35611
-
thiefpaper #1146 Igen sajnos csak kártyával. -
#1145 Én rendeltem. Majd meglátjuk. :P -
Nadi #1144 Én is azt akarnék rendelni, de nekem nem sikerült:( -
skristof #1143 nah most néztem meg először az oldalad, és fasza nagyon ;)
ami érdekelne, h ezt a "Shareholders United karkötő"-t ugye most 0 fontért lehet megvenni, és irtad h 2 font az ideszállítás.. szoval, nem vok még 18, akkor rendelhetek? csak kártyával lehet fizetni? nincs valami jobb kép a karkötőről?
előre is htx -
thiefpaper #1142 A galériában megtalálhatóak a Park aláírásakor készült képek (elég jó minőség, nem vízjeles) -
thiefpaper #1141 Jó dolog, és állítólag Eagles is oda megy :)
Ferguson nem skandináv. ;) -
#1140 Spector kölcsönben a Charltonnál!
A játékost tapasztalat szerzés céljából küldik el egy évre. A vezetők feleslegesnek érzik, hogy koptassa a kispadot a másik ok az, hogy jelenleg helye sincs a csapatba, hiszen posztját betölti O'shea és Heinze is.
A játékos bizakodik benne, hogy sokat fog fejlődni és tanulni. Elmondta még azt is, hogy szíve vágy USA színeiben a 2006-os Vb-n szerepelni és szerinte erre minden esélye megvan, hiszen jövőbeli csapatában valószínűleg rendszeres játéklehetőséget kap. Így Spector minden bizonnyal Fergusson és a szövetségi kapitány számára is szemelőtt lesz.
-
#1139 -
#1138 A Manchester United a favorit, de egészen más sportágban! :) -
skristof #1137 jaja, énis ezt nézem -
#1136 *konkurencia -
#1135 Micsoda konkunerenciaharc -
#1134 Park aláírt!
A 24 éves dél-koreai középpályás ma délelőtt érkezett a Carringtoni edzőközpontba, hogy aláírja négy évre szóló kontraktusát, s ezzel pontot tegyen átigazolási ügyének végére.
Nemsokára új csapattársaival is találkozhat, hogy együtt készüljenek fel az Ázsia Túrára és a 2005/06-os szezonra.
A United még június 22-én jelentette be egy közleményében, hogy a játékos a manchesteriekhez fog szerződni, de az átigazolási árát nem mondták meg. Azonban hírforrásokból tudni lehet, hogy az üzlet kb 4
millió fontjába került a Vörös Ördögöknek.
Park a múlt héten átment a kötelező orvosi vizsgálaton és kedden megkapta a munkavállalási engedélyt így márcsak az aláírására volt szükség, hogy teljes mértékben Manchester United játékosnak mondhassa magát.
Üdv a klubnál Ji-Sung és sok sikert!
-
#1133 Ryan Giggs eddigi pályafutása statisztikákkal ;-) -
thiefpaper #1132 A galériában megtalálhatjátok a Van der Sar leigazolásakor készült képeket -
thiefpaper #1131 Rooney már pózol is a katalógusok, és a shop.manutd.com számára :)
-
thiefpaper #1130 Mai eddigi hírek:
*Leálltak a tárgyalások Ferdinanddal
*Heinze lett az év játékosa a szurkolók szerint
*Glazer számai nem stimmelnek (egy újabb szakértő kételkedik Glazerékben)
Minderről itt olvashattok -
#1129 És Heinzének milyen igaza van..... Jó gyerek, 3 éven belül a legjobb balhátvéd lesz a vilgáon, de az 5-ben már most is vígan ott van. -
#1128 Heinze: A balszerencsének volt betudható a csapat mélyrepülése
Az argentín védő, aki beváltotta a hozzá fűzött reményeket az első szezonjában úgy gondolja, hogy a csapat gólszegénysége nagyrészben a pechsorozatoknak volt köszönhető az elmúlt bajnokságban.
Viszont azt is beismerte, hogy a United 60 millió font értékű csatárzsenijei a kelleténél több helyzetet puskáztak el, azonban a következő szezonban már sokkal sikeréhesebb és agilisebb lesz a csapat.
