3167
-
#3087 -
#3086 Van új Panzerchrist! Kegyetlen betonozás! -
#3085 Ez is jó nagyon, csak rövidke. Hiányzik a női ének és a hörgés számomra :) -
Narusco #3084 na ez owen was her -
Ez a legjobb :) -
Narusco #3082 ez szerintem felismerhetetlen -
Fasza "U.N. Owen was her?" feldolgozás :)
Touhou metál.
Van egy párszáz verzsön még. -
#3080 Legendás francia Loudblast kiadta új albumát Frozen Moments Between Life and Death címmel!
Mindenkinek kötelező a banda!
-
Narusco #3079 na ezek közül az enslaved, a negura bunget meg a sig ar tyr hallgatatlan, de névről megvannak
teszek egy próbát, köszi :)
primordial még nagy kedvenc -
#3078 Sólstafír, Primordial, Finntroll, Ensiferum, Turisas, Enslaved, Negura Bunget, Sig Ar Tyr, Varg, Bornholm -
Narusco #3077 írhatnátok pár olyasmi blekkmetált mint a kampfar és a demonaz. mindkettőt a topikból ismertem meg, kecijóak -
#3076 Igen. -
#3075 és valóban
kissé Fear Factory-s -
#3074 Van új Illdisposed! -
Narusco #3073 én megvetem
ettől függetlenül meghallgatom majd, csak most szól a demonaz :D
az a baj hogy minden amcsi zenéből lerí hogy amcsi... -
#3072 Aki nem veti meg az amerikaiakat, annak itt egy nagyon fasza blackmetál az USA-ból: Deafheaven -
-
#3070 A kultikus Immortal szintén kultikus ex tagja Demonaz kiadott egy lemezt és baszott jó! -
Narusco #3069 legalább nem összevesztek vagy ilyesmi... kár érte, de kurvanagy zenekar volt és az is. jöhetnének már hozzánk is -
#3068 Sajnos már Thomas nem tagja a bandának és ezt érezni is. Hiányoznak a gitárfutamai. -
Narusco #3067 mostmár nálam is oké, csak sztem szar volt a füles, vagy a gépem jack menetelével volt baj...
a heimgang óta erre vártam, az is über volt, ez is az lett. -
#3066 Atomul szól és zsír a zene. -
Narusco #3065
beszarás :D -
#3064 Kampfar-Mare-[2011/mp3/extreme(VBR)/cd] - RMT -
Narusco #3063 melyik cd-t vetted meg melyik bótbol? -
#3062 Az Abyssben készült, szal tuti nem szar!
Nálam szól mint az atom, majdnem Hypocrisy és Dimmu szintjén, de Immortal tuti eléri! -
#3061 Ma megnézem. -
Narusco #3060 kinnt van az uj kampfar. nyugtassatok meg légyszi hogy csak a riliz szar, és nem tértek át a "csináljunk fos minőséget mer az blekmetál" utra -
Messi940 #3059 Melodic death/thrash szerű , imádom \m/
-
#3058 Előző tuti jó, de ez is átlag feletti azért. -
#3057 2x meghallgattam, nem zúzta le a fejem, előző nagyobb hatással volt, de még próbálkozom emészteni -
#3056 Mégg neMM hallgattaNNm. -
#3055 MeZSter!!!44
Amon Amarth uj album mennyire bejovoZS???
vannak linkjeim lószlesszre, ha erdekel -
Narusco #3054 wintersun jön metalfestre
,') -
#3053 Minőségi cucc mindenképpen! Ajánlom én, de azt hittem ez alap.
Viszont én meg ezt ajánlom melegen a szomszédból! -
#3052 Ezt tessék meghallgatni. És véleményt kérek a viking harcosoktól! Vannak itt még??? -
#3051 Új Varg -
#3050 tSak a zeNpé hároNm! -
#3049 nem kell elcelodni... ;) -
#3048 Jó, hát azt nem tudtam, hogy te vagy a Daredevil. Amúgy kedvenc bandáimtól nekem is losslessek vannak, biztos ami biztos.