864
-
#264 akkor kimenti? azt hittem, csak autót tudok cserélni. eh, mindig tanul valami újat az ember.:) -
#263 Van benne mentés. Be kell menni egy parkolóházba. Sárga P betű jelzi a térképen. Főleg a belvárosi részeken van sok. -
#262 nincs, csak autosave -
#261 igen van rá egy gomb (nemtom mi a default, én átraktam pagedownra), keresgess az options/controls-ban -
Corey #260 hogy lehet valakit letartóztatni? tegyük fel ha van egy utcai verekedés, hogy tudom elkapni mind2 egyént anélkül hogy lelőjem vagy halálra verjem? le lehet vmivel teperni és letartóztatni? vagy vmi iesmi? -
Corey #259 hát nem hosszú egy játék.. de tetszenek az alternativ küldetések, és a befejezések. multiban jó? -
Zatoichi #258 Gyorsmentés van a játékban ? Még nem játszok vele, most jövöget . -
#257 cxz-tcsolaa.img
cxz-tcsolab.img -
#256 kár hogy ilyen szar az irányitás, a kameranézetek és az autok mozása is elég gyenge.... -
Atiii #255 pls mi a neve a .bin -nek? pc -re? tehát egy file név kell ( .bin neve) thx -
#254 :)) -
#253 :D Meg se -
#252 Ja:) -
antijedi #251 igen csak akkor van rbaszás amikor ugyan csak egyszer egyszer üt meg enemy az viszont elveszi fél életet :P -
#250 meg se v. még se?
Nem mindegy:) -
#249 Ja hangulatos,csak verekedos resznel azt birom hogy 3 gombot nyomogatok,azt meg se bir utni:) -
#248 akkór=akkor
Má' megint:P -
#247 Akkór jó:) -
#246 Heh a verekedős rész nagyon überfasza benne meg minden más is nekem nagyon bejön. -
#245 Bőbeszéd rulz:PP -
#244 titok:P -
#243 fenébe -
#242 nem -
Atiii #241 honnan lehet ingyen leszedni a cuccot?
-
#240 Majd rájössz:PP -
#239 Na leszedtem másodjára is a 3-as cd-t et már jó.
Feltettem és müködik.
Nekem nagyon tetszik az irányitással nekem személy szerint nincs gondom. KIRA -
#238 Én nekem mindig különböző mennyiségű shield-del tölti vissza. -
Corey #237 egész jó ez a True Crime, csak az irányítást baltázták el eléggé.. a lövöldözős részek fel tudnak huzni 1-2 résznél -
#236 Mer akkó' SRY:P -
#235 haraxol??:PP -
#234 off
ha fórumon teszel fel egy kérdést, előfordulhat hogy esetleg más is válaszol rá, mint akinek címzezted. a fórumok már csak ilyenek.
on
aki tolja már egy ideje, az meg tudja mondani, hogy az normális, hogy ha állást töltök, akkor mindig 4 shielddel kezdek, függetlenül hány volt a mentéskor? vagy csak nálam van valami gebasz? -
#233 Ja:SZVSZ:PP -
#232 off:
A lejjebb írt listába még beletartozik:
SC:Pandorra
Knight of the temple
Colin 4(ez nem olyan jó)
stb.
on. -
#231 Ja ez igaz,csak szerintem ha ebbol a jatekbol kihagyjak ezeket a szornyeket,és mast tesznek bele,akkor nagyobb durranas lett volna,de igy...ebbol tobett lehetett volna kihozni csak azt mondom na reszemrol tema lezarva ne offoljunk lolol:) -
#230 Akkor máskor hagyd ki a válasz gombot -
#229 te. (tudod, nyilvános fórum meg ilyesmi) -
#228 Hát ja... -
#227 Éppen ezért játék hogy bármi megtörténhet :) -
#226 Ki kérdezte??:PP -
#225 a hitmant leszámítva ezek nekem bezony smafuk. sőt, smafuk a négyzeten.