153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Donatella Verstacce hehe
  • Ironman2
    Jaja
  • ZZ88
    Ez az Olivér is túlságosan idomul a szituációkhoz, túl látványosan taktikázik.
  • Ironman2
    Ki a faszom sikogat?
  • Ironman2
    hmmm.megint cenzuráznak
  • ZZ88
    Látta, de nem tulajdonított jelentőséget neki, a videó kéne, oszt jó napot.
  • Ironman2
    Alekosszal meg úgyis nagyon jóban van Évi.Csak nehogy ez a hülye elkürja.Már nem kell vakargatnia a mellét DDD
  • ZZ88
    Gyakorlatilag akkor ilyen témájú sms-t se fognak beengedni, mert nem akarják, hogy egyoldalű legyen a szavazás, mert az nem generál annyi zsét nekik.
  • Ironman2
    De hát ott volt,látta ő is a lökést
  • bigapó
    nagyon hamar visszavonták Gigi és Jerzy külön alvását, már bent vannak a közösbe. azt hittem tovább lesznek külön.
  • ntex
    én úgy vettem észre Bécire haragudott meg nagyon mikor rátette a jelet, mert talán ő volt az akiről nem gondolta hogy rá fogja tenni, mondta is hogy azt hitte Béci őszinte de mégsem , szóval sztem akkor őt vitte volna ki magával de ez lehet nem így lesz
  • wesker24
    Ez igy van kcösög retek klub nem játszotta be ! xD
  • ZZ88
    Ha a buzi RTL bejátszotta volna a lökéses videót, akkor jó eséllyel a ribancot is választhatná, de ez egy ilyen csatorna, ködösít.
  • Ironman2
    Azért a hintába ne üljön Éva...hehe
  • wesker24
    Elirtam Zsuzsi ! xD
  • wesker24
    ha taktikázni akar akkor tuti anikó vagy Zsófi !
  • ZZ88
    Kicsit fennmaradtam, Alekosztól el akarták venni a piát.
  • Ironman2
    Mert most vette vissza
  • Ironman2
    Az a legjobb hogy nem Alekoszt fogja választani.Szerintetek kit választ Éva?
  • ntex
    ott van a nyakában de igencsak készen van
  • Ironman2
    Levette a zöld kendőt Évi
  • Ironman2
    Levegő-levegő párbaj!
  • cassoneitaly
    Picit megspékeltem Alekosz kiválasztását...

• Ironman2
    Ahogy viselkedik,meg is érdemelte!
  • Ironman2
    Hú vazze,Éva nagyon be van baszva!
  • Ironman2
    Azért erre én se számitottam,mármint Évára.
  • Ironman2
    Ez az! Ez az!
  • bigapó
    komolyan mondom, ezeknek a csajoknak sok ez a mennyiségű tükör..állandóan csak magukat nézik és illegetik és teszik magukat, egy idő után már semmi természetes nincs bennük...
    amit most évi bebaszva művel az már túl megy minden határon, legalábbis nálam.
  • wesker24
    Mint az atom ! XDD

Jó lenne egy kis lesbis how ! xD
  • RatBaG #4733
    hogy be vannak ezek baszva
  • kastil
    Leó valami gecinagy bohócot csinál magából
  • bigapó
    Leonidasz bebaszva sokkal fárasztóbb Évinél...le kéne ütni, mint a taxiórát...
  • kastil
    Igen, mert oli kérdezte, "ha taktikáznál tudod kire kéne igaz?" és akkor bökött rájuk. kb ezt kérdezt eoli
  • kastil
    NEM? NEM CENZURA!

Nem beszéltek semmi olyanról, mielőtt jönnétek az összeesküvéselméletekkel :D
  • bigapó
    most már mindegykre, de előtte csak béci, gombi, talán szandikát is bökte, azt nem láttam tisztán, de a végén a házasokat.
  • kastil
    szinte minden névre rábökött már. taktikáról beszélgettek és akkor bökött a párra, de tuti béci lesz
  • kastil
    Ez így van, és sajnálom is miatta. tényleg vannak gondjai a csajnak, de közel sem együttélési problémák szerintem. vannak nála mindenki számára rosszabbak odabent.
    idióta házaspár is ha tv alapján dönt akkor esetleg valamelyik szarkeverő fasszopó ribancot kellett volna, akikről talán csak ők tudják, hogy milyen
  • bigapó
    na, újabb ostoba mutatvány tőle. mutogatja, hogy kikre gondol és belevette Gina-t és Kristófot is!!! de miért is??? mert rá szavaztak!!!! szerintetek normális ez a NŐ?? ez tipikus, pitiáner és ostoba női bosszú. semmi értelme, de ezt csak később jut majd eszébe. valószínű reggelre ezt már átgondolja, de most jobb lenne abbahagynia.
  • kastil
    Nem. tuti, hogy nem ő lesz. szerintem béci, vagy ha taktika, akkor zsuzsi/anikó
  • kalap765
    Gombi lesz a befutó