153993
ValóVilág 12
-
#4722 Éva rohadtul nem képes ezt még felfogni és feldolgozni sem. most is azt szajkózza, hogy "miért Én kaptam a legtöbbet???"...sajnáltatja magát, most éppen olival. lelkileg nagyon gyenge Nő. -
#4721 na! lehet, hogy Béci vagy Gombi? -
#4720 Jaja. és rohadt érdekes, tényleg teljesen más a dolog odabentről szemlélve. szarnak egymásra, ők nem a műsort nézik, tényleg az alapján döntenek hogy kivel tudnak/akarnak vagy nem tudnak/akarnak együtt élni.
-
#4719 nekem az tetszett mikor visszapofázott Évának Gombi, kiosztotta, de nyugodt maradt. aztán mikor kapott Gombi is egy jelölést, akkor meg hogy ujjongott évike. tiszta szánalom. Én nem értem csajok miért nem tudnak feldolgozni ilyeneket? ezzel idekint is sokszor találkoztam már. -
kalap765 #4718 Az még OK de Gombi érvelése? Röhejes. Tuti meleg a csávó. -
Shelton #4717 de akkor mér nem a csávójára tett? vele még biztos tervei vannak.. -
xido #4716 Én is most nézem vissza a jelölést..LOL...Ginára tenni mert 2 napja van bent.. -
eLiXir #4715 mekkora balfasz ez a leszopidász, simán lecsókoltam volna anikócskát most meg rámásztam volna a helyébe -
Shelton #4714 mondom baszki, megy körbe és mindenkinek nyal, kibaszottul szájba taposnám.. -
#4713 Most nézem csak, kaptak piát?:o -
#4712 Zsuzsi is bazdmeg, mi volt már az az érvelés :D -
#4711 Na kurva kiváncsi vagyok, de tuti nem olvasok vissza fél nap alatt betermelt 550 hszt :D.
Most néztem meg a szavazásokat, hát ne basszatok már kivelem :D Én viszonylag bírom a csajt, maradjon már :D.
Az a para, hogy tuti nem Anikót viszi, Béci lesz egyik sztem, másikra Olit mondanám, de szerintem most a "csalódottság" miatt más név jára fejében.
Erzsi gyökér, nagyon gyökér lol.
Kajak sajnálom Évit, még be is sírt a saját szavazatán :( -
kalap765 #4710 Éva be van baszva rendesen. Egy jó kefe nem ártana neki akkor tuti bent hagynák a nézők. Hiányzik is neki látszik rajta. -
Ironman2 #4709 Összefoglalót nézem.Ki mondta hogy buzi-e a Jerzy? -
Shelton #4708 leszopi meg sorba nyalizik mindenkinek.. szánalmas.. -
kalap765 #4707 Zsuzsi-Anikó-Zsófi. Ez a három kigyó összefogott Alekosz ellen, de szerintem más célpont után kéne nézniük mert hárman összesen nem kapnának annyi szavazatot mint Alkesz. De ők annyira buták hogy ezt nem mérik fel. -
eLiXir #4706 ezaz megint bebasznak :D vagy már bebasztak :D
valaki leírná hogy volt e vmi érdekes az elmúlt másfél órában? KÖSZI -
#4705 az szép, Én azt hittem ez az igazi neve..köszi. egyébként most beszélgetnek erzsivel, de ezek tényleg nem illenek össze...gigi pörög, erzsinek meg megalszik a tej a szájába beszéd közbe... -
Shelton #4704 mit ugatott már megint? -
Ironman2 #4703 Rohadt dög Zsuzsi! Állandóan furja Alekoszt! -
Shelton #4702 gigit, ugyanis így hívják -
#4701 Alekosz valakit megrögzötten Ildikónak hív, de még nem jöttem rá ki az. ha valaki igen, az szóljon és mondja be a nevet is. -
Ironman2 #4700 Én melóztam sajnos,most jöttem meg,de már nézem az összefoglalót.A 2.résznél tartok -
xido #4699 volt az alatt élő adás meg 3 tévéadás:) -
Ironman2 #4698 600 üzenet 9 óra alatt? -
Rundstedt17 #4697 kössz xd -
#4696 Zsuzsi adatlapján olvasom a legextrémebb dolog amit tettél: szex a Margit-szigeti buszmegállóban...
azt nem írták oda, hogy DE MINDEGYIKBEN :DDDD -
#4695 hogy okoskodik utolag ez a hisztis kurva, faraszto... -
#4694 Kukkold az élő adást -
xido #4693 Ma nem...valami nagyon gáz a netemmel ma éjjel..kb most jött vissza de szaggat mint a picsa minden... -
#4692 na ezért kell kirakni a linket... -
Rundstedt17 #4691 ezt meg hol nézitek?:D -
Syntech #4690 indavideo-ra aki eddig is feltette a 90 perces adásokat az most is remelem veszi!Holnap napkozben megnezem a most ejjszakai-t amit adnak amig van kép!Remelem vki rogziti ahogy eddig!!!!
-
#4689 erről pont ez jutott eszedbe? :DDD
egyébként a Lila Liba a legjobb szerintem :D -
#4688 Anikónak sincs sok köze a sült gesztenye elkészítéséhez...majdnem kettévágja, pedig elég lenne megvágni a héját, no mindegy, majd valaki nyakonveri és utána majd megy neki. -
-
spm #4686 Ezt a Leonifaszt valaki bassza már fejbe.. Ilyen majom nincs még egy... :S -
#4685 hát akkor a faszt se tudja rángatni jól, ha egy késsel sem tud...gondolom Én. elég kétbalkezes. -
#4684 Bazze ez nem igaz megint ??? xDD
Zsófi kezébe konyhakés nem való ! xD -
#4683 irjon már be valaki:D
A kis barna kutyát, illetve mindkettőt örökbefogadták már, nem? Akkor mit fogdosott Zsuzsi a kijelölés alatt?? az egy barna kiskutya volt...visszakapták??