Extrém Metal zenék

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#wilting>

te most sztem csak jöttél menõzni hogy te kemény metálos vagy...
arch enemy, cof, apocapyltica jó

Én úgy vélem hogy az ízléseddel az égvilágon semmi probléma nincs... 😊

Amiket felsoroltál zenekarokat, azok nálam mind a +fav kategóriába tartoznak... 😊
Szervusztok!
Egyesek szerint beteg az ízlésem.
Jöttem kivizsgáltatni magam.

Cradle of Filth
Hanzel und Gretyl
Apocalyptica
Alvin és a mókusok
Deathstars
Daeth Angel
Sepultura
Angelspit
Kittie
Nightwish
Within Temptation
Slipknot
Nine Inch Nails
Arch Enemy
Depresszió
Limp Bizkit
AC/DC
Sex Pistols

Kérem véleményeteket "Mennyire vagyok beteg?"...

Sic vis pacem, Para Bellum.

McFrost
Nekem van egy csomó mûsoros kazettám, azokkal lehetne még kezdeni valamit szerintetek?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
Napokban rákaptam a NASUMra, nem is tudom, hogy siklottam át rajtuk O_o

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Lammer
Koszi sracok a tippeket es az 1utt erzest 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

stp4trick
SYL, FF?

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

McFrost
A Vempire és a Wolfhearth kell, 2000 ft és a postát állom.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a rockerek.hu site-ra még érdemes feltenni a hirdetést szerintem...
sajnos nem tudok venni, de szép gyûjtemény, büszke lehetsz rá. szerintem az átlagnak 1 eredetije sincs.

stp4trick
CD Pince üzemel még Erzsébet krt-on?
ott is érdemes lenne megemlíteni

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Lammer
Nah skacok ide is beirom... (javareszt metal, van 1-2 stilus kakukktojas ide vonatkozolag)

Arch Enemy - Doomsday Machine
Arch Enemy - Rise Of The Tyrant
Biohazard Sound Chronicle Best Track Box
Black Symphony - Tears Of Blood
Burdon Of Grief - On Darker Trails
Catamania - Shape Edition
Covenant - Nexus Polaris
Cradle of Filth - Bitter Suites to Succubi
Cradle Of Filth - Damnation And A Day
Cradle of Filth - Nymphetamine
Cradle Of Filth - The Principle Of Evil Made Flesh
Cradle of Filth - Thornography
Cradle of Filth - Vempire Or Dark Faerytales In Phallustein
Cryhavoc - Sweetbriers
Cynicon - Cybernetic
Dimension 5 - Transdimensional
Dimmu Borgir - Death Cult Armageddon
Dimmu Borgir - Enthrone Darkness Triumphant
Dimmu Borgir - In Sorte Diaboli
Dimmu Borgir - Puritanical Euphoric Misanthropia
Dimmu Borgir - Spiritual Black Dimensions
Eluveitie - Slania
Fear Factory - Concrete
Finntroll - Ur Jordens Djup
God Of War II Soundtrack - God Of War II Soundtrack
Golem - Dreamweaver
Heroes of Might & Magic IV - Heroes of Might & Magic IV
Hitoshi Sakimoto - VAGRANT STORY Original Soundtrack
In Flames - The Jester Race
James Newton Howard - Devil's Advocate
Jason Brandt - Night Of The Living Dead 3D Soundtrack
LTJ Bukem Featuring MC Conrad and DRS - Progression Sessions
Moonspell - Wolfheart
Morgul - All Dead Here
Morgul - The Horror Grandeur
Night In Gales - Thunderbeast
Norther - Death Unlimited
Norther - Dreams Of Endless War
Norther - Mirror Of Madness
Norther - Released
Norther - Spreading Death
Norther - Till Death Unites Us
Norther - Unleash Hell (Single)
Old Man's Child - Born Of The Flickering
Old Man's Child - Ill-Natured Spiritual Invasion
Old Man's Child - Revelation 666 (The Curse of Damnation)
Old Man's Child - The Pagan Prosperity
Old Man's Child - Vermin
Pathos - Katharsis
Samael - Exodus
Sepultura - Nation
Shadow - Shadow
Silent Hill - Yamaoka, Akira
Strapping Young Lad - City
Sunseth Sphere - Storm Before Silence
Tenebrae - Dysanchelium
The Kovenant - Seti
Therion - Theli
Throne of Chaos - Truth and Tragedy
Thundra - Blood of Your Soul
Thyrane - Hypnotic

Ezek eladoak (mind original eredeti) :S

Most inkabb a penz kell 😞 Arban megegyezunk! 😊 Bp. zugloi vagyok, de posta is vanik, ha kell esetleg 😊
Remelem modi kollegak nem rugnak seggbe 😊

Hova kene meg felrakni? ofkorsz metalos magyar forumokra gondoltam 😊

CS@
Üdv! Azt hiszem a bannerben szereplõ meghatározásoknak nem felel, de azért itt a legjobb helye.
Dystera - Plight Of The Knights

McFrost
Zene<#eljen>; ének<#levele>

McFrost
ebayen az új Burzum 3800 Ft kb., ingyen postával, itthon 4750+pkg!
Vérlázító!

