153993
ValóVilág 12
-
#4642 elhatároztam, h kimegyek vmikor koldulni a város közepére 350ft-ot(mert a saját pénzemet erre nem baszom el), és kurvára beírok ennek a zsuzsiromának, h menjen a ronda pinájával, és lábával, a szarkeverő picsába! csak mindezt leplezetten, blikk szintűen. -
#4641 Nah vazze most eléggé meglepödtem ! xD
Azt hittem Alkesz kapja majd a több szavazatot és akkor párbajra hivja Anikot és ki is szavazzák azt a hülye picsát !
De nem meglepő modon Éva kapta a legtöbbet !
Habár Évi egy idegroncs de sokkal normálisabb mint a cigánykurva Zsuzsi és a parasztkurva Aniko !
Leonifaszon és Lacin nem lepödtem meg ! Na de Gombás !
Vazze ez totál buzi ! Ezért jelet rakni rá azt hittem lefejelem TV-n keresztül ! xD
Évának ha visszaakar jutni akkor vagy az Anikot vagy a Zsuzsit kéne választania ! Mert akkor tuti esélyes lenne a visszatérésre !
DE tuti hogy vagy Gombásra vagy Bécire fog rakni !
Ha gombást válassza eleve esélytelen mert Gombásoknál nem számit az sms ! Habár ha Bécit hivná ki akkor ott bármi megtörténhet !
-
#4640 topikindító? már nem is él sztem xD nézd meg mikor lett megnyitva. -
#4639 nekem személy szerint nincs életem. -
#4638 basszus , hogy bírjtok ennyit ebbe a topikba beírni ?:) -
Syntech #4637 minek? -
#4636 topikinditó berakhatná gyorslinkbe banner alá a valóvilág.hut -
Dean Winchester #4635 ???? :DDD
marad a régiben minden :D holnap estére megnézzük h áll a szavazás -
Syntech #4634 Benko komolyan szurja!Nem annyira hulye ez a pasi :D -
#4633 he? -
#4632 ilyen gyorsan ne rakd össze amit mondok :DDD -
Dean Winchester #4631 LOL :DDD na mind1 :D
akkor jó lesz az -
#4630 3d-ben lesz a párbaj? -
Dean Winchester #4629 álmos vok nem akar összejönni xD
na ime a 3 link azt kalap :S
Ki menjen haza ?
Kivel párbajozzon Éva
(1.név) ?
Kivel párbajozzon Éva (2.név) ? -
ZZ88 #4628 A coolon ez az ocsmány állat Benkő Dániel hegyezi a faszát, el is kapcsoltam. -
#4627 várj, bekavarodtam. csak egy embert jelölhet? azt hittem kettőt és abból megint mi választunk :D de nem, csak hülye Éva mondta, hogy két jelöltje van, bocsi :D oké, akkor egyet szavazhatunk, jó van :) -
#4626 Leo olyan, mint Milo... Milo meg nyert. Bár ő ehhez becsajozott.. -
Syntech #4625 ezeket a retkeket kell kitenni, mivel alekosz ellen vannak.zsuzsi,béci offkodjatok kifelé:@ nevetséges! -
Syntech #4624 Kristof geci nem latja, h zsuzsi mien patkany?na meg az aniko?
Miert Eva?????????? suck it!:@ -
IXEMGabeo #4623 igen, végülis ezt "kell" csinálni, amit ő csinál...ő próbálja bent bebiztosítani magát, viszont az egyensúly nem jó, mert a názők nem fogják szeretni a végén ergo, nem nyeri meg a műsort:) ezt bebukta a bögre-görbe-görög... -
Béka Benő #4622 Vagy Leo jön össze Bécigóval ! -
IXEMGabeo #4621 majd megkérjük Ferit, hogy intézkedjen seggből szájba:D -
Dean Winchester #4620 heh? :D 3an fognak párbajozni? -
#4619 Zsófi Leoval fog smárolni szilveszterkor, ha a csaj addig nem fűzi meg Bécit.. -
#4618 Leot szeretik bent a lányok, mert mindegyikkel kedves és beszélget velük meg nyal, Lacit az apjának tekinti.. hát így nem túl esélyes kikerülnie -
#4617 De olyan, amelyik egyből a gyomrában összegyűlt kaját boxolná :D -
#4616 kétszer kell szavazni, mert kettőt tud megjelölni :) -
IXEMGabeo #4615 Ha ez a leo sokat nyalizik ahogy állítjátok, előbb utóbb ő is kigolyózza magát, főleg, ha még uncsi is...a legtöbb ember a köreimben nem szeretik a nyalizósokat... -
Béka Benő #4614 Évinek egy fax hiányzik a picsájából, egyből helyre rakná ! -
#4613 de.. annyira NAGY a feje... -
#4612 mind egy mocskos buzi:D -
#4611 értem én, hogy drogos, csak kellemetlen ránézni, úgyhogy nem értem a rajongó lányokat bent, mondjuk leonidász sem alternatíva, ha a külsőről van szó -
Dean Winchester #4610 jó az is megvan :D
itt van szavazzatok mindkettőre :D
ne csalljatok! mindenki csak 1szer :)
-
Coolfire #4609 Nekem igen,rögtön rámásztam volna.:)
Nekem bejön az az alkesz feje,és a labilis idegrendszere.Egy patront megér.:) -
#4608 Hát igen a fogyatékosság is igen fajtajellemző náluk a vérfertőzés miatt, nemhiába van néha ráállva úgy Gigire -
kalap765 #4607 Leonifasz Gombi vagy Anikó. Legesélyesebb Gombi. Szerintem. -
V4Sutas #4606 ha van egy csöpp esze Évának akkor ci.gányzsuzsit viszi és akkor tuti nyer
de sajnos egy hülye picsa ő is, így vagy Bécit viszi akire szimplán többen szavaznak majd,
vagy Gombit de náluk meg a pénz nemszámít ha smsről van szó, tehát Éva megy -
#4605 drogos a gyerek, azért. -
#4604 inkább ő, minthogy Zsuzsi, vagy Éva csattogjon vmelyik betelefonálós anyámpicsájába. -
#4603 mondjuk nekem se jött be volna éva vonaglása, egyáltalán nem jön be a somamama2