Extrém Metal zenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
DISCORD: grimanddark
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Inkább ilyesmi:
ha meg mondok valami igazán jót az alább felsoroltak közül, életükben nem hallottak róla.
azért jó látni hogy még hallgat valaki normális zenét is =)
\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"
Drudkh
Alcest
Borknagar
Istapp
Pan-Thy-Monium
Sig-Ar-Tyr
Summoning
Thy Catafalque
Fortid
Windir
Cor Scorpi
Imperium Dekadenz
While Heaven Wept
korpiklaani, arkona, alestorm, dalriada, haggard, heidevolk, in extremo, nekrogoblikon, karlahan, manegarm (!!!), suidakra, svartsot, turisas
ha a folkosabb réteg bejön, akkor ezeket ajánlom.
amúgy meg lesd meg ezeket:
satyricon, watch my dying, chthonic, eternal tears of sorrow
és még ezzzzer másikat tudnék írni, csak mennem kell fürödni
Nos. Utána bogarászva.
Folkearth: ez csak lemaradt a felsorolásról, mert nem jutott eszembe, de természetesen azt is hallgatok :-)
Ami kimondottan bejött, az a Forefather, a Varg (bár miután nem találtam W-vel, tippbõl megnéztem sima V-vel is - azért kösz Narusco, a szándékot) és a Finntroll. Ha még ilyesmi irányban van valami, akkor azokat szívesen fogadom, bár a két újonnan említettet még nem hallgattam, de ha tényleg van ilyen reggelig sorolható lista, akkor ne kímélj :-)
Megvallom, hogy a Primodial és az Agalloch (persze kicsit abszurdnak tûnhet a Sentenced után, amit írok), de eléggé melankolikus, beforgatós, amit nekem fõleg a zenei háttér ad.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Aztán ott van még a Skyforger, Sólstafir
Therion mindenképpen megér egy próbát az elejétõl fogva. Aztán Turisas, Finntroll, Warg, Meleches, Folkearth, Trollfest, Forefather!!, Primordial!!!! Agalloch!!!!! és reggelig sorolhatnám.
Semmi baj az ízléseddel. Vannak orosz kötõdésû jó bandák: Swartby, Loist, például.
Lehet rossz helyen kopogtatott, de maximum majd elküldtök (stílusosan) a Halálba.
Amiket hallgatok:
Tristania, Kalmah, Eternal Tears of Sorrow, Norther, Equilibrium, Amon Amarth, Agathodamion, Alkonost (orosz, melodikus death, itt egy link, ha véletlen mégis erre vetemedne valaki, mondjuk itt már angolul énekel (nekem még oroszul van meg:-) ). Még annyit, hogy maga a szám valójában 12 sec-tõl kezdõdik, csak elcseszettül tették fel: Alkonost - Years of Prophecy), Waylander, Catamenia, Sentenced, Tiamat, Eluveitie, Ensiferum, Sirenia, Moonsorrow, Wintersun, Windir.
A fentieket hallgatom (már egy ideje), tudom van benne kakukktojás is, de van két zenekar, ami szerintem nem olyan rossz, bár csak most fedeztem fel õket (Norther, Equilibrium).
Mivel ilyen elõadókat sikerült így elkerülnöm (mint a fent említett 2 elõadó), az érdekelne, hogy a felsoroltak stílusában van-e még valami említésre méltó?
Folk irányzat is lehet, az is bejön, bár pl. a Korpiklaani nekem kicsit egyszerûnek, primitívnek tûnik. Szóval minden 100. szám lehet az a lejátszóban, de gyakrabban neee.
A topic-ot elejétõl olvasom néhány napja, párat megnéztem a youtube-n, de nagyon sokban végtelenül közönségesnek találtam a zenei hátteret, és azoktól valamivel komplexebbre vágynék.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
egy
kettõ (ez a final countdown)
viszont honnan lehet ezt megszerezni? a Forebear's Dance c. nóta nekem kell jó minõségben
mellesleg megérkezett az új kataklysm =)=)=)
itten e
Iszonyú idegen egymástól a két dolog szvsz.
Pedig amúgy nagyon csípem a folkos dolgokat, nagy viking metal buzi vagyok, meg a Pagan Reign-t (ororsz pagan folk black) is csípem, de ez kurvára nem jön be.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Szeptember 20-án pedig új Drudkh album, 'Handful of Stars' címmel.
Impureza
Szerintem, ha egyszer az ember KerecsenSólyom nevû bandát alapít, akkor (szerintem) a név kellene adja a fõ irányvonalat. Ezzel szemben azt látom, hogy a magyar mitológia/kultúra/történelem helyett elõveszik a felfuttatott Valhallát,Odint,Thort,Sört,stb-t.
Az a baj, hogy így semmi hiteles nincs a zenében.
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
Azé rendesen kivagyok mi vagyok picsa ez!
Nem ismerem a munkásságukat. Nem tudom mire fel!
link
De azért nem rossz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
http://www.youtube.com/watch?v=4cq2WV567_Y
kurvanaaaaaagy
-Tormented
-Ribspreader
egy kis személyes vélemény:
az alvin féle bohóckodás a kis sárgabugyis tinilányoknak való...
a limp bitzkit meg már a tökömtudjakinek, ott bajban vagyok, ugyanis amikor az ment akkor a baseballsapkás kisfütyik haraptak rá, most hogy azok felnõttek, a durst gyerek meg megröccent, fogalmam sincs kinek tolják az a trágyát..
a többibõl válogass... 😊) bár jó ha van 3-4 ami alap muzsika..
csoda hogy a tankcsapdát nem írtad ide betegsrác... :]