864
  • grebber
    Kira lesz az tuti legalábbis számomra.
  • M@TriX
    mondjuk a képek nem annyira vészesek mondjuk elég gyérek, és lesz multiplayer is. Megnézni biztos megfogom aztán meglátjuk
  • Sephi
    Elarulom hogy nem lesz akkora elevezet mint a GTA de aki belemerul az ugy egy honapi jatek utan elmehez Los Angeles-be taxisnak mert a jatekbeli varos pontosan egyezik az igazival :)
  • Gabe18
    Gamestar.hu:
    Aranylemezre ketült a True Crime: Streets of L.A.! Ez amolyan GTA szerű gamma, 2 fő különbséggel: nem Liberty Cityben játszódik, és persze nem a RockStar készítette. A GTA legújabb részeinek hibáiból okulva, már alapból beleépítették a multiplayert. Aláfestő zeneként hip-hopot szolgáltatnak, olyan előadókkal, mint Snoop Dogg vagy a Westside Connection, illetve a PC-s változatot még megtoldották némi rock muzsikával is. Annak rendje és módja szerint pár héten belül az üzletek polcairól köszön majd vissza az Activision terméke.

• dre
    legalább vki válaszolt kössz
    amúgy lehet hogy egy két napal elllőtt jelenik meg(remélem)
  • CaviaR
    Van benne valami. De szerintem nem a GTA-3 hoz vagy a -VChez kell hasonlítani mert nem sok bennük a közös. Ebben lesz pl.: bullet time, gyakorlatok, kiképzés meg hasonlók.
    GTAban viszont egyszerű utcagyereket alakítottunk aki feltör a bűnőző életmódjával.

Ezt inkább egy tuningolt Max Payne-nek mondanám személyszerint a képek és videók alapján...
  • Adi
    Ez konzolon. Szerintem olyan sok változtatás pc-n se lesz!
  • Adi
    Hát nem egy egetverő game..... jó jó de hát egy kicsit ellaposodik a vége felé és nincs akkora szabadságod minta gta-ba...
  • CaviaR
    Május 11-re mondják a megjelenést, szal azután 1-2 nap és lesz.
    (remélem )
  • Tibre
    remélem ilyen üldözéses,rablók vs zsaruk
  • CaviaR
    (All the vicious action from the console game, plus new pc features like:)
    MULTIPLAYER
    Battle your friends in 5 mode of multiplayer action.

Forrás: http://www.activision.com/microsite/truecrime/

Mi lehet ez az mod multiban? CTF meg ilyesmi?...
  • dre
    mikor lesz fen a neten
  • arty
    FHM meg a gameteszt :D ne komolytalankodjunk mar ...
  • dre
    hoppá na én még csak friss vagyok de mikor teszik fel a z oldalakra :?:
  • grebber
    Egyetértek veled.
    A trailerek alapján szerintem lesz ebben egy kis Dead To Rights beütés a célzást nézve.
  • Gabe18
    Ami eddig hallottam-olvastam róla,az alapján azért GTA-t meg a GTA VC-t nem veri.
    Viszont ha ebbe ugymond hivatalossan raknának valami használható multi részt,akkor akár nagyot is szólhat.
  • Shep
    Az az érdekes, hogy az FHM-ben már tesztelték, de szerintem csak elírták a PS2-t PC-re, bár ...
  • grebber
    Ez egy remélem nagyon király GTA szerű game lesz.

True Crime honlap!
  • Gabe18
    Ott a pont,sorry...
    Csak emlékeztem hogy láttam már ilyet.
  • grebber
    Ja és ha észrevetted volna egyik a játékhirek a másik meg konzol.
  • Gabe18
    Mondjuk csak 2 ilyen topic volt eddig,de amugy nekem mindegy...
  • grebber
    [MOVIE] True Crime

[2004-04-12 @ 18:26 - ZeroCool] (kommentek: 2)

Ezen a szokásos laza hétfőn csak-csak befutogatnak érdekes animációk :) Ha már megszemlélted a GTR animációt, szabadíts fel egy kicsi időt, és cibáld le a True Crime két legújabb jelenetét. A third-person akciójáték egyébiránt hamarosan a boltokba kerül, szóval már nem kell túl sokat várni rá...

TRUE CRIME - AYAME (13.81)
    TRUE CRIME - OFFICER DICK (15.96MB)