"A múlt szezonban néhány meccsünkön nem használtuk ki kellőképpen a helyzeteinket, amiket egyébként máskor könnyedén értékesítettünk volna."
"Amikor ilyen dolgok történnek csak azt remélheti az ember, hogy legközelebb nagyobb szerencséje lesz."
"Talán egy kicsit mohóbbnak kell, hogy legyünk. Viszont az sem jó, ha csak a támadásokra és a gólszerzésre koncentrálunk, mert olyankor következik be a védelem pillanatnyi kihagyása és az veszélyes lehet."
"De azt gondolom a United egy kiváló együttes számos nagyszerű képességű játékossal. Mindenünk megvan ahhoz, hogy sikeresek legyünk, csak egy kis szerencsére lenne szükségünk."
-
#1127 Új menüpont. A United korszakos sztárjai. Tegnap Sir bobby Charlton (Igen papírtolvaj ő!), ma pedig Denis Law életrajza került fel...
Manchester United Best -
thiefpaper #1126 :) -
#1125 -
#1124 Ugatnak azért, mert nem egyedi az oldalam
A szemetek! Tuti bennük van a hiba. -
#1123 Mert United-szurkoló?
Akkor tulajdonképpen a vitához sincs semmi közöm, kérlek, privátban rendezd. Köszönöm. -
#1122 Ja és a felsorolás nem egy emberre vonatkozik....Mielőtt bárki is kikérné magának. -
#1121 Csak az olyanokkal, akik lopják a cikkeim... átvágnak.... szidják a United legendáit, Sir Bobby Charlton... Ugatnak azért, mert nem egyedi az oldalam, belekötnek a 35 perces fordításomban lévő igeidőbe, stb....
Ezekkel miért legyek jóban? Egy példát mondjál. Mellesleg fogalmad sincs az előzményekről, megköszönném ha nem szólnál bele. Köszönöm. -
#1120 Te mindenkivel összeveszel? -
#1119 Te célzod saját magad a hülyeségeiddel.... -
thiefpaper #1118 Ezt te írtad tegnap 21.44-kor:
"Nem is csoda hogy nem hallottad, ritkán érdekli az olyan embert a játékos véleménye, aki nem is Manchester szurkoló."
Mi lenne ha nem céloznál meg engem. Nem te döntöd el, hogy hova írjak, és mit. Most nem én kezdtem. Ide se írhatok? Viseld már el, hogy én másképpen gondolkozok, mint te!
Just leave me alone! OK? -
#1117 Van két videóm... Az egyik egyenesen 1979-ből jött! A másik meg Wenger vs. Ferguson!
Manchester United BEST -
#1116 Utálom ha hülyére vesznek. Ezt szerinted én mondtam!?
-
thiefpaper #1115 Azt csak te mondtad. Én csak azt mondtam, amit gondolhatok Te szerinted. :) -
#1114 Itt kicsit több van...
Apropó, nem te mondtad, hogy nem vagy Manchester United szurkoló?! -
#1113 Már tegnap megkapta az engedélyt ;-) -
#1112 A United-nek harcolnia kellett az engedélyért, mert Park nem játszott a válogatott meccseinek 3/4-én alegutóbbi két évben.
A 4 millió fontos igazolást a következő héten mutatják be. Július 16-án (Clyde ellen) vagy július 19-én (Peterborough ellen) mutatkozhat be.
A korábbi hírekkel ellentétben már biztos, hogy a Távol-keleti túrán is lehet majd látni a játékost. Játszhat az augsztus 13-i Everton elleni mérkőzésen, miután megkapta az engedélyt, hogy kihagyhassa a Szaud-Arábia elleni VB-selejtező mérkőzést.
(forrás: BBC) -
thiefpaper #1111 Ha megkukkantjátok az aláírásomban lévő oldalt, akkor ott találhattok néhány jó képek a portugáliai edzőtáborról...
Más. Szerintetek mennyibe fog nekünk Gerrard kerülni? -
skristof #1110 -
#1109 Ne szarozzál hülyegyerek. Nem azért tettem be, hogy ide ki legyen téve. Értetted?? -
skristof #1108 akkor meg xar -
#1107 nem mentetted el psd-ben?