*16:9

burzumhoz nekem nagyon hangulat kell, ha jó kedvem van nehéz hallgatni 😊 ma solstafir-t hallgattam frost ajánlására, egész jóféle. én is ugy vagyok a stílusokkal hogy mindenbõl van jó, de az ilyen metalcore meg hardcore meg ilyeneket (a grindcore nem 😄 ) nem nagyon tudom szeretni, persze van 1-2 kivétel, sonic syndicate-nek meg soilworknek vannak jó számaik. meg van az ami eléggé technikátlan, mint pl a Helltrain, de olyan fülbemászó hogy kurvára rá lehet sozkni pár napig, hallgassátok meg:
ez egy kellemes szám

mellesleg 19:9-es videókat hogy lehet ide berakni 4:3-ba?

ez felülmúlhatatlan!

stp4trick
egyik klasszikus nagy kedvencem a Suicide Commando:

McFrost
<#worship><#worship><#worship>

stp4trick
csak amiket már betoltál, Heathen, Kalmah, Rage, Burzum, Borknagar, meg néhány EBM, de azok nem ide valók....bár némelyik elég harsh-ebm, na azok durván extreme-ek

McFrost
Hát még semmit, mert nem volt hozzá szerencsém, de pótlom myspacen.

Neked vannak friss kedvenceid testvérem?

stp4trick
ha már Heathen, mit szólsz új Overkillhez?

McFrost
Az írpunkot meg a Toy Dollst favorizálom én is.

Én a metal szinte összes stílusát kedvelem, legyen szó goth-ról vagy akár folk-ról...
Ezenkívül persze punk-ot, meg sima rock-ot is hallgatok, amióta az eszemet tudom... 😊
McFrost
Nekem bejön nagyon, igazi sallang mentes Black Metal, zenei, semmi cicoma, olyan ami csak a zenérõl szól.
Eléggé õs hangzású, de semmi kása.

McFrost
Hát nem is tudom.....utóbbi idõben sok thrasht hallgattam, fõleg a Heathen új albumát. Akkor amcsiból a While Heaven Wept nevû formáció újdoMzSágát, de akkor:
-Arsis 2010
-Troll 2009
-Jack Slater 2009
-Fen 2009
-Thundra 2009
Vektor 2009

Hmm... hamár ennyire jónak mondod a Burzumot akkor belehallgatok, aztán sztem valahonnan lekapom... 😊
Lammer
MeZSter!

Mondjal mar meg uj albuNokat aNiket meg meg lehet sasolni? elonybeM a Kalmah stilusu felallasokag!4

McFrost
Engem egyértelmûen az új Burzum terített le, már gondolkodom egy külföldi rendelésen.

De vannak nagyon jó új lemezek: Sigh. Dark Fortress, Immolation, Borknagar

McFrost
Rosszat nem tudok moMdani róluk, ha már így hiányzoN, egyszerûen nekeN a Non Serviam albumuk jöM be, az utánMa lévõk egyforNák.

Lammer
joak az, bizony! 😊

de majd jon FroZSt meZSter es jol kioktat miMket, hogy az nem is igazan joag! :C

😄

Tegnap szóba került itt a Rotting Christ nevû black együttes. Ncore-ról leszedtem az albumukat és azóta nem tudok leakadni róla...

Most orrvérzésig hallgatom õket, ez a szám nagyon tetszik:
Lammer
csak az e'nek :SSSS

pedig jo lenne!44négy

elég jónak tûnik mondjuk ez alapján, mindjárt lejön és fekszem is be ágyba és közben hallgatom, kedvencem igy este hétköznap...

McFrost
Ha gyöngyszem kell, akkor az izlandi Sólstafir mindenek felett.

éreztem hogy nem fogja berakni... hogy lehet youtube-ról a 16:9-es videókat berakni? mellesleg primordial lett volna, most nagyon rákattantam a To The Nameless Dead albumra.

burzumhoz még nem volt hangulatom mióta megjelent, de majd ugyis sor kerül rá 😊 bár elég gyengére értékelték többfelé...

YouTube-on van pár klipp tõlük, jóféle hörgõs metal zene! Nagyon szeretem ám! 😊
ezt a zenekart eddig többször láttam élõben, és mindig hozták a hangulatot, leginkább utoljára amikor a koncertet a VODKA-val kezdték, megõrült mindenki. sosem miattuk mentem oda ahol játszottak, de mindig pozitív csalódás volt, és remélem nyáron metalcampen is faszák lesznek 😊

miki36
Az új Rotting Christ is leszakítja a pofád.😊

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Egyik kedvenc folk zeném.. szerintem õrülten jó zenekar... 😄

McFrost
Mindenki.

Apropó Folk Metal-t szereti valaki? 😄
Nálam ez így van abszolút, amikor éppen olyanom van akkor sátánista, death metal zenét hallgatok... 😄
Lammer
jo az! csak hangulat kerdese! 😊

McFrost
Varg alap, az új Finntroll nagyon visz és hát a Burzum? ÉV ALBUMA!

nem így akartam de jólesz

elég gyenge szerintem.

http://www.youtube.com/watch?v=lsfhQHRN9G0

Áhh de jó hogy van ilyen topik... imádom a metal zenéket... 😊

Rögtön egy kicsi goth...