864
-
#304 nekem meg a mission 3 első feladatánál kilép :\ -
#303 magus leírták már legalább öten.:)) 3.46-os daemon-nal emuláld és akkor minden rendbe lesz. -
#302 nem, rakd vissza az egyes cd-t -
#301 naszal mit kene csinalni a hulye emulalos dumaja miatt?:) ha kiirtom akkor meg keri az elso cd-t... nincs kdvem kiirni -
blazini #300 Bocs!
Nekem ezt írja ki-Please insert True Crime 1, Seleck OK and restart application!
Ilyenko crack kell,nem? -
#299 talán légyszíves vagy valami hasonló... egyébként meg nem kell hozzá crack. -
blazini #298 Na valaki crack-et írjon már, hogy hol található!!! -
Corey #297 köszi már megvan, mostmár jó zsaruként ténykedem;) lehet hogy igy lehet scak végigmenni a főszálon -
blazini #296 © lwb!
Te hol találtad meg a crack-et? -
blazini #295 Valaki tudna crack-et szeretni valahonnan? -
#294 van új winrarod, ugye? mert ha igen, akkor indítsd el, keresd meg a könyvtárat, ahol a hibás rar file van, vidd rá a kék kurzort majd fent nyomd meg a JAVÍTÁS gombot, adj meg egy helyet, ahová kiteheti. miután befejzte, kapsz egy "fixed.cxz-tcsolab.r10" nevű filet. na ezt nevezd át szimplán "cxz-tcsolab.r10"-re és másold rá a hibásra. aztán próbáld meg kitömöríteni és nem fog hibát dobni (nálam nem dobott).
ha nincs winrarod új, akkor senecán tutira találsz. -
blazini #293 Közben megvan előző üzi érvénytelen! -
blazini #292 Igen onnan.
Ilyet még nem csináltam írd már le, hogy pontosan hogy hogyan kell!
Köszi!!!
-
#291 célzásnál (nyomva tartod a lövés gombot fegyverrel a kézben, akkor belassul a játék, rázoomol és megjelenik egy célkereszt) ráviszed a célkeresztet a fickó kezére v lába közé, akkor zölddé válik és ha így eltalálod, akkor semlegesítve lesz. ha fejbe lövöd (head shot), akkor vörös a célkereszt, de ezért good cop pontot vesztesz. -
Corey #290 milyen zöld helyre? -
#289 nem megölöd, hanem semlegesíted a rossz fiúkat (zöld helyre lősz), a megvert rosszfiúkat bilincsbe vered (arrest). lopakodós pályán csak leütöd a bűnözőket, nem a nyakukat töröd ki. stb. -
#288 senecáról szedted? mert nekem is rossz volt, de ha rászabadítasz egy winrar javítást (csak arra az egy filera) és visszanevezed, majd így próbálod kirakni akkor okés lesz működni fog. nálam ment. -
#287 akkor nem tudom. nálam 2.2-es amdn, 9600 pro-val és 512 mega ram mellett simán megy. -
blazini #286 Hi!
Letöltöttem a játékot de a 2-es Cd
cxz-tcsolab.r10-es rossz!
Valaki fel tudná rakni valahova vagy ingyenes letöltést valahol?
Már ki akarom próbálni én is!
Előre is köszi!!! -
#285 Jaja. menekulo emberre E-vel ra tudsz vetodni -
Corey #284 jóh de az csak akkor megy ha vki felemeli mind2 kezét.. egy menekülő embert nem tudok elkapni igy.. -
Zatoichi #283 Win.XP.Pro.Sp1. - DiretX 9.0b - IC CPU 2.00 Ghz - 512MB Ram - GeForce FX 5600 - 56.72 driver -
#282 X-szel defaultban -
Corey #281 hogy lehet Good Cop pontokat szerezni? Nálam a sztori 2 helyen is elágazott, mi kell ahhoz hogy a fejezetek a küldetésvonalkán "egyenesbe" menjenek végig? -
#280 SPOILER
célzással lőjjetek bele a sárkány szájába, akkor nem fúj és sérül is -
#279 lehet nem az emulálással van probléma. konfigod milyen? új driverek vannak? directx? -
Zatoichi #278 AZ ISTENÉRT SEM AKAR ELINDULNI !!!
-
#277 aki végigvitte (vagy előrébb tart) az megmondhatná, hogy hogy a rákba lehet lelőni Wu sárkányát? még csak nem is sérül, hiába lövöm. -
Zatoichi #276 Köszi a segítséget, megpróbálom a 3.46 daemonnal. ClonCD és Alcohol nem volt fent.
Mégegyszer Köszi ! Próbálkozom még ! -
joe69 #275 az emulalo progi detektalasa problema csomo embernel(nalam is) ugy oldodott meg, hogy uninstalltam a clonecd-t(vagy mas az alcoholt) -
#274 nekem nincs a safedisc bekapcsolva, mégis simán megy. 3.46 daemon, alcohol is fent van (clonecd nincs). xp pro sp1. -
joe69 #273 uninstallald a clonecd, vagy az alcoholt, ha van fenn
3.46-os daemonnal probalkozz safedisc bekapcsolva -
Zatoichi #272 Esetleg aki járt már így és megoldotta...
Mert nekem nem indul. Hát pedig nagyon vártam ezt a játékot! -
Zatoichi #271 Semmi változas! -
Zatoichi #270 Letöröltem a gémet - újra rakom. Daemon(3.44) a safedisc funkciót az előbb kihagytam, most így próbálom feltenni.
W.XP.Pro.SP1. -
#269 A telepatikus sapkám nélkül nem tudom megmondani. :DD
Némi többletinformáció a gépedről (oprendszer is) lehet, hogy segítene. -
Zatoichi #268 Még nem sikerült elindítanom, sajna !
-
Prowler001 #267 Jó ez a game? -
Zatoichi #266 Na lejött nagy örömömre, feltelepűlt gond nélkül, és itt kapok idegbajt !!!
Indítanám a játékot, bejön az indító menü nyomok 1 play-t, tölt, feketeség aztán kidob az asztalra. MI A GÁZ !!!
help me! -
#265 Kimenti. :) (Már ma is megérte felkelned!)
A benzinkútnál meg megjavítják az autód. :)