864
-
wassup #344 müxik csak a szerver tele van:( -
wassup #343 köszi. megprobálom.
-
davos80 #342 Csak regeld magad. -
davos80 #341 Itt ingyen van. -
wassup #340 Halohó! Kéne egy szibesség valakitől! Akinek megvan a True.Crime.Streets.Of.LA.CLONECD-CXZiSO 15MB-os darabolt fájljai, örülnék ha elküldené a 2-es CD 10-es rar-ját.Előre is köszike, meg minden.
emil: [email protected] -
#339 Jó game ,nem szaggat.
Csak azért tehettek volna bele valami GTA féle szabadságot,meg hogy tudnál lóvét keresni meg fegyvereket venni,meg hasonló.
Az viszont tetszik benne hogy lehet bilincselni.
Akinek nem tetszik majd ha lesz FOLYTATÁSA talán kijavitják (de mivel nem lesz nem javitanak semmit) -
davos80 #338 Ennyi lehet hogy elég lenne, de szaggat mint állat.Azért fennt hagyom, hátha jön peccs. -
Corey #337 kipróbáljuk majd? milyen módok vannak? irnál részletesebben róla? -
Corey #336 megvenni nemtom hogy érdemes-e.. de nekem bejön, el lehet ütni vele az időt. nem egy GTA az igaz, graf sem a legjobb, de engem mégis leköt a sztori, a fejleszthető combók és fegyverek, meg a zsaruskodás. eccer érdemes lenyomni. -
#335 Iszonyatosan jó a multija!!! Próbáltátok? -
davos80 #334 ÚRISTEN! Gondoljatok arra aki ezt megveszi! Mekkorát bukik rajta?! -
davos80 #333 Azt itt is lehet. -
laczoo #332 Ha gondoljátok létre lehetne hozni egy chat szobát, mondjuk treforton hogy pl. a multiplayer játékot lehetne egyeztetni
üdv:laczoo -
davos80 #331 Még az uninstallja is kurva lassú. -
#330 Nalam meg nem szaggatott egy masodpercre sem... -
#329 hangok tényleg gyengék, zenék jo, szagatni tényleg szagat nálam is, pedig semmi oka rá. -
davos80 #328 Kijavítom magam : undorító ez a játék.Hogy mer ilyet az activision kiadni?Hangok, graf=0.Orba-szájba szaggat, emellett ocsmány.Így már játszhatatlan is.
Ezt nagyon elbaszták. -
#327 Jogos a pont, semmi gond itt a mountolassal.
En mar vagy egy eve nem hasznalok daemon toolst, CloneCD-t meg meg sosem lattam...
Alcohol van fenn a gepemen, eddig minden hasitott vele! -
davos80 #326 Ne, kipróbáltam, és nekem megy kiírás nélkül, sima alcohol mountolással...Remélem így is marad.Kurva ronda a gém, ez azért gáz.Remélem ennek ellenére játszható. -
Corey #325 sztem jó a game, csak időt kell neki adni szvsz. először én is csodákolztam hogy ennyire félresikerült volna, de a több úton megoldható sztori, a bunyók, fegyverek fejlesztése és a jobb kocsik eléggé dobják a hangulatot, nameg az utcai rendőr szerep, valamint a jó/rossz zsaruzás 5letes. -
#324 egy gta klon, de nagyon gyengére sikeredett... -
TneX #323 Ökör! :DD -
mekszp #322 kössz -
davos80 #321 Elvileg a Max Payne és a Gta3 ötvözete.Még nem próbáltam, de vissza lehet olvasni. -
mekszp #320 kis mókás mókusok! -
#319 ja akkor te a második pre béta alpha gammát szedted le véletlenül!:DD -
antijedi #318 a túúúúrót...., nekem amőba van benne.... :PPP -
mekszp #317 szóval? -
#316 8 játékos interneten játszható sakkprogram...
-
mekszp #315 meg tudja vki mondani milyen játék ez? csak hogy neki álljak-e leszedni. -
#314 nagyon tré ez a kamera... nem boldogulok sehogy... gurulok az uton, az auto kicsit ugrál, erre a kamera koveti a fel le mozgást... élvezhttlen igy, pláne hogy az autok irányitása is nagyon gyengus... -
sleve #313 Az a lényeg, hogy csak egy virtuális meghajtó lehet a gépen, a többit le kell szedni. pl a clone-cd, alcohol is berak 1-1-et azokat leszeded és akkor mehet a daemonnal. ;) -
#312 Honnan lehet letölteni???
Fontos lenne -
#311 Meg merje valaki aszondani hogy a konzol atiratok sokkal szebbek Pc-en mert rogvest lelovom. Most raktam fel a jatekot es megremultem baz. -
#310 és miután kiírta ezt, visszaraktad neki az egyes cd-t? -
#309 csak a clone cd-s verzió létezik belőle? -
Zatoichi #308 Nekem még mindig nem megy a játék ! Ugyan azt írja ki mint blazini-nál ( #300. hozzászólás ). Holnap megnézzük a cimbim gépén, hátha neki megy. Az 1.CD-t kiírtam, úgy próbálva, de semmi változás. -
#307 nekem xp sp1; dt3.46 safedisc bekapcsolva; alcohol 120% fent a gépen; clonecd nincs fent és megy. mondjuk mondom, most kilépett magától. -
#306 Hát ennek sem lesz PC-n folytatása szerintem.(mert nem sokaknak nyerte el a tetszését)
Pedig el tudnám képzelni jobb graffal,jobb mindennel. -
#305 azzal emulaltam:)