153993
ValóVilág 12

• Tyler1
    azt még inkább eltűröm, mint az a parasztpicsát, aki csak a szart keveri.
  • F E R I
    Zsuzsi most megérdemelte volna, hogy rozsdás kalapáccsal verjék ki a fogait és a csonkokkal szopjon le egy felettébb érzékeny szőröstalpú moldáv tajparasztot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444(négy)
  • ZZ88
    Vagy Leonyídást, az egy kis féreg.
  • wardogzombie
    még az a duma engem ne löökdössön senki mé cukorbol vagy b+ dugás közbe is lökik akkor is sztrájkol?
  • Tyler1
    Éva vigye azt a putriskurva Zsuzsit, és remélem kiesik az az undormány(úgyis manipulálják, de akk legalább Éva javára).
  • ZZ88
    Az a kurva Retekklub nem akarta, hogy kiderüljön az igazság, mert simán látta volna, mindenki, hogy mekkora egy kurva Anikó.
  • LoSA
    Hát az tényleg hihetetlen h*lye érv volt... De ha meleg lenne, akkor nem borult volna ki, mert akkor a pasija azért talán nem lett volna mérges. :)
  • kill3r21
    nem befolyásolta volna, mert elötte szavaztak már..
  • wardogzombie
    sztem majka fog nyerni vagy indián,esetleg oki
  • Effe88
    nem mert előtte már felírták a neveket a borítékokra és csak utána vetítették a dolgokat
  • wardogzombie
    jó 5let
  • kalap765
    a legviccesebb érv mindenesetre a Gombié volt. Azért jelölte Évát mert az táncolt neki. LOL Ha ez nem buzi én leszopom magam.
  • Janika114
    Vki akinek van pénzre írhatna sms-t h mákja van Anikónak h nem tették e a videót, hátha újságba beküldik nekik xdxd
  • wardogzombie
    mert az befolyásolta volna a szavazást
  • ZZ88
    Én örültem, volna, ha Alkeszosz mehetett volna, mert így Anikót kirakhatta volna.
  • LoSA
    Azt hittem, hogy be fogják tenni azt a videót! :) Annyira örültem volna neki... Nem értem, hogy miért nem tették be, az alaposan megkavarná a sz*rt! :)
  • kalap765
    ja Zsófika a harmadik
  • wardogzombie
    hülye:D
  • Effe88
    szerintem is így lesz
  • Louis Cyphre
    Ki is szavazott Alekoszra? A három ribi?
  • SirAlo
    De csak azer nem tettek Anikora mert azthiszik hogy o a szent , nem lattak a videot
  • wardogzombie
    remélem nem gondolod komolyan ezt
  • LoSA
    És vajon ki lehet az?! :) Leo? :D
  • gibson9
    az hát, de ha Alekoszt választották volna, akkor ő most nem Zsuzsit hanem Anikót vitte volna magával, azért írtam így.. de lentebb írtam is, hogy Zsuzsit jobban utálom én is mint Anikót
  • eLiXir
    1000% hogy Éva hazamegy szinte bárkit választ. Alekoszra meg nyugodtan pakolják rá a jelet, ő a döntőig fog menni MINIMUM!
  • F E R I
    "A párbajon kiderül ki bírja tovább Balázs ánuszvégét a nyelvhegyével maximális izgalmi állapotra felhevíteni úgy, hogy a gejzírként feltörő kukoricás fos kvázi üstökösként borítsa be a nem mindennapi kalandra kiéhezett egyén létszükségletének kapujaként funkcionáló ajkait" XD
  • PttM Fa
    Igen de Anikó egy szarkeverő.
  • gibson9
    Évánál nem fog módosulni, mert tudja, hogy csak akkor van esélye ha a leggyengébbet viszi.. olyat visz majd akiről azt hiszi, hogy kint népszerűtlenebb mint ő
  • LoSA
    Anikó + Őt utálom a legjobban... Még Évával elvagyok, de velük?!?! Rühellem őket, de Anikóra meg nem nagyon tesznek a többiek sajnos.
  • wardogzombie
    az artszát
  • Coolfire
    Hát én csípem Évát.Remélem valami gyengét visz ki,és visszamegy.:)
  • rooney8
    nem sötét csak simán buzi :D
  • ZZ88
    Ellene van esélye, vigye csak a pöcsöt.
  • Dean Winchester
    am nem meglepő mert mikor volt az a játék h kit nem kedvelnek meg ilyen hasonlók akkor is éva kapta a legtöbb negatív szavazatot
  • kalap765
    Zsuzsi még alattomosabb és szemetebb mint Anikó.
  • LoSA
    Leo hogy nyal már rögtön, hihetetlen... :) Egyébként nem bánom, hogy Éva kimegy a fenébe, szerintem senkit se tud megverni a párbajon, akárkit is hív ki.
  • IXEMGabeo
    puff nagyot koppantatok:D sztem ez várható volt, de még ez a csaj még tök normálisnak tűnik ahhoz a Zsuzsihoz és Anikóhoz képest...annak a 2 műmájernek kellett volna menni, amúgy röhejes érvelések voltak:D ez a Gombi gyerek holt sötét:D
  • PttM Fa
    De amúgy én is inkább tartanám Évát mint Anikót...
  • ZZ88
    A kis gerictelen Leonyídás már pitizik. Kis szarcsimbók.
  • SirAlo
    Remelem Anikot valassza, de nem ot fogja pedig Aniko ellen lenne eselye