35611
-
#986 Ja persze, úgy forrás az oldalam, hogy Sky Sportsról vettem a cikket, nem én találtam ki :)) -
#985 Lehet, hogy kemény menet lesz
A PSV megkéri Park árát.
A PSV Eindhoven figyelmeztette a Manchester Unitedet, hogy Park Ji-Sung nem olcsó játékos. A hollandok ezt arra alapozzák, hogy Park rendkívül népszerű Dél-Koreában, illetve a távol-keleten, ezért nagyon érékes játékos.
A PSV igazgatója Rob Westerhof kijelentette, hogy nem fogják csak azért olcsón eladni, mert belelépett szerződésének utolsó évébe:
„A Uiteed ajánlatának nagyon magasnak kell lennie” – mondta Westerhof. „Nagyon népszerű Dél-Koreában, és a Manchesternél tudják, hogy a marketingből is sok hasznot húzhatnak. Ha meg akarják szerezni, akkor az átigazolási árat ehhez igazítsák.”
forrás: Manchester United Best -
#984 Park Ji-Sung nyilatkozat
A PSV Eindhoven sztárja Park Ji-Sung biztos benne, hogy a Unitedbe igazol.
Bár állítólag a két klub között még vannak viták a pénzügyi részről, az érintett játékos, már szeretne a Unitedben játszani.
A dél-koreai játékos szerdán résztvett a válogatottja Vb-kvalifikációs mérkőzésén, ahol a 4. gólt ő szerezte, így beállítva a 4-0-ás végeredményt.
"Szerintem könnyen beilleszkednék Angliában.Amikor meghallottam az ajánlatot, akkor nem csak a futballra kellett koncentrálnom, hanem, hogy jó lesz-e nekem majd Angliában.Tisztáznom kellett a körülményeket."
"Én nem akarom azt sugallni a szurkolóknak, hogy mekkora a United drukker voltam, mint ahogyan az általában ilyenkor lenni szokott, hanem azt, hogy a játékom miatt szeressenek meg."
"Most vagyok abban az időszakban, hogy megkell hoznom életem legnagyobb döntését, és ez most a United lesz."
Park szerint, ő egy próba lehetne az ázsiai játékosoknak, hiszen eddig az ázsiai földérszről senkinek nem sikerült maradandót alkotni a Premiershipben.
Park jelenlegi csapat és honfitársa Young-Pyo Lee biztos benne, hogy Park megállja a helyét a Premier League-ben:"Ha valaki nézte a Bajnokok Ligája mérkőzéseit, akkor tudhatja, hogy Park mindenhol megállná a helyét.Nem hiszem, hogy problémája lenne a beilleszkedéssel a Unitednál..."
A dél-koreai szövetségi kapitány is elismerően nyilatkozott Park-ról.
"Szerintem a United nem vesz zsákbamacskát Park-al."
"Egy ilyen idős játékosnak a United egy óriási lépés lenne."
"A PSV-ből a United-be minőségi váltás lenne.Szerintem jól tudná érvényesíteni a tudását Angliában is, gondoljunk csak a szintén a PSV-ből érkezett Ruud van Nistelrooy-ra."
-
#983 gigantikusok :P -
#982 Szerintem ebből két só nem igaz Tudod miért?
Nincs nevén nevezve az aki, ezt nyilatkozta. Én is olvastam persze, de ha már azt se írják, hogy kié a nyilatkozat, akkor annak nem lehet hinni :D -
#981 A United áll a legközelebb Owenhez!?
Owen vissza akar térni a Premiershipbe annak ellenére, hogy viszonylag sikeres első szezonja volt a Bernabéuban. Sir Alex Ferguson is szívesen látná Owent, angol válogatott csatártársa, Rooney mellett. Ferguson érdeklődött a Realnál Owenről és a "Gigantikusok" elmondták, hajlanak az üzletre, ha meg tudnak egyezni a Uniteddel.
