864
  • Instict
    nekem meg a mission 3 első feladatánál kilép :\
  • Instict
    magus leírták már legalább öten.:)) 3.46-os daemon-nal emuláld és akkor minden rendbe lesz.
  • Instict
    nem, rakd vissza az egyes cd-t
  • magus
    naszal mit kene csinalni a hulye emulalos dumaja miatt?:) ha kiirtom akkor meg keri az elso cd-t... nincs kdvem kiirni
  • blazini
    Bocs!
    Nekem ezt írja ki-Please insert True Crime 1, Seleck OK and restart application!
    Ilyenko crack kell,nem?
  • Instict
    talán légyszíves vagy valami hasonló... egyébként meg nem kell hozzá crack.
  • blazini
    Na valaki crack-et írjon már, hogy hol található!!!
  • Corey
    köszi már megvan, mostmár jó zsaruként ténykedem;) lehet hogy igy lehet scak végigmenni a főszálon
  • blazini
    © lwb!
    Te hol találtad meg a crack-et?
  • blazini
    Valaki tudna crack-et szeretni valahonnan?
  • lwb
    van új winrarod, ugye? mert ha igen, akkor indítsd el, keresd meg a könyvtárat, ahol a hibás rar file van, vidd rá a kék kurzort majd fent nyomd meg a JAVÍTÁS gombot, adj meg egy helyet, ahová kiteheti. miután befejzte, kapsz egy "fixed.cxz-tcsolab.r10" nevű filet. na ezt nevezd át szimplán "cxz-tcsolab.r10"-re és másold rá a hibásra. aztán próbáld meg kitömöríteni és nem fog hibát dobni (nálam nem dobott).

ha nincs winrarod új, akkor senecán tutira találsz.
  • blazini
    Közben megvan előző üzi érvénytelen!
  • blazini
    Igen onnan.
    Ilyet még nem csináltam írd már le, hogy pontosan hogy hogyan kell!
    Köszi!!!
  • lwb
    célzásnál (nyomva tartod a lövés gombot fegyverrel a kézben, akkor belassul a játék, rázoomol és megjelenik egy célkereszt) ráviszed a célkeresztet a fickó kezére v lába közé, akkor zölddé válik és ha így eltalálod, akkor semlegesítve lesz. ha fejbe lövöd (head shot), akkor vörös a célkereszt, de ezért good cop pontot vesztesz.
  • Corey
    milyen zöld helyre?
  • lwb
    nem megölöd, hanem semlegesíted a rossz fiúkat (zöld helyre lősz), a megvert rosszfiúkat bilincsbe vered (arrest). lopakodós pályán csak leütöd a bűnözőket, nem a nyakukat töröd ki. stb.
  • lwb
    senecáról szedted? mert nekem is rossz volt, de ha rászabadítasz egy winrar javítást (csak arra az egy filera) és visszanevezed, majd így próbálod kirakni akkor okés lesz működni fog. nálam ment.
  • lwb
    akkor nem tudom. nálam 2.2-es amdn, 9600 pro-val és 512 mega ram mellett simán megy.
  • blazini
    Hi!

Letöltöttem a játékot de a 2-es Cd
    cxz-tcsolab.r10-es rossz!
    Valaki fel tudná rakni valahova vagy ingyenes letöltést valahol?
    Már ki akarom próbálni én is!

Előre is köszi!!!
  • rezsofiz
    Jaja. menekulo emberre E-vel ra tudsz vetodni
  • Corey
    jóh de az csak akkor megy ha vki felemeli mind2 kezét.. egy menekülő embert nem tudok elkapni igy..
  • Zatoichi
    Win.XP.Pro.Sp1. - DiretX 9.0b - IC CPU 2.00 Ghz - 512MB Ram - GeForce FX 5600 - 56.72 driver
  • rezsofiz
    X-szel defaultban
  • Corey
    hogy lehet Good Cop pontokat szerezni? Nálam a sztori 2 helyen is elágazott, mi kell ahhoz hogy a fejezetek a küldetésvonalkán "egyenesbe" menjenek végig?
  • lwb
    SPOILER

célzással lőjjetek bele a sárkány szájába, akkor nem fúj és sérül is
  • lwb
    lehet nem az emulálással van probléma. konfigod milyen? új driverek vannak? directx?
  • Zatoichi
    AZ ISTENÉRT SEM AKAR ELINDULNI !!!
  • lwb
    aki végigvitte (vagy előrébb tart) az megmondhatná, hogy hogy a rákba lehet lelőni Wu sárkányát? még csak nem is sérül, hiába lövöm.
  • Zatoichi
    Köszi a segítséget, megpróbálom a 3.46 daemonnal. ClonCD és Alcohol nem volt fent.
    Mégegyszer Köszi ! Próbálkozom még !
  • joe69
    az emulalo progi detektalasa problema csomo embernel(nalam is) ugy oldodott meg, hogy uninstalltam a clonecd-t(vagy mas az alcoholt)
  • lwb
    nekem nincs a safedisc bekapcsolva, mégis simán megy. 3.46 daemon, alcohol is fent van (clonecd nincs). xp pro sp1.
  • joe69
    uninstallald a clonecd, vagy az alcoholt, ha van fenn
    3.46-os daemonnal probalkozz safedisc bekapcsolva
  • Zatoichi
    Esetleg aki járt már így és megoldotta...
    Mert nekem nem indul. Hát pedig nagyon vártam ezt a játékot!
  • Zatoichi
    Semmi változas!
  • Zatoichi
    Letöröltem a gémet - újra rakom. Daemon(3.44) a safedisc funkciót az előbb kihagytam, most így próbálom feltenni.

W.XP.Pro.SP1.
  • schoma
    A telepatikus sapkám nélkül nem tudom megmondani. :DD

Némi többletinformáció a gépedről (oprendszer is) lehet, hogy segítene.
  • Zatoichi
    Még nem sikerült elindítanom, sajna !
  • Prowler001
    Jó ez a game?
  • Zatoichi
    Na lejött nagy örömömre, feltelepűlt gond nélkül, és itt kapok idegbajt !!!
    Indítanám a játékot, bejön az indító menü nyomok 1 play-t, tölt, feketeség aztán kidob az asztalra. MI A GÁZ !!!
    help me!
  • schoma
    Kimenti. :) (Már ma is megérte felkelned!)

A benzinkútnál meg megjavítják az autód. :)