35611
-
-
#1025 Mondjuk google.... :) -
#1024 Egyértelmű, hogy Ivan volt a legjobb. Mivel az angolok és az argentínok rühellik egymást, ezért, ha az angolok argentínt tartanak a legjobbnak, akkor az úgy is van. Szeritem :) -
#1023 illetve ki vitte a MU-t a tőzsdére 14 éve?Kenyon?
-
#1022 segítsetek légyszi.cikket írok a MU-ról és adatok kellenének hozzá.Részvényekről kellene a számok tükrében.köszi -
thiefpaper #1021 "Csak gondoljanak bele hogy ki volt az egyetlen aki ebben az évben jól teljesített a csapatnál"
khmm. Mond valamit neked Heinze, Rooney és Smith neve? Na ők szerintem mind a hárman jobbak voltak Ronaldo-nál. Mondjuk utána jöhet akár step-over Roni is a sorban, de el kell ismerni ők hárman jobbak voltak nála. Azért sajnos sok mindent elmond a csapat teljesítményéről, hogy három új játékos a legjobbja a csapatnak. Ezt nem elfogultságból mondom, mert Heinze argentín, és korábban megvolt róluk a véleményem, és az se tetszett, hogy az év elején inkább a válogatott dolgait részesítette előnybe, DE hihetetlenül kellemesen csalódtam benne. UFF én beszéltem... -
skristof #1020 spam ruleZ -
#1019 Fc United of Manchesterről jó sok minden :DDD -
#1018 Park elfogadta a klub 4 éves szerződését.... -
#1017 A szurkolók ki akarják záratni a klubot a Bl-ből.... (nem jön össze) :DD -
#1016 Quinton Fortune naplója... -
#1015 Az MTI-hez elég lassan érkeznek meg a hírek :))) -
#1014 A harcnak még nincs vége! -
Csesza #1013 A WHU-hoz igazolt Carroll
London, június 16., 15.50 A kapust május végén bocsátotta el a MU.
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalába két év után visszajutott West Ham United szerződtette a Manchester Unitedtől elbocsátott északír kapust, Roy Carrollt.
A 27 éves válogatott hálóőr kontraktusának időtartamáról nem érkezett hír.
Az MU május végén bocsátotta el - hét másik futballistával együtt - Carrollt. Pedig akkoriban úgy tűnt, hogy hosszú tárgyalássorozat után új, hároméves megállapodást köt. A 27 éves Carroll a nemrég zárult 2004-2005-ös szezonban az MU első számú kapusa volt, 34 találkozón jutott szóhoz, igaz, többször gól eredményező komoly hibát követett el.
A West Ham United eddigi első számú kapusa, Jimmy Walker rendkívül súlyos, több hónapos kihagyást jelentő térdsérülést szenvedett az osztályozó döntőjében a Preston ellen, emiatt vált égetően szükségessé egy újabb hálóőr megszerzése.
(MTI) -
#1012 Hónap végén aláírja. -
skristof #1011 mindig van valami ok rá! jó piálást nektek is! -
Rudee #1010 Szerintem akkor tapsolj, ha már alá is írta az új szerződést. Múltkor Ferdinandról is azt mondták, hogy közel a megegyezés, aztán mit szenvedtek vele később. -
Nadi #1009 Végre már egy jó hír!! -
#1008 na erre iszom este! -
#1007 Ronaldo elfogadta az ajánlatot!
A 20 éves portugál válogatott és ügynöke Jorge Mendes már az FA Kupa döntője után megkezdte a tárgyalásokat a klubbal, de megállapodás csak most született.
Ez köszönhető annak, hogy Ronaldo-ék egy számukra előnyösebb ajánlatot szabtak meg a hosszabbítás feltételének. A United számára azonban ez sem lehetett akadály, főleg nem a fiatal zseni esetében.
Így a United híveknek sem kell tovább aggódniuk - ha egyáltalán volt olyan aki elhitte a híreszteléseket - hogy esetleg a Real Madrid-ba szerződik a portugál szélső.
Ronaldo az elmúlt két hétben szinte alig tartózkodott Manchesterben a világbajnoki selejtezők és az indonéz útja miatt, azonban a hónap végén már hivatalosan is aláírhatja 2010-ig szóló kontraktusát.
Cristiano 2003-ban érkezett a Sporting Liszabontól 12.5 millió fontért és a mostanihoz hasonlóan akkor is egy öt éves szerződést írt alá.
-
#1006 király -
#1005 hála Isten Ronaldo nem fog sehova menni -
#1004 Giggs az új Schumacher... -
#1003 én is remélem... :((( -
Csak gondoljanak bele hogy ki volt az egyetlen aki ebben az évben jól teljesített a csapatnál és hogy mennyire világklasszis és fiatal játékosról van szó...
[az ilyen hírektől iszonyatosan mérges tud lenni, egyben csalódott és szomorú és reméli hogy egy pletykáról van szó ] -
#1001 ha elcserélik Ronaldot ( a példaképem ) azért a lókötő szarospista Owenért akkor nem tudom hogy fogok ezek után mindennél jobban szeretett klubomra gondolni. -
#1000 A kobold elérte a 90%-ot........................
Pénteken záráskor 89.7% volt neki -
#999 Rekorszámú, 40.000 bérlet fogyott idén! -
#998 Csak neked :))) -
skristof #997 énis egyetértek -
skristof #996 hatalmas baklövés lenne belemenni egy ilyen cserébe
maradjok csak nálunk Roni -
#995 csapattörténelem 1986-1998
+ Howarddal mostanában nem lehetne lepkét fogatni...... -
#994 Ricardo: Sir Alex tönkretett engem!
A United volt kapusa most kifakadt a sajtónak és kifejtette, hogy mennyire rossz volt neki a United kapusának lenni úgy, hogy nem is kapott lehetőséget...
A spanyol kapus elmondta, hogy a United-béli 3 éves pályafutása alatt Ferguson nem adott neki rá esélyt, hogy megmutathassa milyen jó is valójában.
Edwin Van der Sar-nak, a legújabb kapusnak is figyelméül adta, hogy az a 3 év egy rémálom volt számára...
"Spanyol válogatott kapusként jöttem ide annak reményében, hogy ezt az eredményt is felönmúljam. És ami a legjobban fájt nekem az ittlétem alatt, hogy Fergie nem adott lehetőséget nekem"
"Elvette az álmaim, kettétörte a karrierem, mindamellett mérges vagyok rá, hogy ilyen szinten hogy tehette ezt -ez üzletileg is rossz"
"Én nagy álokkal jöttem a Unitedbe és minden magyarázat nélkül ezek már tovaszálltak"
"Ha esélyt kaptam volna, mondjuk védhettem volna 10 meccset sorozatban és a teljesítményem nem lett volna meggyőző, akkor befogom a számat. De ez a lehetőség sajnos nem adatott meg nekem"
"Ferguson nem volt fair velem. Pedig megmutattam, hogy milyen jó kapus vagyok ez előző csapataimban: Atletico Madrid, Valladolid, Racing Santander és még a spanyol válogatottban is, de hiába"
"Nagyon jó dolog, hogy ilyen sok pénzt kerestem, de fele annyival is beértem volna egy másik csapatban, ha játszhattam volna. Nem tudom, hogy akkor minek igazoltak le engem"
"Míg a többi kapus (főleg Roy és Tim) egymást váltogatták a kapusposzton, addig én nem juthattam szóhoz és nem értem, hogy miért"
"Egy edzőnek lehetőséget kéne adnia az egész keretnek és velem nem így tett"
"Attól félek, hogy az emberek úgy gondolják rólam, hogy nem voltam elég jó, hogy védhessek, pedig ez nem igaz, egyszerűen mellőzött voltam"
"Egyetlen egyszer kaptam lehetőséget Fergietől, hogy bizonyítsak, a Blacburn elleni meccs második félidejében, akkor ki is védtem Dunne 11esét, és ez volt nagyjából a Unitedes karrierem"
"Egyre keményebben és keményebben dolgoztam azon, hogy bizonyítsak, de mind hiába, az edző oda se figyelt rám. Rengeteget sírtam otthon és nem értettem, miért nem kapok lehetőséget arra, hogy bizonyíthassak"
"Mindent megpróbáltam, szóltam is az edzőnek utoljára a Milan elleni meccs előtt, hogy kész vagyok megmérettetni magam, de nem figyelt rám"
"Mit tehettem volna még? Nem nyomhattam pisztolyt a fejéhez és fenyegethettem meg, hogy játszasson már végre!!!"
"Fergusonnak vannak hibái, köztük az én esetem, vagy gondoljunk csak Forlán eladására is, aki idén aranycipős lett"
"Egyszerűen nem értem Fergusont és amit csinált. Ez nevetséges. Sok spanyol csapattól kaptam ajánlatot, de én maradtam a Unitedben várván, hogy egyszer csak kapok egy lehetőséget, de nem így lett....
Akárki akármit mond, én egyetértek Ricardo-val, és sajnálom is. Amikor a kapusaink sorra hibáztak, akkor mindig a másik került sorra és őt sosem kezelték úgy, mint egy lehetséges megoldást. Ez elszomorító. Remélem, hogy Spanyolországban több szerencsével jár és lesz még pár jó éve.... (szerk.)
-
#993 Owen-Ronaldo csere?
A Real Madrid gárdája azzal az ötlettel ált elő, hogy Cristiano Ronaldo-ért cserébe odaadnák Owen-t és még 10 millió £-ot...
Az egy nyílt titok, hogy Sir Alex szívesen látná az angol támadót az Old Trafford-on, és így az angol válogatott mindkét csatára a United szerelését hordhassa...
A Madrid szezonja nem sikerült valami jól és a problémáknak az okát főleg a középpályában keresek, frissítéshez kell folyamodniuk és olyan játékosokra gondolt, mint Ronaldo...
Arrigo Sacchi elmondta, Roniról, hogy egy remek játékos, akit a világ összes csapata szívesen látna a keretében...
Owen eléggé alárendelt szerepet játszott Luxemburgo irányítása alatt, mert az edző ragaszkodik a Raul-Ronaldo kettőshöz, ezért méginkább hajlanának a csere felé...
-
#992 A hírek szerint a Manchester United komolyan érdeklődik a Milan középpályása, Gennaro Gattuso iránt. Sir Alex Ferguson már azóta figyelemmel kíséri az olasz játékos pályafutását, amióta az dicsérő szavakkal illette a Manchester Unitedet néhány évvel ezelőtt.
Persze az egész transzfer egyelőre csak spekuláció, hiszen a játékosnak 2009-ig szóló szerződése van a Milannal, és Carlo Ancelotti továbbra is komoly szerepet szán neki csapatában.
A Milan állítása szerint Gattuso nem igazolhat el egy csapathoz sem, de a United várhatóan nagy összegű ajánlattal fogja tesztelni az állítás komolyságát. Olasz források szerint a pletyka hátterében a United új tulajdonosa, Malcolm Glazer áll, aki egy nagy név leigazolásával próbál majd kedveskedni a klub szurkolóinak.
-
#991 Egy kicsit több minden fog emelkedni.... sőt a bl fog legkevésbé.
Buzi Glazer, bár fene tudja.... -
#990 A Manchester United szurkolói megjósolták, hogy ha Malcolm Glazer ráteszi a kezét a részvények 75 százalékára, akkor emelkedni fognak a jegyárak. Nos, ez most tényleg bekövetkezhet, ugyanis a Glazer família 25 százalékos áremelkedéseket akar, igaz, csak a BL-mérkőzések belépőit illetően.
- Szeretnénk megvalósítani a terveinket, és azokban a csapat keretének a megerősítése is benne van - mondta Joel Glazer a Malcolm család egyik tagja -, ehhez azonban pénzre van szükségünk. -
#989 Nemet mondott a MU-nak a Valencia Vicente elengedésére!
A Manchester United szerette volna megszerezni a Valencia szélsőjét Vicente Rodriguezt. A 23 esztendős válogatott játékos az elmúlt idény nagy részét sérülései miatt kihagyta, de Alex Ferguson természetesen emlékszik még a játékos EB-n mutatott teljesítményére, ezért 14 millió fonttal környékezte meg a klubelnök Juan Solert, aki viszont nemet mondott az ajánlatra.
"Ferguson felhívott és érdeklődött Vicente iránt, de visszautasítottam minden ajánlatot iránta. Nem adjuk el őt semmilyen körülmények között." - nyilatkozta Soler.
-
mcs10 #988 www.africacup.uw.hu -
#987 Hiddink zöld utat adott Parknak!
A Dél-Korei Yonhap News szerint a PSV mestere közölte Park menedzserével egyik találkozojukon:"ha Park menni akar a Unitedhez semmi akadálya".
A United nem tartotta titokba hogy, leszeretnék igazolni a középpályást és bármit megtesznek, hogy a megegyezés létrejöjjön a két klub között.
A játékos édesanyja azonba kételkedik egy kicsit a közelgő csapat váltásban:"nagyon nehéz volt neki alkalmazkodni ahoz, hogy Hollandiában éljen, de ő most Angliába fog menni!" -mondta Chang Myung és még hozzátette: "nagyon nehéz lesz neki elhagynia Hiddinket, mivel az édesapjaként tekintett rá."