153993
ValóVilág 12
-
#4562 azt még inkább eltűröm, mint az a parasztpicsát, aki csak a szart keveri. -
#4561 Zsuzsi most megérdemelte volna, hogy rozsdás kalapáccsal verjék ki a fogait és a csonkokkal szopjon le egy felettébb érzékeny szőröstalpú moldáv tajparasztot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444(négy) -
ZZ88 #4560 Vagy Leonyídást, az egy kis féreg. -
#4559 még az a duma engem ne löökdössön senki mé cukorbol vagy b+ dugás közbe is lökik akkor is sztrájkol? -
#4558 Éva vigye azt a putriskurva Zsuzsit, és remélem kiesik az az undormány(úgyis manipulálják, de akk legalább Éva javára). -
ZZ88 #4557 Az a kurva Retekklub nem akarta, hogy kiderüljön az igazság, mert simán látta volna, mindenki, hogy mekkora egy kurva Anikó. -
#4556 Hát az tényleg hihetetlen h*lye érv volt... De ha meleg lenne, akkor nem borult volna ki, mert akkor a pasija azért talán nem lett volna mérges. :) -
#4555 nem befolyásolta volna, mert elötte szavaztak már.. -
#4554 sztem majka fog nyerni vagy indián,esetleg oki -
#4553 nem mert előtte már felírták a neveket a borítékokra és csak utána vetítették a dolgokat -
#4552 jó 5let -
kalap765 #4551 a legviccesebb érv mindenesetre a Gombié volt. Azért jelölte Évát mert az táncolt neki. LOL Ha ez nem buzi én leszopom magam. -
Janika114 #4550 Vki akinek van pénzre írhatna sms-t h mákja van Anikónak h nem tették e a videót, hátha újságba beküldik nekik xdxd -
#4549 mert az befolyásolta volna a szavazást -
ZZ88 #4548 Én örültem, volna, ha Alkeszosz mehetett volna, mert így Anikót kirakhatta volna. -
#4547 Azt hittem, hogy be fogják tenni azt a videót! :) Annyira örültem volna neki... Nem értem, hogy miért nem tették be, az alaposan megkavarná a sz*rt! :) -
kalap765 #4546 ja Zsófika a harmadik -
#4545 hülye:D -
#4544 szerintem is így lesz -
Louis Cyphre #4543 Ki is szavazott Alekoszra? A három ribi? -
#4542 De csak azer nem tettek Anikora mert azthiszik hogy o a szent , nem lattak a videot -
#4541 remélem nem gondolod komolyan ezt -
#4540 És vajon ki lehet az?! :) Leo? :D -
#4539 az hát, de ha Alekoszt választották volna, akkor ő most nem Zsuzsit hanem Anikót vitte volna magával, azért írtam így.. de lentebb írtam is, hogy Zsuzsit jobban utálom én is mint Anikót -
eLiXir #4538 1000% hogy Éva hazamegy szinte bárkit választ. Alekoszra meg nyugodtan pakolják rá a jelet, ő a döntőig fog menni MINIMUM! -
#4537 "A párbajon kiderül ki bírja tovább Balázs ánuszvégét a nyelvhegyével maximális izgalmi állapotra felhevíteni úgy, hogy a gejzírként feltörő kukoricás fos kvázi üstökösként borítsa be a nem mindennapi kalandra kiéhezett egyén létszükségletének kapujaként funkcionáló ajkait" XD -
#4536 Igen de Anikó egy szarkeverő. -
#4535 Évánál nem fog módosulni, mert tudja, hogy csak akkor van esélye ha a leggyengébbet viszi.. olyat visz majd akiről azt hiszi, hogy kint népszerűtlenebb mint ő -
#4534 Anikó + Őt utálom a legjobban... Még Évával elvagyok, de velük?!?! Rühellem őket, de Anikóra meg nem nagyon tesznek a többiek sajnos. -
#4533 az artszát -
Coolfire #4532 Hát én csípem Évát.Remélem valami gyengét visz ki,és visszamegy.:) -
#4531 nem sötét csak simán buzi :D -
ZZ88 #4530 Ellene van esélye, vigye csak a pöcsöt. -
Dean Winchester #4529 am nem meglepő mert mikor volt az a játék h kit nem kedvelnek meg ilyen hasonlók akkor is éva kapta a legtöbb negatív szavazatot -
kalap765 #4528 Zsuzsi még alattomosabb és szemetebb mint Anikó. -
#4527 Leo hogy nyal már rögtön, hihetetlen... :) Egyébként nem bánom, hogy Éva kimegy a fenébe, szerintem senkit se tud megverni a párbajon, akárkit is hív ki. -
IXEMGabeo #4526 puff nagyot koppantatok:D sztem ez várható volt, de még ez a csaj még tök normálisnak tűnik ahhoz a Zsuzsihoz és Anikóhoz képest...annak a 2 műmájernek kellett volna menni, amúgy röhejes érvelések voltak:D ez a Gombi gyerek holt sötét:D -
#4525 De amúgy én is inkább tartanám Évát mint Anikót... -
ZZ88 #4524 A kis gerictelen Leonyídás már pitizik. Kis szarcsimbók. -
#4523 Remelem Anikot valassza, de nem ot fogja pedig Aniko ellen lenne eselye