35611

• Rudee
    Jóhogy nem eladó, Ő is a BL győztes bajnokcsapat tagja lesz
  • skristof
    Real Madrid: Sacchi kijelentette, hogy Owen nem eladó
    NSO, 2005-07-01 09:42

A Real Madrid futballklub a jelek szerint elejét szeretné venni a további találgatásoknak Michael Owen jövőjét illetően, Arrigo Sacchi, a spanyol együttes sportigazgatója ugyanis kijelentette: az angol játékos nem eladó.

Az utóbbi időben a Chelsea-vel, az Arsenallal és a Manchester Uniteddel is hírbe hozták Michael Owent, a Real Madrid angol válogatott csatárát, a királyi gárdának azonban a jelek szerint esze ágában sincs megválni a 25 éves, aranylabdás játékostól.

"Owen nem eladó, ugyanis része az edzőnk, Vanderlei Luxemburgo terveinek - mondta a brit Daily Star című újságnak Arrigo Sacchi, a Real Madrid futballigazgatója. - Sok mindent írtak arról, hogy ki érkezik hozzánk és ki távozik tőlünk, azonban ezek a hírek olyan hihetetlenek, hogy a tudományos-fantasztikus műfajba sorolnám őket."

"Owen nem mondta nekünk soha, hogy nem érzi jól magát itt, vagy hogy szeretne távozni, és ez az, ami számít, nem pedig a sajtóban megjelent történetek - folytatta az olasz sportvezető. - Szerződése van a Real Madriddal, és profi labdarúgó. Amióta én Madridban vagyok, még soha nem hallottam panaszkodni, akkor sem, amikor éppen nem volt az első csapatban, és több más játékosunkhoz hasonlóan többet akart játszani."

Sacchi azt is leszögezte: az angol bajnok Chelsea (az orosz milliárdos, Roman Abramovics klubja) az utóbbi időszakban egyáltalán nem lépett kapcsolatba velük olyan céllal, hogy bármelyik futballistájukat leigazolja.
  • skristof
    Anglia: Loius Sahát az Evertonnak adná kölcsön az MU
    NSO, 2005-07-01 09:30

A The Sun brit bulvárlap értesülései szerint Louis Saha, az angol Manchester United labdarúgócsapatának játékosa a 2005-2006-os idényben kölcsönadás keretében az Evertont erősítheti majd. A legutóbbi bajnokságban a negyedik helyen végzett liverpooli együttes vezetőedzője, David Moyes azt mondta, még négy labdarúgót szeretne igazolni.

A 26 éves, francia válogatott Saha az utóbbi időben nem kapott túl sok lehetőséget Sir Alex Fergusontól, a Manchester United szakvezetőjétől, és valószínű, hogy ez a helyzet szeptembertől sem változna. Kollégája, David Moyes azonban szívesen látná Sahát a Goodison Parkban, mint ahogyan Simon Davies, a Tottenham, Matteo Ferrari, az olasz AS Roma játékosa, valamint Per Kroldrup dán futballista is a kiszemeltek közé tartozik.

Az Everton kedden Ausztriába utazik edzőtáborozni, a klub vezetői addigra mindenképpen szeretnék kiegészíteni a keretet az újonnan érkezőkkel.
  • skristof
    Anglia: úgy kellett kimenekíteni a Glazereket az Old Traffordról
    NSO, 2005-07-01 09:00

Rendőrautókban kellett elhagyniuk az Old Traffordot Malcolm Glazer amerikai multimilliomos fiainak, miután a Manchester United angol futballklub néhány száz szimpatizánsa a stadion körül tüntetett az új tulajdonosok ellen. Joel, Avi és Bryan Glazer először látogatott el Manchesterbe azt követően, hogy az édesapjuk, Malcolm 790 millió brit fontért felvásárolta a világ leggazdagabb labdarúgó-vállalkozását.

A rendőrségnek kordonokkal kellett körbekerítenie a területet, mert a szurkolók megpróbálták megakadályozni, hogy a Glazerek elhagyják az Old Traffordot. Többen elégették a következő szezonra szóló belépőjüket. A rendőrség két személyt vett őrizetbe.
  • Sheva
    Szülővárosában, Szuvonban utcát neveztek el a Manchester United labdarúgócsapatának új játékosáról, a dél-koreai Park Ji Sungról.
    A 24 éves középpályás - aki egy hete igazolt négy évre a Bajnokok Ligája-elődöntős, holland bajnok PSV Eindhoventől a szigetországba - maga leplezte le a nevével ellátott utcanévtáblát.
    A hazája válogatottjával nagy meglepetésre a 2002-es világbajnokság elődöntőjéig jutott Park az első dél-koreai futballista lesz az angol Premier League-ben.
  • ForRedGlory
    Ronaldo ma fog aláírni!
  • ForRedGlory
    Exkluzív interjú Arthur Albistonnal...
  • skristof
    Anglia: Glazeré a hatalom a Unitednál
    NSO, 2005-06-28 13:00

Malcolm Glazer amerikai milliárdos sajtóközlemény útján bejelentette, hogy megszerezte az angol bajnokság harmadik helyén végző Manchester United labdarúgócsapat részvényeinek 98%-át, ami azt jelenti, a részesedés maradék két százalékát birtoklók kötelesek eladni neki értékpapírjaikat.

Cége, a Red Football 259 950 194 Manchester United-részvényt birtokol jelenleg, a többit pedig hajlandó papíronként három fontért átvenni, noha a kistulajdonosok ennél már kevesebbért kötelesek lennének átadni neki azokat.

Glazer több, mint 500 millió fontos hitelt vett fel a klub megvásárlásához, így a szurkolók továbbra is aggódnak, hogy csődbe viszi az azóta már a londoni tőzsdéről is kivezetett gárdát. Épp ezért a szurkolók a városi amatőrcsapat megszerzésén és munkálkodnak, valamint befektetési alapot is létrehoztak, hogy visszaszerezhessék szeretett klubjukat. Állításuk szerint már össze is gyűjtöttek kétmillió fontot. Ezen felül "Az igazi United"-néven ajándéktárgy-márkát is létrehoztak, hogy a klubjoz kötődő termékek árusítása ne Glazert, hanem őket gazdagítsa.
  • ForRedGlory
    Pályamunkásból a meccs hőse 16 évesen a Charity Shielden. Interjú David Gaskell-el
  • skristof
    ezt józan paraszti ésszel is kitalálja az ember
    az állításom ettől függetlenül is tartom, nso suxx
  • ForRedGlory
    Ezt nem ők találták ki, hanem a Manchester Evening News...
  • skristof
    nevetséges már ez a NSO is.. ezt még egy hülye is kitalálja, eggyi erővel lehetnék énis sportújságíró...
  • thiefpaper
    A nap vicce viszont az, hogy az Arsenal 14 millió fontot adna Robinho-ért. Állítólag az RM ajánlata "csak" 10 millió volt. (soccernet.com)
  • Magic Boy
    Anglia: Sir Alex szórhatja a pénzt
    NSO, 2005-06-26 12:58
    A Manchester Evening News értesülései szerent az angol labdarúgó-bajnokság harmadik helyén végző Manchester United újdonsült tulajdonosa, Malcolm Glazer minden szükséges forrást biztosít a klub menedzserének, Sir Alex Fergusonnak (képünkön) a nyári átigazolási piacon.
    A lap úgy tudja, Fergusonnak gyakorlatilag tetszőleges összeg áll rendelkezésére, ha a már megszerzett Edwin van der Sar és Park Dzsi-Szung mellett további labdarúgókkal is meg akarja erősíteni együttesét.A floridai tulajdonos nagylelkűségének hátterében az állhat, hogy néhány nagy igazolás, majd hazai vagy nemzetközi siker után valószínűleg könnyebben fogadják majd el az őt egyelőre szinte egyhangúan utáló manchesteri drukkerek.
  • Nh Shevits
    akkor félreértelmeztem.
  • ForRedGlory
    Ezzel nem tudok mit kezdeni.. Vajon thiefpaper, miért fogta fel viccesen? Megsúgom, mert ő érti a viccet, másokkal ellentétben
  • skristof
    egyetértek...

nem értem miért kell leírni.. gondolom folyamatosan figyel(t)ed a pályafutását, és minden hétvégén látod játszani
  • Nh Shevits
    "csak Robinho"
    attól hogy Rooney szem előtt van... mondd azt hogy látod hétről hétre játszani Robinho-t. Nem tudod megítélni mennyire jó játékos. Lehet hogy jobb Rooney-nál. Szerintem nem lehet rosszabb játékos Rooney-nál ha 50 millióban állapították meg a kivásárlási árát és ha a Real akarja megvenni, továbbá brazíliában Pelé óta az egyik legnagyobb tehetségnek tartják /nem én mondtam/. Ő "csak Robinho".
  • thiefpaper
    Ez tetszik. :)
  • ForRedGlory
    Mert ő csak Robinho, Rooney meg Rooney :))))
  • thiefpaper
    Az kb. csak 27-28 millió font. Ennyit adtunk Rooney-ért. Ugyan miért ne adná meg a Chelsea ezt?
  • ForRedGlory
    Hát kíváncsi vagyok, hogy kié lesz, de a Real "csak" 20 millió eurót ajánlott a Santos meg kiröhögte őket, mert 40 milliót akarnak. annyit szerintem még Abra se adna érte :)

Exkluzív Sir Bobby Charlton interjú
  • báttyó02
    dik..........
    mennyi csatár kell nektek? vagy 20?
  • DONGUBA
    A Unitedet is érdekli Robinho
    Robinho-t nem sok választja el attól, hogy a Real Madrid játékosa legyen, viszont Queiroz, aki korábban a Bernabeuban edzősködött, kételketik abban, hogy az ifjú brazil tehetség a közeljövőben csatlakozik a Galaktikusokhoz. Robinho, aki jelenleg válogatottjával éppen a Németországban megrendezett Konföderációs Kupán tartózkodik, ugyancsak kiszemeltje még az Arsenal csapatának, viszont egyre inkább úgy tűnik, hogy Madridba megy.
    "Sok mérkőzésen láttam játszani, csodálatos játékosnak tartom" - mondta Queiroz a Marca rádiónak.
    "Néhány éven belül egyike lesz a Galaktikusoknak"

A United szintén elmondta, hogy nem állnak tárgyalásban a Real Madrid szélsőjével, Luis Figoval, akit a Newcastle is szeretne megszerezni. A portugál legenda, Figo már közel van ahhoz, hogy eligazoljon a Realból, feltéve ha talál olyan klubot ami képes megfizetni őt.
    "Ő egy fantasztikus játékos, de nem kezdeményeztünk vele tárgyalásokat" - tette hozzá Queiroz.
    "Ilyen játéktudással, és ezzel a hozzáállással bármelyik csapatban megállná a helyét"

• ForRedGlory
    Lehet nem is elsőosztályú volt akkor a West ham
  • ForRedGlory
    Talán az első Dél-koreai, aki a Manchester Unitedben játszik
    1999-ben vol egy bizonyos Choi Yong-soo a west Hamben, igaz nem sok vizet zavart
  • DONGUBA
    Park átment az orvosi vizsgálaton!
    Park Ji-Sung leigazolásáról már egy-két nappal ezelőtt hírt adtunk, azonban akkor még nem lehettünk 100%-ig biztosak a dél-koreai játékos érkezésében, hiszen vissza volt még a kötelező orvosi vizsgálat.

A 24 éves játékos szerdán fogadta el a United 4 éves szerződés ajánlatát.Az orvosi vizsgálaton minden rendben ment és a munkavállalási engedéllyel se volt probléma, így Júliustól már együtt edzhet a csapattal.

Park így az első dél-koreai játékos lett a Premiershipben.Sok sikert neki

• gkeeper
    NAgyszerű igazaolás lesz a koreai, figyeljétek meg.Húzni fogja a csapatot komolyan mondom.Az ilyen húzottszeműek nagyon szorgosak tudnak lenni.Én már több meccsen is láttam és nagyon jó benyomással volt rám.
  • Magic Boy
    Univerzuális középpályás(a középálya minden részén bevethető)
    Kiismerhetetlenül és jól cselez
    Tudja mikor kell passzolni és jól passzol
    gyors,technikás,jól helyezkedik

Ezenkívül semmit!
  • ForRedGlory
    Gondolom életedben nem láttad játszani...
  • thiefpaper
    Én csak kérdeztem. Gondolom marketingigazolásnak jó lesz majd Glazer bácsinak...
  • ForRedGlory
    Semmit nem tud, miért is tudna?!
  • thiefpaper
    Sajnos. :( Amúgy mit tud ez a csávó, hogy mindenki ennyire akarja?
  • ForRedGlory
    Park Ji-Sung a miénk!
  • thiefpaper
    Szia! Küldd el privátban mi kellene, aztán lehet, hogy tudok segíteni.
  • DONGUBA
    .
  • ForRedGlory
    Arra vannak a kulcszavak...
  • gkeeper
    nem az.csak túl bőséges
    egy élet is kevés hogy elolvassam mindet.
  • ForRedGlory
    Tán rossz tipp? Nem hiszem....
  • gkeeper
    na jó