864
  • wassup
    müxik csak a szerver tele van:(
  • wassup
    köszi. megprobálom.

• davos80
    Csak regeld magad.
  • davos80
    Itt ingyen van.
  • wassup
    Halohó! Kéne egy szibesség valakitől! Akinek megvan a True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO 15MB-os darabolt fájljai, örülnék ha elküldené a 2-es CD 10-es rar-ját.Előre is köszike, meg minden.
    emil: [email protected]
  • grebber
    Jó game ,nem szaggat.
    Csak azért tehettek volna bele valami GTA féle szabadságot,meg hogy tudnál lóvét keresni meg fegyvereket venni,meg hasonló.

Az viszont tetszik benne hogy lehet bilincselni.

Akinek nem tetszik majd ha lesz FOLYTATÁSA talán kijavitják (de mivel nem lesz nem javitanak semmit)
  • davos80
    Ennyi lehet hogy elég lenne, de szaggat mint állat.Azért fennt hagyom, hátha jön peccs.
  • Corey
    kipróbáljuk majd? milyen módok vannak? irnál részletesebben róla?
  • Corey
    megvenni nemtom hogy érdemes-e.. de nekem bejön, el lehet ütni vele az időt. nem egy GTA az igaz, graf sem a legjobb, de engem mégis leköt a sztori, a fejleszthető combók és fegyverek, meg a zsaruskodás. eccer érdemes lenyomni.
  • AndrewCB
    Iszonyatosan jó a multija!!! Próbáltátok?
  • davos80
    ÚRISTEN! Gondoljatok arra aki ezt megveszi! Mekkorát bukik rajta?!
  • davos80
    Azt itt is lehet.
  • laczoo
    Ha gondoljátok létre lehetne hozni egy chat szobát, mondjuk treforton hogy pl. a multiplayer játékot lehetne egyeztetni
    üdv:laczoo
  • davos80
    Még az uninstallja is kurva lassú.
  • Mayday
    Nalam meg nem szaggatott egy masodpercre sem...
  • Tikal #329
    hangok tényleg gyengék, zenék jo, szagatni tényleg szagat nálam is, pedig semmi oka rá.
  • davos80
    Kijavítom magam : undorító ez a játék.Hogy mer ilyet az activision kiadni?Hangok, graf=0.Orba-szájba szaggat, emellett ocsmány.Így már játszhatatlan is.
    Ezt nagyon elbaszták.
  • Mayday
    Jogos a pont, semmi gond itt a mountolassal.
    En mar vagy egy eve nem hasznalok daemon toolst, CloneCD-t meg meg sosem lattam...
    Alcohol van fenn a gepemen, eddig minden hasitott vele!
  • davos80
    Ne, kipróbáltam, és nekem megy kiírás nélkül, sima alcohol mountolással...Remélem így is marad.Kurva ronda a gém, ez azért gáz.Remélem ennek ellenére játszható.
  • Corey
    sztem jó a game, csak időt kell neki adni szvsz. először én is csodákolztam hogy ennyire félresikerült volna, de a több úton megoldható sztori, a bunyók, fegyverek fejlesztése és a jobb kocsik eléggé dobják a hangulatot, nameg az utcai rendőr szerep, valamint a jó/rossz zsaruzás 5letes.
  • Tikal #324
    egy gta klon, de nagyon gyengére sikeredett...
  • TneX
    Ökör! :DD
  • mekszp
    kössz
  • davos80
    Elvileg a Max Payne és a Gta3 ötvözete.Még nem próbáltam, de vissza lehet olvasni.
  • mekszp
    kis mókás mókusok!
  • Instict
    ja akkor te a második pre béta alpha gammát szedted le véletlenül!:DD
  • antijedi
    a túúúúrót...., nekem amőba van benne.... :PPP
  • mekszp
    szóval?
  • Instict
    8 játékos interneten játszható sakkprogram...
  • mekszp
    meg tudja vki mondani milyen játék ez? csak hogy neki álljak-e leszedni.
  • Tikal #314
    nagyon tré ez a kamera... nem boldogulok sehogy... gurulok az uton, az auto kicsit ugrál, erre a kamera koveti a fel le mozgást... élvezhttlen igy, pláne hogy az autok irányitása is nagyon gyengus...
  • sleve
    Az a lényeg, hogy csak egy virtuális meghajtó lehet a gépen, a többit le kell szedni. pl a clone-cd, alcohol is berak 1-1-et azokat leszeded és akkor mehet a daemonnal. ;)
  • Ruffi
    Honnan lehet letölteni???
    Fontos lenne
  • Sephi
    Meg merje valaki aszondani hogy a konzol atiratok sokkal szebbek Pc-en mert rogvest lelovom. Most raktam fel a jatekot es megremultem baz.
  • Instict
    és miután kiírta ezt, visszaraktad neki az egyes cd-t?
  • Ramore
    csak a clone cd-s verzió létezik belőle?
  • Zatoichi
    Nekem még mindig nem megy a játék ! Ugyan azt írja ki mint blazini-nál ( #300. hozzászólás ). Holnap megnézzük a cimbim gépén, hátha neki megy. Az 1.CD-t kiírtam, úgy próbálva, de semmi változás.
  • Instict
    nekem xp sp1; dt3.46 safedisc bekapcsolva; alcohol 120% fent a gépen; clonecd nincs fent és megy. mondjuk mondom, most kilépett magától.
  • grebber
    Hát ennek sem lesz PC-n folytatása szerintem.(mert nem sokaknak nyerte el a tetszését)
    Pedig el tudnám képzelni jobb graffal,jobb mindennel.
  • magus
    azzal emulaltam:)