864
-
#224 Mondjuk ebben igazad van... -
#223 Ezzel a szorny dologgal elégge eltoltak szerintem,de hagyjuk,ez mar off. :) -
#222 LOL -
#221 Egyetértek:) -
antijedi #220 izlések és pofonok :P -
#219 Najó nem írtam :"szvsz"
Nekem idáig az egyik legjobb játék,pedig nem 3 éve jáccok...:) -
antijedi #218 a 2 hóba belefér emg a szép kategóriába is a jó kategoriába már nem anyira :P -
#217 ez így igaz és jó ki sem kell írnod! -
#216 ...mégegyszer
asszem a FC is belefér 2 hó-ba(és "kicsit" jó is):)) -
#215 Meg nem is tudom hogy mikor jottek mar ki ezek,nekem 2 honap remlett,lehet hogy az csak egy... -
#214 Hat igaz,manhuntot meg ertelmesnek lehet nevezni,de olyan jatekra gondoltam,ami hosszu idore lekoti az embereket. Szal ezek jok,csak egyszer vagy ketszer vegigtolod,es utana... -
#213 HE???
Painkiller
Manhunt
Hitman3
Desert Rats...
stb.
Ez Neked smafu??:PP -
#212 Amit nagyon elbasztak az az irányítás:( -
#211 Ja, hát hangulat az egész jó, bár lehet azéert mondom, mert kb 2honapja nem jott ki ertelmes jatek -
#210 THX!
hát tényleg nem a lexebb,de ha a játék jó... -
#209 Geforce ti4200 128mb-s karin igy nez ki minden maxon...
Egy kis autosuldozes
Egy kis settenkedés
És utcai autoverseny
-
#208 KÉPET PLÍZ!!
htx -
Corey #207 nah megvan, kipróbáltam, 3.46os daemon-tools, safedisc-re állitva, mountolva tökéletesen viszi. a játékban tetszenek az átvezető részek, az alatta szóló zenék, megdobják a vagány hangulatot. a játék maga nem éri a GTA színvonalát, a kocsik olykor irányíthatatlanok, és a főhőst is furcsán lehet irányítani. tetszenek viszont a 2 főküldetés közti zsaruküldetések, ebből van sokfajta. a zenemennyiség is hatalmas, egyhamar nem unjuk meg őket ha tetszenek. -
#206 Szerintem ha PC-re fejlesztik egész végig és nem konzolra sokkal jobb lett volna.
Bár még én nem játszottam vele a lentebb emlitett ok miatt. -
#205 en megawarez-rol szedem -
#204 ja, ja. csak kívülről hasonlít a gta-ra, de ha valaki jáccik vele, akkor látja, hogy egész más. nekem a kung-fus részek nagyon bejönnek. azok ütősek. a lövöldözés kicsit (nagyon) játéktermi, az üldözések viszont egész türhetőek. nem lesz a kedvencem, de ennyit egyszerre egy játékkal már régóta nem jáccottam. -
#203 Ti is a 7wrz-ről szedtétek a gamet?
Mert foggalmam sincs hogy miért hihás ez a szar. -
#202 A 4-es cd-ről is telepit a game??
Hibás az a köcsög 3-as cd. -
#201 tegnap ota nyomom es szerintem nagyon ott van a feeling.
az autos reszeknel kicsit gyenge a graf de a jatek jo. -
Jhon Balu #200 a grafika meg maga a játékmenet az hasonlit csak a bunyu jobb olyan max paynés -
#199 Csak nálam hibás a 3cd???? -
#198 ezzel egyetértek csak nem ugyanolyan mint a gta,én még mindig nyomom néha pedig nem mai darab,ez viszont..... -
#197 Bassza meg elkezdtem telepíteni erre a 3cd-n nem olvas valami fájlt.
Irány letölteni mégegyszer. :( -
#196 ízlések és pofonok ... nekem bejön ez is -
#195 emuláltam a legujjabb daemonnal. -
#194 kiirtatok cd-re, vagy hogy jatszotok vele? mert nekem nem engedi emulalni... -
#193 MARHASAG,messze elmarad a gta szinvonalatol! -
#192 annak én is örülnék, kíváncsi vagyok mivel isszák ezt :) -
#191 Pár képpel tényleg megörvendeztethetne valaki (in-game képekre gondolok, és nem a hivatalos oldalon lévőkre!) minket! -
Jhon Balu #190 külömben meg tiszta gta csak szinesebbek a bunyok -
Gabe18 #189 Nekem multiplayer-nél lefagyott az egész,még kilépni sem tudtam,semmi... -
Jhon Balu #188 hali! én levettem és telepitettem nincs vele semmi gond -
Atiii #187 valami képet nyomjatok be hogy mégis milyen ingame-ben ...thx -
Nyiri #186 Ma ugy tunik most hagyom abba a jatekot.
Valami zombik ellen kuzdik egy etterem alatt. AAAAAAAAAAA
Hogy lehet igy elkurni valamit ??? -
#185 Bannernek: