153993
ValóVilág 12

• Ironman2
    Anikó még azért elég erős vele szemben.Én nem azt nézem hogy ki hogy viszonyul a másikkal,hanem Évával szemben milyen a viszonya
  • Ironman2
    Hát azért Szandikát nem annyira akarják már a nézők.De legyen igazad!
  • kastil
    Biztos vagyok benne, hogy Anikót akart írni :D..
  • Ironman2
    Majd meglátjuk
  • Tyler1
    Szandikát? szted volna esélye Szandikával szemben? mert sztem valahol 0 és a 0,1% között mozogna.
  • kastil
    Dehogy fog ilyet tenni. Nem olyan buta csaj az szerintem, kihív valakit, akiről tudja, hogy nincs esélye.
  • Ironman2
    Évának most jól jönne egy kapcsolat a villán belül,és megmenekül.Ezt tudja ő is szerintem.Figyeljétek meg hogy tenni is fog érte.Mondjuk a mai fejére kiváncsi lennék DDD
  • kastil
    szerintem leszopidasz menne ki, ha kihívná
  • kastil
    ÉS ki a retek az az Anikó, hogy nem lehet égetni? megvádolni, meghazuttolni, megutaltatni a villa felével lehet valakit? persze, erkolcsi szinten már nem folyik bele a köcsög ertéel. szarik rá, hogy ki kit köp pofán, csak legyen belőle pénz.
  • Ironman2
    Éva bármelyik férfit válassza magának,akkor bukta lesz neki.Ha nőt választ,még van esélye bennt maradni,de csak ha Zsuzsit,és Szandikát választja.Egyedüli megmenekülése lesz,ha tényleg összejön Alekosszal.
  • kalaposkan
    Olivér nagyon kavar - elég ravasz fickó, és ügyesen taktikázik - szövetségeseket keres, befolyásolja az embereket, hol finoman, hol közvetlenül rábeszéléssel, és ügyes volt a jelölésben is, mikor olyat választott, aki nem tud neki visszavágni, és nem túl erős karakter eddig a villában, így egy esetleges párbajnál sem kéne különösebben tartania tőle... Alekosz meg bár irányítható valamennyire, Anikóra nagyon be van rágva, ami nem csoda. Én nagyon örültem volna, ha bejátsszák a "meglökési jelenetet" talán csak azért nem tették, mert az durván rontott változtatott volna a helyzeten, hiszen nagy égés lett volna Anikónak.
  • xido
    Na nem is bírtam volna most eddig fent maradni,sajnálom ezt az éjjelt..
    remélem ma se több órás cenzúra lesz a virrasztásunk jutalma:)
  • Coolfire
    Hát néha valóban nem.
    Főleg FERI mester monológjainál nem.:))
  • Ironman2
    Kb,a müsor szinvonala is olyan hogy normálisat nem lehet róla irni.
  • sanzik
    én reggel néztem fél6-tól 7-ig kb:

Gina Oli Alek voltak fent éa tök jól eldumáltak kint ,majd bementek és probálták meggyőzni Alekoszt,hogyan is kéne csajozni,Gina adott jó tippeket,normális volt tényleg segíteni próbált.
    Aztán Alekosz felállította a sorrendet hogy párbajnál kiket hívna ki esetleg.
    Első Aniko aztán Zsofi vagy Zsuzsi de az utobbi kettőnél a sorrendet még nem döntötte el.
    Ami a legérdekesebb volt nekem hogy Oli nagyon meg akarta győzni,hogy ne Anikót hívja ki,elég nyomatékosan kérte,odáig is elment hogy "ezt tedd meg értem tesó,hogy nem őt viszed elsőnek..."
    Szerencsére Alekoszon látszott hogy ebben nagyon határozott és gyakorlatilag nem érdekelte Oli véleménye.
    Olivértől ez meg szerintem valamilyen taktikai húzás akart lenni...
    Aztán rájöttek,hogy reggel van és kurvára nem aludtak,meg a tűzre is vigyázni kéne de nem lesznek bunkók és nem keltenek fel emiatt senkit.
    Oli még akart egy kicsit virasztani,mosogatni stb,de Alekosz bekomált a fáradságtól és mondta Oli hogy akkor menjen aludni...

• Tyler1
    hát tényleg nem nagy szakadék van a e topik, és egy gumitopik között :D
  • retoucher
    Bannernek ez esetleg elmegy?
  • Coolfire
    Na akkor PS bajnokok munkára fel!:))
  • Coolfire
    Igazad van,erre nem is gondoltam.
  • Coolfire
    Mert mire ideértél ki lett "takarítva".Vmi retardált összekeverte a topikot a gumival.És ilyenkor nem árt egy hg.És amúgy is 6 nónap.Meg még bitos lesz VV.:)
  • kastil
    6 ?
  • kastil
    csak másik hszt írtál be
  • Coolfire
    Én is erre gondoltam.:)
  • Tyler1
    ide mi a ráknak házigazda? erre a 3 hónapra?
  • kastil
  • Kandurex
    túl nagy lenne a banner nem? fent a valóvilág, meg alatta a kép, az már önmagában egy féloldal, inkább a kettőt kellene összehegeszteni
  • Coolfire
    Ami wesker24 lesz.Házigizda.:))
  • kastil
    házigazda

nincs mit összefoglalni, bebasztak, valami istenesen
  • Justin Case
    oké bmeg, rájöttem :)
  • Justin Case
    mi az a hg?:)
  • Tyler1
    éjszakai összefoglalót írt már vki? :)
  • Coolfire
    Míg nem lesz hg.-nk.:)
  • Coolfire
    Ha itt vagy még,beraknád ezt a bennerba?#4139
  • Kandurex
    kép a linkedben
  • kastil
    ja, tegye fel hulladékgyüjtő néven aztán nekünk úgyis linkeli
  • xido
    Indát lehet ellenőrzik,de gondolom csak a nevet és a tartalmi leírást,egyenként minden feltöltést csak nem tudnak átnézni..
  • Justin Case
    tartanék Béci kinti társaságától, ez az előítélet, de persze ha tud róluk bárki bármit, ez változhat.
  • kastil
    semmit nem értek :D
  • kastil
    Még mindig nem tudok az ég világon semmit a haverjairól. egy dealere van, ezt tudom, de az tuti jó csóka :D
  • Kandurex
    'miss pumpa' :)