864
  • Knox
    aztamindenit!
  • Kaszi46
    snoop doggy dogg
  • hülyegyerek
    Vki dobja már ki a [email protected] ra crackjét PLS thx
  • DONGUBA
    Erdekes mindenki sirt es sir mircen hogy nemtudja elinditani....kicsomiztam daemonnal bemountoltam feltelepitettem es siman megy....erdekes mi?
  • Frank99
    tudod, ezen a fórumon és ezen a szinten nem fogja neked senki elmondani hogy honnan szedte, mert hülye lenne... és ez nem bunkóság hanem védekezés...

tudod, vannak, akik PONT ezt a fórumot olvasgatják, és infokat szednek. Mondjuk üzenem nekik, hogy a PGP kurva jó, és bekaphatják (Főleg Kenéz hadnagy H.mezővásárhelyen) ettől függetlenül itten nem fog neked érdemleges infot adni senki sem.

amúgy SMS warez oldalon fenn van....
  • CS@
    Rövid vélemény : A játék nekem nem igazán tetszik az irányításról már nem is beszélve nem bánnám ha kezelné a joyt.
    Viszont a város az nagyon tetszik(nem szépségre) ,szerintem marha jó „város” hangulata van.
    Ilyen frankó autópályát talán még egy játékban sem láttam.
    Szívesen látnék egy ilyen „ronda” várost egy más kategóriájú játékban : Kicsit szimulátorabb+AutóTunning+Versenyek STB.
  • TTomi
    Ki az a snoop???
  • TTomi
    Teljesen igazad van! Azért van a fórum, hogy kérdezzen az ember. Mindazonáltal kurvára zavaró, ha minden huszadik kérdés ua. Szerintem van ahol egy oldalon kétszer is felteszik ua. a kérdést. Azért az gáz. Ha nem olvas vissza 300 hozzászólást megértem, de hogy pl. tizet?!
  • gumikacsa
    Ezért van a fórum, hogy kérdezzen. Ha nem akar viszaolvasni, akkor mért ne kérdezhetné meg. Ha neked nincs kedved még egyszer "elpofázni" akkor ne tedd, majd megteszi más.
  • Kaszi46
    srácok snoop ot hogyan lehet elővarázsolni?
    amugy nagyon tetszik a játék annak ellenére hogy eléggé rondácska, és az irányitás is csapnivaló.
  • Atiii
    milyen tisztesség? jahh arra gondolsz hogy amcsibol hozták ide nekik.....nane
  • antijedi
    tudod itt vanak tiszteséges emberek is...
  • Atiii
    ha sehonnan akkor itt egyes emberek honnan szülik meg? merthogy itt a game élvezetéről és végigjátszásárol beszéltek nagyba? én is megszeretném szülni ..
  • antijedi
    sehonan...
  • Atiii
    hmm...srácok...valaki avasson be a titokba...dc nincs...toren topián nincs....warezon nincs....akkor honnan a fenéből lehetne ingyen és gyorsan lehúzni?
  • TTomi
    Azzal a ribivel én is sokat szívtam! Talán a legnehezebb ellen volt eddig. Most a sárkányos résznél tartok.
    A pajzsokat érdemes fegyverre és verekedésre felhasználni.
    A bonus cuccokból is érdemesebb ezekre rámenni. A végére elég combos figu lesz a gyerekből. Pl: DEagle lámpával, lézer irányzékkal, dupla szkóppal, stb. Harcban is hasonlóan nyomja....
  • Lacc
    Jó ezekre én is rájöttem, de a blokkolásnak nem láttam sok értelmét.
    A megszédüléses kombó is ok, de odáig elég nehéz eljutni. Legalábbis ott ahol most tartok, a bankrabló csajnál :D
  • TTomi
    Ja! Van védekezés is és lehet combozni is, ha az ellen megszédül! Ja és van fogás is, hogy dobni tudj meg kart törni meg ilyenek.....
  • Lacc
    Valaki beavatott magyarázza már el nekem, hogy hogy az atyaúristenbe kell verekedni? Azon kívül, hogy nyomod az előrét, és mint az őrült nyomogatod a 3 ütés/rúgás gombot? Van valami titka?
  • Fred10
    Helloka nekem az lenne a gondom hogy kiirtam mindent CD-re mert tönkre ment a gépem és nem indul el a játék most már erre ki akartamm írni az 1.cd-t képfájlba de azt irja ki hogy read error és már kétszer megirattam de nem megyMIÉRT????????
  • greco

Hmmm,nem rossz csaj....
    asszem leszólítom...

Szava,jössz egy körre?

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,haggyáá máááán...

• greco
    [IMG][/IMG]
  • mekszp
    "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game" Ilyenkor mi a teendő?
  • M@TriX
    mondjuk pár tonna képet beszúrhattatok volna okuklás képpen. ;)
  • hen-tes
    na most ezt érdemes leszedni ? :)
    [fogalma nincs]
  • Curtis
    Persze a grafika attól még baromi ronda, ez tény. Kár érte.
  • Lacc
    Ne félj megtettem.
  • Curtis
    Hát igen. Aki arra nem képes, hogy bemenjen az Options-be és átkonfigolja az irányítást, az törölje is le gyorsan, és rakja fel inkább a Mickey Mouset helyette. Abban csak ugrálni kell.
  • Lacc
    Na kipróbáltam, elkezdtem én is. Ennek a gamenek olyan szinten szar az irányítása, hogy komolyan megfontolom még, hogy folytassam-e...
  • davos80
    http://g-box.tx.hu
  • Atiii
    hihhetetlen hogy még a dc sincs fenn.....pls ha lenne valkai oj jószívű és megdobna egy linkel (ami persze ingyenes és gyors) annak örök hála
  • rayman2003
    nekem nem akar mukodni 3.46 demonal sem,midig cd emulator hiba,valaki segitsen plzzzzz
  • ddd
    nincs semmi baj, kéri, hát add oda neki oszt me7 a game :)
  • Corey
    lehet nem ugy irtad ki ahogy .nfo-ban leirják. sztem ne ird ki, simán mountold 3.46os daemon toolsal, safedisc-cel cd1-et
  • davos80
    Nekem kiírás nélkül megy.
  • Zatoichi
    o.san !!! MEGY AJÁTÉK !!! Amit mondtál az bejött - újra raktam a detonátort (56.72)és müxik minden. Az Ace codec pak-kot fent hagytam. Egyébbként király "srác" vagy !!! KÖSZI - KÖSZI - KÖSZI !!! A játék meg tettszik örülök, hogy tudtál segíteni. A hálám kísérjen utadon !!!
  • Iori
    Sziasztok! Kiirtam a gémet,mind a 4.cd t alcohollal ,csak mikor elinditanám a játékot mindig kéri az 1.cdt...mi lehet a baj?köszi előre a segítésgeket...
  • Zatoichi
    o.san ! Köszi a biztatást ! No azért még ezt megpróbálom, hátha... !!!
  • Corey
    hát én szerencsére nem grafika és hangok alapján itéltem meg a game-t. nekem bejön. amúgy én is azt mondanám, hogy graf=0, sounds=0, mert igaz, de engem itt nem bír izgatni. van más helyette, amik elfeledtetik ezt az érzetet.
  • tiroxine
    Ez a játék kiábrándító. Undorító a grafika, az irányítás szinte játszhatatlanná teszi. Le is törlöm gyorsan.