864
-
#184 ÉS a multija legalább jó? :) -
TTomi #183 Csodácska! Kiírtam az első cd-t egy ujraírhatóra, mert állítólag az kell neki. Dtools kilő, had menjen!!! Erre közli velem, hogy vegyem ki az egyes lemezt tegyem vissza, nyomjak OK-ot majd indítsam újra a progit! Nóóóórmááális??? Cd ki 3.46Dtools fel azóta süt, főz, világít!!!
Már csak az irányítást kell megszoknom. Tuti polipoknak találták ki...... -
#182 Valószínűleg azért 4 CD. mert k. nagy a város....
De semmi több.
Amúgy a multiplayer úgy néz ki müxik. :D -
#181 Na 1 óra azt nekem is leér utánna új rendszer azt reménykedem hogy müködik-e majd. -
#180 4 CD VAZZEG ÉS MÁR VÉGIGTOLTAD? A játékidő itt 10 óra vagy mi? -
#179 Valaki játszott már multiplayerben? Nekem nem sikerült. Bent voltunk 4en, de onnan kezdve semmit nem tudtunk csinálni. egyszerűen nem volt start gomb. :( -
joe69 #178 na install megvolt, de amikor el akarom inditani, azt mondja, hogy kapcsoljam ki az emulalo progit! -
Xian #177 Hi
Vannak benne valami kulonleges helyek?
Van pl repuloter?
Kifogy -e a benzin a kocsibol, vagy csak serul?
Jobbra fent mit jelentenek az abrak?
Van-e teherauto pl kamion? Buszt mar lattam.
Egyenlore ennyi kerdes
-
#176 Én már végigtoltam. Hááát. Vegyes érzelmek vannak bennem.
Az ötlet valóban jó, a megvalósítás az tényleg elég amatőr lett.
De mondjuk azért van egy hangulata.
Ami még nem nagyon tetszik, az a lineáris történetfűzés. (Az egy-két kitérőt leszámítva) -
#175 hatalmas feelingje van és nekem ez a lényeg. szerintem hitman óta ez az egyetlen értelmes release. -
#174 Jaj Istenem, nekimegyek tok lassan a fának autoval, erre KIDOL fa:) lol -
#173 Egyetértek. eleg ratyi... -
#172 space -
#171 Na nálam, sem volt hajlandó addig elindulni, amíg az Alcohol, vagy a Clone Cd fent volt. Amint uninstalláltam őket simán elindult, s még a daemonba sem kellett semmit beállítanom :).
A játék első ránézésre igen csak rondácska, de majd több játék után lehet, hogy változik a véleményem...
Tényleg magyarítani elkezdte már valaki? :D -
#170 Azer annyira nem rosz, de azat nem tudom, hogy a bulet timeot hogy lehet elohozni... -
Gabe18 #169 Igen,van benne egy csomó jó ötlet,de néhol meg nagyon amatőr a megvalósitás.
Azért nem mondom hogy rossz,el lehet vele játszani,de sokkal jobb is lehetett volna. -
#168 ez szar sracok,randa,az autok nevetségesen mozognak meg minden mas is gagyi sajna:(
a bunyo még elmenne de........
kár hogy elcseszték,az ötlet jó. -
Skyline #167 Én most installok..
Anno ps2-n játszottam vele ott volt különbség az autók között irányítás,gyorsulás,sebesség terén..És ami a legfőbb itt éreztem a legéletszerübbnek az autók súlyának bemutatását...Milliószor reálisabb egy hummerral nekimenni egy nomrális kis kocsinak mint a gtavcban...Ott alig érez valamit belőle a kiskocsi...itt rendesen éreznilehet hogy egy majd 3 tonnás dög csapódik egy kis matchboxnak,és ahogy kell söppri is félre:) -
#166 Clone cd uninstall nalam is bejott.
A registrybe tarolhatott valami szarsagot. -
#165 olvass vissza csomo hozzászolásban le van irva hogy ki hogy csinálta. -
joe69 #164 lejott, mit kell akkor csinalni hogyha nem akarom kiirni?? -
#163 na nyomtam a gamezzel, az igazsag az, hogy a belteri kuldetesek egesz jok, viszont a varosnak egy picit `gagyi`beutese van:) de azer el lehet vele jatszadozni... -
#162 lol 4 cd-s. -
#161 hány cd-s a játék? -
laczoo #160 Sztem az autok között van különbség... jó, talán nem annyi mint a vice cityben de igenis van.Ráadásul lehet új autókat is nyerni a bonuszpályán. -
Xian #159 Hi
Grafikailag tenyleg elegge gyengus,
de nem baj. DE! Miert nem lehet gammat allitani
a konzol atiratokban..... Ez olyan mintha
nem kezelne az egeret. Egy alap.
-
Skyline #158 Vanhelyette viszont faja verekedés kidolgozás,faja akciórészek,üldözések amik milliószor hangulatosabbak mint bármyleik gta-ban... -
#157 kiirj hogy kapcsoljam ki. de hiaba kapcsolom ki deaemont. vmi otlet? -
#156 vazzzzzzzeeeee, felismerte az emulalast... -
#155 no lent van, 'oszt úgy megy mintha muszáj lenne. ráadásul még teccik is, ami manapság ritka. jó, jó a grafika nem épp fárkráj, meg az irányítás is picit konzolitiszes, de azé' egész szórakoztató. -
#154 rászabadítottam egy szimpla winrar javítást. ezután nem talált hibát sem az .sfv check, sem a winrar a kicsomagoláskor. főpróba éjfélkor, amikorra leér a maradék két cd is. -
Nyiri #153 annyi hogy jobban gyorsul nemelyik. De hianyzik az ami a gta3/vc-ben volt. A rugozas, fordulekonysag, kezefekre valo reagalas stb... kulonbsege. Total egyformanak tunnek. -
#152 megvolt, nem sikerült :( -
#151 Töltsd le újra a hibás - crcs. - fájlt. Tedd a többi közé írasd felül és hátha jó lesz. Nekem eddig mindíg bevállt ! Ha megvolt már és nem sikerült akkor bocs. -
#150 akinek lejött már, nem tudna belinkelni valahová a 2-es cd .r10-es file-ját. rohadt ftp szerveren ez az egy crcs. hálám élete végéig üldözné. -
antijedi #149 én saját késztítésü képekre gondoltam, ps-ezet reklámpéldányokat tényleg bárhol találni :P -
#148 Tehát szarul portolták.
Meg a kocsik szinte alig különböznek? Hát ezt nehéz elhinni... De ha tényleg így van az isznyat nagy lámaság a készítőktől... -
Nyiri #147 Durvan 2 ora jatek utani velemeny.
Grafika gagyi. Nehol meg vicces is. Iranyitas rohadtul idegesito. Soha nem tudom, hogy mikor lehet letartoztatni valakit. Verekedes kozben neha megszedul, olyankor hiaba nyomom nem csinal semmit.
Autok szarok, mind ugyanugy viselkedik. (VC-ben birtam, hogy minden auto picit mas volt.) Fizika nuku.
A bullet time total felesleges.
Erdekes is azert. El lehet jatszadozni vele, de nem az ev jateka. Neha jobban idegel, mint ahogy szorakoztat. -
#146 Olyat képzelj el mint kb. a Vice City. Legalábbis nekem ez jött le az ottani képekből. -
#145 Keress rá HW-n ember :)