A Unidet szóvivője elmondta a Daily Starnak: "Michael egy vérbeli csatár, a meccs bármely pillanatában fantaztikus dolgokra képes, és ezt Sir Alex is tudja, ezért akarja a Unitedhez hozni. A klub nagy igazolása lenne, különösen, hogy válogatott csapattársai játszanak itt, pl.: Wayne Rooney vagy Gary Neville."
A United hajlandó lenne 15 millió fontot kiadni érte, és így minden igazolási pletyka Ruud van Nistelrooy jövőjét az Old Traffordon bizonytalanná tenné.
-
#980 Holnaptól beindulnak a videók is, jelenleg egy Par, és egy Cantona video van... A főoldalon tessék keresni :D -
#979 Mikel ügynöke very interesting dolgokat mesél :)) -
#978 Nem is nyilatkozzzák....Querioz interjú... -
skristof #977 de akkor ne nyilatkozzák azt h egy fiatal csapatot a jövő junájtidjét építik Ronaldora és Rooneyra -
#976 Manchester, június 8., 19.15 A koreai középpályás lehet a Vörös Ördögök második igazolása.
A PSV Eindhovennel BL-elődöntőt játszó Park Ji-sung közel került ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen. A koreai válogatott kitűnő játékával vonta magára Sir Alex Ferguson figyelmét. A holland bajnok néhány héttel ezelőtt hosszabbította meg Park szerződését, de a hírek szerint még így sem tudja megtartani a játékost.
- Az igazság az, hogy tényleg foglalkoztat a MU érdeklődése - mondta a 24 éves válogatott futballista -, és ha a két klub megegyezik, szívesen költöznék át Angliába.
(Páll) -
#975 A müncheni tragédia... -
#974 Edwin van der Sar rövid életrajza!
Tekintsétek meg új kapusunk életét!
Edwin van der Sar
Adatok:
Született: 1970. október 29., Voorhout
Állampolgársága: holland
Posztja: kapus
Magassága/testsúlya: 197 cm/83 kg
Válogatott mérkőzései/góljai száma: 100/0
Klubjai: Foreholte, Noordwijk (–1990), Ajax (1990–1999), Juventus (1999–2001), Fulham (2001–2005), Manchester United (2005-)
Legnagyobb sikerei: Bajnokok Ligája-győztes (1995), UEFA-kupa-győztes (1992), Világkupa-győztes (1995), Európai Szuperkupa-győztes (1995), 5x holland bajnok (1990, 1994, 1995, 1996, 1998), 3x Holland Kupa-győztes (1993, 1998, 1999), 3x Holland Szuperkupa-győztes (1993, 1994, 1995), 4x az év kapusa Hollandiában (1994, 1995, 1996, 1997)
Van der Sar éppen szombaton, a Románia elleni 2-0-s győzelem alkalmával ünnepelte századik válogatottságát. 1990 és 1999 között kilenc dicsőséges szezont húzott le az Ajaxnál, miközben 1992-ben elnyerte az UEFA-kupát, 1995-ben a Bajnokok Ligáját, majd a Szuperkupát, négy holland bajnoki cím mellett. 1999-ben igazolt át a Juventusba, majd 2001-ben négy évre aláírt Mohammad al-Fayed klubjához, a Fulhamhez.
Tizenöt év leforgása alatt 419 bajnoki mérkőzésen védett, a világ egyik legjobb kapusának számít. Most 2005-ben a világ egyik legjobb klubjához a Machester Unitedhez igazolt!
Forrás: nemzetisport.hu -
#973 Már bocsi,de annyira mondjátok Edwin angyal(a nemzetközi sajtó nevezte el így a 200-es EB-n nyújtott teljesítménye miatt)korát!
Csak egy adalék a kor témához:
Peter Schmeichel 36 éves vol amikor a Manchester United-el BL-t nyert! -
#972 Russell Delaney az FC Unitedről.... -
#971 Most az egyszer igazat mondtak :))) -
Nadi #970 Manchester, június 7., 21.10 Glazer érkezése két igazgató távozását is előidézte.
Lemondott a Manchester United elnöke, Roy Gardner, ugyanakkor a klub két igazgatója, Ian Much és Jim O'Neil is bejelentette távozási szándékát. Indokként mindhárman Malcolm Glazer érkezését jelölték meg, a távozás azonnali hatályú.
