864
-
antijedi #144 énis szedem de attól még jöhetne pár kép :P -
#143 Szedjük szedjük, már nagyon kíváncsi vagyok tényleg, hogy milyen :) -
antijedi #142 jah képet nyomhatna már valaki :) -
Xian #141 http://7wrz-vip.uw.hu/
De fizetos :( -
koro1234 #140 Megtudnád mondani a sewenwarez ftp címét,ha nem gond? -
PrOceSs #139 pár játék közbeni kép is jöhetne... -
#138 A clonecd nalad futott a hatterben vagy csak telepitve volt? -
Gabe18 #137 Nem lenne ez rossz,de ilyen egy összekavart irányitást régen láttam.Állitgatom igy-ugy de valami mindig rossz helyen van.
Pl. az autóbol lehet valamivel jobbra-ballra kinézni?Mert én nem leltem ilyet. -
#136 Nekem tetszik. Van egy hangulata, ahogy a szirénázó kabrió autódban üldözöl mondjuk egy elkötött rabszállítót.
Vagy mondjuk gyalogosan üldözöl egy gyanusítottat majd hátulról ráveted magad. Dulakodtok, mire ő egy szamurájkardot ránt... Igaz ekkor nem vigyorogtam így. Hanem mondom húb@szameg. Stukker elő, de már hadonászik erősen. Erre egy forgó rugással a földre küldtem. A kard meg kiesett a kezéből.
És ez csak két nagyon apró momentum. A konzol hatás tényleg érződik. De hát ez van. Meg lehet szokni... -
laczoo #135 Sajna mint már emlitettem nagyon latszik rajta hogy konzolatirat... néha belecsuszik a falakba, az iranyitas eleg 'erdekes'.Amugy a grafika szép, a karakterek sztem tök jól néznek ki.+ ami nagyon tetszik azok a bunyok! Tök aszul meg van csinalva az egesz,meg az autok törése is vagany! -
TneX #134 Valaki írhatna most már a játékról is...:) -
#133 má müxik nekem is letöröltem a clone cd-t és az alcoholt feltettem a daemon 3.46-ot:emulational pedig safedisk és müködik a game igaz ujra kelet inditani!!!!!!m köszönöm az eddigi tippeket -
#132 Na kinek hogy teccik? -
laczoo #131 nekem safedisc nelkul megy... -
#130 nekem se mukodott.
letoroltem alcoholt feltettem a 3.46os daemont.
all options 0ff
safedisc kivalaszt,bemuntol
es mukodik. -
laczoo #129 Nekem most full friss(2 napos) windows van fent, a játék a réfi 3.41 es daemonnal nem indult, feltettem az új Daemont(v3.46) és woala most muxik! remelem vmennyit segitettem.
Amugy sajnos a jatekon latszik hogy konzol atirat,de van hangulata
üdv:laczoo -
#128 Szia. Havi 2000 Ft.
Küldj egy mailt. schomakukacaxeleroponthu -
#126 Semmit nem kaptam... -
joe69 #125 a megan van ftp eleres?? -
#124 MÁR lejárt a jelentkezési idő már elvitték a kodomat :)
Több jelentkezöt nem kérek. -
#123 ja és mivel kibaszott rendes vagyok itt is fenntvan és megadom a regkodom mivel már nekem nem kell.
http://mega.wrz.hu/
A kódért priviben gyertek. -
Corey #122 írja már le vki hogy milyen a game, senki sem mondott még róla bő véleményt.. -
joe69 #121 thx -
#120 En nem lattam sehol de jo lenne. -
#119 Fennt van egy ingyenes oldalon is ami mivel ingyenes 10kb/s ot biztosít.
De ha befizetsz 199Ft-ot 1 hónapig max sávszélel tölthetsz.
http://g-box.tx.hu/
És fenntvan a Suprnova.org-on is -
joe69 #118 seven warezen kivul hol va meg fenn?? -
#117 Remélem ha lesz sok embernek valaki csinál tört szervert azt mehet a zuzás. -
#116 Soma !
Küldtem 1 privát üzit, megkaptad? -
Gabe18 #115 cs=cd -
#114 én is leszedtem az alcoholt de igy se indul!!!!!!!!! -
Gabe18 #113 Nem tudom,nekem alcohol fent volt:nem megy /dvd-cs emulátoros hiba miatt/
Leszedtem az alcoholt,egyből ment.
Mindegy,egy ilyet is meg lehet próbálni.
-
#112 Na holnap ugyis új rendszert teszek fel azt akkor kiprobálom hogy csak a daemon lesz fenn. -
#111 Szerintem vagy fut, vagy korabban lett feltelepitve egy olyan program ami valamilyen hatassal van erre a vedelemre azoknal akiknek megy.
-
#110 En meg leszedtem, es ugyanugy nem indul.
-
#109 Nálam van fent Alcohol virtuális meghajtó. Szóval szerintem nem ez a gond. -
Gabe18 #108 Megoldás,nálam bevált!
Daemon 3.44 safe disc bekapcs.De ha fent van az Alcohol 120 akkor azt le kell törölni,mert az is csinál egy virtuális meghajtót,és ugytünik az tesz be neki.Én most szedtem le az alcoholt,egyből elindult... -
Gabe18 #107 Csak nem Deluxe? -
Gabe18 #106 Itt fent van:
http://7wrz-vip.uw.hu/ -
#105 Speciel én FTP szervert használok, de az most betojt már 1 órája, no meg hol ment - hol nem. Letöltés... ne is álmodjak róla. Ha bárki tud 1 nagyon jó FTP szervert írjon !!! Köszi mindenkinek ! -
#103 Scoma honnan töltötted le a játékot ?
Ha FTP-ről, akkor lécci pontosan melyikről és hogyan lehet oda csatlakozni.