153993
ValóVilág 12
-
Ironman2 #4762 Donatella Verstacce hehe -
Ironman2 #4761 Jaja -
ZZ88 #4760 Ez az Olivér is túlságosan idomul a szituációkhoz, túl látványosan taktikázik. -
Ironman2 #4759 Ki a faszom sikogat? -
Ironman2 #4758 hmmm.megint cenzuráznak -
ZZ88 #4757 Látta, de nem tulajdonított jelentőséget neki, a videó kéne, oszt jó napot. -
Ironman2 #4756 Alekosszal meg úgyis nagyon jóban van Évi.Csak nehogy ez a hülye elkürja.Már nem kell vakargatnia a mellét DDD -
ZZ88 #4755 Gyakorlatilag akkor ilyen témájú sms-t se fognak beengedni, mert nem akarják, hogy egyoldalű legyen a szavazás, mert az nem generál annyi zsét nekik. -
Ironman2 #4754 De hát ott volt,látta ő is a lökést -
#4753 nagyon hamar visszavonták Gigi és Jerzy külön alvását, már bent vannak a közösbe. azt hittem tovább lesznek külön. -
ntex #4752 én úgy vettem észre Bécire haragudott meg nagyon mikor rátette a jelet, mert talán ő volt az akiről nem gondolta hogy rá fogja tenni, mondta is hogy azt hitte Béci őszinte de mégsem , szóval sztem akkor őt vitte volna ki magával de ez lehet nem így lesz -
#4751 Ez igy van kcösög retek klub nem játszotta be ! xD -
ZZ88 #4750 Ha a buzi RTL bejátszotta volna a lökéses videót, akkor jó eséllyel a ribancot is választhatná, de ez egy ilyen csatorna, ködösít. -
Ironman2 #4749 Azért a hintába ne üljön Éva...hehe -
#4748 Elirtam Zsuzsi ! xD -
#4747 ha taktikázni akar akkor tuti anikó vagy Zsófi ! -
ZZ88 #4746 Kicsit fennmaradtam, Alekosztól el akarták venni a piát. -
Ironman2 #4745 Mert most vette vissza -
Ironman2 #4744 Az a legjobb hogy nem Alekoszt fogja választani.Szerintetek kit választ Éva? -
ntex #4743 ott van a nyakában de igencsak készen van -
Ironman2 #4742 Levette a zöld kendőt Évi -
Ironman2 #4741 Levegő-levegő párbaj! -
#4740 Picit megspékeltem Alekosz kiválasztását...
-
Ironman2 #4739 Ahogy viselkedik,meg is érdemelte! -
Ironman2 #4738 Hú vazze,Éva nagyon be van baszva! -
Ironman2 #4737 Azért erre én se számitottam,mármint Évára. -
Ironman2 #4736 Ez az! Ez az! -
#4735 komolyan mondom, ezeknek a csajoknak sok ez a mennyiségű tükör..állandóan csak magukat nézik és illegetik és teszik magukat, egy idő után már semmi természetes nincs bennük...
amit most évi bebaszva művel az már túl megy minden határon, legalábbis nálam. -
#4734 Mint az atom ! XDD
Jó lenne egy kis lesbis how ! xD -
#4733 hogy be vannak ezek baszva -
#4732 Leó valami gecinagy bohócot csinál magából -
#4731 Leonidasz bebaszva sokkal fárasztóbb Évinél...le kéne ütni, mint a taxiórát... -
#4730 Igen, mert oli kérdezte, "ha taktikáznál tudod kire kéne igaz?" és akkor bökött rájuk. kb ezt kérdezt eoli -
#4729 NEM? NEM CENZURA!
Nem beszéltek semmi olyanról, mielőtt jönnétek az összeesküvéselméletekkel :D -
#4728 most már mindegykre, de előtte csak béci, gombi, talán szandikát is bökte, azt nem láttam tisztán, de a végén a házasokat. -
#4727 szinte minden névre rábökött már. taktikáról beszélgettek és akkor bökött a párra, de tuti béci lesz -
#4726 Ez így van, és sajnálom is miatta. tényleg vannak gondjai a csajnak, de közel sem együttélési problémák szerintem. vannak nála mindenki számára rosszabbak odabent.
idióta házaspár is ha tv alapján dönt akkor esetleg valamelyik szarkeverő fasszopó ribancot kellett volna, akikről talán csak ők tudják, hogy milyen -
#4725 na, újabb ostoba mutatvány tőle. mutogatja, hogy kikre gondol és belevette Gina-t és Kristófot is!!! de miért is??? mert rá szavaztak!!!! szerintetek normális ez a NŐ?? ez tipikus, pitiáner és ostoba női bosszú. semmi értelme, de ezt csak később jut majd eszébe. valószínű reggelre ezt már átgondolja, de most jobb lenne abbahagynia. -
#4724 Nem. tuti, hogy nem ő lesz. szerintem béci, vagy ha taktika, akkor zsuzsi/anikó -
kalap765 #4723 Gombi lesz a befutó