3167
  • McFrost
  • McFrost
    Csak hogy hogyan kell nagyzenekarral zenélni....
  • McFrost
  • Prody
    Dimmu új album szerintem jó, de nem annyira mint a régiek.
    Viszont a CoF új albuma, ami novemberben jön, mégjobb lesz :D
  • stp4trick
    először én is ezt gondoltam, viszont kiderült, hogy vmi FAKE nyersalbumot hallgattam meg először, a végleges lemez már csiszoltabb, Dimmusabb
  • McFrost
    Most kicsit rákanyarodtam a thrash ösvényre újból, van pár ígéretes banda, de nagyon bejön közülük a német The Prophecy²³ - ...To The Pit albuma!
  • Anxius
    Hasonlóképp.

Új Drudkh viszont brutál lett
  • McFrost
    Semmi trendiség nincs ebben, viszont bár erős az album, de én csak úgy tudok rá nézni mint egy COF utánzatra....
  • Lammer
    Gyerekek!

Nevezzetek trendynek, de ez az uj Dimmu album nekem rohadtul bejon!
  • Prody
    Szerintem kötelezőek (Együttes-Album) és egyben kedvenceim:

Arcturus - The Sham Mirrors
    Arcturus - La Masquerade Infernale
    Arcturus - Sideshow Symphonies

Bal Sagoth - The Chthonic Chronicles
    Bal Sagoth - The Power Cosmic

Borknagar - Quintessence

Children of Bodom - Something Wild
    CoB - Hatebreeder
    CoB - Follow The Reaper
    CoB - Hate Crew Deathroll
    CoB - Are You Dead Yet?

Cradle of Filth - Dusk and her Embrace
    CoF - Cruelty and the Beast
    CoF - Midian
    CoF - Damnation and a Day
    CoF - Godspeed
    CoF - Darkly, Darkly Venus Aversa (új album)

Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant
    DB - Puritanical Euphoric Misanthropia
    DB - Spiritual Black Dimensions
    DB - Abrahadabra

Dodheimsgard - 666 International
    DHG - Supervillain Outcast

The Kovenant - SETI
    The Kovenant - Nexus Polaris
    The Kovenant - Animatronic
    The Kovenant - In Times Before The Light

Metsatöll - Aio
    Metsatöll - Iivakivi
    Metsatöll - Hiiekoda
    Metsatöll - Terast Mis Hangund Me Hinge 10218

Moonsorrow - Suden Uni
    Moonsorrow - Voimasta Ja Kunniasta

Windir - Arntor
    Windir - 1184

Kedvenc dobos: Hellhammer (The Kovenant, Arcturus), Nicholas Barker (Dimmu Borgir, CoF)
    Énekes: Dani Filth (CoF), Lex Icon/Nagash (The Kovenant)
    Szintis: Sverd (Arcturus/The Kovenant-Nexus Polaris)
  • Lammer
    :OOOO

Kedvenc ukran bandam^^

ezt feltetlen lecsekkolom! :]
  • miki36
    A Finntrollos Vreth és Skrymer összedobott egy jó kis oldschool death bandát: Decomposter
  • McFrost
  • Narusco
    itt van a link akko na ha nem jön be
  • Narusco

kikúúúrt jóóóóó
  • McFrost
    Már izgulok is!!!!
  • miki36
    Az új Agalloch album november 23-án jelenik meg, Marrow of the Spirit címmel.

Tracklist:
    1. They Escaped The Weight Of Darkness [3:41]
    2. Into The Painted Grey [12:25]
    3. The Watcher's Monolith [11:46]
    4. Black Lake Nidstang [17:34]
    5. Ghosts Of The Midwinter Fires [9:40]
    6. To Drown [10:27]
  • Voltan
    Jóak!!!!
    És ha már viking:
    Manegarm
  • miki36
    Megjelent az új Drudkh album, illetve adtak ki egy EP-t is két feldolgozással.
  • McFrost
    Öléggé odabasz!
  • miki36
    Van új Autopsy EP.
  • McFrost
  • goregrind #2864
    <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/drRCTfKyRK0?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/drRCTfKyRK0?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
  • goregrind #2863

• McFrost
  • McFrost
    Ez már erős nekem :)

Inkább ilyesmi:

• miki36
  • mascarun
    Jó kis webrádió:

http://www.darksoul7.com/
  • Narusco
    szeretem amikor egy hangszeresebb beálltotságú társasággal szóba kerül a zene, és mondják hogy rockot hallgatnak, megkérdezem hogy mit, és mondják hogy: ...háát Kóóórn meg szlipnáát...
    ha meg mondok valami igazán jót az alább felsoroltak közül, életükben nem hallottak róla.
    azért jó látni hogy még hallgat valaki normális zenét is =)
  • McFrost
    Tényleg reggelig lehetne sorolni....
  • miki36
    Trollfest, Elvenking, Einherjer, Metsatöll, Skyclad, Otyg, Wolfchant, Pagan Reign, illetve két igenjó magyar: Kerecsensólyom, Sacra Arcana.
  • McFrost
    Ereb Altor
    Drudkh
    Alcest
    Borknagar
    Istapp
    Pan-Thy-Monium
    Sig-Ar-Tyr
    Summoning
    Thy Catafalque
    Fortid
    Windir
    Cor Scorpi
    Imperium Dekadenz
    While Heaven Wept
  • Narusco
    primordial To The Nameless Dead egyik kedvenc abumom, sztem fergeteges

korpiklaani, arkona, alestorm, dalriada, haggard, heidevolk, in extremo, nekrogoblikon, karlahan, manegarm (!!!), suidakra, svartsot, turisas

ha a folkosabb réteg bejön, akkor ezeket ajánlom.
    amúgy meg lesd meg ezeket:

satyricon, watch my dying, chthonic, eternal tears of sorrow

és még ezzzzer másikat tudnék írni, csak mennem kell fürödni
  • Rettenthető
    Először is köszi az ajánlott irodalmat.

Nos. Utána bogarászva.
    Folkearth: ez csak lemaradt a felsorolásról, mert nem jutott eszembe, de természetesen azt is hallgatok :-)

Ami kimondottan bejött, az a Forefather, a Varg (bár miután nem találtam W-vel, tippből megnéztem sima V-vel is - azért kösz Narusco, a szándékot) és a Finntroll. Ha még ilyesmi irányban van valami, akkor azokat szívesen fogadom, bár a két újonnan említettet még nem hallgattam, de ha tényleg van ilyen reggelig sorolható lista, akkor ne kímélj :-)

Megvallom, hogy a Primodial és az Agalloch (persze kicsit abszurdnak tűnhet a Sentenced után, amit írok), de eléggé melankolikus, beforgatós, amit nekem főleg a zenei háttér ad.
  • McFrost
    Jaja, köszi!

Aztán ott van még a Skyforger, Sólstafir
  • Narusco
    *Varg (azért javítok csak, mert kurvajók, és kár lenne ha ezért nem találna rájuk)
  • McFrost
    Üdv!

Therion mindenképpen megér egy próbát az elejétől fogva. Aztán Turisas, Finntroll, Warg, Meleches, Folkearth, Trollfest, Forefather!!, Primordial!!!! Agalloch!!!!! és reggelig sorolhatnám.

Semmi baj az ízléseddel. Vannak orosz kötődésű jó bandák: Swartby, Loist, például.
  • analfa
    Sziasztok láttátok már a furTV-n furry ed bemutatóját a metálról! Szerintem nézzétek meg, nagyon sokat mondó! Keressetek rá!
  • Rettenthető
    Helló mindenki!

Lehet rossz helyen kopogtatott, de maximum majd elküldtök (stílusosan) a Halálba.

Amiket hallgatok:

Tristania, Kalmah, Eternal Tears of Sorrow, Norther, Equilibrium, Amon Amarth, Agathodamion, Alkonost (orosz, melodikus death, itt egy link, ha véletlen mégis erre vetemedne valaki, mondjuk itt már angolul énekel (nekem még oroszul van meg:-) ). Még annyit, hogy maga a szám valójában 12 sec-től kezdődik, csak elcseszettül tették fel: Alkonost - Years of Prophecy), Waylander, Catamenia, Sentenced, Tiamat, Eluveitie, Ensiferum, Sirenia, Moonsorrow, Wintersun, Windir.
    A fentieket hallgatom (már egy ideje), tudom van benne kakukktojás is, de van két zenekar, ami szerintem nem olyan rossz, bár csak most fedeztem fel őket (Norther, Equilibrium).

Mivel ilyen előadókat sikerült így elkerülnöm (mint a fent említett 2 előadó), az érdekelne, hogy a felsoroltak stílusában van-e még valami említésre méltó?
    Folk irányzat is lehet, az is bejön, bár pl. a Korpiklaani nekem kicsit egyszerűnek, primitívnek tűnik. Szóval minden 100. szám lehet az a lejátszóban, de gyakrabban neee.
    A topic-ot elejétől olvasom néhány napja, párat megnéztem a youtube-n, de nagyon sokban végtelenül közönségesnek találtam a zenei hátteret, és azoktól valamivel komplexebbre vágynék.
  • Narusco
    terjeng a neten egy álcob feldolgozás a final countdownból. na az eredetileg egy dispatched nevű zenekar feldolgozása, amit meghallgattam és kicsit igénytelen énekkel, de kikúrt jó
    egy
    kettő (ez a final countdown)