3167
-
#2886 -
#2885 Csak hogy hogyan kell nagyzenekarral zenélni.... -
#2884 -
#2883 Dimmu új album szerintem jó, de nem annyira mint a régiek.
Viszont a CoF új albuma, ami novemberben jön, mégjobb lesz :D -
#2882 először én is ezt gondoltam, viszont kiderült, hogy vmi FAKE nyersalbumot hallgattam meg először, a végleges lemez már csiszoltabb, Dimmusabb -
#2881 Most kicsit rákanyarodtam a thrash ösvényre újból, van pár ígéretes banda, de nagyon bejön közülük a német The Prophecy²³ - ...To The Pit albuma! -
#2880 Hasonlóképp.
Új Drudkh viszont brutál lett -
#2879 Semmi trendiség nincs ebben, viszont bár erős az album, de én csak úgy tudok rá nézni mint egy COF utánzatra.... -
#2878 Gyerekek!
Nevezzetek trendynek, de ez az uj Dimmu album nekem rohadtul bejon! -
#2877 Szerintem kötelezőek (Együttes-Album) és egyben kedvenceim:
Arcturus - The Sham Mirrors
Arcturus - La Masquerade Infernale
Arcturus - Sideshow Symphonies
Bal Sagoth - The Chthonic Chronicles
Bal Sagoth - The Power Cosmic
Borknagar - Quintessence
Children of Bodom - Something Wild
CoB - Hatebreeder
CoB - Follow The Reaper
CoB - Hate Crew Deathroll
CoB - Are You Dead Yet?
Cradle of Filth - Dusk and her Embrace
CoF - Cruelty and the Beast
CoF - Midian
CoF - Damnation and a Day
CoF - Godspeed
CoF - Darkly, Darkly Venus Aversa (új album)
Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant
DB - Puritanical Euphoric Misanthropia
DB - Spiritual Black Dimensions
DB - Abrahadabra
Dodheimsgard - 666 International
DHG - Supervillain Outcast
The Kovenant - SETI
The Kovenant - Nexus Polaris
The Kovenant - Animatronic
The Kovenant - In Times Before The Light
Metsatöll - Aio
Metsatöll - Iivakivi
Metsatöll - Hiiekoda
Metsatöll - Terast Mis Hangund Me Hinge 10218
Moonsorrow - Suden Uni
Moonsorrow - Voimasta Ja Kunniasta
Windir - Arntor
Windir - 1184
Kedvenc dobos: Hellhammer (The Kovenant, Arcturus), Nicholas Barker (Dimmu Borgir, CoF)
Énekes: Dani Filth (CoF), Lex Icon/Nagash (The Kovenant)
Szintis: Sverd (Arcturus/The Kovenant-Nexus Polaris) -
#2876 :OOOO
Kedvenc ukran bandam^^
ezt feltetlen lecsekkolom! :] -
#2875 A Finntrollos Vreth és Skrymer összedobott egy jó kis oldschool death bandát: Decomposter -
#2874 -
Narusco #2873 itt van a link akko na ha nem jön be -
Narusco #2872
kikúúúrt jóóóóó -
#2871 Már izgulok is!!!! -
#2870 Az új Agalloch album november 23-án jelenik meg, Marrow of the Spirit címmel.
Tracklist:
1. They Escaped The Weight Of Darkness [3:41]
2. Into The Painted Grey [12:25]
3. The Watcher's Monolith [11:46]
4. Black Lake Nidstang [17:34]
5. Ghosts Of The Midwinter Fires [9:40]
6. To Drown [10:27] -
#2869 Jóak!!!!
És ha már viking:
Manegarm -
#2868 Megjelent az új Drudkh album, illetve adtak ki egy EP-t is két feldolgozással. -
#2867 Öléggé odabasz! -
#2866 Van új Autopsy EP. -
#2865 -
#2864 <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/drRCTfKyRK0?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/drRCTfKyRK0?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> -
-
#2862 -
#2861 Ez már erős nekem :)
Inkább ilyesmi:
-
#2860 -
#2859 Jó kis webrádió:
http://www.darksoul7.com/ -
Narusco #2858 szeretem amikor egy hangszeresebb beálltotságú társasággal szóba kerül a zene, és mondják hogy rockot hallgatnak, megkérdezem hogy mit, és mondják hogy: ...háát Kóóórn meg szlipnáát...
ha meg mondok valami igazán jót az alább felsoroltak közül, életükben nem hallottak róla.