A távozások okozta űrt a klub még ma pótolni igyekezett, ezért Andy Anson lett az új kereskedelmi igazgató, míg Glazer fiai - Joel (38 éves), Bryan (40) és Avram (44) - szintén igazgatói posztot kaptak, igaz, a végrehajtó bizottság ülésein nem lesz szavazati joguk.
Forrás: nb1.hu -
#969 Bővült a csapat történelme az 1945-1958-as időszakkal. -
#968 A szurkolók követelése -
#967 Interjú a klub egyokri megmentőjének rokonával + sztori a kutyáról akinek a MU a létét köszönheti!! -
#966 Roy Carroll vs. Edwin van der Sar -
#965 szavazzatok Puskásra a www.bestfootballer.com -on!!!! Fontos! Mindenki!
-
#964 Aham. 2 és 3 millió font között volt az ára ;-))
Nem ingyen volt tényleg. -
#963 ???? -
Rudee #962 Van der Sar 2 millió font volt, nem ingyen ment. -
#961 Az United szezonja számokban -
Csesza #960 nabazzzz_!!!_
pedig abban reménykedtem hátha kiráyt veszik meg -
#959 de minek? -
#958 Leigazoltuk van der Sar-t
A Manchester United ingyen leigazolta a Fulham portását Edwin van der Sar-t.
A hollnad kapus két éves szerződést kötött a "Vörös Ördögökkel" és július 1-jén csatlakozik a United keretéhez...
Bővebben később...
-
#957 Alan Smith, Wes Brown Máltán... -
#956 Gill Floridába repül, hogy tisztázza a klub és saját jövőjét
Malcolm Glazer valószínüleg a következő héten tisztázza a klub körüli ügyeket David Gillel.
Gill hétfőn repül Floridába, hogy találkozzon Glazer két fiával és az új tulajdonossal, aki 790 millió fontot költött a világ legnagyobb klubjára.
Egyes források szerint Malcolm Glazer az amerikai futball csapatára a Tampa Bay Buccanersre vett fel hitelt és ez 540 millió fontra rúghat.
Ha Gill marad a vezető pozícióban, akkor 900,000 fontot kereshet évente.Azonban a maradása korántsem biztos, hiszen tárgyalnia kell Glazer két fiával Avi és Joel Glazerrel.
Gill maradása azért kérdőjeles, mert amikor az amerikai milliomos benyújtotta ajánlatát a klub megvételére, Gill volt az első aki rögtön nemet mondott az amerikai milliomos pénzére.
-
#955 Első hír, jó hír
:)) -
skristof #954 defender? -
#953 Kész vannak az életrajzok, lehet olvasni :))
Még csak a "főoldal" közepén lévő legördülő menüből működik :))
Manchester United Best -
#952 Magyarországon így is írják, de legyen igazad -
Csesza #951 jah, úgy kell kiejteni!!!!! -
#950 Ja akkor jó, de a hülye nem én vagyok, mert az nem "back" hanem amióta foci a foci "bekk" -
Csesza #949
áááááááááááááááááá
back = védő -
#948 " hogy a "back" most készül felújítani Cheshire-i házát."
Mi az a "back" ??? -
#947 Rio Ferdinand, a Manchester United világklasszis védője hetek óta nem tud megegyezni klubjával a szerződéshosszabítással kapcsolatban.
Bár Rio megígérte, hogy nemsokára megköttetik az új szerződés, azonban még mindig sok a kételkedő a védő kontraktusával kapcsolatban.
Hogy Rio szavatartó ember, annak egyik jele, hogy a "back" most készül felújítani Cheshire-i házát.
A játékos már beadta, a megfelelő szerveknek a papírokat, így már csak idő kérdése, hogy mikor építi át eddig se szerény lakhelyét.
Sir Alex reméli, hogy ha a játékosnak ilyen komoly tervei vannak Manchesterben, akkor sikerül minnél előbb aláfirkantani az új szerződést.