35611

• Rudee
    Az a 790.3 millió font azért jól jön a manchesternek.
  • ForRedGlory
    Mocskos Glazer célbaért
  • Magic Boy
    Fogadjunk azért,mert én is ittvagyok!
    Nyugi csak néha járok erre!
  • ForRedGlory
    Nem hiszem :))
  • Magic Boy
    Üdv itt!
    Remélem gyakran jössz majd!
  • Sheva
    hehe hát ja.... szép metaforákat szokott használni a bírókra :DDD
  • ForRedGlory
    Semmivel nincs gond nála, ami nagy probléma lenne. Egyedül a az irodalmi nyelvet viszi túlzásba :DD
  • Sheva
    ez igaz...a hajtással és az akarással nincs gond nála
  • ForRedGlory
    Szerintem meg nem csak attól függ, hogy jól megy-e vagy sem, hogy hány gólt lőtt. Meccsek óta szinte csak rajta látni az akarást, a hajtást. Na meg a válogatottban is remekel hosszú idő óta.
  • Magic Boy
    Szerintem is!
  • Sheva
    a szezon elején jól ment neki de 2005ben nem igazán...
  • ForRedGlory
    Egyértelműen igen...
  • Sheva
    A Manchester United labdarúgócsapatát működtető gazdasági társaság jóváhagyta azt a tervet, amely szerint a legendás Old Trafford Stadion vonzáskörzetében kaszinó-komplexum és egy ötcsillagos szálloda épül.
    Az elképzelés az, hogy a klub a Las Vegas Sands elnevezésű amerikai részvénytársasággal karöltve vág bele a hatalmas üzleti vállalkozásba, amely közel kétezer új munkahelyet biztosítana a város lakói számára. Egyesek szerint a terv szoros kapcsolatban van azzal, hogy az MU többségi tulajdonosai vélhetően elfogadják Malcolm Glazer amerikai milliárdos 800 millió fontos ajánlatát az egyesület megvételére.
    A munkálatok mindazonáltal még nem kezdődhetnek meg, mivel a brit törvények értelmében csak a kormány adhat engedélyt új kaszinók építésére.
  • Sheva
    jaja...vagy esetleg egy közép mezőnybeli csapatnak...
  • Magic Boy
    PL,de csak akkor ha bennmaradnak!
  • Sheva
    pl... WBA
  • Magic Boy
    Fletcher jó,de nem elégjó és ezért kölcsön kéne adni egy olyan csapatnak ahol állandóan játszik és jó az edző,hogy fejlődni tudjon!
  • Sheva
    Joaquint eltudnám képzelni a MU-ba...mondjuk sokmindenkit eltudnék
  • DONGUBA
    Joaquin:Megkeresett a United és a Chelsea
    A spanyol bajnokságban szereplő Betis sztárjáért Joaquinért fél európa verseng.

Sok hírt lehetett azzal kapcsolatban hallani, hogy a válogatott játékos a Real Madrdiba igazol.Azonban a Sevillai együttes játékosa elmondta, hogy a United és a Chelsea érdekldődik legélénkebben iránta.

"Mind két Premiership klub megkeresett már."

A hozzáértők szerint a spanyol játékosnak nagyszerű helye lenne a Premier Leagueben és Joaquin se gördítene akadályt egy esetleges Angliába igazolásnak.

"Jónak tartom a Premiershipet.Pörgős játék, nagyszerű játékosok.Minden focista álma, hogy egyszer Angliában játszon
  • DONGUBA
    fletcher kibasz jo csak nezzed a meccseket
  • Sheva
    kíváncsi leszek a nyári átigazolásra!
  • Csesza
  • Magic Boy
    "Sir Alex tudni fogja hogy mikor kell lemondani!!!!"

Teljes mértékben egyetértünk!
  • Magic Boy
    Van pár olyan ifi(Rossi,BardsleySpector,Piquet,Eagles,E.Johnson,Richardson,Steele,Hearton,Fang zhuo,Mamam,Fox,Gomez,Djordjic)akik a nagycsapatban is helyet követelnének legalább csereként vagy kölcsön kéne adni őket,hogy fejlődjenek!
    Fletcher-t,Belliont,Miller-t is kölcsön vagy el kéne adni,mert látható,hogy egyenlőre gyengék a nagycsapatba!
    A tartalék és az ifi csapatunk jó velük és 1-2 igazolással Forradalmat lehet csinálni a nyáron!
  • Csesza
    sztem Alex észre fogja venni hogyha nincs a csapat hasznára és ő maga lefog mondani!!!!! ő nagyonsokat tett a ManU-ért!!!!! lehet nem is vele hanem a csapat moráljávan van gond, belső dolgok!!!!! Sir Alex tudni fogja hogy mikor kell lemondani!!!!
  • ffxi
    Főleg az a időszak, amikor Van egyeduralkodó volt. Mostanra rá állítanak 3embert és kész.
  • ffxi
    ja, ja! Sztem már kiismertek bennünket ill. SAF-t. Annak idején biztos ennyi elég a bajnokihoz, de most nem!
  • Nyers
    Azt hiszem, hogy Alex-nek lassan meg kellene köszönni az eddigi munkát. Rengeteget tett, amit sohasem fogunk elfelejteni, de itt az ideje a váltásnak. Tudni kell abbahagyni. Szerintem a keret jó, azzal nincs gond, de kell egy új edző, mert tényleg szürkén játszunk.
  • Sheva
    szerintetek Rooney jó igazolás volt?
  • Sheva
    oksi
  • Magic Boy
    3-1-re kikaptunk!
    Ez a meccs rávilágított pár dologra majd írokk rolla 1 hosszabb szösszenet-et és kíváncsi leszek a véleményetekre!
  • ffxi
    Unom már, hogy állandóan a kapusokat hibáztatják. Miért nem a támadósort emelik ki, csak azért mert a kapusból egy van a pályán? Na jó kettő, de akkor is!
  • Sheva
    jó mondjuk Carrol se tehetett Thiago góljáról hiszen az bomba volt szerintem azt senki se védte volna!
  • Sheva
    igen régen Howard nagyon jól védett emlékszem még mikor a 11-eseket kivédte oszt megnyertük a (nem tudo leírni a nevét) Kuát!
    de ez a szezon nem az övé volt!
  • ffxi
    Nem tudom, de Howard 'régebben' nagyon jól védett. Most miért Caroll van a kapuban?
  • Sheva
    jaja elkéne! meg egy normális kapus!
  • DONGUBA
    kene egy kibasz jo iranyito mar nekunk
  • Sheva
    hát...nem tudok mit mondani...láttam az összefoglalót...ha Feltcher kapufája bemegy akkor másképp alakulhatott volna...a Cselszki 3. gólja les volt szal azt a partjelző nagyon elbaszta!
  • skristof
    3 az a kettő. vagyis én akkor kapcsoltam ki

elképzeléstelen, üres játék
  • Nadi
    A rohadt bolsevik banda vezet 2-1-re:((