153993
ValóVilág 12

• Justin Case
    Jaj, igen, a cérna, azt még láttam, zseniális :D

Köszönöm a többit is!
  • wesker24
    Egyedül Szandika csapta ki a balhét mert valaki megtréfálta az italával de olyanokat káromkodott abban a 2 percben hogy csoda nem sipolták ki vagy vették el a képet !

Persze Szandika Oliverre gyanakodott de aztán kiderült hogy Jersey tréfált meg Szandikát ! xDD
  • wesker24
    Éjszaka buli volt mivel Éva lett az első kiválasztott !

Éva kocintott mindenkivel mindenkihez oda ment elmondta a véleményét puszi megvolt stb !

Aztán levél jött gesztenyét kaptak a villalakok azt kellett megpucolniuk és megsütniük Zsófi nem egy konyhatündér mert 2-xszer is elvágta magát késsel Gigi ápolta le Zsófit !

Utána jött még egy levél hogy amit kaptak kis kazánt annak folyamtosan égnie kell a tüznek valakinke mindig vigyáznia kell rá ne hogy kialudjon és rakjon a tűzre ha kell !

Évi Olivérrel beszélgetett a hétfői párbajról és arról hogy kit lenne célszerübb kihivnia párbajra végigelemeztek mindenkit ki szimaptikus ki nem kire érdemes rakni hogyha taktikázna kire rakná stb...

Éva kezdett egyre többet piálni és elkezdett táncolni tükörbe nézegetni magát kacérkodott a napalliban lévő fiukkal stb...

Aztán megbeszélték hogy ki megy aludni ki örzi a tüzet és ennyi !
  • Justin Case
    volt valami balhé?
  • wesker24
    Elég sok mindent táncolt a tükörbe nézegette magát mindenkivel beszélgetett mindenkivel flörtölt ! Piált ezerrel !
  • Redvin
    vki irjon egy osszefoglalot az estéről pls. Pl Évi mit csinált bebaszva?:)
  • Justin Case
    na ennyi volt :(
  • Syntech
    Addig volt ez jo amig 10-en voltak...Tok felesleges ennyi ember.beszavazod pézér,bent tartod pézér...errol szol az egesz sajnos :(
  • Justin Case
    azon csodálkozom, hogy Szandikán kívül még senki sem hízott meg látványosan, pedig amennyit zabálnak, amit isznak, az alkohol is.. hmm..

• wesker24
    gigi jól nyomja a táncot ! xD
  • Syntech
    eminemre tancolni azaz :D
  • Justin Case
    ehhez képest fel tudtak kelni, hát csodálkozom :))
  • wesker24
    Éjjel be volt állva mindenki !

Főleg Éva piált be rendesen ! De nem csak ha nem szinte majdnem mindenki durván bepiált ! xD
  • Justin Case
    hajnalig piáltak, bár nem nagyon tudom összerakni, mi történt éjjel

nah most nézhetjük 10 percet..
  • wesker24
    Na végre ébresztő ! Jó késön ! xD
  • wesker24
    De mi a franc van be van löve a kamerás hogy csak az égő tüzet mutassák ? xD
  • wesker24
    Pontosan !

Ha Évára szavazunk akin a zöld kendő van akkor egyxértelmű hogy ö marad bent és Zsuzsi takarodik el !
  • torma1
    Sziasztok!

Ezekkel a nevekkel kellene legközelebb bevinni a szavazótáblát. :) Lenne rinyálás rendesen. Miss Pumpa :):):)
  • Syntech
    Kerdes:
    Ha pl Éva kihivja mondjuk Zsuzsit,es az Eva-n a zold szalklag akkor ha Eva-ra szavazunk hetfon, h maradjon akkor a zsuzsi takarodik ki?
    Remelem igy van!Mert Alekoszt ha oda kerul nagyon sok sms-el bent tudjuk tartani ez lenne a lényeg!Zsuzsi,aniko,Béci off,utanna gina is mehet!
  • Coolfire
    Ha fennmaradok,döglés,ha elaszom pörgés.Nem fair.:)
  • Coolfire
    Basszus...
  • Justin Case
    A szokott helyen nem lesz éjszakai video sajnos, de szóljatok, ha máshol meg lehet nézni.

Valaki írjon nekem légyszi pár sorban az éjszakáról! Nem kell összefoglaló, csak az érdekesebb részeket.

Remélem jól megbasszák őket a tűz miatt :)
  • Coolfire
    Mondtam én,hogy beásítanak.Azért Évikét jó lett volna látni részegen.Majd ha van inda-s link jelezzétek már.
    Köszike.:)
  • bippo
    Lehet, hogy ezért vannak elárasztva minden földi jóval (kaja, pia, cigi), hogy majd legyen mit elvonni.
    Ha az elejétől fogva rá lettek volna kényszerítve a spórolásra (lsd. vv1), akkor megszoknák, és ezzel nem lehetne szabályozni.
  • wesker24
    Azzal hogy csak rizst kapnak mint a celebek kaja megvonás ! xD
  • bigapó
    Ismét megmutatkozott, hogy az emberek döntő többsége nem tud értelmezni egy pár soros feladatot. 2 azaz kettő(!!) embernek kellene a tüzet vigyázni, hogy ki ne aludjon. Ehhez képest Oli van egyedül fent és téblábol a házban, mosogat, takarít, kutyázik, de a tűzre kurvára nem figyel, csak rábaszott 3 hasábot, oszt jóccakát.
    Ennek a feladatnak a lényege az lenne szerintem, hogy a két ember elbeszélget egymással a tűz mellett, ami lángol és nem csak füstöl. Fantasztikus hangulata lehetne és olyan emberek is beszélgetnének végre akik nem szoktak, ezenfelül érdekesebb lenne az éjszakai élet is. szánalom...jó meg kéne baszni..büntetni őket, de már nem tudom mivel lehetne a cigi megvonáson kívül. ostobák bazdmeg.
  • Béka Benő
    Giginek, miért fogják úgy a kezét mint aki xarni fog vagy szülni ?
  • kill3r21
    nah alekosz és gina :D
  • Ironman2
    Én is mentem.Jóéjt mindenkinek!
  • kastil
    viszont kell egy jobb erősítő :D
  • kastil
    na jólvan, ennyit az rtlről, nincs közvetítés mi? eddig kicsit ugy alltam hozza, hogy vagy cenzura vagy nem, de ezek után rohadjon meg az összes
  • bigapó
    tökmindegy, legalább lesz bunyó oszt annyival is előrébb vagyunk..,én meguntam, jóéjt.
  • Ironman2
    Azt tudom,csak a háttérben ordibálnak,alig lehet hallani.
  • bigapó
    persze, Zsuzska elszólta magát picit.
  • Ironman2
    Valami cirkusz van gyerekek!
  • ZZ88
    Na jóccakát mindenkinek!
  • kastil
    de vazze rajtahagyják a hangot? erősítő+füles max hangerő, de így is alig ertem
  • Ironman2
    Menjen is a picsába! Alig várom
  • bigapó
    jé, van egy új fül, VV-Méter. most már ott vannak a lakók. hogy lehet népszerűségi pontot adni nekik?
  • ZZ88
    Mégiscsak diktatúra van, ezek a liberális faszok ugatják a szólásszabadságot.