153993
ValóVilág 12

• Justin Case
    Bécinek olyan a tekintete, mintha Down szindrómája lenne, amúgy a kisfilmben Zsuzsi valószínűsíthetően testvérének biztosan az van, és akárhányszor ránézek Bécire, nem a drog jut eszembe meg a baszás, hanem a lefel görbülő szemét látva, hogy fogyatékos... csak a nyála nem folyik..
  • mark oh
  • F E R I
    tuti, hogy a villa után kapni fog vmi műsort az ertéelen
  • Béka Benő
    He-he, Leopöcs a 3. legutáltabb ember.
  • bigapó
    ezt már többször mondta azóta, meg már az asztalnál is lényegében, hogy neki nem a lökéssel és annak erejével hanem a "szááándékkal" (ezt most az Ő paraszthangján kell érteni, hallani :) ) volt a problémája. az ő habtestit ne érincse senki, ez a lényeg, mert egy hülyepicsa vagyok bazmeg, azéé. :D
  • Tyler1
    Olit a Kész Átverésbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bigapó
    nem jól csináltad, azt kellett volna kérdezni, hogy kit fog kihivni Éva?
  • RatBaG #4595
    mekkora puhapöcs az rtl, hogy pont a nagy fellökest nem adtak be aniko pofajaba. hebegett-habogott a kis kurva mikor a "lökes" nagysagarol volt szo...
  • F E R I
    Hát egyszerűek, mint a faék, konkrétabban ott van a legkirályabb Alekosz, akinek alkoholfogyasztása felér a bent élők cigarettafogyasztásával, ott van még a cigánybűnőző Béci, akit Szibériába küldenék, hogy kigyógyítsák a sok drog okozta szellemi leépüléséből, a metro- és biszexuális Gombi jó arc lenne, de hogy ott vonaglott előtte az Éva és elhajtotta, mint pásztor a nyájat, hááát mocskos buzi, Erzsi csávó az full buzi, mindig csak a kukira ácsingózik a szája, lőném amíg mozog, Kristóf egy papucs, Leonidasz annyira szűz, ha hozzáérnének álmában a farkához forró billoggal ő attól is elélvezne, Laci az ügyeletes ki ha én nem, nagyobb már a hasa, mint az IQ-ja (kész vicc), Olivér meg az ertéel ügyeletes Sebestyén Balázsa, ő pont direkt ezért lett beküldve, játssza a nagy embert, aztán ha megszólják fel van háborodva és nyalja a segget ezerrel, ilyenkor kérdezném meg tőle, hogy ha már büdös a szar nem is ízlik???
  • allock #4593
    egymás mögé beállítani, 1 golyóval kivégezni
  • Justin Case
    és két semlegesbuzi közül kit lőnél le?
  • Dean Winchester
    ujra :D
  • V4Sutas
    Gombi: "rárakom a jelet mert sztriptizelni akart nekem" xDDDDD
    hát ez megalol

retekklubosok meg sz.opjanak f.aszt amiért nemjátszották be az arrébbtoszást, na én úgy felb.sznám a mocskos ri.bancot, hogy hordágyon kellene kivinni a villából

Leonif@sz meg ment egyből nyalni és bocsánatot kér Évától amiért rárakta....
    Szerintem már most megvan, hogy kiaz az első 10 aki kimegy. HACSAK bele nem nyúl a retekklub
  • Dean Winchester
    gyors összedobtam egy szavazást:D
    ha gondoljátok szavazzatok ,bár már vége de ...
    <a href="http://szavazo.net/showpoll.php?id=61840&type=link">Ki menjen haza villából</a>

