153993
ValóVilág 12

• Béka Benő
    Remélem lesz annyi eszük a bentlévőknek, hogy a házaspárka és a cigótestvírek valamely tagják haza küldjék. Mert mindkét pár nagyon erős együtt !
    Bécigó a térdét verte mikor megtudta, hogy Gigipsy nem Évát írta a borítékba, hanem Zsuzsit. Mert szidta a sógornőcskét, akit Bécigó hamarosan megfog csalni a egyszál belű Zsófikával.
    A párocska meg ugye láthatóan jelezték egymásnak, hogy ugyanarra kell szavazni : Évire.
    Remélem Évi lesz eszed, hogy a Bécigányt viszed ki.
  • wesker24
    Eesetleg én is jelölhetném magamat mert már 2005-óta sg-s vagyok és akkor minden nap irnám az összefoglalokat ha lesz rá idöm !
  • wesker24
    hiába is pályázná meg akárki a házigazadaségot ugyse törödnének vele !
  • Coolfire
    Legyél te,ha van rá időd,mert ez a topik fog pörögni rendesen.Régi reg. vagy vv-s a logod,és én támogatlak benne.:))
  • wesker24
    Jah lehet de én meg ugy értelmeztem hogy a tűznek nem szabad kialudnia akárki is vigyáz rá ! Ahogy a reggeli oNline adásban is volt Gina Oli és a többiek reggelig vigyáztak a tüzre mikor már kezdett reggel lenni elmentek egy kicsit szunyokálni és csak Oli maradt kint !
  • Coolfire
    Mert összekeverik a gumival.:)
  • kastil
    Valaki megpályázhatná már a házigazdaságot
  • wesker24
    na látom megint be tévedt ide egy elme roggyant ! xD
  • kastil
    Mkay és milyen finom
  • bigapó
    Én úgy emlékszem, hogy 2 embernek kell őriznie a tüzet és mintha az is benne lett volna, hogy mellette legyenek.
  • kastil
    Oké kotródhatsz is
  • Syntech
    Levai retek is rinaylt volna 5 nap utan a 40 kilojaval.Szoval tokmind1 meik senki ment be.K.mindegyik evi hivd ki azt hazakudljuk!
  • kastil
    Hát akkor engedjük már ki kedves rtl!!!4 léci
  • Ironman2
    Lényegen nem változtat.Ki akar menni és kész.
  • kastil
    Ne beszélj faszságot!

Zsuzsi annyit mondott, hogy köszi az rtl-nek és mindenkinek aki segített hogy bejusson vv-be, nem azt mondta hogy szavazaton kívül, azt csak én :D
    lényeg hogy azért ne mondj ilyet, mert kurvára de ferdített
  • Ironman2
    Ez nagyon értelmes volt
  • Syntech
    admin ienkor hol van?
  • Ironman2
    Saját magán.Tudod a bezártság....
  • Justin Case
    min borult ki?
  • Ironman2
    Zsuzsi kiborult hajnalban rendesen,és ott akarta hagyni az egészet.Jól beszolt a csatornának is,hogy köszöni hogy belökdösték szavazattól függetlenül,de már nem kér belőle.Majd odakint összekurogatja a pénzt amiből kifizeti a büntetést.
  • Ironman2
    Én vettem fel videót reggel,de csak pár percet.Pont az RTL bukta elött
  • xido
    az előző évadokat..végig..nonstop...vágás nélkül
  • xido
    azt hiszem szintén a tegnap esti élő közben...hogy mennyire kivan a töke mindenkinek,hogy felborult a napi életritmus,hogy éjjel esznek,hogy bagoly mindenki..:)
  • wardogzombie
    de régen adták online végig nem ?
  • Justin Case
    ezt mikor mondta? mamlasz Béci mondott valami aranyosat, ej :))
  • xido
    én is alszom,csak 6 óra csúszásban,amikor lehet..hogy is mondta Béci tegnap?..megbagolyozódtam:))
  • Justin Case
    te legalább csinálsz valamit :) én pl. alszom, pedig nem kellene. ha valaki segítene, akkor meglenne talán minden, de hát ez van:)) az ilyen alvósoknak, mint én, nagy öröm minden online video.
  • xido
    csak amit és amennyit és amikor méltóztatnak adni..a legközelebbi online du.5-7 között
  • xido
    Alekosz nem szarozik,rámegy egyből,hogy dughatnékja van..de elhajtják a csajok..Leo meg a később koppanós tipus,aki próbál benyalni lassan..aztán majd meg fogja ő is kapni,hogy édes vagy,de csak barátként nézek rád..Vele se szaggatnának szét sok lepedőt a villalányok:))
  • wardogzombie
    nincs vmi webcam amin élöben lehetne nézni öket?
  • Justin Case
    na de azt ő mondta magáról. várom, hogy valaki közölje vele, mennyire ocsmány és hogy oly távol van a bombaságtól.
  • xido
    csak sajnálom,hogy az első napokat a beszari youtube-ra tettem és buktam:)
  • kastil
    meg van neki ám egy fekete foltja is
  • Justin Case
    Talán Leo simulékony, nyálas személyisége kompenzálja az orrát, a fogait meg ki lehet fehéríteni, de Alekosz nekem az a kategória, aki még nem horror, de ne ne ne ne..
    Azon csodálkozom, hogy Zsuzsinak nem mondta még senki Alekoszon kívül, aki csak a lábát meg a térdét kritizálta, hogy nagyon hogyismondjam... ja eh, Oli, a spánielfül mell.., de az csak a melle :)
  • kastil
    Béci miért?:oo szétváglak :D
  • Justin Case
    Így is sokat teszel értünk, ne is törődj vele, hogy nem jött össze, hálás vagyok minden feltöltésért, de nem elvárás :))
  • xido
    Egyébként azt hiszem az esti élőben vagy hol láttam?..Hogy Zsuzsa pont Leonak magyarázza a hálóban,Alekosz milyen ronda pasi,de úgy részletesen..pont Leonak,annak a matyóhímzésnek?:)
  • xido
    Tipikus..mikor élet van,akkor szarakodik a netem..hogy a pár szem hó vagy mi tett be neki nem tudom,de klasszik pont éjfél előtt nem sokkal..és vagy 3ig...addig meg szépen le is ment minden jóság,néha pár pillanatra feljutottam,de még a felvevő is folyton eldobta a forrást...de ahogy olvasom,azért a kötelező éjjeli cenzúra is megvolt..:)
  • wesker24
    Jók a fogaid Leo ! xDD
  • Louis Cyphre
    Nyaloidasznak milyen szép sárga fogai vannak.