi az oldal cime???
  • Since
    Figyu töltsd le a hivatalos oldalról..Fórumon belül megtalálod
  • grebber
    Elküldted de nem nyitja meg mert azt irja hibás.Küld el megészere légysives!!!
  • Since
    Grebber küldtem neked végigjátszást, nézd meg, az biztos hogy segít. Bár mondtam hogy tudni kéne hozzá angolul, még azt is felajánlottam, hogy lefordítom nektek :-) Én walkthroughal csináltam, és sikerült, már végig is vittem :-)
  • antijedi
    ehh, hogy a job kart kel meghuzni? igy már rájötem volna magamtól is, csak én aszitem itt is a kártyákat kell rendezgetni :D
  • grebber
    Valaki légyszives küldjön mentést az első qvizkérdéstől mert már idegbeteg lettem hogy nem csinál semmit.

Megtaláltam mindent (nem a gép hanem én) átváltottam Watsonra kihalgattam mindenkit és visszadobott a gép Sherlock-hoz ott azt végképp nem tom mit kellet volna csinálnom.
    Légyszi akkor valaki küldjönmentést az első qvizkérdéstől . ([email protected])
  • grebber
    Az az a 2. része.Mert elakadtam és fingom nincs mit kell abban.
  • LezLee
    Én először végigtolom ezt a gamet, utána jöhet a Dark Fall, asszem ez a 2. része.
  • grebber
    ezekre én is kiváncsi lennék.
    Nem tolakodásképpen de nemrég kijött még egy hasonló game csak ott nem látjuk magunkat. Dark Fall Lights Out nem akarja senki tesztelni mert abban is el lehet akadni mert az szerintem bonyolultabb.
  • LezLee
    Sokat puskáztál? :) Mennyire hosszú a játék? Én most Bromsby széfjének a kódjával szenvedek. Az az 1 2 1 1 2-es baromság, de sehogy se jövök rá a logikára. Amúgy izgi a játék vége?
  • Since
    ja :-)
  • LezLee
    Spoiler:

kártyásnál az első megoldás: pick ász
    második: káró 4-es
    harmadik: erre már nem emlékszem, csak hogy treff :)
  • LezLee
    Már végig nyomtad az egész gamet???