• gibson9
    jó kár ezen vitatkozni.. a lényeget értetted :D ha adnának egy fegyvert a kezedbe és eléd állítanának egy ismeretlen embert meg valakit akit utálsz, akkor nyilván nem az ismeretlent lövöd le.. ezért van Leo biztonságban az ilyen éváktól, anikóktól meg zsuzsiktól..
  • Béka Benő
    Csak Olit vagy Alit ne válassza az Évi, mert akkor tényleg nem jön vissza !
  • bigapó
    mármint úgy értem kit jelöl meg :)
  • Louis Cyphre
    Alekosz és Olivér talán a két legszimpatikusabb számomra, a többi az felejtő.
  • bigapó
    Szerintetek kit visz ki magával? az Én tippem Gombi és Béci. előbbi biztosabb, ki is akadt rá emiatt, utóbbit azért, mert hülye érvet hozott fel.
  • Béka Benő
    Az Erzsi is egy nyalizós köcsög, mint a barátja a Leonídasz.
  • IXEMGabeo
    millióst azt túlzásnak tartom...bár kérhetünk összehasonlítást az X faktorral akár, melyik lenne a több...
  • gibson9
    ha nem lenne, akkor már kilakoltatták volna a villalakókat
  • IXEMGabeo
    ja nyílvánvaló volt az érvei alapján nekem ő tűnt a legértelmesebbnek...már a videoban is, sokan azt se tudják mi az a premier plán, ő igen...nem rossz amit csinál, elején is beütött h nem mindennapi fazon tutira nagyon népszerű xD
  • mark oh
    és a csávok milyenek? :)
  • Coolfire
    Oxy.de akkor is ez van.:)
  • F E R I
    Akkor is Alekosz a legkirályabb, néha szól vmit, de az üt mindig :D
  • IXEMGabeo
    xDDD ne hagyd abba sztem, de miért nem vetted oda a radiátoros pitét Gombit? xD
  • Justin Case
    Gina dagadt? :O
  • Tyler1
    ja Pietrak kurva nagy gáz volt, nem hiszem el, h a 15 emberből pont az új csajra kellett volna raknia, főleg mert, h ÚJ! ez is vmi kurva nagy taktika volt, vagy csak sok embriót nyelt fiatalabb korában...
  • Justin Case
    Szerintem sem gáz, csak engem pl. idegesít, mert úgy tűnik, bent senki sem akar vele beszélni, így akárhányszor megszólal, feleslegesnek érzem és inkább hallgasson.
  • F E R I
    Mi a közös a benti csajokban? Van 2 cigánykurva (Zsuzsi, Szandika), parasztkurva (Anikó Megjegyzés: két abárolt szalonna evés közben is dugnám a fokhagymás lehelletével együtt), cigányleszbikurva (Gigi), árjaszűzkurva (Zsófi), dagadtkurva (Gina, megjegyzés: azért szúrnám egyszer), fontoskodó szőkekurva (Éva, megjegyzés: még mindig leborotválnám a fejét), egyszóval mind egy mocskos kurva kivétel nélkül...
  • IXEMGabeo
    azt kétlem, hogy ekkora nézettsége lenne ennek a szarnak:)
  • Justin Case
    menjen csak haza az Éva, nem bánom, eddig is utáltam és nem is érdekes, a másik kettő meg kavarja csak a szart. nekem nagyobb elégtétel, ha bent is utálják és úgy megy haza az egyik, mint ha csak otthon olvasgatja a kommenteket és nem látok abból már semmit :)
  • wardogzombie
    akkor kiütlek:D
  • kalap765
    Évá nem olyan gáz mint amilyennek sokan beállitják. PL Oli is meg Leofasz is teljesen igazságtalanul hordták le meghozzá nem akárhogy. Amúgy én ebből a szvazásból kizártam volna a házaspárt.
  • Coolfire
    De,véresen komolyan gondoltam.
  • mark oh
    Most komolya a zsuzsi a "bombanő"? qrva ronda még sminkkel együtt is!!!
    Az éva egy idegroncs,rángatja a szemét+a fejét tiszta gáz a csaj.
    jerzsy vagy mi a faszom meg az új csajra rak jelet,hisz nem is ismeri.
    LOL
  • gibson9
    hát körül nézve a neten zsuzsi és anikó népszerűtlenebb mint éva, csak sajnos éva ezt nem tudja :) Leo nem csinál semmit, szal csak unalmas, de ezzel nem húzza ki a gyufát.. anikó és zsuzsi (most már direkt kisbetű) felhergelt több millió embert..
  • IXEMGabeo
    xDDD moldáv tajparaszt xDD
  • Tyler1
    *azt