3167
-
#2726 tudok jobbat, írtam privátot -
#2725 nile-t majd felrakom megint neked, ha lesz rá időm, immortal nincs még, de ránézek miattad -
#2724 Új Immortalt és Nilet privátban fogadok.:) -
#2723 nagy arcok, kiírják, hogy discography az egy egész lemezük felsorolására, de amúgy nem rossz -
#2722 Excrementory Grindfuckers -
#2721 Ahumado Granujo -
#2720 <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/U40-gTR55TE&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/U40-gTR55TE&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object> -
Narusco #2719 -
#2718 Szaxofonos pagan-black: Bestia -
#2717 cseppet homofób és zsidóellenes, viszont kib.szottul beteg
csak ülve tudja kisz.rni magából ezt a hangot:) -
#2716 Ha már extrém, check this out :D
Ehun
Interjú Seth Putnam-mal, Anal Cunt. Nem vagyok oda a grind-ért, főleg nem az AC féle vonalért, de tény, hogy szarásig röhögtem magam a szövegeiken. Seth putnam pedig már annyira kész van, hogy az G.G. Allin-nak is becsületére válna. :D Érdemes a szövegre is figyelni, de nem muszáj. Ez a faszi az orvostudományt hazudtolja meg azzal, hogy még életben van :D -
#2715 Egy pöppet eltévedtél :D -
#2714 Ma kaptam Kátaitól egy Róka Hasa Rádió szövegkönyvet! MESÉS! -
ALYRA #2713 szia Mindenki!
walls of Jericho -
#2712 Master's Hammer -
#2711 Kitűnő minőségű Mater's Hammer nicse? -
#2710 Code - Resplendent Grotesque fúbazmeg :O -
#2709 új Graveworm out now -
#2708 Finom: Morok
A német vonal nagyon erős lett! -
#2707 GYász! Direkt neki írtam , erre a terjesztőhöz küldött.... -
msstz #2706 fail. -
noname023 #2705
-
msstz #2704 bookletet csak tamástól lehetett szerezni. -
#2703 Ma jött meg a Thy Catafalque cd, nagyon szép és esztétikus, de sehol egy szövegkönyv.....elég minimalista.
Rendeltem még a magyar Arcturus lemezét is a Damned Spirits' Dance - Weird Constellations-t, tuti jó -
#2702 Ma kaptam ennek a bandának meg a promóját: Shade Empire -
#2701 górterrorindusztriál... omg! -
msstz #2700 az egyébként kurvafos myspace-ükön az első szám, a CEDIGEST remix elég jó -
msstz #2699 most már igen, odabaszós néhol. -
#2698 Infra Black, na róluk se hallottam még, ismeri valaki közületek őket? -
#2697 kicsit csalódtam az új Drudkh-ban, még így is 9/10 de hol van ez a Blood in our Well-hez képest :/ -
msstz #2696 semmi gond velük. -
#2695 Néztem a metal-archives.com-on a szövegeket, hát:D -
#2694 MOndjuk még csak ímélbe jeleztem, hogy kell, címet nem kért még. -
msstz #2693 péntek még az a szombat, csak bagoly vagyok. és igen, tőle kaptam. :) amúgy nem vagy egyedül, zajlikon is írták, hogy van akinek még nem jött meg. -
#2692 Szombaton? Tomitól vagy máshonnét?
Én is írtam neki, hogy kell, azt válaszolta jelentkezik majd....de semmi.
Viszont a webzine már kapott promót, szal elképzelhető, hogy napokon belül lesz. -
msstz #2691 Tegnap jött meg az album, gyönyörűen néz ki. 3 szám után, ami a lemez felét jelenti időben, azt tudom mondani, hogy szintén egy remekműről van szó. -
Narusco #2690 ilyen számokkal mint ez :O -
#2689 OltaZS!
imadom a Finneket! :] (zene is besztes, igazi "ropni" valo !) -
#2688 Hó végén lesz új Korpiklaani!!!!444 Vodka!!44 :D
Juodaan Viinaa meg fellelhető jutyubon. -
#2687 hmmmmmmmmmmmmmz!
tetszetos-e!?4,