azért jó látni hogy még hallgat valaki normális zenét is =) -
#2857 Tényleg reggelig lehetne sorolni.... -
#2856 Trollfest, Elvenking, Einherjer, Metsatöll, Skyclad, Otyg, Wolfchant, Pagan Reign, illetve két igenjó magyar: Kerecsensólyom, Sacra Arcana. -
#2855 Ereb Altor
Drudkh
Alcest
Borknagar
Istapp
Pan-Thy-Monium
Sig-Ar-Tyr
Summoning
Thy Catafalque
Fortid
Windir
Cor Scorpi
Imperium Dekadenz
While Heaven Wept -
Narusco #2854 primordial To The Nameless Dead egyik kedvenc abumom, sztem fergeteges
korpiklaani, arkona, alestorm, dalriada, haggard, heidevolk, in extremo, nekrogoblikon, karlahan, manegarm (!!!), suidakra, svartsot, turisas
ha a folkosabb réteg bejön, akkor ezeket ajánlom.
amúgy meg lesd meg ezeket:
satyricon, watch my dying, chthonic, eternal tears of sorrow
és még ezzzzer másikat tudnék írni, csak mennem kell fürödni -
#2853 Először is köszi az ajánlott irodalmat.
Nos. Utána bogarászva.
Folkearth: ez csak lemaradt a felsorolásról, mert nem jutott eszembe, de természetesen azt is hallgatok :-)
Ami kimondottan bejött, az a Forefather, a Varg (bár miután nem találtam W-vel, tippből megnéztem sima V-vel is - azért kösz Narusco, a szándékot) és a Finntroll. Ha még ilyesmi irányban van valami, akkor azokat szívesen fogadom, bár a két újonnan említettet még nem hallgattam, de ha tényleg van ilyen reggelig sorolható lista, akkor ne kímélj :-)
Megvallom, hogy a Primodial és az Agalloch (persze kicsit abszurdnak tűnhet a Sentenced után, amit írok), de eléggé melankolikus, beforgatós, amit nekem főleg a zenei háttér ad. -
#2852 Jaja, köszi!
Aztán ott van még a Skyforger, Sólstafir -
Narusco #2851 *Varg (azért javítok csak, mert kurvajók, és kár lenne ha ezért nem találna rájuk) -
#2850 Üdv!
Therion mindenképpen megér egy próbát az elejétől fogva. Aztán Turisas, Finntroll, Warg, Meleches, Folkearth, Trollfest, Forefather!!, Primordial!!!! Agalloch!!!!! és reggelig sorolhatnám.
Semmi baj az ízléseddel. Vannak orosz kötődésű jó bandák: Swartby, Loist, például. -
#2849 Sziasztok láttátok már a furTV-n furry ed bemutatóját a metálról! Szerintem nézzétek meg, nagyon sokat mondó! Keressetek rá! -
#2848 Helló mindenki!
Lehet rossz helyen kopogtatott, de maximum majd elküldtök (stílusosan) a Halálba.
Amiket hallgatok:
Tristania, Kalmah, Eternal Tears of Sorrow, Norther, Equilibrium, Amon Amarth, Agathodamion, Alkonost (orosz, melodikus death, itt egy link, ha véletlen mégis erre vetemedne valaki, mondjuk itt már angolul énekel (nekem még oroszul van meg:-) ). Még annyit, hogy maga a szám valójában 12 sec-től kezdődik, csak elcseszettül tették fel: Alkonost - Years of Prophecy), Waylander, Catamenia, Sentenced, Tiamat, Eluveitie, Ensiferum, Sirenia, Moonsorrow, Wintersun, Windir.
A fentieket hallgatom (már egy ideje), tudom van benne kakukktojás is, de van két zenekar, ami szerintem nem olyan rossz, bár csak most fedeztem fel őket (Norther, Equilibrium).
Mivel ilyen előadókat sikerült így elkerülnöm (mint a fent említett 2 előadó), az érdekelne, hogy a felsoroltak stílusában van-e még valami említésre méltó?
Folk irányzat is lehet, az is bejön, bár pl. a Korpiklaani nekem kicsit egyszerűnek, primitívnek tűnik. Szóval minden 100. szám lehet az a lejátszóban, de gyakrabban neee.
A topic-ot elejétől olvasom néhány napja, párat megnéztem a youtube-n, de nagyon sokban végtelenül közönségesnek találtam a zenei hátteret, és azoktól valamivel komplexebbre vágynék. -
Narusco #2847 terjeng a neten egy álcob feldolgozás a final countdownból. na az eredetileg egy dispatched nevű zenekar feldolgozása, amit meghallgattam és kicsit igénytelen énekkel, de kikúrt jó
egy
kettő (ez a final countdown)